- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Nem zavar, hogy alacsonyabb? Én mikor 4-re váltottam a 3-ról, nagyon zavart..de egy hónap alatt megszoktam már.
Megnyomkodtam a médiában, tök jó hogy szétveti magát nyitasnál, nem kell 'feszíteni' mint a 4-est. Illetve a gödör is kisebb lett, tetszik. Ha normalizálódik az ára, váltok majd.
A 4-es viszont most érdemes meg venni, ha valaki gondolkodik rajta. Aprón már van 300 körül jó állapotú, annyiért nagyon jó, a 450-600 ezres Fold 5-höz képest.
-
helixP
nagyúr
Dettó. Sose volt semmi gond. Ki is tépné az IT a haját ha minden frissítés után húzhatják újra a céges infrastruktúrát.
Icemad: Már bocs, az meg agymenés, hogy rosszabb lett egy kamera a frissítés után akármelyik telefonnál. Ugyan az iPhone-t rajtakapták azon, hogy nem éppen tett jót az új iOS verzió a régebbi telefonok sebességének és fogyasztásának, de hogy konkrétan egy kamera lett butább, erről olvasnék....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest