- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F40
csendes tag
Kedves Mindenki!
Beléptem én is a klubba: december 31-én a budapesti Árkád SES Store-ban megvettem az akciós csomagot. Zöld színű 512 gigás változatot választottam, e-simes 46 mm-es Watch 4 Classic órát kaptam hozzá és zöld színű gyári bőrtokkal védem.
Galaxy Note 8-ról érkeztem. Sokáig hezitáltam, hogy váltsak-e, mert egyrészt a Note 8 mind a mai napig egy tök jó telefon, hibátlanul megy, másrészt hamarosan jön az S22 Ultra, ami szintén elég ígéretesnek tűnik. Ugyanakkor azt a különlegességet, amit évek óta keresek egy telefonban, semmi más nem hozza, csak a Z Fold 3 és ebben a csomagban szerintem elég jó ajánlat volt.
Egyelőre még csak ismerkedünk, de nagyon tetszik a telefon. Egyedül a telefonhívásnál furcsa nekem a másik fél hangja, ez kissé más, mint a Note8-on volt.
Tegnap estig még nem jött még nekem a frissítés, talán ma.Üdv,
F40
-
-
gilfoyle
őstag
Sajnos továbbra sem lehet edge paneleket telepíteni.
-
válasz
Winchester95 #393 üzenetére
nálam egyenlőre minden rendben. Watch4-es is működik rendesen továbbra is.
-
gilfoyle
őstag
válasz
Winchester95 #393 üzenetére
Ma reggel jött, szóval sok tapasztalat még nincs.
Viszont az a hiba, ami nekem az S21U-n volt, hogy nem tudtam ékezetes karaktereket írni a billentyűzet cache ürítés előtt, az most nincs. -
Decske
senior tag
Nálam is megjött. Köszi a tippet. :)
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem ma megjött a frissítés. Lehet, hogy csak képzelem, de nekem darabosabbnak tűnik a görgetés, mint az android 11-ben volt...
-
gilfoyle
őstag
Ma reggelre kézi kereséssel feldobta a 12-t. Mégis munkaidőben lesz frissítés
-
Menslee
tag
Sziasztok!
Kis érdekességként leírom, hátha van akit még érdekel.
Sosem szeretem a Bixby-t és a Samsung sok más, számomra teljesen hasztalan appját mint pl. az AR Emoji, stb.Arról nem is beszélve hogy van bőven olyan alkalmazás vagy funkció amit jó ha életemben egyszer használtam, de rendszeresen fut a háttérben.
Ezzel az appal, nagyon szépen ki lehet gyomlálni az összes ilyen vackot.
Én speciel nem töröltem le őket, csak cache és data delete után kikapcsoltam.Itt találjátok a listát azokról amiket én kinyomtam.
(Talán itt fontos megjegyezni hogy a mély alvásban lévő appokat is feltünteti a lista, nem csak azokat amiket a user kapcsolt ki.)
Végeredményként nekem tegnap estéről ma reggelre kemény 2%-ot veszített az akksi (kb. 9 óra alatt), nálam ez mindenképp előrelépés.
-
benczeb
aktív tag
Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat a banki és OneNote appok kapcsán.
-
bcl
senior tag
Erste elég korrektül működik kívül-belül
Az MS appok meg még szebbekA Onenote-ban a fél életem benne van, és gyönyörűen megy.
Talán egy apróság, ami idegesítő: ha kívül nyitom meg, keskenyebbre tördeli a szöveget. Ha átváltok a belső kijelzőre, a sorok szélesebbek lesznek, és "rövidebb" lesz az oldal. Na, olyankor felfelé kell egy darabig scrollozni, mire eléred a szöveg alját.
Az MS Teams megint szuper belül, ugyanúgy néz ki, mint desktopon, két oszlopos. -
gilfoyle
őstag
válasz
Simon Balázs #377 üzenetére
Közben néztem, hogy az EUX az EU tagországok kódja, az EUY pedig az európai, de nem EU tag országoké.
Így jó eséllyel nagy különbség tényleg nincs. -
válasz
Simon Balázs #374 üzenetére
köszi.
nagyon kíváncsi leszek, hogy az pl az ACR tényleg működik-e ismét.
-
Decske
senior tag
Én OTP-t használok, semmi különös, ugyan olyan jól használható, mint egy normál telefonon. Bár én a pénzügyeimet egy külön appban vezetem és az nagy segítség, hogy a két app egymás mellett van megnyitva kvázi "teljes" méretben a belső kijelzőn.
OneNote-ról tudok még nyilatkozni, ott a tabletes felület jön be. -
gilfoyle
őstag
Se a sammobile, se a Frija nem hozza az EUX-ot, EUY az van, nem tudom mi a (van-e bármi) különbség...
-
válasz
Simon Balázs #372 üzenetére
És mik az első benyomásaid? -
válasz
Simon Balázs #370 üzenetére
wow, ez most jött az éterből neked?
-
-
benczeb
aktív tag
válasz
ADAM1337 #344 üzenetére
Sziasztok! Én is a Telekomnál nézem ezt az ajánlatot. A Watch2 Active-om beázott 3 hete, az kuka lett, így kissé bizonytalan vagyok a vásárlást illetően, bár egy egészség-monitorozó órát mindenképp szeretnék.
Elképzelni sem tudom, valaki, aki használ bármilyen banki appot meg tudná mutatni, h hogyan néz ki a belső nagy kijelzőn? Mennyire buták a nem-Samsung appok a belső kijelzőn való megjelenítés tekintetében? Vagy egy OneNote jegyzetelő app, vagy egy Evernote hogyan néznek ki?
Köszönöm!
-
Menslee
tag
Én próbálom rászoktatni magam.
De a Foldnál szerintem már indokolt lenne az is hogy mindenféle külső kijelző nélkül is menjen.
Erre van esetleg valakinek bejáratott módszere? -
Decske
senior tag
válasz
ADAM1337 #363 üzenetére
Én még egy 1000 éves Microsoft HD500-as display dock-ot használok. Otthon, ha nem kell semmi PC-t igénylő dolgot csinálnom arra van feldugva a telefonom. Ilyenkor az akksit 85%-ra limitálom, meg alapból korlátozva van a processzor teljesítménye.
A telefon max langyos szokott töltés közben lenni, maga a dokkoló egy darab alukocka, azt még soha nem éreztem melegnek.
Van egy Ali-s cuccom is. Az tud melegedni, bár a Foldnál annyira még nem vettem észre, pedig töltőt is dugtam rá. -
bcl
senior tag
válasz
ADAM1337 #363 üzenetére
Elég rendszeresen használok DEX-et. Melegszik...
Volt már vagy 5 féle ilyen-olyan dokkolóm, ebből 4 Ali-s. Mind töltős. Úgy meg pláne melegedtek. Amit szerettem, és talán annyira nem melegedett, egy Dodocool volt, de az sajnos 2 év után megadta magát. Pedig az elrendezése is jó volt - igaz, csak 1080p-t tudott.
Aztán úgy alakult, hogy kaptam Verbatimot itthon (GbE, 3xUSB3, HDMI, táp, 1440p kimenet), és ezt használom. Ez is melegszik, bár nem nézegettem, hogy mennyire forró. Note 8 óta Dex-ezek, már nem tapizom
(Nem, azért nem ezen élem az életem- de sokszor jól jön. Vagy nyáron, melegben, neten olvasgatni elég a telefon, nem kapcsolom be a gépet)
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki aktív dex user ?
Van egy régebbi alis port replikátorom, nagy hdmi + 2db 3.0 usb + sd kártya, viszont nem töltős fajta, és tegnap vágtam a telefonon videót de 1 óra alatt majdnem 40%-ot merült, használ valaki töltős replikátort, ha igen mennyire melegedős fajta ? Ebből a egerem stickjét kihuzva sütött -
Menslee
tag
Én azt olvastam XDA-n hogy a levétellel nem veszíted el, de ha közben rongálódik a kijelző arra nem terjed ki.
@Pulsar:
Igen, kívül és belül is. A Fold 3 belső kijelző védője eddig a legjobb.
A Fold 2 egy elég kemény/merev PET műanyagra hasonlítót kapott belülre, bárki aki levette azt mondta rá hogy sokkal jobb nélküle.
Az új már jóval "puhább" és nem annyira feltűnő.
A Fold 1-et meg hagyjuk is@peet05:
Az nem véletlen a kijelző csere amire gondolsz?
Tudommal arra valóban van 1 év csere szolgáltatás, de az hogy külön a fóliára is lenne nekem új. -
peet05
aktív tag
Sziasztok!
Két hete én is használom (note 10 lite-ot váltott). Az órával (eredetileg ezüst lett volna, de kértem, hogy cseréljék feketére, amit zokszó nélkül meg is tettek) együtt nem volt rossz deal, persze így is drága, de elcsábított.
Sokat nem akarok írni róla, csak annyit, hogy imádom, számomra egy mindenes kütyü. Nem az újdonság varázsa, hanem tényleg 3 az 1-ben készülék.
Samsung-tól rendeltem, személyes átvétellel kértem. Mivel az infoban szerepelt, hogy teló+óra, ezen felül a tabletekből 25%, egyéb kiegekből 50% kedvezmény (az akciós árakon felül), ezért még hozzácsaptam egy buds pro-t (így ezt elhoztam 26k-ért – meglepően jól szól).
Írtátok, hogy fólia csere. A promócióban nálam az szerepelt, hogy fólia cserére külön 1 év gari van – igaz, ez a vásárlástól számított 1. év.
Illetve még érdemes benézni a samsung members-be, mert ott is van egy-két ajándék. Kedves gesztusok, akárcsak a yt 4 hónap prémium. -
Teal'C
veterán
Nem a felrakással van bajom az megy. De a papírjaiban le van írva hogy ne távolítsa el forduljon a szervízhez. Nem tudom hogy ez garancia vesztéssel jár-e
Az előző tulaj akivel a flip-et cseréltem ő azt mondta beszélt az ügyfélszolgálattal és az Oktogon szervízben cserélik. -
De amúgy nagy kijelzőn van fólia gyárilag?
-
szalai112
senior tag
Hali
Elvileg érkezik az Android 12 one ui 4, remélem bug mentes. -
Én egy pebble-t cseréltem le rá. Fény korában nagyon jó volt az üzemideje annak is, de eljárt felette az idő, és azt is 2 naponta töltöttem már, és legalább semmit sem tudott
igazából nekem a napi töltéssel semmi bajom nem lenne, ha mondjuk 20 perc alatt, amíg lezuhanyzom, feltöltődne. De egyenlőre még bírom a töltögetést, és sportolni is mostanság kezdtem, ahol meg extra motivációt ad a mindenféle adat, szóval jelenleg nem bántam meg -
Teal'C
veterán
Sziasztok
Ha szükség lesz rá hol tudok fóliát cseréltetni fold-on vagy flip-en? -
Menslee
tag
válasz
gilfoyle #342 üzenetére
Ses vásárlás volt, igen
@Adam1337:
Akkor te sokkal jobban jártál. Én a 46os BT-t kaptam.
Bár mielőtt elmentem körbenéztem, és úgy tűnt hogy most szolgáltatóknál sehol sincs készleten.
Mondjuk nem is feltétlen számít mert nem igazán akartam hosszabbítani se.
Többre értékelem hogy "független" vagyok@Pulsar:
Nekem az hogy naponta, kétnaponta töltsem az órám nagyon életidegen.
Volt egy Huawei Watch GT-m. Abban is csak azt szerettem hogy simán elment 2 hetet 1 töltéssel (és kibírt egy atomvillanást is).
De valahogy nem hiányzik hogy a csuklómon is lássam az értesítéseket, vagy bármit csináljak amit telefonon is tudnék.
Sportoláshoz meg sajnos lusta vagyokUgyanitt.
Ti hol találtatok szép "amoled" fekete háttereket?
Sajnos az r/amoledbackgrounds és hasonlók mind átlagos képernyő arányhoz vannak. -
szalai112
senior tag
Hát én se mostanában tervezek új mobilt venni, mobil tablet egyben.
-
szalai112
senior tag
Hali
Jó ez a Fold 3 többet nyomkodom mint a érintős laptopot -
gilfoyle
őstag
válasz
Winchester95 #337 üzenetére
Decemberben is volt már ez az akció, a 256-os Fold 3 601k volt és járt mellé a BT-s watch.
Csak az órához nem jár a garancia. Így is jó áron el lehetett adni. -
Menslee
tag
válasz
Winchester95 #337 üzenetére
640 volt az 512-es Fold 3, mellé adják a Galaxy Watch 4 Classicot ingyen.
(Azthiszem ez most jár minden flip és fold mellé, mérettől függetlenül.)Úgy hogy az utóbbit eladom, már egész jó vétel még az ilyen-olyan szürke importosokhoz képest.
Amikbe inkább nem mentem bele miután elolvastam 1-2 értékelést.
-
gilfoyle
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
gilfoyle
őstag
A 21 ultrámon már 12 volt, nem vettem észre semmi komolyabb gondot. Úgyhogy nem teljesen értem ezt.
-
Gubu0101
veterán
Ezek szerint meg varhatunk
[link] Talan majd januarban lesz frissites
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Hívásrögzítés. Műveli valaki itt ezt a sportot?
A napokban vettem észre, hogy az ACR zabálja az akksit. Éjszaka, offline módban+glance screen kikapcsolva megeszik 6 óra alatt majdnem 10%-ot
Egy hónapja váltottam N10+-ról, ott nem vettem észre, hogy így lett volna. Sőt, itt is csak kb egy hete, bár előtte nem néztem.
Ki milyen szoftvert használ, ha nem ezt? Nem ragaszkodok az ACR-hez, bár régóta ezt használom.
Hallottam olyan pletykákat is, hogy a hívásrögzítés lehetőségét a Google visszapakolja a 12-es Androidba. Erről tud valaki?Köszi
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #325 üzenetére
Most nézem amit írtál, nem is rossz ez a csomag ha valaki szereti a kijelző védőset.
Így tényleg jó ár érte. (emagon most 23k)
Lehet kéne egy #1 hsz-t majd összeszedni ahogy jönnek a tapasztalatok, tokokról kiegészítőkről stb.Alapvetően amit biztos beleírnék az #1 hsz-be.
-Belehet aktívvá kapcsolni az ujjlenyomat olvasót, így nem kell nyomkodni soha a gombot csak lezáráshoz. (alapból ki van kapcsolva)
-Belehet kapcsolni, hogy külső kijelzőn is folytatodjon az app ha bezárjuk, jelenleg apponként egyesével, erre sajnos nincs összes opció
-fullscreen kényszerítés bekapcsolható minden appra, egyesével. -
gilfoyle
őstag
válasz
Winchester95 #325 üzenetére
Köszi, most néztem én is youtube-os videót és tényleg
Megveszem a Note packot, ár-érték arányban jó. -
Winchester95
őstag
válasz
gilfoyle #324 üzenetére
Adam: köszi.
Gil:
Soha nem szoktam asztalon használni.
De kérdésedre a válasz:
Ez így van. Zavaró billeg stb.... youtube teszteken is ezt mutogatták kritizálták.
Annyi nem jutott az eszükbe hogy a toll teljes tartója kivehető/ kicsúsztatható.
Ha így teszed le tökéletes. Kb egy mozdulat. :) -
gilfoyle
őstag
válasz
Winchester95 #255 üzenetére
A Note pack-os tokban a ceruza helye hol van? Középen a zsanérnál? Ha igen, kinyitva leteszed az asztalra, akkor a toll tartója nem zavar az írásban? Nem billeg?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #321 üzenetére
eSIM kell az órához, illetve multisim igen.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #315 üzenetére
-
mrThomi
addikt
válasz
Winchester95 #318 üzenetére
De biztos vagyok benne csak nem mondjátok. Az egesz topik ellenem van
Most allitgattam a magassagon igy jonak tünik. Szerintem gesture vezerles miatt dobhatott at masik appra
-
mrThomi
addikt
Ha nyitva van a cucc es normal bill kiosztas mellett nektek nem ugral el az app folymaatosan ?
nagyon felcsesz h gepelek messengeren erre bejön egy korabban hasznalt app. En nyomnek mindig felre valamit ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
vinczetibor #313 üzenetére
Én megvárom azért az észrevételeket, esetleg link is jöhet majd róla.
Más: a spigen tough armor-t berakhatnánk ilyen nem ajánlósnak, mivel a gesture müveleteket blokkolja az előlapon.
Ki milyen tokot használ ? pro/contra -
vinczetibor
aktív tag
Koreában megjelent a 2. stabil One UI 4 frissítés. Várhatóan napokon belül megérkezik hozzánk is. Az XDA Developers-en, egy listán december 21. szerepel dátumként.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #311 üzenetére
Nem védi a slim armor pro védené, de alig van olyan tok ami ott is rendesen véd, de azt nem lehet itthon kapni, ez 15k volt a gizzmo-n, ha elmúlik a hype vonat majd szétnézek addig lehet bevágom elől a kijelzőt, hogy a vissza swipe ne 2.jára menjen.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Something_ #308 üzenetére
Én buds live-al használom, azzal rendesen megy, meg ugye az integrálva van rendszer szinten az appja.
Tavalyi "jó vétel" note 20 ultra-hoz amit kaptam, végül a telefon 14napos elállással repült vissza, és a füles maradt. -
Something_
őstag
válasz
ADAM1337 #307 üzenetére
nincs, de most beraktam soha nem alvóba az alkalmazását.
amúgy lehetséges, hogy a bal fülest amikor kiveszem a tartóból nem érzékeli, mert a jobbost egyből megtalálta lezárt kijelzőnél is.
tök jó, hogy 2 hetes 70.000-es headset szarakszik..
viszont hihetetlenül szól... sosem hittem volna, hogy így tud szólni egy agybadugós bt headset.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Something_ #306 üzenetére
Aksinál nincs mély altatásban a bt vagy az appja a fülesnek ?
-
Something_
őstag
Razer Hammerhead True Wireless Pro headsetet használok napközben telefonáláshoz, viszont ha nincs feloldva a telefon kijelzője, akkor valamiért nem akar hozzá csatlakozni. Előző telefonomnál nem volt gond.
Viszont az az érdekes, hogy mindkét autóm azonnal a telóhoz csatlakozik, szintén lezárt kijelzővel.
Mit nézhetek el?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
fogtunder #304 üzenetére
Végül kicseréltem neten rendeltem speedshop-ba egy gyári samsungra, azzal nincs probléma.
Engem is meglepett, mert látszodott a töltésen hogy fixen 85%-on tartotta utána meg 88%-on, az első software-es védelemre gyanakodtam, de gyári kábellel több lett azért az már érdekesebb.
Op8pro-mat hibátlanul töltötte. -
mrThomi
addikt
válasz
ADAM1337 #302 üzenetére
Szerintem ez eleg ritka eset lehet hogy adapter es kabel egyszerre ne legyen kompatibilis
Van itthon vagy 5 adapter, travel, gyors, lassu, szuper gyors, kabelböl is vagy 6, sokszor keverem kavarom öket épp ami a kezem köze kerül. Egyszer estem bele ilyenbe hogy nem akart tölteni egy Mi 10-et, ott a kabel miatt volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged