Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
depence #2819 üzenetére
Gondolom, már felesleges lenne linket kérnem hozzá, mert Alin egy pár hónap alatt kipörögnek a hirdetések.
Amúgy most jeleztek az Oktogonról: "Javítás befejezése", mehetek érte. Remélem, ezt azt jelenti, hogy javítottak is rajta valamit, nem pedig azt, hogy ők befejezettnek tekintik a folyamatot
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
depence #2280 üzenetére
Tudsz képet mutatni, hogy hogy sikerült?
mióta telefonom van, magam rakom fel a fóliát, de szerintem elég necces a Foldok belső kijelzőjéről leszedni / felrakni. Nagyon puha, kb. ha ránézel már megsérül, a fólia leszedésnél, rásimításnál simán benyomódhat.
Biztos, aki bátor, az nekiállhat egy fél misis telefonnál egyelőre kihagyom. -
helixP
nagyúr
-
Decske
senior tag
válasz
depence #1977 üzenetére
Én ezt (mérnökként) úgy értelmezem, mivel ez nem egy tervezett behatása a belső hajlítható kijelzőnek, ezért okozhatja ez a meghibásodást. De persze amíg a Samsung nem mond mást ezt (is) csak egy találgatás.
Én minden esetre leszedtem a fóliákat a sajátomnál amikor eljezdtek feljönni és nem tetettem csak a külső kijelzőre újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest