- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdaghost
tag
Köszi F40, igazából engem azért a két videolejátszó érdekelt, mert az itthoni boxom képes a TV csatornákat streamelni. Így ha nem vagyok itthon, csak feljövök a VPN-emre és tudok menet közben focit nézni. A kettő pedig azért kell, mert van hogy 2 mérközést is néznék egy időben és az menet közben 2 telefonon kicsit nehéz. Eggyen meg olyan pici a 2 felé osztás hatására, hogy nem nagyon látszik belőle minden részlet.
-
Decske
senior tag
Én egy 25W-os usb pd (amit a Pixel 5-höz kaptam) illetve a gyári Samsungos (amit a note packhez adtak) töltöm, valamint egy ősi MS QC3-as töltőt használok, amikor dexezem. Nem nagyon szoktam nézni mennyi idő alatt tölt fel, reggel ébredés után szoktam feltenni és olyan 80-100% között szoktam levenni. Az én használatommal egész napra elég szokott lenni, 10-50%-al szoktam este letenni úgy, hogy 11 és 5 között bixbi kapcsolja az akksi kímélő módot.
A gyári akksi limitálót csak dexnél szoktam bekapcsolni. A lítium akksik tulajdonsága miatt a 20-80%-os tartomány nem igazán hoz a konyhára (főleg, hogy ha kétszer töltöd egy nap). Az sokkalta károsabb, ha magas töltöttségen tartod úgy, hogy nem ad le áramot (értsd éjszaka 100-ra feltöltés után a töltőn hagyod). -
gilfoyle
őstag
Rendszeresen az Ikeás vezeték nélküli töltővel töltöm, este 6-8 körül felteszem, feltölt, leveszem lefekvés előtt és végig tolom a napot másnap estig.
Nem tartok százalék korlátozást, sose tartottam, felesleges.
Az elmúlt kb. egy hónapban (amióta megvan a teló) két simmel használom, 38% alá nem merült, az is tegnap volt, mert frissítettem 12-re és nyomogattam is. -
bcl
senior tag
A DXOmark is valami ilyesmit hozott ki, elég magas pontszámot kapott a kamera.
Nekem kicsit furcsa, Note 8 és 10+ után olyan szuperjónak nem látom, bár az is igaz, hogy S sorozatos telefonom sose volt.
Volt viszont Nokia N8, Nokia 808, Samsung K Zoom, meg Lumia 950/XL (mindkettő, bár a kamera ugyanaz). Szerintem azoktól nem sokkal jobb a helyzet most sem
Pl a Xenon flash nem értem, miért veszett ki a telefonokból... -
Winchester95
őstag
Szia.
Szint úgy Note 8-ról jöttem, azt is kb a megjelenéskor vettem.
Teltek múltak az évek de nem jött normális telefon amire le tudtam volna cserélni. (Volt hogy próbáltam többet is menet közbe)
Már Iphone 13 pro maxon is gondolkodtam, " mert az valami új" nekem az androidhoz képest, de az iszonyatosan korlátolt rendszer miatt elvetettem. Továbbá az os-en kívül semmi újat nem adott volna.
A Fold 3 meg drága volt a 700 ezres árával.
De nekem is sikerült kifognom az akciót.
Mióta használom rájöttem hogy a legjobb döntés volt amit tehettem.
Első értelmes telefon ami tényleg újat tud mutatni a note 8 óta. Legalább is nekem.
Kíváncsian várom ezt hogyan fogják túlszárnyalni 5 év múlva, mi lesz az a újdonság amiért érdemes lesz új telefont vennem.Tegnap este manuálba kerestem a szoftverfrissítést és meg volt de még várok vele, nem akarok hibákat. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest