- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
r.zozoka #91330 üzenetére
Ez elvérzett rendesen!
A boot logo-ig sem jut el gondolom.. (Nem a boot animáció!) És gondolom, hogy Recovery sincs...Ha nincs Letöltési mód és recovery, akkor sajna házilag nem tudod javitani, és nagyon valószinű, hogy alaplapcsere lesz, vagy egyéb okosság!
Ez erősen hardveres hibára utal!
-
kelzsoca
félisten
-
balazs1022
őstag
válasz
r.zozoka #77333 üzenetére
Ha Nokia névvel keresed akkor biztos találsz.
[link]Bár sztem nem fog működni csak hdmi-vel.
flowstar: Csak azért írtam mert csalódás egy kicsit a számomra. Régen sokat gondolkodtam h az s3 legyen vagy megvárjam még azt az 1 évet és akkor még gyűjtök az s4-re. De ezek szerint jól döntöttem, meg azóta nagyon kiszolgált ez a teló. Az a rossz a 4-be h egyre kevesebb beleszólása van a felhasználónak a telefon működésébe. Már alapból h kiveszik a 2 legfontosabb fotós funkciót. Meg védelmi célból csökkentik a hangerőt. Meg hát ott a knox is.. Am a nexus5 az valóban jól sikerült. Azt elég jól eltalálták.
-
Jadro
veterán
válasz
r.zozoka #58586 üzenetére
Az ötlet jó, azt el is felejtettem írni, hogy modemcserével is próbálkoztam. Egy XELLA modemet toltam fel odinnal és olyat művelt amilyet még nem láttam.
Megnézve a verziókat, a modem résznél azt írta, hogy nincs modem! Ennek megfelelően gsm hálónál most meg sem próbált felmenni, az IMEI kiírásánál meg tök üres volt a mező. Ezután ment vissza ismét a gyári és azzal meg miden rendben volt. Még az efs mappára tippelek, hogy abban változott meg valami.
Most mentegetek és kíváncsiságból felteszek egy cm10.2-t, meglátjuk azzal mit művel.
-
dancsuri
veterán
válasz
r.zozoka #47923 üzenetére
ahogy írtam ,a másik megoldás totalCommander plugin és kész, itt a fórumon már linkeltem párszor
meg is van erre kétszer katt igy ahogy van tömörített állapotában
a TC-ben a hálózatok között lesz az I9300
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest