Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz Maxxy10 #74061 üzenetére
Teljesen pl titanium backup progival, de ha néha használni is akarod akkor greenify. Mindkettőhöz szükséges a root. Apaszka nemrég linkelt a Greenify progiról leírásokat, nagyon hasznos a cucc.
A teljes fagyasztás helyett viszont akkor már ki is törölheted a szükségtelen dolgokat.(Első körben csak másold el a system/app könyvtárból, hogy ha tévednél, akkor vissza tudd gyorsan tenni. ) System mappa változtatás után reboot szükséges.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
ViSAS
senior tag
válasz Maxxy10 #74322 üzenetére
Szerintem az a legjobb ha saját magad kitapasztalod. Nekem fent volt a svájci, az angol és a magyar is, semmi érdembeli különbséget nem vettem észre rajtuk, így nekem például maradt a magyar. Az üzemidő is ugyan olyan volt, nem volt titanic jelenség, egyik se akadt, folyamatos volt a munkamenet.
-
wdx
őstag
válasz Maxxy10 #82210 üzenetére
Milyen programot frissítettél, tettél fel mostanában?
Ott keresd szerintem a baj okát.Gyuri81: szerintem érdemes. Egy fokkal simulékonyabb, és mintha jobb lenne a modem. Bár lehet, hogy kissé jobban merül...De csak egy hangyányit.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz Maxxy10 #82216 üzenetére
Ez lehet memóriakártya hiba, lehet sérült fájl, lehet a galéria hibája. Több megoldás van. Elsőre próbáld meg a quickpic alkalmazással megnézni a képeidet, videóidat.
Ha gond nélkül megy, használd azt. Ha itt is fagy, mondom a többi megoldást.warezxts: én ilyet egyik MIUI-nál se tapasztaltam. Bár már 1 hónapja nem használom, mióta S3-am van, de nem gondolom, hogy csak most kezdte volna el...
Ez nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Esetleg nem a viber küldte?[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz Maxxy10 #82283 üzenetére
lehet, bár nekem csurig van képpel, és mégis 1,5 mp mire feléled a quickpic. van kb 3000 kép, videó...alig van helyem. nálad csak lesz más gond is akkor.
Most életemben talán 3-adjára elindítottam a gyári galériát...lassú, akad, átláthatatlan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest