Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paloczi95
tag
válasz BoSSanCS #25624 üzenetére
Megcsináltam második romnak a miui-t, jelenleg nem nagyon van időm/kedvem telejsen testreszabni, de elég jónak néz ki
Ami megtetszett, hogy a gyári böngészője tudja a fullscreen-t. Valaki tud mondani olyan böngészőt, amiben van fullscreen és gyorsan el lehet érni a megnyitott lapokat is? Pl úgy, hogy a gyáriban, hogy kétujjas kicsinyítéssel előhozza őket -
Gizmo94
veterán
válasz BoSSanCS #41814 üzenetére
Nem normális, ennyi idő alatt bőven fel kellene töltenie 100%-ra. Energiatakarékos üzemmódot kapcsold ki, mert egy botrány, usb töltésnél állítsd be a hálózatit. Ha nem segít akkor Siyah vagy egyéb custom kernel és STweaks, ott tudod állítani a töltés fokozatát. Ha ez sem segít, másik usb kábel, ha ez sem, új töltő.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz BoSSanCS #41814 üzenetére
Nekem 2 óra 10 perc alatt 100%-ra nyomja ha 10% alatt teszem rá Boeffla kernellel.A gyárival kellett neki 3 óra kb
Nálad valami nem ok.Lehet hogy behalt a tőltőd,elég sok embernek előfordul ez ahogy itt olvasgatomBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Gizmo94
veterán
válasz BoSSanCS #41854 üzenetére
Volt már rá eset, hogy volt értelme, ha az USB csatlakozó hibája okozta. De előtte mindenképpen próbáld meg egy másik USB kébellel, illtve egy másik töltővel, ha teheted...
maxim01 Köszi! Nahh, ezt sem sokan mondanák szerintem... De persze, segítenék, visszanézek néha az S2-be is..
Tuz Jók lettek a képek! Az utolsón tipikus Samsung focus, alul-felül kivág, a gomba meg éles.. Auto-n volt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest