- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
Oceanus #88862 üzenetére
Nem lett volna szabad kivenni az akksit töltőre dugott állapotban. Amikor hosszú időre lemerül egy akksi, akkor az első töltőre való dugásnál akár fél óra is eltelhet, mire elkezdi látszólag tölteni a telefont. De végeredményben akár meg is halhat az akku. Nem bírják a lemerült állapotot. Még rövid időre se, nemhogy hosszúra. Próbáld ki egy másik akkuval valahogy. Ha ugyanúgy állandóan újraindul recovery menüben, akkor marad az alkatrésznek való eladás. Még így is sokat ér.
-
gurl
tag
válasz
Oceanus #79631 üzenetére
Érdekes,hogy egy ilyen telefont, akkor lehet megfelelően használni,ha minden ki van kapcsolva,ami érdekessé tenné a készüléket
én viber,facebook messenger, email és zenén kívül,nem használok mást,mégis estére lemerül úgy,hogy napközben azért megpróbálok gazdálkodni..és akkor még nem beszéltem játékról,navigációról,netezésről vagy bármi másról
ilyen beállítások mellett elég lenne egy 5 ezer forintos telefon is... lehet nálam van a hiba, de én egyelőre ezeket a "hibákat" a rendszernek tudom be
hivatalos Kitkat meg elvileg nem várható S3-ra.. talán itt a váltás ideje?
off: használ valaki 3000 mAh akksit? az alap -ha jól tudom- 2100-as,de 3 ezrest is bele lehet tenni (?).
-
gurl
tag
válasz
Oceanus #79629 üzenetére
A zeneszaggatás már korábban is előfordult, ezt nem a frissítés hozta magával
próbáld meg a powerampot,nekem segített korábban. Én most 4.4.2őt használok (CM11) és lekopogom(koppkoppkopp),nincs bajom vele. Akksi üzemideje kicsit gyengécske, mint a gyári 4.3-mal, nekem ezt kéne orvosolnom valahogy...ha bárkinek van ötlete(alap battery alkalmazás? , valami trükk a beállításoknál,bármi..),hallgatom!
-
Oceanus
tag
válasz
Oceanus #43692 üzenetére
Sziasztok!
Hát végül teljes hard reset lett belőle nem mentegettem én le semmit a telóról mert közben is kifagyott... Szóval a lényeg hogy az a problémám hogy a teljesen gyári teló is kifagyott miközben telepítettem fel rá a régebbi programokat... Ez már akkor csak gariban lesz m egoldható vagy esetleg van valakinek ötlete még ezen kivül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest