- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellősdy #77940 üzenetére
Anyagi kár sajnos előbb-utóbb éri az embert, ezt kivédeni nem lehet igazából. Az, hogy most a telefon volt az áldozat, még mindig jobb, mintha pl. elesel és eltörik valamid.
Állj ki a 100 %-os javítás mellett, aztán ha akkor sem érzed úgy, hogy kell ez a telefon, símán eladhatod, elcserélheted. Még lesz piaca egy ideig minden bizonnyal. Szóval csak fel a fejjel.#77941: Gizmo kolléga jól beszél.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szellősdy #77935 üzenetére
De el tudod, mélyen nyomott áron, pl. nekem.
Egyébként mi a bajod vele? Ha az üvegragasztó Loca folyt ki, letöröheted nedves mosogatószivaccsal, semmi baja nem lesz. Persze ez nem azt jelenti, hogy facsard bele a vizet, csak nedves.. Nem kell oda semmiféle ragasztóeltávolító. Szépen le lehet szedni.
Szerk: Ja visszaolvastam, hogy mi a baj. Szóval, téged sajna átbasztak.. A kijelző nincs megnyomódva, hanem kókányul van javítva. Ez valószínűleg sufnigsm műve.. Megoldás: visszamégy egy jó alkati adottságokkal rendelkező haverral, nem egy hét múlva, hanem most és rájuk szakasztod az eget.. Kérd vissza a törött kijelződet, ha egy másikat adtak , meg a pénzt. Ha a tiédet barmolták össze, akkor a pénzt mindenképpen, vagy tegyenek rá egy hibátlant. Kb. ennyit tehetsz. A csíkozódó kijelző be fog dögleni, ezt ne várd meg.
-
laci0530
senior tag
válasz
Nincsmit. Ez ne vegye el a kedved, nem a telefon hibája, hanem a szolgáltatást nyújtóé. Ha meg tudod oldani, mindenképpen azt javaslom, hogy jelezd az igényedet a javítást végző felé, hiszen - ha máshogy nem, a kárfelelősség szabályai szerint mindenképp - helytállással tartozik az általa végzett szolgáltatásért. Te megrendeltél egy javítási szolgáltatást, aminek az ellenértékét megtérítetted, jogosult vagy ezt követően arra, hogy a készüléked hibamentes, a rendeltetésszerű használatra alkalmas legyen. Ne hagyd annyiban.
#77937: igen, az is egy megoldás, mégha nem is bír gorilla paraméterekkel az illető, tanúként mindenképp jó, ha ott van valaki.
-
törölt tag
válasz
Menj vissza egy
szekrényre emlékeztetőkarizmatikus haveroddal.Ne haragudj, de a világ így működik. Ha a szakszervizes ár töredékéért megcsinálják valahol, az (tisztelet a kivételnek) általában a minőségre és a garanciavállalásra is kiterjed. Ez pont az a kategória, mint a sufnigsm-ben vett készülékek. És akkor még a férjem, aki egész sokáig a kapualjban Ahmedtől vette a telefonokat nem is melítettem...
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellősdy #77927 üzenetére
Terjessz elő minőségi kifogást a szerelést végző szolgáltatónál a hibás teljesítés miatt.
Az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról szóló 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet alapján a fogyasztó által megrendelt javító-karbantartó szolgáltatások esetében, amennyiben a szolgáltatásnak az általános forgalmi adót és az anyagköltséget is magában foglaló díja (azaz a bruttó összeg) a húszezer forintot meghaladja, a szolgáltatást nyújtó vállalkozót jótállási kötelezettség terheli.
(Ha a javító-karbantartó szolgáltatást a szolgáltatás tárgyát képező dologra vonatkozó szavatosság vagy jótállás alapján teljesítették, e szabályokat nem lehet alkalmazni, akkor értelemszerűen a jótállás, ill. szavatosság általános szabályai szerint kell eljárni.)Számlát adott a javítást végző? Amennyiben nem, a NAV említése, vagy jogi úton történő igény-érvényesítés kilátásba helyezése is sokakban hajlandóságot mutat a helytállásra.
-
Szellősdy
csendes tag
válasz
Szellősdy #77928 üzenetére
Még amit nézegettem az ez volt, Case-Mate belül szilikon burok, erre pattintható fel a műanyag, a Samsung S1emen ilyen volt és tökéletesen meg voltam vele elégedve. (Feketében!!!
) A rózsaszín verzión jobban kijön így képen is, hogy szilikon plusz műanyag. Árban nem lett volna nagy különbség, de amit vettem atomállóbbnak tűnt képről. Emez viszont teljesen szilikon belülről... hát, nem tudom, remélem jól választottam.
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellősdy #77871 üzenetére
Inkább ne. Szakboltokban kapható speciális ragasztóeltávolító eszköz (mondjuk én pont a Lidl-ben vettem), pl. 3M márkájú. Egy műanyag henger az egész, a közepén finoman szintezhető, valamelyest puha műanyag felvivő felülettel, ami segít adagolni is a ragasztó eltávolítására szolgáló anyagot. Asszem kb. 900,- forint volt, a Dension kihangosítóm tartójáról a ragasztott szivacsokat nyom nélkül, tisztán oldva távolítottam el vele, így az S III tokban is (feszesen ugyan) belefér.
-
Szellősdy
csendes tag
válasz
Szellősdy #77870 üzenetére
Ó és még egy:
A telefonom, ahogy írtam már összetört, LCD csere megvolt... csak a ragasztó úgy nézem elkezdett körbe szivárogni. (Nem házilag cseréltem.) Azt a tanácsot kaptam, hogy mosószeres szivaccsal töröljem le róla, de nagyon félek, hogy beázik a telefon. Már tiszta paranoid vagyok ezzel a telóval kapcsolatban...
Neki merjek állni mosószerrel? -
donciccio
csendes tag
válasz
Szellősdy #77859 üzenetére
azt hiszem múlt év novemberében vettem abban a webshop-ban amit linkeltem. az ára is annyi volt,mint amit írnak. sajna nem vízálló. csak ez az 1 bajom van vele. mondjuk nem is írták,h az lenne. arra inkább a lifeproof tok van kitalálva. én is azért vettem,mert féltem,h összetöröm. dupla burkolata van. a külső réteg vlmi féle szilikon lehet. ezt le lehet könnyen szedni róla,de még úgy is tuti a védelme.
-
törölt tag
válasz
Szellősdy #77134 üzenetére
Kicsit fújkáld meg a csatlakozót, ill. gondolom, másik USB aljzatot, vagy akár másik kábelt próbáltál már...
Nekem az itthoni XP/Win7/Win8.1 gépeken mind gond nélkül megy... (Kies nincs fenn, meg semmi extra, csak bedugtam a telefont, és némelyik gépen leszedett magának vmi drivert, de nem figyeltem)
Amúgy meg igen, airdroid wifin.(#77136) gyuri81: Kiherélték a droidot.
De ne izgulj, jó az úgy, nekem is 580 ürítés után, aztán semmi baja.
-
kiskutya0
tag
válasz
Szellősdy #77118 üzenetére
Mint tudni illik, az S3 óta a külsö meghajtókén való csatlakozás nem működik szokásos android módon (mivel a rendszer a belső memóriát használja, nem lehet leválasztani). Azt, hogy a memókártyát miért nem tudjuk használni, nemtudom (létezik segédprogram rá). A Win 7 felismeri és a sajátgépnél tudod használni mind a kettő tárhelyet.
-
válasz
Szellősdy #77097 üzenetére
Pofon egyszerű:
Bedugos az USB-t a telefonba, és a gépbe!
Lehúzod az értesítés sort (a képernyő tetejét lehúzod) ott van egy USB kezelő akármi, azt elindítod, bejön a kis droid, alatta van az USB meghajtó csatlakoztatása, ráböksz és kész!Normál esetben így működne!
a KIES-t meg felejtsd el
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest