- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolaf #44342 üzenetére
engem meg családostul örökített meg (valószínű),múlt hét vasárnap a google kocsija a hősök terén mikor álltunk sorba az állatkert pénztáránál
Rádásul elég hikomat fejet vágtam tuttira,mert elsőre nem vágtam le, hogy milyen idétlen "távcsöves" kocsi megy el mellettem 2 méterre -
válasz
Zsolaf #44263 üzenetére
akkor félreértettél, azt írtam, hogy magyarországon hivatalosan csak a t-mobile árusít s3 lte készüléket, tehát még samsung üzletben sem kapsz függetlent, csak kintről - szürkén/feketén behozott darabokat lehet kapni gsm üzletekben, bolti garival.
ez miért hülyeség? lehet, hogy nem csak t-mobile előfizetők szeretnének ilyen típust, és azok elestek a rendes 2 év gyártói garis vásárlástól... -
srq2
csendes tag
válasz
Zsolaf #43844 üzenetére
Ajjj, de hát épp ez az, hogy azt lövi ki, amit használok
És azt nem amit sosem használok.. Hogyan kell letiltani? Mert ha kilövöm, vagy csinálok egy RAM tisztítást akkor pár másodperc és újra betölti őket.. De már azt is kipróbáltam, hogy kitörlöm a system/app-ból, pl. az S Voice-t mert nekem nem kell. De úgy látom, hogy mindenáron tesz akkor valami mást a helyébe, amit sosem használok... pl. most már ott van a Google+
Úgy látom a megoldás inkább valami olyasmi lenne hogy bizonyos appokat (pl. esetemben GTA3) whitelist-re tesz, tehát bármi van, az marad és inkább a sallangot lövögeti ki, ha memória kell.. Tud erre valaki valamit?
Ja, amúgy meg bocs a bunkózásért, de hirtelen nagyon arrogánsnak éreztem azt a leszólást, szóval sértett.. De lehet félreértettem..
-
trobi28
addikt
válasz
Zsolaf #43783 üzenetére
Nekem még egyszer sem reccent meg a zene pedig sokszor megy a háttérbe közben böngészek vagy facebook-ozok
Gyári rendszert használok kicsit kigyomlálva boeffla kernellel,ennyi.
Azért írtam hogy ne hasonlítsd a két készüléket mert az más világ.Az Ace 1 használhatatlan készülék volt,a 2 állítólag már használható igaz kacsázásra tó parton,szépen pattogna a vizen
Szégyen lenne a Samsungnak ha egy ilyen erős vason akadna a zene legyen az akármilyen Android verzióvalMiért ne nyúlkáljak,sajnálsz egy kis örömöt?
-
válasz
Zsolaf #43120 üzenetére
Na ez a beszéd
Más: Megérkezett az SGP Curved Crystal fólia. Hát mit ne mondjak nagyságrendekkel jobb a kijelzőn mint az xtremeguard volt. Olyan tiszta a telefon képe, mintha nem is lenne rajta semmi. Természetesen jól illeszkedik a lekerekítéseknél is. Megérte!
#43121: 4.1.2 ez is, csak sokkal frissebb mint a XXELLA.
-
kmisi99
addikt
-
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
Zsolaf #42236 üzenetére
hali
oké gondoltam már az előzőben beköszöntem meg egyből után én irtam mind1.
Akkor megkérdezem megint.
Szeretnék kapni egy philZ kernelt ami rootolja a telót és cwm recovery-t rak fel. És a recoveryből legyen telepíthető.
XXELLA romhozElőre is köszönöm
ezt próbáltam:v4.00-b39
i9300 XXELLA
cwm: http://www.mediafire.com/file/c9y3af...-b39-i9300.zipés a másik:
v4.00-b34
i9300 XXELLA
cwm: http://www.mediafire.com/file/48mqz8...-b34-i9300.zip -
-
Gizmo94
veterán
válasz
Zsolaf #41423 üzenetére
Az "úriember" sértve érzi magát az "user error" kifejezés miatt, továbbá, mert amikor becsmérelt, mely szerint pimasz, pofátlan, stb. lennék, nem hajoltam meg előtte, hogy igenis, hanem közöltem, hogy ezt a stílust otthon alkalmazza, és ő ezt családja becsmérlésének vette, holott attól igen távol állt. ..
Azóta privátban fenyeget és mocskolódik, telefonszámom, elérhetőségem után érdeklődik, ami egyébként publikus volt az oldalonNevezett kommentben felhívást intézett a topik lakóihoz, hogy adják meg az elérhetőségemet az ő, és említése szerint több más fórumtárs számára, akik szeretnének kollektíve elégtételt venni az őket ért állítólagos sérelmekért.
Dióhéjban ennyiről
-
Norbi8719
tag
válasz
Zsolaf #41340 üzenetére
Változó...Feloldom a kijelzőt és totál fakó , aztán elmúlik.
Fényerő automata , Rom gyári T.
Annyit vettem még észre , hogy akkor múlik el a fakóság ha lejjebb vesz a fényerőből.
Viszont ha most kézzel állítgatom akkor sehogy se fakó.
Eléggé nem jól néz ki...
Pl.a kék az amikor jó akkor olyan mint egy új farmer , amikor meg fakó akkor 100szor mosott.
(Bocs a h.lye hasonlatért)szerk.:Gizmo94!
Nekem nem fagy ki se akkor , se később csak mintha kiszívta volna a nap.szerk2.:
a gyári billentyűzeten a leglátványosabb.
Annak a háttere pl. sötét szürke , de amikor szenved akkor totál világos lesz.Majd ha legközelebb csinálja megpróbálok egy printscreen-t (mondjuk ha nem szoftveres hanem hardveres baki akkor semmit se érek vele)
-
Frozzy
őstag
válasz
Zsolaf #41246 üzenetére
dehogyis. semmi gáz. amúgy másabb színe van itt az asztalon. sokkal szebb. egy Xperia P-vel fotóztam dehát nem egy sztár telefon.. eléggé gyenge képeket készít. majd megpróbálok valami bikább eszközzel természetes fény mellet képet csinálni.
és majd hátha tetszeni fog
(#41250) Gizmo94: neked is ugyan azt mondom. majd csinálok jobb képeket. amúgy kedvenc színem a kék de szerintem megy a fehérhez, nem olyan rossz ez
(#41249) foxymaxy: hát kb 5800-6000FT mind 2 külföldről jött.. EBAY-ről
(#41247) allein: fémből igen.
(#41251) trobi28: semmivel sem lett vastagabb.
inkább szélesebb lett a bumper miatt.
-
válasz
Zsolaf #41000 üzenetére
Tegnap este/éjszaka beszélgettünk itt a cpu overclokról hogy feltoltam 1.6Ghz-ra kb 12órával ezelőtt.
Olvasom hogy a névjegyzék megjelenítési ideje tré,ami helyt álló nálam is.
Azaz csak volt.....
Kíváncsiságból rányomtam a névjegyzékre és nekem most rögtön benyomta,nem kellett várni.
Pedig nálam is volt jó 1-2 mp mire megjelentek.364db név van a telón,gmailre is elmentve,összes névjegyzéket megjelenít "verzióba".
plussz annyi változás van hogy tegnaptól syjah 1.9.1et használok...
bár sztem ennek nincs sok köze ehhez -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsolaf #40603 üzenetére
igazabol csak a tisztan latas kedveert jelezzuk, hogy tobb gond is volt a kies-el.
ezekrol itt ill. az s1, s2 topicban is lehet olvasni.
egyszeruen megallt, nem futott le a frissites es el sem indult a telefon.
szoval, akinek van garija, az nyugodtan hasznalja, mert ebbol a szerviz soha nem csinalt gondot, javitottak! -
Szellem.
nagyúr
válasz
Zsolaf #40540 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged! Sikerült!
És akkor amikor szinkronizálok és létrehozok egy új névjegyet, akkor az feltölti a többi közé és a gáz van, vissza is tudom nyerni?(#40541) HUTCHDB:Köszönöm neked is, de azzal a módszerrel, amit Te írtál nem jutottam semmire sajnos.
-
joncy
csendes tag
-
bazsika89
tag
válasz
Zsolaf #40222 üzenetére
A beeges ok,en voltam vak. De ez a ket kijelzo reteg kozti nyomodas meglepett. Edigitalban volvasarolva, ugyhogy gariztatassal nem lesz baj.
Jelenlegi tapasztalat alapjan lassabb illetve az iphonon tokeletesen mukodo progik amik elerhetoek erre is akadnak kilepnek. Nem azt mondom h sz@r. De meg sok dologhoz hozzakell szokni. Remelem rendbe jon es akkor szeretheto darab lesz.
-
bigdigit
addikt
válasz
Zsolaf #40044 üzenetére
A szoftver automatikusan bekapcsolja a GPS-t ha az ki van kapcsolva, amikor megpróbálod meghatározni a készüléked helyét (Android 2.3.3 vagy frissebb esetén) továbbá megvédhető a jogosulatlan eltávolítástól is. Az alkalmazás akkor is működik ha a készülék semmilyen internetkapcsolattal nem rendelkezik, köszönhetően az SMS üzenetekkel történő vezérlésnek. A SIM Checker funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szoftver SMS üzenetben vagy e-mailben tájékoztassa Őt a készülék hollétéről amennyiben új, nem azonosított SIM kártya kerül a készülékbe.
- Távoli vezérlés SMS üzeneteken keresztül,
-
-
Frozzy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest