- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz
Zsolaf #22881 üzenetére
1 fő verzióval.
WP7 tulajok voltak a beta teszterek.
Ezért nem vettem Androidot sem mikor indult. Jó, hazudok volt Omnia 7-em de amikor egy nyamvadt navigáció nem volt a telefonra illetve a videófelvétel egy lag volt inkább eladtam és lett belőle iphone 4 ami szintén nem volt meg 2 hónapnál tovább. -
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #21913 üzenetére
Hát igen, csak kedvelem az ilyen látásmódot ha nekünk itthon valami probléma van akkor tuti, hogy a nagy cég a vacak nem az itthoni részleg mert az tuti tökéletes. Ez sajnos nem csak ennél a gyártónál, szolgáltatónál van így, sok esetben az itthoni hozzáállás nagyon nagyon durva... Amikor viszed garanciára akkor még a szerelő flegma és ideges, hogy megint dolgozni kell, és ha nem típus hiba akkor meg nagy ívben le vagy, és sajnos ott vágnak át ahol tudnak
DE TISZTELET A KIVÉTELNEK -
Varszegig
veterán
válasz
Zsolaf #21771 üzenetére
Csak a magyar oldalak megint elferdítették a hírt:
Samsung need to give all Android devices with Android 2.1, 2.2, 2.3 a update for the blue bounce effect in the gallery.
The court in the Netherlands decided this. Samsung started earlier with those updates, sadly not all devices are using this bounce effect yet.
Samsung need to make sure the update is done in 8 weeks if not Samsung could have to pay 100.000 euro a day!Tehát: a dolog csak a 2.1, 2.2, 2.3-as készülékeket érinti, és nem tiltották be, hanem adtak 8 hetet a szortver módosítására, különben fizetni kell minden késedelmes napért. Szeretem a magyar gagyinet oldalakat.
-
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #21730 üzenetére
+ "Diszkópatkány
"
na akkor felteszem én is a kérdést: van valami értelmes, optimalizált, stock JB rom a "piacon", amit érdemes feltenni? vagy marad a normál cseh/angol/lengyel/francia/akármilyen jb, azt cső?
ill a Piwi féle Woodoo-ra: most tényleg kijött már, feltolható kernelcsere nélkül? jó lenne...
-
highness
tag
válasz
Zsolaf #21258 üzenetére
Nekem sem nagyon tetszik a szürke status bar, ezért változtattam 75%-ban átlátszóvá. Amúgy valljuk be inkább legyen szürkés, minthogy beégjen.
-
-
lajki7
senior tag
válasz
Zsolaf #21270 üzenetére
Igy van srácok ! GSM boltban nem veszünk mobilt
Egyebként azért üzletelek itt PHn,mert lehet okos dolgokat találniLásd az én kék S3om....165ezer ft volt MediaMarkban,egy napra a ficko felrakta ide délután 5kor és én már jelentkeztem is érte...mivel nem volt már meg a fehérem
Persze nem az adta fel a hirdetést,aki vette,mert az gyanus lenne nyilván,a törlesztő részlet stb stb véget...Számlát mindent kaptam hozzá,papirok ami csak kell. Egyszer lett kibontva amikor le ellenőrizte h müködik e
mivel egy drága motort adott el annak aki ezt a telefont vette és bedobta 120ért
165 helyett.
Azt akarom ebböl kihozni hogy itt PHn nagyon jo dolgokat lehet találni,csak keresni kell,illetve egy kis szerencse is kell,nem sok....szóval nem kell rögtön rohanni a gsm boltba mint a vadállat ! -
GrooveHero
addikt
válasz
Zsolaf #21046 üzenetére
Nem, én a telefonról nézek videókat, mert még most sem tudom eldönteni, hogy kell e a mérete miatt. Maga a vas nagyon kéne, persze, meg az is előny, hogy a 2012-es év zászlóshajója lett az S3, és mint olyat kb. két évig még talán támogatnak androiddal. Egy elrettentő tényező van, az a mérete.
Mert gyerekek, be kell vallani, ez a telefon nem kicsi. Úgy is mondhatnám, hogy qrva nagy
De most komolyan, nincs túl nagy kezem és azon kattognak pár napja a fogaskerek a fejemben, hogy tudni fogom e használni ez a hatalmas dögöt -
ESP
őstag
válasz
Zsolaf #20751 üzenetére
Amíg te/ti veszitek a telefonokat nekik kb pont telibe sz*rják (bocsánat a kifejezésért) hogy ellopják vagy nem, mivel úgy is tudják hogy lesz másik.
Majd amikor az Ő pénzükből lesz a készülék, arra sokkal jobban fognak vigyázni.
A lopás meg az Ő felelőtlenségük. Eleve a telefonjaim mindig nálam vannak, nem teszem le oda ahol nem látom.
A rablás az más.
-
zoltan6
addikt
válasz
Zsolaf #20624 üzenetére
megtaláltam a total commander fejlesztője oldalán a 64 biteshez is a plugint, akinek kell hogy lássa a total commander a telefont: totalcommander plugin.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Zsolaf #20538 üzenetére
Ezt a pontos időt csak trollkodás miatt irtad gondolom. Ha nem akkor elnézést.
A telefon még nincs nálam, szombaton veszi meg haverom (BP-i személyes átvétel - én sajnos messze vagyok BP-től szóval ö intézi
) és olyan kedden lesz meg a S3.
105k-ért megéri sztetek? Kék szivü T-s (nekem nem gond) full karc mentes, fólia elöl hátul + még ad még 1 sett fóliát, egy autós töltöt, 2 tokot (2 fajtát az egyik bőr a másik nem tudom) + 16GB-os sd kártyát, és persze az összes gyári tartozékát, papirját, és 23hó garival.
-
bigdigit
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest