Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz pingwin011 #3188 üzenetére
Milyen gyengeségeire?
-
lafaty80
addikt
-
Beri78
őstag
válasz pingwin011 #3190 üzenetére
én rengeteg képet csináltam már vele, és nem találkoztam ilyen hibával(pixelesedés)
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Eli577
senior tag
válasz pingwin011 #3194 üzenetére
Milyen beállításokkal fotózol? Nekem a One X-en volt olyan, hogy átállítottam egy csúszkát, véletlenül úgy hagytam és olyan retek képeket csinált, nem értettem miért....aztán visszaraktam default-ra a beállításokat és láss csodát.
(#3183) bigdigit: A legegyszerűbben úgy tudod leszinkronizálni guglival a névjegyeket, hogy a beállításokon belül bemész a fiókok és szinkronizálás pontba, ott bemész a gmail-esbe és ott vannak a szinkronizációs lehetőségek. Ha egyszer leszinkronizáltad, onnantól ha új SW-t teszel, csinálsz factory reset-et, akkor megint bemész ide, egy klattyintás és már meg is vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz pingwin011 #3195 üzenetére
Automatikus kontraszt az S3-as képnél BE volt kapcsolva az tuti. Nem csinál ilyen rossz képeket, csak KI-re kell állítani, de ez csak egy példa a sok beállítási lehetőségek közül
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
thork
csendes tag
Nekem is ilyet (ehez hasonlót) csinált a telóm , megtöröltem a kamerát , és teljessen jó lett !
-
mycso
veterán
válasz pingwin011 #3190 üzenetére
Akkor valami nálad nem jó, vagy beállítás ügyileg, vagy hardveresen.
Az S2-nél jobb/szebb képet csinál az S3.Ja igen meg amit előttem is írtak, hogy állítólag, az s3 különösen allergiás a koszos lencsére, hátha nálad is csak ennyi a hiba.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
lafaty80
addikt
válasz pingwin011 #3201 üzenetére
probáld meg a fényképezőben a beállítások/visszaállítás-t.
Hátha megoldja...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
a.t.t.i.
senior tag
-
Beri78
őstag
válasz pingwin011 #3201 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
FeRkE
őstag
Itt vmit nagyon elállíthattál, ennél még egy ZTE Skate is jobb képet csinál..
-
srq
tag
Fú, látom itt is dől minden mindenfele, ami amúgy élőben nyilván párhuzamos lenne... na ez az ami nagyon taszít SIII-at venni....meg a Launcher újratöltődés. De ezek a képek borzalmasak és láttam más tesztképeket is, nagyon erős a párna-torzítás... SII tényleg jobb volt képekben ilyen téren (8Mpx ide-oda, viszont SIII élesebbeket lő, az igaz...), de annak meg kb. 10-ből 7-nek akadozik a HD videó fókuszálás közben, márpedig a gyári Camera app az folyamatosan fókuszálgat (lgCamerá-val viszont használható touch-focus).
[ Szerkesztve ]
-
ray blu
tag
válasz pingwin011 #7915 üzenetére
Telefon - menü ( baloldali gomb ) felugróban hívás, további beállítások, és ott vannak sorjában.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
ray blu
tag
válasz pingwin011 #7917 üzenetére
Dehogynem.
Elején én is csak nyomkodtam néha, mint süket a csengőt, mikor mire reagál..MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
lafaty80
addikt
válasz pingwin011 #8061 üzenetére
Gondolom én vagyok kicsit korlátozott, de nem értem mikor jön elő neked a lakat? Most nézegetem, de olyan feloldó opciót nem találok, aminél "lakat" lenne a feloldáskor. Gyári zárolt képernyő feloldót használsz, vagy valami appot erre?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
rankesz
veterán
válasz pingwin011 #8437 üzenetére
Gondolom gyari bongeszo. Probald meg Opera mobile vagy dolphinnel, hatha...
-
Psytech
őstag
válasz pingwin011 #8717 üzenetére
-
aTom_DJ
tag
válasz pingwin011 #8722 üzenetére
Te kértél vodás fw-t!
-
Psytech
őstag
válasz pingwin011 #8722 üzenetére
Csak segíteni akartam.... Hátha kell a letöltés is, akkor két legyet egy csapásra...
-
arsenix
tag
válasz pingwin011 #9712 üzenetére
Miért jön mindenki azzal, hogy jobb a HTC One X anyaghasználata?
Nem úgy volt, hogy mindkettő polikarbonát, csak az S3 csiszolt, a HTC pedig matt/gumi hatású?
Mondjuk ez szubjektív, de én megtapiztam mindkét telót vásárlás előtt, és az S3-nál sokkal inkább érezem a prémium feeling-et. (ez persze köszönhető a sokkal jobb ergonómiának is)
Viszont az is igaz, hogy eddig az S2 recés hátlapja volt számomra a legjobb fogás, kár hogy az S3 nem olyat kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest