- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
A jelzéseket be tudod állítani a facebook programon belül, a chat ha mobilon vagy akkor csak a mobil jel lesz a gépen látható (de az mindig, akkor is ha nem vagy mobil neten) a zöld elérhető nem, azt hiszem a gépen a facebbok profilodban be kell állítani a mobil számodat akkor fog megjelenni, a mobil jel a neved mellett, de nem vagyok benne biztos én is szórakoztam vele, de már annak két éve, azóta nem tudom biztosra. Ha hülyeséget írtam akkor valaki javítson ki.
(#8080) GeneraL_XTX Így igaz, de állítólag ha Samsung szervizbe viszi az ember (ami logikusabb is) Ők csak azt nézik hogy ne főzött rom legyen rajta, ha gyári rom van rajta és függő a telefon az nem garancia vesztés, de jobb a békesség én is feltettem az S2-re mikor vittem szervizbe a T-s romot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AM 5 lapok
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest