- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
JockeyEwing #6999 üzenetére
S1-nél és S2-nél is így volt, S3-nál az orrom előtt nézte meg a szervízes csóka a robbantott ábrát.
HA nagyon lepattogott, akkor beégett kijelzővel is cserltetni lehet, de nem akarok öztleteket adni senkinek... -
-
Laraxior
titán
válasz
Richard #6990 üzenetére
Ezzel nekem nem lesz tobb helyem..
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rankesz
veterán
válasz
JockeyEwing #6995 üzenetére
Egyben cserelik a kijelzovel
Remelhetoleg van eziranyu belso protokoll es nem soprik a dolgot a szonyeg ala hogy "nem rendeltetesszeru hasznalatbol eredo serules"... -
okoska74
senior tag
-
JockeyEwing
aktív tag
Srácok, nekem is megkezdte az "idő vasfoga" a fehér GIII-asom bal felső sarkában az ezüst színű keretet, valahogyan a belső oldalról ,ami a GorillaGlass felől van, lepattant egy morzsa, de valószínű, hogy ez tovább fog pattanni. (jelzem tokban van, és jobban vigyázok rá mint egy hímes tojásra)
Itt olvasgattam, hogy elvileg ez típushiba.... egy majdnem 180k-s telefonnál ez elég tré. (főleg h kb 1 hónapos)
Hogyan állnak ehhez a hibához a márkaszervizek?
Cserélik vagy kötekednek? Lehet a szürke keretet cserélni egyáltalán külön? Vagy az is egybe van ragasztva mindennel? -
CM10-ben működik a project butter? GS2-ről jövök ugye és ott még nem ment de itt nem utalnak a known issues semmi ilyenre.
-
Zsolaf
addikt
Nekem sem adta az 50 gb-ot csináltam már mindent
-
-
Laraxior
titán
válasz
muveszur #6987 üzenetére
Újraindítottam, próbáltam mindkét mail címemmel, de az elsőn csak az alap 2GB van, a mostanihoz meg pont annyi amennyit adott. 2000MB + 250MB + 125MB
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz
muveszur #6979 üzenetére
Clear cache? vagy hol keressem?
(#6983) lajki7: Azt pont nem, de azonkívül minden
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
válasz
Varszegig #6969 üzenetére
Tessék:
(#6967) muveszur: Másik mailcímemmel is csak 2GB helyem volt, de ott nem csináltam semmit, nem is használtam és nem is nyomkodtam össze semmit, csak simán megváltoztattam erre, hogy egyezzen a Samsung regessel.
[ Szerkesztve ]
-
ystuc
tag
Nálam a Sygic használhatatlan. Letöltöttem Marketról, elindul és nem csinál semmit. Én Navigont használok, bár nem szeretem, mert a Garminos cuccok nekem nem váltak be. A három betűs navi a legjobb,csak még nem találtam rá a megfelelő felbontásúra
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Laraxior
titán
válasz
muveszur #6965 üzenetére
Már megtettem, mindenhol ugyanaz a mail címem. Kivéve a Marketes, de ahhoz úgysincs köze. De nem is ír semmi mást hogy járna valamire plusz tárhely... Lehet hogy bug
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Varszegig #6960 üzenetére
Kész. 2.38GB az elérhető
stimmel is: az 5 feladatért kaptam 250MB-ot pluszba
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Varszegig #6957 üzenetére
Nekem is, facebookos regre adott 125MB-ot ezt meg is kaptam, de a Samsung regre nem kaptam semmit, pedig a két hónap pluszgarit jóváírta
(#6959) muveszur: folyamatban
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #6954 üzenetére
megvan
bár továbbra is 2GB...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Varszegig #6946 üzenetére
Hogy lehet regelni másik mailcímmel dropboxban? Másik címmel regeltem mint amelyikkel a Samsung oldalán a telom
így csak 2GB helyem van
-
válasz
ForRedGlory #6949 üzenetére
Most azért nem fogok új romot feltenni hogy kipróbáljam, de a stílusodon csiszolhatnál vagy inkább meg se szólalj.
Gondolom nem véletlen létezik ez a fix az omega és a checkrom romokban. Egy szóval nem mondtam hogy kötelező feltenni. Nem mondom hogy nincs igazad de fogd vissza magad mert semmivel nem vagy különb itt másnál.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #6949 üzenetére
Ami amúgy is fent van indie oldalán az omega apps-részeként
-
Varszegig
veterán
Sokszor volt már kérdés, hogyan kapjuk meg az extra 48GB dropbox tárhelyet. Én ma megkaptam, és igen egyszerű:
1) Regeled a telefont a samunál a szokott úton
2) Belépsz a dropboxba.És kész, nekem azonnal ki is írta, hogy már 50GB a tárhelyem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ForRedGlory #6944 üzenetére
Akkor vissza veszi 100ms-re. Ez meg 0-ra.
-
muveszur
addikt
Illetve azt kérdezném még, hogy felraktam a Siyah kernelt a jobb hangminőséghez. Ehhez az Stweakben állítsam be a dolgokat, vagy pedig voodoo sound kell hozzá?
-
muveszur
addikt
Kipróbáltam az Airdroidot, Hihetlen jó. Viszont ha egyszer csatlakoztattam, a következő csatlakoztatásnál 0%-nál megáll a folyamat. Csak akkor működik, hogy ha törlöm az alkalmazás adatait....vaj' mi lehet a baj
-
Találtam fixet HomeButton LAG-ra, ha valakinek kell akkor szóljon. Csak Samsung alapú 4.0.4-en működik. CM10-en és CM9-en eleve nincs a double klikk miatti "várakozás".
üdv.
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv!
Erről a Scalado -ról tud valaki valamit?
Lesz nekünk ilyen a telefonra?
Érdemes a videókat meglesni. -
aTom_DJ
tag
2ó20p navigáció, 100% fényerő 55% akksi merülés. Sztem ez csúcs szuper ekkora kijelzővel, ilyen procival!
-
CsiguszBaba
csendes tag
Sziasztok! A facebook születésnapok szinkronizálására van valami program vagy módszer, hogy benne legyen az S tervezőbe? Vagy akár egy másik program segítségével? Előre is köszi a válaszokat
-
No.01
őstag
válasz
Andrew.87 #6923 üzenetére
Ha a maps-ot akarod hasznalni ahhoz kell netkapcsolat maskulonben nem navigal vagy jobban mondva van v.mi megoldas ra, h otthon lemented wifin a terkepet ahova menni szeretnel es akkor tudni fogja bar h ez mikent mukodik a valosagban pl ha le kell terned az utrol mert balaset vegett lezartak akkor azt mikent kezeli stb...
Mellesleg ajanlom a Sygicet. Van 1-2 furcsasaga, de osszesegeben jol kezelheto. -
Andrew.87
csendes tag
Srácok,
Ahhoz, hogy a GPS navigációt használjam ahhoz kell internetkapcsolat? :-s
Mert a térképet ugye megjeleníti, és ha keresek meg is találja, de nem lehet útvonalat tervezni. :-s
Hogy van ez? Egyébként gondoltam arra is, hogy offline módban csinálom, de az egész Magyarország térképet nem tudja lementeni.
Mit javasoltok?
A lényeg az lenne, hogy útvonalat tervezzek és GPS alapján navigáljon. Vagy legalább az útvonalat jelenítse meg.
Előre is köszönöm a segítséget! -
ForRedGlory
félisten
Nem lesz gyenge... PC grafika...
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz
balika333 #6910 üzenetére
Na ez hasznos volt... Igen ezek azok a bosszanto hibak amikkel csak akkor talalkozol ha mar megvetted... Nem a penz a gond (nyilvan az is szamit) de az meginkabb rossz ilyenkor h ugye ott vagy ahol a part szakad es kezdheted elolrol a keresgelest.
Meglestem ezt a Benks-et jonak tunik de a desigja nagyon tavol all tolem es ha jol lattam akkor jelenleg nincs is nekik mas S3-hoz.
Marad a kutakodas... -
buci30
addikt
Feldobtam én is a SiyahKernel S3-v1.4-et.
Hol lehet állítani a hangerőt most?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
balika333
tag
Szia! Én vettem egy ilyen tokot világos kék színűben. Hatalmas csalódás. Felpattintom s a hangerő gombok kiképzése annyira el van rontva, hogy alatta es felette is érzékeli a nyomást. Fogod a kezedben a telefont s random módon változtatja a hangerőt. Nagyon passzentos. Olyan mintha folyamatosan be lennének nyomva a gombok. Próbáltam a helyét kiszélesíteni de kevés sikerrel. Jó a minőség, szép a szín, jó kézben tartani csak funkcionálisan 0. Nekem csalódás. Volt anno i4S-re Sgp tokom, s azok nem voltak rosszak. Viszont amit ajánlok azok a Speck tokok. Illetve most a Benks egyik tokját használom (Magic Chocolate Totem). Kiváló cucc. Remélem tudtam segíteni
Samsung S22 Ultra
-
Atla
senior tag
válasz
sirmaxkrt #6898 üzenetére
Az semmit nem ér amit okoska linkelt.
Siyah kernelben alapból bele van épitve a vodoo progi.sound boosting for great headphone experience (partial-port of wm8994 based implementation from project-voodoo since our wm1811
Ezen felül tudsz még hangerőt állítani egy kicsit,a legfelső csúszkával.Ezt már te is tudod.A hangszóró meg a Galaxy s-nél sem ment tönkre itt se fog.Ha meg tévedek akkor gariba cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Tudom volt mar tema de most raszantam magamat egy tok vagy jobban mondva a felpattintos/belebujtatos hatlapszeruseg vasarlasara. Eddig mindig ellene voltam es nem is hasznaltam egy telefonomon se de miutan lattam, h a kollegame (kek) mikent nez ki 2 het hasznalat utan hat bizony vannak kisebb karcok rajta pedig o is az a fajta aki vigyaz a telefonjaira (pl asztalra ha lerakja akkor igyekszik v.mire mondjuk papirtom tetejere rakni)
Szoval vannak kisebb karcok es ezen a kek szinen ez nagyon gaz.
Lenyeg a lenyeg a nemreg linkelt Nillkil tokokat majd v.hogy ratalaltam az SGP-re amit anno v.ki vett meg az S2-s tarsasagbl. Szoval erossel gondolkodom egy ilyen beszerzesen igaz arra meg nem sikerult rajonnom, h a Color es a Lumi series kozott mi a kulonbsegde en lehet teszek egy probat...
Velemeny/tapasztalat? esetleg mas ami tenyleg minosegi cucc? (sajna az almas termekhez ilyen szempontbol lenyegesen tobb es jobb cuccok vannak bar ez szvszv abbol is kovetkezik, h szogletes a kialakitasa ill ha nincs akkor ugye lehet h terero sincs
na jo csak viccelek)
[ Szerkesztve ]
-
tothmarton89
csendes tag
válasz
molnarpeter #6895 üzenetére
köszönöm az okítást!
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Valaki légyszi segítsen, hogy hogy lehet megoldani azt, hogy amikor repcsibe teszem a masinát, ne világítson a LED!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest