- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #56297 üzenetére
Már párszor ki volt tárgyalva hogy a samsung kamera alkalmazása csak a samsung alapú romokon működik, amúgy ez is olyan mint a hang tuningolás kernellel, semmi különbség...
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #56278 üzenetére
Még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a kamera appot valahogy kilehet cserélni mert régebben azt hiszem itt olvastam, hogy az nem valami jó cm ben. ?
-
korcsillio
addikt
Volt nálam hétvégén egy iphone 5...őszintén(elfogultság nélkül)örülök hogy s3-asom van!
-
watchfun
tag
Üdv! Használ valaki vezeték nélküli töltőt S3-hoz? Valami ilyesmire gondolok... Érdekelnének a tapasztalatok: pl. az eredeti hátlapot nem nyomja-e ki? Mennyire gyorsan tölti fel? (Most ne firtassuk, hogy mennyi a veszteség a vezeték nélküli technológia miatt és azt sem, hogy ha felveszem megszakad a töltés. Éjjeliszekrényen lenne, este-ráteszem-reggel-ébredéskor-leveszem üzemmódban menne.)
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, gyári 4.2-ből van ezen a verzión kívül elérhető újabb? Illetve aki feltette, az mit tapasztalt? Illetve mit kell tennem annak érdekében, hogy vissza tudjam állítani a 4.1-et, ha valami mégsem felelne meg?
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #56278 üzenetére
Okés. Akkor ha otthon leszek pénteken feltolom rá éjszaka.
Utcán ma majdnem eltulajdonították finoman szólva az s3at csak nem nagyon sikerült a csávónak.
(Gondolhatjatok milyen típusú) kb 2 órája történt . -
apaszka
veterán
Tudtok olyan alkalmazást az áruházban, amivel lehetne billentyűként használni a telefont, vagy tabletet ,smart tévéhez?
Haver ma kapott egy tévét , és míg nem vesz billentyűt hozzá, addig kényelmesebb
lenne arról böngészni a neten. -
adammkaa
senior tag
Igen észrevettem hogy van a : új verzió (csak stabil kiadás), új verzió (belértve nightlykat), minden verzió (csak stabil kiadás), minden verzió (belértve nightlykat). Én nem szeretném naponta frissíteni, gondolom akkor az új verzió csak stabil kiadást kell nézegetnem.
dobobazsy jól van, az tény hogy szemmel láthatóan jobban merül mint a gyári rom.
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #56260 üzenetére
A cm-et szerintem sokkal jobban testre lehet szabni mint a gyárit, épp ezért nem váltottam a gyárira. Most az hogy nem rezeg mikor megemeled... le kell szarni, ott a led, arra mindem eseményt be tudsz állítani, és szerintem sokkal jobb. Egyébként fellöktem rá a gappsot is, de gondolom ettől még natur
meg az app removeremmel jól kiheréltem. Egy csomó appot lecseréltem playes megoldásokra, lehet hogy épp ezért olyan gyors, stabil és bugmentes nálam.
adammka: totál fölös cm alá a kernel, semmin nem fog javítani, a hangon sem... próbáltam, placebó...
-
Jadro
veterán
válasz
adammkaa #56276 üzenetére
Ez egy fejlesztés alatt álló rom, így naponta jönnek hozzá fordítások, új funkciók stb. Erről szól a nightly. Nem kötelező frissíteni, ez csak opció. Egyébként bizonyos időközönként kiadnak RC (Release Candidate) változatot is belőle, ami tulajdonképpen egy fázis lezárása. Ha ezeket követed és frissíted csak, akkor jóval ritkábban kapsz frissítéseket. (A frissítőben kiválaszthatod, hogy milyen típusu frissítéseket keressen.)
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #56221 üzenetére
Sebesség lassulásról szó sincs úgy hasít az egész hogy nem hittem el, látványosan, és antutu mérések szerint is. És még mindig nem tudom hogy a 4.2.2 optimalizáltsága vagy maga a rom nak köszönhető ez.
Ram-ot néztem ugyan annyit eszik mint előtte, viszont az akkuidőn ugy vette észre mintha több étvágya lenne, de majd a napokban úgy is elválik. Végszóra tökéletes nekem, nem kell bajlódni hogy mikor jön ki 4.2.2 is mert megvan már, a többi az még úgy is madártávlat. Lehet ez marad fennt míg kijön az új zászlóshajó, azt is el tudnám képzelni, főleg hogy egy coustom kernel van fent az xdan amit leszedtem és abba benne van a boeffla engine 1.6, ami nem csak a tweak ot hanem soundot is támogatja,még jobban finomhangoláson esett át mint előtte, szóval nagyon megköszönöm magamnak hogy kipróbáltamui: egyébként azon is elgondolkodtam hogy következő teló a next gen nexus lesz, az android dizájna miatt, meg hogy ezekre jön legelőször a legfrisebb android, de az s3 black sokkal jobban tetszett mint a nexus 4 azon nem is gondolkodtam, ez csak abban az esetben ha nagyon eltalálják az új nexust kinézetileg és persze hardveresen is. Gondolom az is akkor jön mint a samsung s5.
lafaty Ez nem fog változni elkéőesztő sebesség, csillagos ötös dizájn, boeffla sound al egybevéve, nekem tökéletes. Lehet ez marad rajta mindvégig míg le nem cserélem a telefont.
-
Gizmo94
veterán
Nem kell a belakott romot elvesztened, csinálsz egy nandroid backupot, és ha nem tetszik a másik csak visszarakod. Percek kérdése az egész. Vagy Siyah dual bootos kernelt raksz és a második romot mindig szabadon cserélgeted, az első meg marad érintetlen mindig. Tehát van lehetőség..
-
Magga
aktív tag
válasz
trobi28 #56267 üzenetére
Ezzel én is így vagyok! Mármint viszket a tenyerem, kipróbálnék ezt-azt, de a jól belakott Omega v 7.0-t sem szívesen cserélném le, ráadásul szintén szépen muzsikál. A múlt héten próbáltam egy MIUI-t, ami nagyon teszik, de nagyon merült, úgyhogy egy-két nap után ment vissza a mentés...
-
trobi28
addikt
válasz
roberto211 #56266 üzenetére
Gyári Nordik romot kipucolva, Perseus kernellel.
Teszi a dolgát, nincs vele bajom csak viszket a tenyerem néha -
trobi28
addikt
A vissza gombot nyomd hosszan
roberto211: A CM-ben egész jól testre szabható a LED jelzés de én is használtam egy darabig de akkor még sok volt a bug benne.
Most nem tudom milyen,lehet rápróbálok én is megint ha lesz egy kis időm,de most sok a meló meg hamarosan nyaralás és nem szeretném a pihenésemet romolással tölteni -
Géta
csendes tag
Helló! Üdvözlet mindenkinek,beléptem én is az s3 táborába.Egy hete
használom elég nehéz megszokni a többéves symbian használat után,
de tetszik.Beállítottam minden, számomra fontos dolgot,de nem tudok
rájönni hogyan tüntessem el a kijelző szélén nálam állandóan jelen
lévő kis körszelet formát amivel alkalmazásokat lehet előhívni. Némelyik progr.
használatánál zavar.
Köszönet a válaszoló(k)nak. -
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #56248 üzenetére
Még ezt a greenefys módszert kipróbálom ha otthon leszek
és ha így is lesznek benne lassulások akkor inkább én is áttérek cm re
mert kezd elegem lenni , hogy hol a billentyű akad hol lassulás van hol tudja a f@szom. Kinézeten tudok javítani.
Led jelzések vannak a cm ben? Mert ezek tetszenek , , hát az hiányozni fog, hogy nem fogadott eseménynél rezeg egyet ha felveszem az asztalról de hát valamit valamiért.
Mást nem akarok feltenni mert a cm ről tudom, hogy stabil más romba nem igazán bízok. Te használsz valamit a cm mellett vagy csak natúrban? -
dancsuri
veterán
válasz
mgTerminator #56255 üzenetére
ez érdekes, hogy nálad megmaradt, nálam még a nyelvezetet is újra kellett állítani "gyári visszaállítás után" te kicsit okos
-
Rem-X
senior tag
Kérdezem a kedves LTE sorstársakat hogy ki milyen romot használ... Én most az rextreme romot tettem fel de néha döcög az animáció ami nem tetszik :-)
Ki mit ajánl? :-)
-
nofx333
csendes tag
válasz
roberto211 #56247 üzenetére
Adtak ingyen egy átalakitót
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #56248 üzenetére
Ha gyárilag JB-s volt, csinálj egy FR-t és tedd fel odinnal rá mégegyszer a hivatalos romját és megint FR. 2 haverommal is eljátszottuk ezt és gyorsabb lett a cucc az első állapothoz képest.
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #56247 üzenetére
Az már legyen a samsung gondja! xD
Amúgy megvettem az S advancet és gyári rommal, letiltogattam mindent amit csak lehetett, de ígyis S3 cm után halál.... Nagyon sokszor megakad, belassul, és még van benne energiatakarékos mód is... csak tudnám minek? Nem akarok belenyúlni neki mert skóciában él a húgom és a távsegítség nem az igazi...
-
roberto211
őstag
válasz
nofx333 #56239 üzenetére
Én is ugyanígy jártam mikor kaptam a galaxy acet.
Nem adott sim átalakítót.
Mivel ilyen beledugós a sim foglalat, úgy csináltam, hogy kb a közepéig-3/4-ig simán becsúsztattam a sim karit és elfogadta így nem kellett.próbáld ki te is de óvatosan nehogy utána ne bírd kiszedni.
-
-
jdirteen
tag
Sziasztok
Felraktam egy custom romot és egy napig működött is minden de ma iszonyatos torz a hívás fülesen és simán is. Engem hallanak. Tud valaki ötletet mondani mi lehet ez?
Köszi
-
nofx333
csendes tag
Sziasztok!
Igényeltem prémium futárt, mert elromlott a telom (gyári rajta minden, el is vitték)
Kaptam helyette egy Galaxy Ace-t, csak elfelejtették hogy, abba sima sim megy nem micro....
Felhivtam őket hogy, mi van ilyenkor, de ők nem tudják az már az én gondom...
Valami ötlet ?
Nem igen akarok átalakitót venni, vagy egy forintot is rákölteni az ő hülyeségükre, főleg hogy, ha megjön a teló úgysem fogom használni már, az átalakítót. -
roberto211
őstag
válasz
BigBlackDog #56237 üzenetére
Minden alap. Az alap dolgokon kívül szinte semmi nem fut a háttérben. Max a fb de azt leallitottam, plusz Whatsapp indulgat el magától. Ennyi összesen.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
roberto211 #56236 üzenetére
Valami lefoglalja a procit szvsz. Milyen folyamatok futnak a háttérben? Proci nincs underclockolva?
-
roberto211
őstag
Azt nem tudjátok miért van , hogy írok telón egy ideig jó utána meg elkezd laggolni a billentyűzet?
Idegesítő mikor késnek a betűk, stb. . -
Magga
aktív tag
válasz
BigBlackDog #56226 üzenetére
Ha automatizáltan szeretnéd a 2g/3g-t váltani, ezeket próbáld meg:
Ez ingyenes, de van fizetős változata is
Ez csak fizetős verzióban érhető el, de nincs olyan, amit ezzel ne lehetne megcsinálni
Ezekkel meg tudod csinálni, ha pl. elindítod a böngészőt, váltson 3g-re vagy kapcsolja be a wifi-t!(#56208) Magga:
Valaki egy jól működő MIUI-t tudna ajánlani??? -
apaszka
veterán
válasz
BigBlackDog #56233 üzenetére
Az áruházból szedd le, azután a telefonodnak megfelelő-t flashelni kell.
Telefonról vagyok, és sajna nincs 3g sem.
De figyelem. -
Nazara
őstag
Srácok, ha a rootolt telón nyomok egy gyári beállitások visszaállitását, akkor a root megmarad?
(#56232) MunezXBK: Hálás köszönet!
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm a válaszokat
-
apaszka
veterán
válasz
Jkay/delux settings,
Abban ez is van, sőt...http://db.tt/Yp46yYHn
-
zlatan77
aktív tag
válasz
gyuri2008 #56223 üzenetére
Google keresés.
Home gomb mellett balra hosszú nyomásra beugrik.Ott google asszisztens ki kapcsolása.(#56226) BigBlackDog
Gyári app,tehát biztos,hogy neked is van.
Kapcsold ki (lehet be sincsen kapcsolva) és nem kell félned az ébresztéstől.(#56227) havri1
De az is csak a beállításokhoz visz ugye? -
havri1
félisten
válasz
Én a HD widgets-et használom, abban van ilyen widget kapcsoló.
-
BigBlackDog
veterán
Szerencsére nem találtam én ilyen appot, remélem nem kell félnem az ébresztésektől.
Valaki tud valami appot, modot ajánlani, amivel quick panelről tudnák váltani a 2g és a 2g/3g üzemmódok között? Vagy esetleg az is jó lenne, hogy ha alapból 2g-t használna csak, de az adatforgalom bekapcsolása esetén váltana 2g/3g-re is. Llama-t próbáltam, de nem működik sajnos a hálózati üzemmód állítása. -
mgTerminator
veterán
válasz
adammkaa #56215 üzenetére
Én a cm saját kernelét használom, mindig is azt favorizáltam, mert a többi kernel csak ront rajta, vagy a sebesség lesz gyatrább, vagy akuidő, vagy a "ramkezelés" de inkább úgy fogalmazok hogy az appok több ramot esznek, mondjuk nálad ez a veszély nem fenyeget.
Erre már rájöttek a Galaxy Nexus topikban, mert ott is ész nélkül tolták a kerneleket, de annyiszor mondtam hogy nem kell, hogy kipróbáltákMÁS: a 2 giga ram témához annyit hozzáfűznék, hogy a hétköznapi használatban az 1 giga bőven elég, de ha játszik az ember akkor nem árt... Tegnap játszottam és írtak közben, átváltottam, visszaírtam, mikor visszaváltok a játékba tölti be újra és baszhattam mert ilyenkor előlről indul a pálya (dungeon hunter 4)
-
zlatan77
aktív tag
OFF
Istenem 1 nap alatt megint mi volt itt.Valami iszonyat.
Ezen fórumon sok fura figura megfordult már,de ők általában szórakoztatók voltak.adamka egyáltalán nem az.ON
Valaki korábban kérte,hogy írjak,ha van megoldás az állandó ébresztgetésekre,ha be van kapcsolva a google helymeghatározás.
Nos a megoldás,hogy a google now-t ki kell kapcsolni.(Aki használja,annak sajna nem ideális a megoldás,de én kb.sosem használtam).
Ezután már nyugodtan be lehet kapcsolni a helymeghatározást,lehet használni a maps-ot is,nem fog állandóan ébren lenni a telefon. -
keyol
aktív tag
Srácok,ez az adammkaa nem semmi egy figura :-) végén még kezdem megkedvelni
-
adammkaa
senior tag
válasz
Anulu79 #56213 üzenetére
Azt azért zárnám ki mert már sokszor lett kernelcsere meg stb, és akkor ment a wipe is de egyszer nem csinált ilyet még. Máskülönben ha van ilyen funkció akkor írd meg hogy hol találom meg, mert a későbbiekben még jó lehet.
Egyébként nem tudom minek a hatására az Android 4.2.2, vagy a CM 10.1 ROM nak köszönhetően szemmeldig láthatólag érezhetően jóval gyorsabb lett a telefon, nem hittem el először, cm 10.1 dijázna (ez a nexus kinézet), csillagos ötös. A gyorsaságot sasolva mértem is a AnTuTu benchmarkt v3.3.2 app al (tudom hogy valaki azt mondja nem ér semmit de én nem igy látom , már csak az eredmény látván is) eddig 13000 körül mértem vele most pedig 16283 értem el. Aki szeret méregeti várom az eredményeket.
Végszóként tartottam a custom romoktól, de ez csillagos ötös, mind stabilitásban, mind gyorsaságban, mind dizájnban. Még jó hogy LTE re 1 custom kernel van ami benne van a boeffla sound engine is, fennt van rajta már kezdetek óta mikor feltettem a cm 10.1 et és így az összkép meg nem is lehetne jobb, ez sem hiányzik.
Mgterminator Te is ezt a cm 10.1 et használod még? Ha igen gyári , vagy feltettél rá vmi kernelt? A másik fontos kérdésem hogy az boeffla tweaks programban rögtön az első pontnál ki a cpu governor nál lehet választani az adott 6 profil közül, melyiket ajánlod?(Többieket is kérdem melyiket használják) Ezek vannak :
pegasusq (default) , lulzactiveq, pegasusq - boeffla (battery saving) stb.. -
adammkaa
senior tag
Ez nagyon komoly, cm telepítése előtt ment a 3 wipe ugye factory resetel. Ahogy a telefonra feltettem a gapps -ot azt veszem észre állandoan tölt le valamit a telefon, addig addig töltögetett, mig minden apps rákerült, mint ami volt megutobb a gyári romon, ez hogy lehetséges? Megnéztem pl a játékokban, vagy más programban jegyzeteknél eltünt minden mentés, de a programokat feltette.
-
adammkaa
senior tag
Sikerült feltennem,(iszonyatos tudásomnak köszönhetően nem rontottam el semmit
) iszonyatosan tetszik a JB 4.2.2, főleg a design, most jön a gapps rá, mert nagyon csupasz szegény, amit észrevettem még hogy elvetemült gyors.. És végre bekapcsolásnál nem az undorító t-mobile logo fogad ugyanazzal az ízléses hangal, hanem egy szuper logó..
-
Magga
aktív tag
Valamelyik nap kipróbáltam ezt: [MIUI v5 Multi Lang 3.7.12
Nagyon-nagyon tetszik a kinézete és funkcionalitása is, odafigyelnek az apró részletekre is, viszont nagyon gyorsan merül a telefon. Az Omega-val megvan a szokásos egy nap, ezzel kb a 3/4-ét sikerült elérnem, ami kevés! Néztem, hogy valami kb. percenként ébreszti a telefont. Megnéztem programmal is és csak a google. valami csomagot találtam, ez elég tág fogalom. Saját kernelével és perseus-szal és beoffla-val is próbáltam, ez utóbbit itt ajánlotta valaki, hogy gyorsult tőle a rendszer és tényleg, de a gyors merülést ez sem oldotta meg!Tud valaki ajánlani egy másik kernelt vagy másik ROM-ot?? (CM alapú esetleg?)
Már S2-re is szerettem volna MIUI-t rakni, de az ennek a közelében sem volt, de még ez is messze van a jótól!
-
nbukta77
addikt
En ilyen tudassal biztos nem allnek neki
-
dbius
veterán
válasz
adammkaa #56197 üzenetére
"Csak tudnám mi az a GApps."
Google apps (tehát play áruház, stb.) Ha nincs a Rom topikjában linkelve, akkor keress rá google keresővel pl. gapps for CM 10.1 keresőszavakra.
Rendszermentést recoveryben tudsz készíteni (backup). Külső sd-re ments, nehogy utána a formázással töröld a mentést is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest