-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa01
tag
válasz
thedarkfox #52136 üzenetére
Köszi. Frissíteni kellett.
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
Van egy S8+, Pie rendszerrel. Hogy lehet beállítani azt (be lehet-e), hogy a Bixby gomb benyomására, a rögzített kártyák jöjjenek be, ne az angol nyelvű szöveg, hogy "Mit szeretnék csinálni". Nézegettem a net-en, de nem találtam megoldást. Kösz. -
csacsa01
tag
válasz
thedarkfox #43571 üzenetére
Köszi, eléggé benéztem
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
Segítsetek legyetek szívesek. Feltettem a GoodLock 2018-at, azon belül a Szélérintést is. Le akartam törölni, mert az a 2 oldalsó vonal megjelent a széleken. Töröltem a gyorsítótárat, memóriát, appot, de újraindítás után újra ott figyel. Eléggé zavar, de nem tudok megszabadulni tőle. Ötlet? -
csacsa01
tag
válasz
janosibaja #35157 üzenetére
Szia,
Olvass egy kicsit vissza. Ugyanígy jártam 2-3 napja. Tallózd be újra a fájlokat és indítsd el ismét. Nekem harmadszorra sikerült. Én széthúztam és újrakezdtem -
csacsa01
tag
?
Bocs ha egy kicsit sok vagyok, de van egy kis pánik -
csacsa01
tag
Sziasztok,
Az elképzelhető, hogy Oreo-ban tilva van a hangrögzítés? Mivel sokat kommunikálok telefonon keresztül, jegyzet, emlékeztető helyett használtam a Call Recordert. Vasárnap felraktam az O-t és azóta a bejövő hang nem hallatszik, csak a saját, bármilyen beállítást használok. Másnál ilyen jellegú probléma?
+
A kihangosítóm az autóban eddig tökéletes volt, most random kikapcsol a Bluetooth. -
csacsa01
tag
válasz
Csocsesz75 #31613 üzenetére
picit vissza kéne olvasni...
De itt le is zárnám.
-
csacsa01
tag
válasz
nünüke1975 #26963 üzenetére
Lassan 2 hónapja, eredeti Samsung fóliával, ami 2990 Ft volt az Árkádban a S.Store-ban.
Tényleg minőségi a tok, nem gyűri fel a fóliát és elegáns is.
[link]
[link]
Mindkettő megvan, de csak az elsőt használom, mióta feltettem, nem nagyon akarom cserélni. Pedig a Gear VR-hez párszor le kellett vennem, de bírja azt is. -
csacsa01
tag
Ja, tényleg nem. Csak az Ország Boltja lett 2017-ben a vásárlók szavazatai alapján a Mobilcorner-nél nagyobb elégedettségi mutatóival. 2656 értékelésből 99% adott 4 vagy 5*-ot nekik. Én is Tőlük vettem az
S8+ om, teljesen korrektek voltak, kiválóra értékeltem őket. Az IMEI szám nálam rendben van a számlán.
Fel kell őket hívni, ennyi, rendezni fogják. És ez nem a reklám helye volt, csak a korrektség kedvéért. -
csacsa01
tag
Sziasztok,
XEH/XEH/XEO a rom, kaptam egy tanácsot, frissítsem a októberi QJ5-ra. Ehhez melyiket kell letöltenem pontosan? A SAMFIRM nagyon lassú, linket szívesen fogadok. -
csacsa01
tag
Sziasztok,
Csatlakoztam a táborhoz egy S8 plus-al. S6 Edge-ről váltottam. Eddig nagyon OK minden.
XEH/XEH/XEO a szoftver adat, aug.1-es biztonsági szinttel. Honnan származik? -
csacsa01
tag
Köszönöm
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
Jövő héten tervezek venni egy S8 + -t. Nem hivatalos forgalmazótól, hanem egy GSM üzlettől rendelek. A 70.000 ft különbség nekem sokat számít. Így 190 körül lesz és egy év gyári garanciát írnak hozzá.
Mi az amire nagyon figyelni ill. rá kell kérdezni rendeléskor ilyen esetben?
Olvastam visszafelé, de nekem a XEH...satöbbi jelek nem sokat mondanak, viszont nagyon nem szeretnék pórul járni. Előre is kösz. -
csacsa01
tag
Sziasztok,
Hamarosan (2-3 hét) én is egy S 8+ (remélhetőleg boldog) tulajdonosa leszek. S6 Edge-ről fogok váltani.
A fórumokat így párhuzamosan követem, tokokat, fóliát már megvettem az újra is.
A kérdésem az lenne, hogy ismerve (olvasva), néhány GSM üzlet hozzáállását ill. az ott vásárolt telefonokkal járó veszélyeket, hogy a Prémium Mobil és a Mobil Corner üzleteket, mennyire tartjátok megbízhatónak? A vásárlói értékelések száma és az 5 csillag aránya is igen magas, de hátha vannak személyes tapasztalatitok is.
Kösz előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged