-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zseko
veterán
válasz
#67656192 #6989 üzenetére
A sima az valóban jobban kézre áll, vacilláltam is rajta melyik legyen, az aksi miatt döntöttem a plusz mellett. Semennyi nem elég
Na meg nagyobb a kijelző, az S4 már kezdett kicsi (vagy inkább már 4 év után túl megszokott) lenni. Persze a legjobb az lett volna, ha ki tudom próbálni mindkettőt 1-2 napra.
Gondolkoztam már, hogy a sima nem-e jobb lett volna, a plusz az egykezes használathoz már valóban kissé nagy. Bár az ujjlenyomatolvasó szinte pont jó helyen van mikor kézbe veszem, inkább a felső sarkok amik kényelmetlenek kicsit. Az S4 -et teljesen átérem a tetejéig úgy, hogy alátámasztom a kisujjammal a telefont, ennél fogást kell váltani. -
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #6846 üzenetére
@heidrich, @littlecar:
Ami a Fiókoknál a három pöttyöt illeti, ezt sokszor láttam már, de attól féltem, hogy a Gmailes fiókomat mindenhonnan törli, s azon van minden levelezésem, dolgom. Biztos, hogy csak a telefonról töröl, s nem mindenestül törli a Google fiókomat felhőből is?
Ott van a levelezésem, a drive-on minden cuccom, munkám. 1000%, hogy a fiók megmarad, s csak a készülékről törlöm
-
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #6806 üzenetére
Szia, én már régen használok Androidot, de ez az FRP lock-ügy összekavart, bevallom, még nem hallottam róla... Pontosan hol kell kijelentkezni a mobilról, hogy az új tulajjal ne toljak ki?
Most fogom eladni az előző telefonomat, s nem akarok senkit megszívatni... Úgy gondoltam, hogy megmutatom az illetőnek, hogy működik minden, kamera satöbbi, aztán, ha megnézte, előtte gyalulok mindent. Ő ne olvassa az én adataimat, én meg átadom tisztán.
Hol kell "kijelentkezni" a Google fiókból eladás előtt. Nem találok ilyen menüpontot.
Segítenél egy pontos menüpont megadásával?
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #6772 üzenetére
Nekem is volt egy pár darab az S6-tól kezdve... Mindkét felnőtt gyermekemnek az volt. Aztán az S7 edge ugyanígy öröklődött... Egyetértünk, hogy az edge hajlított kijelzővel igazán szép, nem is kell többet belegondolni. Az S8 pedig fogásra is tökéletesedett. Én az S8+ -t azért választottam, mert az S7 edge-hez képest ez volt a megszokott méret... Picit magasabb, de alig... Az aksi méretet pedig tudjuk, hogy óvatosságból csökkentették, érthető... Egyébként nem veszem észre, hogy az S7 edge-nél kevesebb lenne az aksi élettartama. Mindenesetre fel vagyok szerelkezve mindenféle töltővel (autós, wireless, powerbank, normál), tehát nincs az a hosszú nap, ami eltartana addig, hogy lemerüljek. Mondjuk már 30%-nál parázok...
-
válasz
#67656192 #6772 üzenetére
Én sem látom sok értelmét, nekem mondjuk teljesen kimaradtak az S6 és S7 edgek de itt a 8-nál azért nincs annyira lekerekítve így nem zavar, de az előbbieknél biztos, hogy zavart volna mivel azok sokkal jobban íveltek!
Összeségében nagyon elégedett vagyok minden téren az S8+al eddig😁 -
Mr.Silkó
veterán
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #6751 üzenetére
2 és fél éve az S6 Edge-t először kifejezetten nem találtam szépnek. Egy hónap múlva már szerelmes is lettem belé. Igazad van, sokat finomodott. Mostanra pont jó lett. Elöl-hátul. Szép, kényelmes, praktikus. Viszont én sem használom az Edge funkcióit. Nem látom értelmét. De esztétikailag gyönyörű... Nemde?
-
gergo5991
őstag
válasz
#67656192 #6492 üzenetére
mchawer
A véleményem rólatok: ennyi..
Leirtam dedós módjára, felfogtátok, mostmár a témához hozzá se szóltok, jöttök a diszkriminativ hozzáállással hogy mégpedig ennek mi köze a s8hoz. Gratulni tudok, holnap melóban röhögünk majd egy jót az emberi butaságon.
Én bevallom igazatok van, semmi köze az s8hoz mostmár, amíg szándékomban állt vásárolni addig volt köze hozzá, de most már nincs. Köszönöm hogy nemlétező szavak alapján egyből arra a következtetésre jöttetek hogy lehűzós vagyok, egy ilyen komment alapján rögtön már 2en kombináltáok tovább a dolgot és egyből arra jutattunk hogy tartozásom van satöbbi.
Útószóként sok szerencsét kívánok minden s8 tulajnak, szolgáljól jól a telefon a végsőkig. PEACE all. Kijelentkezem.
-
gergo5991
őstag
válasz
#67656192 #6486 üzenetére
öhm mondtam volna hogy a régi telefon hitelre lett volna kivéve? ki lett fizetve a teljes öszegg, szóval semmivel nem tartozok, és a mostani telefont is egészbe ki szeretném fizetni nem pedig hitelre, nem értem hol itt a lehúzás. Most már gyanítom hogy mid2en nagyon benéztétek a dolgot. Minnél nagyobb a hűségszerződésem annál olcsóbban tudok venni telefont. Most tegyük fel 800 euró a S8-as, de mivel fizetek havi 20 000ret, kivehetem 450 euórért. Egészbe kifizetem úgy mint az előző telefont és nincs semmi tartozásom.
Ahelyett hogy találgatnátok meg itt mindenféle hitelről képzelődtök jó lenne ha elolvasnátok amit irok, és nem pedig fiktiv dolgok alapján kezdtek el minősíteni.
Skynet258 dettó ugyan ez, milyen előlegről beszélsz? nagyobb programcsomagnál olcsóbb a telefon, egészbe kifizetem és nincs min meglepődni.
Gondolom most én vagyok a főellenség mert egy almát elhintettem a hozzászólásomban, azért gratula.
-
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #6266 üzenetére
@Gixxer88 @ΞlittlecarΞ: köszi!
A gyakorlatban: ha jól értem a dolgot az adatsebesség lesz tán nagyobb vele számítógép és mobil között. Ha póttöltőt akarok venni, akkor lehet a hagyományos töltő + samu kábel is, csak lassabb lesz a töltés. Ez igaz?
Nem is értem, mire ez a nagy balhé a gyorstöltés körül... A mostani öregecske mobilom is 3000 mAh-s, feltölt 2 óra alatt. Mit fog tudni az S8-as gyorstöltője? Félórát?
-
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #6260 üzenetére
Bocsi, nekem csak szerdáig küldik meg az S8-ast, csak időben szeretnék felkészülni alkatrészekkel, mert sokat navigálok a kocsiban, meg tolom munkaidőben, s rendben akarom tudni a töltést.
Azt nem értem - nem szívózok, nem értem -, hogy van-e bármilyen előnye a C típusú kábelnek a hagyományossal szemben (azon kívül, hogy mindkét irányból be lehet dugni). Jobb azzal összekötni a PC-vel, vagy gyorsabb a töltés - mi az előnye egyáltalán a divaton kívül?
Köszi!
-
-
válasz
#67656192 #6006 üzenetére
A saját Blitzwolfom ugyanolyan tempóban pumpálja fel mint a gyári falitöltő.A Xiaomival 1x töltöttem fel teszt céljából,azzal is gyorsan pumpálta tele.
Elhiszem hogy a Samsung jó,szép is lenne ha ezért a pénzért rossz lenne,de én azt mondom hogy semmivel se jobb,vagy megbízhatóbb mint a Xiaomi,vagy a Blitzwolf,ezek se a 2 pálcás kategóriába tartoznak.
Arról nem is beszélve,hogy tudtommal az előző generációs Xiaomikban Samsung cellák voltak/vannak.
Legalábbis annó ilyet olvastam több helyen is.
A Xiaomit és Blitzwolfot ne említsük egy lapon a többi kínai 2000ft/16000mAh csodával,azok ordas nagy kamuk.
Több ismerős is használ hosszabb ideje Xiaomi töltőt különböző telókhoz nagy megelégedéssel,tudják azt ami rá van írva,persze azzal tisztában kell lenni,hogy a ráírt kapacitás sose annyi,mint amennyit valójában le tudnak adni,még a nagy A Brandes gyártóknál sem!
Általában a ráírt kapacitás 65-80%-át tudják leadni,cella típustól és elektronikától függően. -
-
barmar
aktív tag
válasz
#67656192 #5953 üzenetére
Ez a home gomb probléma amiről már értekeztunk régebben és többnyire le lettünk hurrogva hogy cseréltessük ki mert másnak nincs ilyen... mai napig nincs hivatalos álláspont a samsungtol. Xda-n sokan panaszkodnak erre. Nekem is harmadik s8 ami csinálja neha. Legdurvabb esete h magától ébreszti a telefont mert úgy érzékel h megnyomom padig hozza se nyúlok. Addig örülj míg ilyen ritkán van
szerencsere most nekem is ritkább. De szinte tuti szerintem h szoftveres, ezt jelzi az is hogy neked is szoftverezes után történt. Amúgy nekem az összes romon csinalja néha.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#67656192 #5858 üzenetére
Én azt hiszem, hogy a Waze dugófigyelője felhasználja a Google Mapset használók (idővonal) helyzetét is.
Nagyon pontosan jelzi a bedugult útszakaszokat, hogy hol a kocsisor vége. Szerintem ezt ezzel a trükkel tudták ilyen pontossá tenni, hogy nemcsak a Waze-t használók pozícióját gyűjtik, hanem amit írtam (mapset is).Nekem sokszor segített eddig
Szerk: Nem szoktam gyorshajtani, de nagy ritkán, amikor épp meg akarok előzni egy tökölőt full gázzal, pont ott van kint a traffi, amilyen szerencsétlen vagyok
Na ilyentől is mentett már meg.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
#67656192 #5844 üzenetére
Köszönöm! Vajon a Sygic-en vannak túraösvények/gyalog utak? A mapswithme konkrétan a hegyen is mutatta a túraösvényt, pedig szerintem nem arra tervezték.
david: 2 éve vagy 6 német tartományt kellett letöltenem, hozzácsapva pár osztrák térképet és cseh-t is, nagyon megtelt szegény telefon..
Szerintem a hétvégére marad a Heremaps, aztán a júniusi egy hetes túrára leszedem a sygic trialt.
Végezetül ha jól értem: külföldön mindenképp be kell kapcsolnom a roamingot és használhatom a 400 megát, ha az elfogy, akkor a net megszakad, de nem verem magam csillagászati tartozásokba?
Köszi little: ezt a locust is megnézem akkor
Egy multifunkciós térképnek örülnék a legjobban. Nyilván nem új túraösvényt akarok felfedezni, de ami "standard" azt jó lenne, ha jelezné
Egyszer majd beruházok egy túra gps-re is, csak 50 ezernél kezdődnek a normálisabbak, addig elvegetálok telefonnal.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
#67656192 #5830 üzenetére
Köszönöm mind a hármotoknak a választ. (Érdekes, a hármotoknak szót kijavítaná.. de mire?
)
Viszont ezt nem értem. Mchawer: itthon mire lehetett használni a roamingot amire a mobilnetet nem?
Én azt hittem - hozzáteszem tudatlanul, laikusként - hogy a mobilnetet lehet majd külföldön használni úgy, mint itthon..Szerk.: a Sygic appot nekem ingyenesnek mutatja a play áruház, csináltam róla screenshotot de lusta vagyok elküldeni magamnak, feltölteni valahova és belinkelni, aki elhiszi elhiszi, aki nem az meg nem...Te melyiket használod? Gondolom nem mind a kettőt egyszerre, valamelyik biztosan jobban bevált a másiknál.
Köszi! -
válasz
#67656192 #5482 üzenetére
Ez most lekerült,mától a Tough Armorral "batárkodok".
Féltem egy kicsit hogy túl ormótlan lesz ezzel a tokkal,de nagyon bejön.
Megint úgy felszerelkeztem tokokkal,de minek...
-Clear Cover
-Liquid Crystal
-Neo Hybrid
-Tough Armor
-Frosted ShieldAztán még szemezek a gyári Alcantarával is...
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #5305 üzenetére
Igen, csak nem gondoltam, hogy egy ekkora cég megfelelő infrastruktúra nélkül be mer vezetni egy ilyen szolgáltatást és ezt nem közli senkivel... Automatikusan bekapcsolja a ROM a VoLTE-t és kikapcsolja a 4G internetet, a júzer meg szívhat, mire rájön... Mondjuk pont ilyen fórumokon...
De aki nem olvassa és nincs Telekom mérnök ismerőse? Az szív...
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #5272 üzenetére
Egyébként ma újra elvittem a Samsung szervízbe, rákérdeztem, hogy miért állíttatták át velem úgy, hogy nincs 4G/4G+ -m? Azt mondták, nehogy már megmagyarázzam, hogy annyira hiányzik az nekem... Hát, mondom: DE... Azt javasolták, hogy állítsam vissza a gyári beállítást, hátha tényleg valami app okozza. Pfff... Ez fél napos meló az esetemben, plusz a bankba is hatodszorra kellene bemennem aktiváltatnom az alkalmazást... A hócipőm most éppen tele, de tudom, hogy nem a telefon a hibás. SIM-csere 1 hónapja volt, tehát ott nem lehet bibi...
-
-
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #5215 üzenetére
Nem csak, hogy van, de gyárilag be is volt kapcsolva... Ezt nem is értem... Két hétig sz***tam, (akkortól használok Telekomost) mert némultak el a hívásaim és indíthattam újra a telefont, mert anélkül hiába hívtam vissza, ugyanaz a némaság volt... Azt hittem, szolgáltatói hiba, de nem, vagy mégis? Ejjjj
De jó, hogy van ez a fórum
Csak azért nem hiszem, hogy túlragoztuk a témát, mert talán más is beleeshet ebbe... Mindenkitől elnézést, hogy okoskodtam, de azt hittem a hivatalos szervízben értenek hozzá...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #5153 üzenetére
A Note vonal nekem eddig teljesen kimaradt, még a kezemben sem volt egyik típus sem. Sőt, továbbmegyek, élőben is csak az eredeti Note-ot láttam évekkel ezelőtt egy hapsinál a buszon, de akkor még az nagy batárnak hatott.
Ja, meg talán - ha jól emlékszem - a Note7-et megnyomkodtam egy SES-ban.
Egyébiránt nem hiszem, hogy az S8 pároshoz képest sokban fog változni a Note 8 az S Penen kívül, talán a kijelző alá építendő ujjlenyomat-olvasó és egy dupla kamera az, amit pluszban beletesznek, szerintem.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
#67656192 #4932 üzenetére
GPS problémák is lehetnek. A múltkor haverokkal csináltunk tesztet. Volt egy Xiaomi Redmi 1S, 2 S6 edge, és nekem az S8+. Csak az s8+ kavarodott meg a komplexebb kereszteződésekben, random arrébb dobott 5-10 métert.
A másik hiba nálam, hogy a WiFi nem kapcsolódik vissza automatikusan. Bekapcsolva hagyom, elmegyek otthonról, amikor visszajövök, fel kell oldanom a kijelzőt, hogy csatlakozzon. Ez is csak ennél a telefonnál jött elő.Páran írták, hogy random rezeg a telefon. Ezt okozhatja az intelligens jelzés is. Ez arra lenne jó, hogy ha felemeled a telefont az asztalról, akkor egy rezzenéssel jelzi, hogy valami esemény történt. (SMS, email, hívás, stb.) Én ezt is megnézném,lehet hogy ezt kell kikapcsolni.
-
-
válasz
#67656192 #4932 üzenetére
-rózsaszín, narancs kijelző (szoftveres hiba)
Ezt ennyivel pontosítani, mert így korrekt:
Ez nem szoftveres hiba, hanem gyártási és szoftveresen orvosolható.A videót nyugodtan belinkelheted a kijelző recsegés mellé amit csináltam, de véleményem szerint az összefügghet a fólia gyűrődéssel, amiért visszavitted Te is a telefont.
-
válasz
#67656192 #4928 üzenetére
Gondoltam, hogy gondolsz rám.
Amúgy a kijelző bal oldalán van egy "lyuk" az akku és a kijelző között. A TMX-es haverommal beszéltem, mert szervizelt már 3 ilyen telót és azt tapasztalták, hogy a kijelző alatt az akku nincs teljesen ráragasztva csak a széleinél. Ha az ember megkopogtatja új-beggyel, akkor ott másképpen szól a kijelző. Ezzel nem is lenne baj, azzal viszont van, hogy előfordul a kijelző alatti fólia gyűrődése, és a ragasztási hiba.
Az iPhone 7 Plusnál volt ilyen, hogy középen kongott a kijelező, ha kopogtatta az ember.
Van ilyen, de azért ne legyenek már olyan hibák, mint nálad, vagy nálam.
Persze, az olcsó vietnámi munkaerőnek ez az eredménye. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged