- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
frischmannak
csendes tag
Itt van a link amire feltöltöttem a fekete S8 árlista xls-t.
Sok boltnál nagyon ködös a garanciális információ, de amit ki tudtam deríteni azt igyekeztem oda írni megjegyzésben.
Akinek kell használja nyugodtan!
A 2 éjszakás kutatás után már 3 kattintással el tudtam dönteni honnan vegyek telefontA link csak 7 napig él!
-
lanszelot
addikt
"A negatív kommenteket légy kedves mellőzd........" Ez azt mutatja, hogy van valosaghu vr.
Amugy meg itt van akinek van, lassuk akinek fel eve megvan,azok fel veszik e heti 1szer. Mert ha olyan nagy szam akkor heti 1szer csak felveszik.
Csak annyit irtam, hogy el van tulozva a vr dolog.
-
Mr.Silkó
veterán
Igen, természetesen ez is opcionális, mindazonáltal azért jegyeztem meg a Telekomos szoftververziót, hogy ne higgye a fentebb érdeklődő fórumtárs, hogy XEH romot kap, ami elsőként frissül. Itt bizony TMH van, akár T-s kártyával veszi használatba a telefont, akár másikkal.
-
Jano_023
őstag
Köszi, és neked is kaisers. A kijelző miatt cserélnék én is főleg,de a dilemma az anyagiak. Veszek egyet használtan 130-150 között és az S7 edgert kb 110-115k kaphatok. Igy nem tudom hogy az a plusz 20-40k ér e ennyit. Ezt nekem kell eldönteni. Köszönöm a válaszokat, az aku miatt akkor már nem parázok. 😀
-
mtm800
senior tag
Most is ad a telenor papírt....egy esetben nem, ha a részleteket neten keresztül fizetted akkor nincs a végtörlesztésről számla. Ez úgy előzhető meg ha az utolsó részletet személyesen fizeted be valamelyik üzletükben . Ekkor van számla a végtörlesztésről is ... pecsétes.
-
"...Ugyanez történik, ha részletre vesz valaki telefont, és nem fizeti a részleteket. Kérj számlát az eladótól, abból kiderül, hogy részletre vette-e. Ha részletre vette, csak végszámlával vedd meg, ami azt jelenti, hogy kifizette az összes részletet (gyakorlatilag egy igazolás a szolgáltatótól, hogy már nincs rá tartozása). ..."
Jó ha tudjátok,hogy ha ki is van fizetve a telefon,de tartozik hozzá hűségidős előfizetés és azt nem fizetik,akkor is tiltják a telefont,ha egyösszegben vett készülék. Sokan így hírdetik a telefonjukat,hogy "(egyösszegben kifizetett)..."
Na ez csak akkor jelent valamit,ha nem tartozik hozzá hűség előfizu. Ezzel is csak óvatosan! -
polonic
félisten
-
janosibaja
őstag
Hülye kérdés, rég tudnom kéne, de hogy számítjuk helyesen a SoT-ot?
Nekem ugyanaz minden beállításom, mint a Tiéd, csak:
- gyári téma
- wifi megy egész nap (nincs korlátlan netem)
- Bluetooth megy egész nap, hogy szinkronizáljon folyamataosan a Xiaomi Mi Band 2-höz
- viszont Gmailt, Hangoutsot, Messengert szinkronizálok folyamatosan
- nincs zeneViszont egy csomó nekem fölösleges cucc Disablerrel le van tiltva.
Szemre mégis merül erősen. Mérnem kéne...
Mi a korrekt mérési metódusa SoT-nak?
-
zseko
veterán
Engem az érdekelne még, hogy ez mennyi plusz pénzembe kerül így. Mert az utalás már eleve pénzembe kerül, és az otp-ben sem bízom én annyira... Arról nem is szólva, hogy mennyit utaljak át? 10e-et? 20-at? Nem tudom előre épp mennyit fogok így költeni, ha túl keveset, akkor többször kell átutalni (többszöri utalási díj), ha túl sokat, akkor meg ha hirtelen nagyobb összeg kellene a számlámról, nem tudok hozzájutni, mert be van ragadva a Simple-ben a pénzem. Ez így kicsit félmegoldás. Remélem az én bankom is csinál hamarosan nfc-s fizetést.
Most látom, már másban is felmerült ez
-
shadowcam
tag
Igen, előtte fel kell tölteni a digitális kártyát és aztán azt az összeget lehet csak elhasználni. Maga a művelet 1 percet vett igénybe, nem akkora negatívum ez szerintem. Plusz ha esetleg elhagyom a telefont és valaki ügyesen buherál és feltöri, nem tudja elkölteni az összes pénzem.
Remélem a következő lépcső az óra integrációja lesz...
-
lanszelot
addikt
versus.com
Ez a teljes cim csak a multkorira utaltam vissza nem akartam linket kuldeni, mert telorol vagyok.s-pen ezt is leirtam multkor. 12Gbp ert 2 db ot vettem az s8 hoz link is volt. Mai napig tokeletes, sose jobbat.
Azt is irtam a felhasznalok 99,99% nem hasznalja az s-pen funkciokat 1 het utan. Ha te epp a 0,01 vagy akkor nem neked szol az irasom. Minden masra tokeletes a 6Gbp s valtozat.
Telorol vagyok nem tudok linketkuldeni ha kell vki ossza mar meg legyszi a regi linkeimet. Ott s vs es az "spen" is. -
racerx
őstag
Pontosan. No meg ne felejtsük el, hogy at 6-7-8 órás SOT-ok többsége S8+ (persze persze lehet simán is csak az szvsz egy csöppet életszerűtlen, no mindegy.. ez az átka a duplatopicnak.), persze hogy szívemhez kapok a sima 8-asommal, amikor 8 órás SOT-okat olvasok
.
Ezt talán csak akkor lehetne többé kevéspé pontosan megnézni, hogy azonos helyen, azonos appokkal, azonos használattal megnéznénk egy 8-at, meg egy +. De ez se 100%.
Ezért tök fölösleges azon sápítozni, hogy nekem ennyi, másnak meg mért annyi
Én egyébként most egy kicsit hosszabban azt tesztelem, hogy telnek a napjaim, többé kevésbé azonos használat, helyszínek mellett, be ill. kikapcsolt AOD-dal. Megnézem este töltés előtt hogy mennyi az akku, mennyit volt bekapcsolva, és mennyi a SOT. Kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz a hatása a AOD-nak. (egyébként tökmidegy , mert ugyis bekapcsolom , mert tök jó fícsör..)
-
Risard
aktív tag
Ez az nem használtam mert nem éreztem szükségét.S szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Teszem hozzá úgy mondom hogy még nem döntöttem el hogy s8+ vagy note 8 vagy esetleg valami más minden vélemény tesztek olvasgatása alapján van megvár telenornál mennyiért indul a note s mit irnak a tesztek de lehet a mate 10 et is megvarom -
k810
aktív tag
ollie: baffus, az S8-om 4-5-nél megáll, pedig már közepes energiatakarékosra van állítva.
krisztián: jobban nem akarom magam sz..órollerre tenni, de köszi.
Amúgy nem értem, volt LG G2-m anno, na az nem merült az istennek sem. Életem egyetlen olyan okostelefonja, ami a szokásos napi használatomban 1.5-2 napot valóban (!) kibírt.
Nem értem, hogy tudták így elrontani az LG-nél a többit.
Az előző két telefonom a 6-8 SoT-ot hozta alapból, mókolás nélkül, azért rinyálok, hozzászoktam és fura, hogy másfélszer annyiért kevesebb jár, na.kaisers: már lementettem, miket tiltogattatok, lehet, hétvégén nekiállok.
(csak hát na, átlag user el se jut ilyen infókig, csak eladja, mert merül...)
-
-
mtm800
senior tag
Persze hogy van benne.
sgeza : jómagam is gboard-ot szeretem....de, mivel aktívan használom még a lumia 950 xl-t is , mondhatom h annak a billentyűzetéhez nem ér fel semmi, értve ezalatt a pontosságát. Egyszerű mint a faék és atombiztos /mondjuk én ékezet nélkül használom azon/
-
Az S Pen nagy szerepet játszik a váltási szándékban és amúgy akárhány tesztet néztem most hirtelen meg, hiába 3300 vs 3500 a Note 8 mindig tovább bírta, mint az S8+!
Persze azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a sok videó nézés után mennyivel jobban megtetszett a Note 8!
-
zzola
titán
A nem EU piacra szántat nem is engedi? Telefonon beszéltem Samsung ügyfélszolgálattal, IMEI-s számlát elfogadnak, azzal hivatalos 1 év gyártói garanciát adnak rá! Viszont a kiterjesztett (+1 év) erre a készülékre nem jár illetve nem is lehet megvásárolni azt felárért!
A bolt egyébként 27%-os számlát adott... -
k810
aktív tag
Ez ismert jelenség? Csak mert nekem is szokatlan egy év OP után, hogy nem bír ki egy napot sem egy töltéssel a telefon. Amiket láttam múlt héten SoT időket itt a fórumban, meg a saját S8-omon, siralmasak a Samsung csúcsmobiljához képest.
(#14552) zseko:
Béna az XLO eléggé, elfelejtik elküldeni a visszaigazolást, hogy mehetsz érte, hívd fel őket, ott van a boltban. -
racerx
őstag
No meg (igaz hármasom volt), a stock launcher egy vicc, a stock (google) tárcsázó szintén, stock naptár detto.. És még van egypár ilyen. Ha normálisan akarod használni, akkor mondjuk nova launcher, true phone dialer, business calendar stb stb..S8 -on meh ezek bőven bőven faszák .Igaz én itt is ezeket használom, mert megszoktam, be vannak konfigurálva, de ha nem akkor lazán jó lenne a touchwiz is, és a többi. A többi meg simán igaz az OP5-re. Pedig nagyon szerettem volna a 3 helyett, de így kb majdnem ugyanannyiba volt az S8. És itt a kamerával még (én se
), lőttem igazán szar képeket
. Talán az OP6..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged