-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
kislaci #44051 üzenetére
Ha szóba jöhet külföld, akkor sinceritytrading boltjából válogass, minden termék eredeti és kimagaslóan jó áron hozzá lehet jutni.
-
w333
félisten
válasz
kislaci #44044 üzenetére
Parancsolj, a 4K szerintem felesleges ... 1080p bővel elég ennek a kijelzőnek !
Szerintem 256 és 512GB lesz, hogy SD kártya bővítés lesz az egy jó kérdés !
-
sgeza
veterán
válasz
kislaci #41393 üzenetére
Épp ez a lényeg: nem otthon lopják el, viszont az otthon közelében már fel is van oldva. Elég, ha megáll a ház közelében (mondjuk 20m-re?) és fel van oldva a telefonod! Mindazonáltal miért ne lophatnák el a lakhely közelében? A wifi szintén elérhető adott esetben kintről. Bár kétségtelen, hogy minden, ami egyszerűsít, automatizál, az lazítja a biztonságot.
Bővíteni lehetne persze a lehetőségeket ésszerűen. Persze az is benne van a dologban, hogy akinek így megfelel, miért ne használhatná? Csak tisztában kell lenni a biztonsági kockázattal. -
mrThomi
addikt
válasz
kislaci #41254 üzenetére
Ajkor ird le legyszi hogy kell felrakni es beallitani magyaralul mert nekem nem vilagos ahigy oda le van irva...lehet modellt is allitani az appban. Engem speciel csak a pirtre nod erdekel de az nalam nem müködött. mobdom lehet csak en vagyok balfek es nem tudtam beallitani
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kislaci #40826 üzenetére
Ha statikus videót készítel(nem mozognak a gyerekek nagyon és te sem), akkor elég a 30. Ha mozgós lesz a videó, akkor kell a 60. De nem minden tudja akadozás mentesen lejátszani a videót, amit 60-al veszel fel. Én már több készüléken tapasztaltam.(tv, bluray lejátszó)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kislaci #40826 üzenetére
A 30 FPS ugye kevésbé lesz folyamatos, főleg pásztázásnál, ha a 60 FPS-es felvételhez hasonlítjuk.
Videót tudsz szerkeszteni a telefonon is (akár a gyárilag beépülő, de a Galaxy Apps-ból külön alkalmazásként is megjelenő és letölthető samsungos Videó appal), de persze PC-n kényelmesebb és gyorsabb, megfelelő vágóprogram és készség segítségével.
-
sgeza
veterán
válasz
kislaci #40826 üzenetére
Én személy szerint sokkal jobban szeretem a 60fps-es videókat, óriási a különbség a 30fps-hez képest. De azt már neked kell eldönteni, hogy megfelel-e 10 perces darabokban.
Biztos van program, ami összefűzi, de mivel ez mp4, ezért újra fogja tömöríteni. Remélhetőleg nem ront rajta észrevehetően az újratömörítés, egy próbát persze megér. Én valószínűleg inkább az eredetiben hagynám. -
-
Deck
titán
válasz
kislaci #33751 üzenetére
Nem hosszadalmas. Enterprise License-t kérni 1-2 perc kb, hogy hogy neked fél óra volt?
Ha az megvan akkor fel kell rakni az Android Studio-t majd leszedni amit kér, azután megnyitni a letöltött SABS zip-et vele majd átírni pár betűt a 24. sorban ami a "com.layoutxml.sabs" pl erre: "com.layoutxml.ssss" azután szinkronizálás gomb, telefon csatlakoztat, shift + f10 majd megcsinálja és telepíti a programot ami elindul a a telefonon, adsz neki admin jogosultságot majd beírod a kulcsot.
Nem nehéz csak az előkészítése több idő mint az egész folyamat utána megmarad és bármikor egyből megcsinálja.
Ha elakadnál írj és segítek!
-
N.otorious
senior tag
-
sgeza
veterán
válasz
kislaci #33637 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy CRAP maradt. A Samfirm még nem tudja letölteni, de a kódokat már hozza, és abban CRAP van (bár nem az összes kód az, arra már nem emlékszem, hogy a korábbinál mindegyikben CRAP volt-e). Majd leszedem, és összehasonlítom a korábbival, hogy mi a különbség.
-
Locutus
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
kislaci #31196 üzenetére
Azt nem kapcsolod ki, hülyeség is lenne. A frekvenciája növelésével lehetne javítani a helyzeten, de nem tudsz abba belenyúlni.
A pwm egyébként magyarul impulzus szélesség moduláció. Azaz egy periódus alatt egyszer be és ki van kapcsolva a kimenet. Ennek aránya fogja meghatározni az állítandó fizikai mennyiség "erősségét", jelen esetben a fényét. Ha az adott periódus túl hosszú, azaz alacsony a frekvenciája, akkor vibrálni fog. Ha kellően magas, akkor nem fogod észrevenni. De a lényeg, hogy a fényerő a kitöltési tényező változtatásával arányosan változtatható.
A ledes hátsó lámpák is így működnek az autókon (meg még borzasztó sokminden, mondjuk a hőmérsékletszabályozás), bizonyos gyártóknál látható is a vibrálás, mert nem elég magas frekvencián járatják. Ami egyébként engem borzasztóan zavar. -
dnelb
veterán
válasz
kislaci #31196 üzenetére
s8nal ezt nem fogod látni, nem olyan mint egy gagyi minőségű oneplus 5T, magasabb frekvencián működik. Ott tényleg kijon ha hajlamos vagy rá, haverom így járt. Viszont S8al semmi baja. Keress rá a topikjaban. Persze lehet te még ezt is látod, akkor viszont marad az ips..
-
Mr.Silkó
veterán
-
RedCat
senior tag
válasz
kislaci #29213 üzenetére
Nem ér az állam a home gombig
Az érzékenységét már a maximumra állítottam (erősen kelljen nyomni). A fülem és egy kicsit az arcom ér a telefonhoz, de csak a telefon közepéig. Egyszer csak rezzen egyet a telefon a kezemben, a kijelző felébred és azonnal nyomkodom a gombokat a fülemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged