- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kengyel #23035 üzenetére
Egyetlen dolog amin gondolkodom, hogy a vásárlás idejét átteszem a bemutató körüliről inkább az év végére és a hivatalos viszonteladót lecserélem Alira. Gyenge 150e ft lenne a nyereség, ami a kockazattal együtt is lehet, hogy megérné. Ha nem is az első telefonnál de több készülék esetén, több év alatt azért komoly tétel lehet.
#*mukeey* : jaja ez van
-
törölt tag
válasz
kengyel #23017 üzenetére
Nálam is, amióta megvan a telefon.
Fura ez az új frissítési metódus, mármint, hogy a független kapja utoljára, biztos az oreót reszelik inkább.
A telefont én sem akarom lecserélni jövőre, ebben az időszakban, így év végén általában ezt mondom, aztán jönnek a bemutatók és megint meg vagyok véve kilóra. Ez már csak ilyen. Azért jó lenne egyszer megállni, mert tényleg qva drága játék lett. -
törölt tag
válasz
kengyel #23022 üzenetére
Koszonom a valaszt OCTAMD neked is!
Igen, termeszetesen nem varhatom el egy idegentol, hogy elhigyje, hogy regi telefonszam fontos szamomra mindig is idoben fizettem es nem fogjak letiltani. Erre van barmifele nyomtatvany vagy, milyen formaban szoktak megallapodni a felek?
-
Mr.Silkó
veterán
-
HaliGab23
senior tag
válasz
kengyel #22990 üzenetére
Kicsit túltolják már a samunál szerintem.. Ki sem hűlt még az S8, de már jön az S9..
És persze S8-nál (nem mintha annyira hiányozna, persze azért kíváncsi vagyok mindig az új ROM-okra) már csúszni fognak a frissítések.
Csatlakozom a táborhoz, kihagyom én is az S9-et.
Az S10 meg mikor fog jönni?? 2018 nyáron? hogy megelőzze az Iphone 1000et??
Jajj. -
firemanus82
senior tag
-
válasz
kengyel #21440 üzenetére
Igen. Olyan ez, mint a szolgáltatók nyári ingyen korlátlan mobilnete! Rászoktat a tartalomfogyasztásra (jelen esetben tárolásra), aztán sokan váltanak nagyobb csomagra. Anno dropbox tárhely járt a HTC-hez, két évig, aztán amikor lejárt, havi elég borsos lett volna ott hagynom az adataim. Én adrive-ot használom. Google fotók képmentés korlátlan, a "jó minőségben", nekem az megfelel, így bőven elférek. Dropboxot leépítettem. Azért nem akarom elölről kezdeni a onedrive-val, mert a franc fog két év múlva költözni!
-
Deck
titán
válasz
kengyel #21433 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy.
1. OneDrive adatok törlése
2. Elindít, feldobja az ajánlatot rámegyek majd bejelentkezem
3. Most megint feldobja az ajánlatot, rámegyek automatikus képfeltöltésre rákatt majd kiírja, hogy az ajánlat beváltva és 105GB lett.
4. Kikapcsoltam az azonnali fényképfeltöltést -
eliterob
tag
válasz
kengyel #20911 üzenetére
Akkor kérdezek tőled. Nálam a fényképek maximális felbontasban készülnek legalábbis amit a telo tud. A kérdés hogy hogy érdemes menteni? Mert ha mentem akkor helyet foglal ugye míg ha automatikusan teszi nem tudom mekkora felbontasban akkor nem foglal helyet. Érdemes plusz helyet venni ezért lévén nincs monitorom amin a 4k vagy milyen képeket nézzem telon meg nem látom a különbséget. A valóságban látni egyáltalán? Később ha lesz ilyen monitorom / tévém jól kivehető lesz a különbség? Igen mint látod nem vágom ezt a fényképező szakmát. Nekem kép az kép vagy szép vagy nem a részletekhez nem értek
-
dnelb
veterán
válasz
kengyel #20618 üzenetére
Attól hogy samsung topik még lehet objektívnek maradni.. Azért 4 évre tervezne szerintem mindenképp figyelembe kell venni hogy az apple sokkal sokkal tovább ad frissítést, a kijelző ips nem pedig amoled (-1hiba), nincsenek random akksi beakadások , stabilabb az egész rendszer.
Az más kérdés hogy 4 évre előre hülyeség telefont venni -
<Lacy85>
addikt
válasz
kengyel #20615 üzenetére
Gondolom az akksira értette, mivel azt írtam abban a hsz.-ben, amire válaszolt.
Az meg egész jól összemérhető. Van fent a neten rengeteg összehasonlító videó.
Az S8+-ban van még átlag 30% nafta, amikor az iphone 7-8 plus már kikapcsol.
Ami azért elég nagy különbség.A többi része az tényleg olyan, hogy kinek mi. Egyikben ez jobb, a másikban meg az.
Összességében kb. ez is jó, meg az is. -
Tomiii258
tag
válasz
kengyel #20583 üzenetére
Könnyen lehet, hogy én piszkáltam, mert állítgattam én mindent az elején
De ebből is látszik, hogy sok esetben a felhasználó tehet a problémákról és nem a telefon, talán azon az említett Nexus5-ön is csak vmi beállítás volt a ludas, mert ugyanez volt a jelenség nálam is.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
kengyel #20388 üzenetére
Az a gond vazze hogy néha lemegy a download speed 1mb/s és akkor szaggat a net.De ezt nem veszed észre mondjuk csak ha netezel mert utána megint pörög.Online játékban,youtube nal hosszabb filmben..stb amikor jobban le van terhelve akkor tünik fel csak hogy hoppá ledobja a wifit.
Itt van a kezembe a s7 edge..és vazz már látom a különbséget...speedtestet ha rányomom szerintem simán veri az S8 at..pl..
Mindegy hagyjuk...már egyszer leírtam hogy külföldi fórumon már nagyon sok a panasz az S8 wifi-re...de ha nektek igy jó akkor használjatok egészséggel....nekem nem kell ez a szemét negyedmilkáért
s8 wifi issues -
törölt tag
válasz
kengyel #19273 üzenetére
Imádtam az s7-et, úgy volt nekem jó ahogy volt, iszonyat jól kézbe illő kis telefon , de az s7e üzemideje miatt váltottam, pedig eleinte edge ellenes voltam.
A mai napig szerintem az egyik legjobb telefon az s7e, főleg, ha az ár/érték is fontos.
Persze a kaland évről évre folytatódik, igy haladni kell a korral.
Szeretném ezt most megtartani, egyrészt mert elégedett vagyok, másrészt pedig ha őszinték vagyunk akkor nem ér ez a hobby évről évre ekkora pénzeket. Legalábbis nincsenek akkora újítások amik indokolnák a cserét. Elég lenne minden másodikat megvenni. -
Weareus
addikt
válasz
kengyel #19255 üzenetére
Szia!
Köszi.
Sajnos nálam nincsenek ilyen pöttyök meg ilyesmi.
Akkumulátor - az hol található a beállításokban?Ha fentről lehúzom a képernyőt, akkor ilyenek vannak:
Wifi, hang, bluetooth, aut. elforgatás
elemlámpa, repülő üzemmód, energiatakarék, mobil int. kap.
teljesítm. üzemmód, kékfény szűrő, mobil hotspot, bizt. mappa
és legalul fényerőcsúszka
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
kengyel #18973 üzenetére
Valóban elég random a probléma. Tegnap megjött az erstés belépő sms. Ma nem jött meg az erstés netbanki belépő, viszont a vásárlási visszaigazolás igen. Gránit bank viszont szintén mindenben jó.
Ki érti ezt...
Mondjuk lottózom, ott azonnal jön a visszaigazolás. Remélem, ha nyerek akkor is.
Extrában még külföldön is vagyok
Nexussal ilyen gond nem volt, nem mintha ekézni akarnám a Samut.
Kőkorszaki az sms persze, de pont azért kellene mennie. -
HaliGab23
senior tag
válasz
kengyel #17588 üzenetére
Nem csak jó beállítás kell, de ezt már 100-szor kiveséztük.
Cseszhetem, ha itt ülök egy kisvárosban, és sz@r a térerő.
Hétvégén pl. a Mátrában voltam, 100%-ra töltve reggel 7-től délután 16 órára már 5%-on volt.
Aki nagyon jó lefedettségű helyen csücsül 3G full, és 4G full, akkor lehet ilyet eredményeket hozni.
Hiába vagyok wifin, és mellette rossz a térerő és ugrál 2G 3G között, akkor is darálja lefelé az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged