- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #22037 üzenetére
Akkor állítsd át a helymeghatározást kizárólag GPS alapúra (valamint kapcsold ki az extra segítségnek szánt, de az akkut csak erősen merítő WiFi illetve bluetooth alapú keresést ugyanitt), és valószínűleg máris látni fogod, hogy nem a telefon kuka, hanem a mobilhálózatok vacakolnak a helyzetbeméréssel.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #21029 üzenetére
Nyilván ez így nem igazán jó, viszont a rossz térerő rengeteg energiát lezabál, az is tény.
-
janosibaja
őstag
válasz
martin0297 #21031 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit... Néha magától normalizálódik, csuda sem érti.
Vagy nyomunk egy gyári visszaállítást, a szerviz se tenne többet.
-
Tomiii258
tag
válasz
Ha a képernyő 2:45-öt ment és 20% evett meg az aksiból, az alatta lévő Messenger, BT és Android Op rendszer meg további 13-at (5+4+4), akkor mi lehet a további hiányzó 26%?
Mert összesen 59%-nyi akksi hiányzik, de ezek együtt csak 33-at tesznek ki.
Neked ott még lennie kell legalább 5-6 ilyen 4%-ot fogyasztó alkalmazásnak, ami egyenként nem sok, de együtt már épp elég.Pl a képernyőkivágáson is látszik, hogy valamit épp töltesz le, ott van a letöltési értesítés, talán szinkronizál vmit a teló, az is ludas lehet.
-
janosibaja
őstag
válasz
Talán időjárásfüggő
Nekem is borzasztóan fogyaszt ma, s szintén nem csináltam vele semmit, itt hever az asztalon.
Érdekes, hogy Polonic kolléga azt írja, semmit nem tilt, s jól fogyaszt neki.
Én meg disablerrel tiltom a fél mobilt, s mégis zabálja az akkut...
-
RaveForce
veterán
válasz
martin0297 #20938 üzenetére
Ez erdekes, mert nalam a kijelzo 20% a sima facebook messenger meg 1%(!) Ugy hogy egesznap csipog kb, egyeni es csoport dumcsik is mennek rajta.
-
SharpSA
veterán
válasz
Vajon mitől lehetnek ilyen különbségek? Nálam a normál messenger van telepítve. Keveset használom, az akku statisztikában egyáltalán nincs jelen. Igaz, ha nem használom, kihúzom az előzmények körül az appot.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20940 üzenetére
Annyira ez nem tűnik vészesen energiavámpírnak.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Akkor próbáld meg a Vibert, és majd számolj be kérlek az eredményeidről legközelebb!
Így nem tudom megnézni a képet.
-
Manka76
senior tag
válasz
martin0297 #20934 üzenetére
Akkor viszont ne csodálkozz hogy ennyire merül.
Egy időben én is tiltogattam mindent aztán rájöttem hogy semmit sem számít, maximum perceket lehet vele nyerni.
És még ideg bajt sem kapok hogy letiltottam mindent és mégis merül. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20934 üzenetére
Nem tudsz egy napra mást használni helyette? Hátha kiderül, hogy az zabál sokat.
A Messenger Lite fogyasztásáról is csinálsz egy screenshotot?
A net kinyomása nemigen javít az üzemidőn, felesleges, max ha egyébként 2 percenként szinkronizálna valamit a telefon, de ezt is be lehet ugye állítani.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20932 üzenetére
Messenger Lite? Ha többet fogyaszt, mint a kijelző, az már eleve gyanús.
A készenléti fogyasztásod viszont a kép alapján rendben van (vízszintes csík).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20930 üzenetére
Már a képernyőmentésre, vagy ide az oldalra való feltöltésre?
-
spider80
őstag
válasz
martin0297 #20927 üzenetére
Netmegosztás is erősen merít ám.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20927 üzenetére
Jobban tudnánk neked ebben segíteni, ha látnánk pár screenshotot róla.
Pár hónapja még nekem sem volt ilyen rózsás az üzem-/képernyőidőm, de ha megtalálja az ember a nagy fogyasztókat vagy a beállítási hiányosságokat, akkor nagyon sokat lehet javítani ezeken.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20921 üzenetére
Egyrészt nekem + van, nem a sima, másrészt a leírtak alapján nem olyan nagy csoda, hogy ennyi csak a SoT-od, lévén rengeteget telefonáltal.
Én az S8+-szal bármit csinálok, mindig marad estére 30-40% az aksiban, éjszakára meg úgyis mindig feldobom a QI töltőre.
Viszont a helyedben áttúrnám a beállításokat, mert az messze nem normális, ha 2-3-szor töltöd a telefont egy napon belül. Térerővel hogy állsz?
-
polonic
félisten
válasz
martin0297 #20921 üzenetére
Azért az a 7 óra telefonálás elég szépen meríti az akkut. Nézd meg mennyi fogyasztást ír rá.
-
válasz
martin0297 #20814 üzenetére
Wow.
Ez jó hír!
Gratula. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20528 üzenetére
Köszi!
-
madkiller
őstag
válasz
martin0297 #20523 üzenetére
Most van 6 ó 21p nél van, de 2x rátöltöttem már vmennyit és nem tudom pontosan sztem, ha az aquamail nem futna folyamatosan az még kb 0.5-1 h lehet, esetleg az always on displayel tudnék még spórolni, + olyan irodába is dolgozok( nem vagyok ott folyamatosan) ahol 0 majdnem 0 a térerőm és a telo folyamatosan térerőt keres. + ebből szokott lenni 1 óra+ youtube zene hallgatás akár kocsiba is akár fülesen.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20525 üzenetére
-
válasz
martin0297 #20523 üzenetére
Nekem 6-7 óra SoT. Kb ennyi volt S7 edge-el is.
-
BeastMode
őstag
válasz
martin0297 #20518 üzenetére
"Antutu 174ezer pontot dobott, szoval klon nem lehet."
Made my day. -
Tamás88
őstag
válasz
martin0297 #20502 üzenetére
Nekem ebből csak a Face van meg, illetve a sima Messenger, ami nekem naponta frissül (béta miatt). És nekem is 1 GB szabad helyem van, de sosem akad, pedig a legnagyobb felbontást használom. Illetve nekem még fent van a PowerAmp, TuneIn, Sleep as Android, Magnet Bank alkalmazás, Waze, BKK futár, Firefox és nuku akadás.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20511 üzenetére
Végső esetben javasolnék egy teljes gyalulást, majd a felsorolt appok egyesével való visszarakását, ha van hozzá türelmed. Így meglehet a "bűnös".
A RAM meg nem baj, ha használatban van, hiszen arra való.
Nincs bekapcsolva valamelyik energiatakarékos üzemmód, vagy processzor órajel korlátozás nálad?
-
válasz
martin0297 #20511 üzenetére
Az gáz.
Nekem gyors.
Nem klónod van? -
válasz
martin0297 #20503 üzenetére
Nem tudom nálad mi van, de szinte össze sem lehet hasonlítani az s7 -et az s8 -cal, mert az s8 annyival jobb. Volt s7 edge -em, most s8+ van. Viszont ha sima s8 -ra váltottál, annak tényleg jóval rosszabb lesz az akku ideje, mint az s7 edge -nek, de nem is lehet mást várni, ugyanakkora a kijelző felülete, nagyobb a felbontás, viszont jóval kissebb az akku. Szóval ennek utána kellett volna nézned. Viszont az s8+ nagyjából hozza az s7 edge akku idejét.
-
oil120
senior tag
válasz
martin0297 #20499 üzenetére
Nekem ram tisztítás után 1,1-1,2GB van, előtte 800GB volt.
Pedig nem csak gyári alkalmazások vannak rajta, pl face, messenger, viber 3 fajta navi stb. -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
martin0297 #20503 üzenetére
Én tegnap adtam el az S8-at..most megint S7 edge van..és nincs semmi gondom..
-
kengyel
nagyúr
válasz
martin0297 #20499 üzenetére
Az kicsit kevésnek hangzik, optimizálni kellene a rendszert. Ami nem kell és lehet azt törölni, amit nem enged törölni, azt tíltani.
-
dnelb
veterán
válasz
biztos? nekem 81.
face nekem nincs csak böngészőbol, messengernel meg chat fejek off, nekem az minden telom lefogta. -
N.otorious
senior tag
válasz
Én facebookot nem használok, de sokfelől hallani, hogy nem egy telefonbarát....a ramnál meg az a jó ha használja, miért kéne használaton kívüli ramnak soknak lenni? Persze ha 0 ram elérhető az nem jó, de gyárilag elvan különítve az oprendszernek, a mardék marad a programoknak, amit látsz szabad ramot azzal éppen nem gazdálkodik, tehát nem használja, így hiába boldogít, hogy ott sok van, az csak van.....
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
martin0297 #20491 üzenetére
+1.....mondotam én hogy lesz még itt másnak is sirás...én is visszatértem az S7 edgre..és szerintem is jobb.
Wifit nézd meg mennyi mb/s...nekem is igy kezdte az akadozást. -
dnelb
veterán
válasz
martin0297 #20498 üzenetére
Mondjuk kezdetnek leirhatnad milyen appjaid vannak. 3-4 naponta resi is sokat segít.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Igaz nekem a Plus van, de a felsoroltakból, nincs ilyen hiba. Néha van micro lag, de ez más telefonnál is jelentkezik, az aksi meg egyenesen tökéletes. A ram átlagosan 1- 1.2 GB- szabad, elfogyni nem fog.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #20494 üzenetére
Ott nálad lesz valami hiba. Nyilván meg lehet akasztani bármelyik rendszert, de abszolút nem jellemző a dolog.
-
dnelb
veterán
válasz
martin0297 #20494 üzenetére
akkor az user error
-
dnelb
veterán
válasz
max felbontason nekem is akad. fhdn viszont laggmentes
-
törölt tag
válasz
martin0297 #20241 üzenetére
Végy egy a3 vagy a5-t. Kiváló ár érték arányú samsungok. És minőségét illetően van olyan mint az s sorozat.
-
lasse001
senior tag
válasz
martin0297 #20241 üzenetére
Jól tudod
-
icemad
nagyúr
válasz
martin0297 #19847 üzenetére
Lehet, hogy nálad jó. Nálam emiatt nem jöttek meg értesítések.
Nordic: az energia takarékos módra gondoltam. Szerintem túrd át a beállításokat az aksi résznél, és az alkalmazásoknál is.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
martin0297 #19806 üzenetére
Én is inkább úgy látom értelmét mondjuk a fóliának hogy nem a képernyő karcolódik meg hanem valamennyit véd.
-
válasz
martin0297 #19706 üzenetére
A dobozban és a telefon hátuljàn volt matrica nekem.
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19708 üzenetére
A pici hátsón imei és sn szám es a típus
A dobozos nagyon illetve a dobozban lévő nagyon nincs sn
-
Tomiii258
tag
válasz
martin0297 #19706 üzenetére
A teló elején a kijelzőn és a hátulján is volt egy fólia (rendes képernyővédő fóliának nem mondanám, csak sima fólia, mint ahogy az ilyen elektronikai cuccokon szokott lenni) a hátsó alatt van egy címke, tippre kb tök ugyanaz a címke van, mint a dobozon (vonalkódok, imei, stb de a most doboz nincs nálam).
Ahogy korábban írtam, az enyém német MediaMarktos, de szerintem mindnek ilyennek kellene lennie, mert gyanítom, hogy ilyeneket tekintve ugyanúgy jön ki a gyárból az összes teló. -
always
csendes tag
válasz
martin0297 #19678 üzenetére
-
válasz
martin0297 #19687 üzenetére
De... csak 3 hét.
Ha a Samsungnak adod,3-4 nap. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19656 üzenetére
Csatlakozom a kollégához, sima S8-on - bár ki lehet hozni komolyabb üzemidőt - a cirka 5 órás SoT (3 és fél + a maradék százalékokból kalkulálva) egyáltalán nem olyan rossz eredmény.
A felbontás levételével nem takarítasz meg számottevő energiát, viszont ha nem WiFi-n vagy stabil 4G-n vagy (mint írtad), akkor nem csoda, hogy nagyon merülsz.
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19677 üzenetére
Ameddig javítás van nincs nagy gond
De ha a telot nem adják vissza,hanem csereutalványt kapsz,na akkor lesz gáz
-
válasz
martin0297 #19673 üzenetére
Ha a Partnero nem hivatalos viszonteladó, akkor semmit sem érsz a csereutalvánnyal, mert ők sem kapnának cserébe semmit. Mert hogy a csereutalvány úgy működik, hogy te leadod a boltban, ahol vetted a telefont, cserébe kapsz egy vadiújat, és a bolt is kap egy vadiújat a Samsungtól. De ez csak hivatalos viszonteladóknál működik, a szürke boltok nem tudják beváltani a kapott utalványt, így téged is elhajtanak.
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19673 üzenetére
Szerintem egyeztess a partneroval,hogy te gyári garit akarsz ráadásul 2 évet
Szerintem nem fog örülni,föleg ha megkérdezed egy esetleges csereutalványnál mi lesz
-
always
csendes tag
válasz
martin0297 #19674 üzenetére
Értem, és akkor nem magyar nyelvű Samsung garanciapapirt sem kaptál hozza?
-
always
csendes tag
válasz
martin0297 #19669 üzenetére
Most beszéltem Samsungos kollégával, azt mondta az R betűvel kezdődő sorozatszam alapján tudják megmondani regisztrálható-e a +1 év, te hogy jártál vele?
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19669 üzenetére
Arra figyelj,hogy ha lesz is esetleg gyári garid ,de javítást a samsung esetleg csereutalvánnyal díjazza,nagy cumedli lesz belőle
Sajna volt pár ilyen se telo se pénz
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19667 üzenetére
Azt mondjuk vágom,hogy kiszedték a garjegyet meg a regisztrálós papírt,de a kezelésit meg az usb adapterest minek?
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19664 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
martin0297 #19663 üzenetére
Nem nezegetem csak hébe hóba nezem a kijelzoidot.
Erzesre kb. mindig ugyanannyi.
En egyebkent valtozoan teszem toltore, van amikor csak 50%-ra merul, van amikor 10-re estere.
Egy biztos, este mindig meg a toltore. -
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19653 üzenetére
Ezt a vadi új tartalmazza,amikor kinyitod.
Neked meg használt telod van ami már átment pár kézen.
Egyszer vegyél egy újat és ezek lesznek benne
-
Gábor984
tag
válasz
martin0297 #19650 üzenetére
Köszönöm a választ! Ettől tartottam én is, hogy hiába a dupla kamera, meg a Leica meg a fene se tudja mi, nem csinál jobb képet, mint egy szimpla kamerás telefon. A menüje nekem még elmegy egyébként.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
198 perc volt a 63%. Ebbol szamolva pontosan 314 perc a teljes sot-od, ami 5 ora 14 perc.
Nekem is kb.ennyi szokott lenni.
Felesleges levenned a kijelzo felbontasat, erdemi sot novekedes nem varhato.MAS!
Van valakinek QI7-es romja?
Nalam egy kicsit laggosabb, mint az elozo volt.
Masnal? -
N.otorious
senior tag
válasz
igen, az energiatakarékos mód is leveszi a felbontást
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
martin0297 #19651 üzenetére
Akarhogy szamolom, tobb, mint 5 ora a sot-od, ami teljesen megfelelo.
-
spider80
őstag
válasz
martin0297 #19637 üzenetére
premium assistance = postás futár jön a telóért,és elviszi a TMX-hez javitani,majd visszahozza házhoz ha kész.
-
atti15
csendes újonc
válasz
martin0297 #19637 üzenetére
Semmi, még a led sem világít. Hogy csináljak resetet ha nem reagál semmire? Az a baj, hogy a samsungos jelszó is benne volt én meg persze elfelejtettem.
-
viera
őstag
válasz
martin0297 #19619 üzenetére
Nálam S7 Edge-en meg S8+ -on is 6-22-ig folyamatosan aktív az AOD.Nincs semmi nyoma,nem is fogom kikapcsolni.Igaz többet fogyaszt de így is kibírja nap végéig,a többi nem számít.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19623 üzenetére
Szívesen!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
A helyváltoztatás miatt nem nagyon éghet be, viszont én nem használom már 1-2 hónapja, mert baromi sok energiát zabál.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Nekem 4 hónapja be van kapcsolva nélküle már el se tudom képzelni... folyamatosan váltogatja a helyzetét az óra ezért nem tud beégni.
-
CivicEsi
senior tag
válasz
martin0297 #19596 üzenetére
Persze, ez volt azt hiszem a 3. teljes feltöltése a kicsikének!
-
leslien
nagyúr
válasz
martin0297 #19587 üzenetére
mielőtt földhöz vágnád a telot fuss egy kört az app körül....
-
törölt tag
válasz
martin0297 #19582 üzenetére
Közben megnéztem, valóban nem üveg, viszont csúnyán árazzák akkor a T-nél az biztos.
-
Morris
veterán
válasz
martin0297 #19555 üzenetére
64 evo class 10
-
válasz
martin0297 #19555 üzenetére
Nekem is Samsung 64gb EVO sd kártyám van. Hibátlanul működik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19526 üzenetére
A VoLTE rövid ismertetője, előnyei. Lejjebb is van még szöveg, a reklám alatt.
-
spawn21
veterán
válasz
martin0297 #19505 üzenetére
Nem lesz baja.
-
dnelb
veterán
válasz
martin0297 #19505 üzenetére
ha ez megnyugtat nekem fél éve nem volt kihuzva
-
válasz
martin0297 #19475 üzenetére
Újrakezdés!
S8-cal.---Mr.Silkó:
köszönöm
OCTAMD: A pénz jön-megy.
Hibáztam,de ennek mostmár vége! Ez volt az utolsó. -
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297 #19418 üzenetére
Eredetileg van,maradjunk ebben.
Azt most nem írnám le,a tiédben miért nincs már meg
De ugye tudjuk a tiéd átment már pár kézen
De a nagycímkésekben mind ott van.
-
mtm800
senior tag
válasz
martin0297 #19389 üzenetére
Azért erre[link] nem mondanám, hogy nem jó. Sajátomon is ez van meg vagy 10 másikon amire feltettem....no levegő, no por alatta,nem csökken a nyomásérzékenység, nem hupog....persze precízen kell feltenni. Szal azért nem csak gagyikat lehet venni. Újjlenyomatot persze gyűjti ,de van kendő hozzá a gyári csomagban.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
martin0297 #19378 üzenetére
Még mindig nem jo a wifi-m....Ha pl nézek valamit a youtube-n vagy online játszok akkor hirtelen lecsökken a download speed 6 vagy akár 1 mb/s ra és egyszerűen használhatatlan...utána ha kilépek akkor megint felmegy 144mb/s ra.
Ezt nem állandó hiba mert néha napjában csak 4/5 alkalommal fordul elő. Olyan mintha túlmelegdne benne a wifi-csip.
Asszony S7 edge-én meg hasít a net...ez meg áááá haggyuk.kifizet az ember egy vagyont ..és egy nagy rakás ratyit kap.Ui:A billenytyűzet meg katasztrófa..pl mire ezt leírtam kb 15 ször kellet javítani mert mindig melléüt..szóval sorry a helyesírási hibákért..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19371 üzenetére
Jó hír, örülök neki!
madkiller
Üdv itt!
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
martin0297 #19373 üzenetére
Hát kinek ..hogy.Én szerintem dobom ezt az ipari hulladékot....inkább veszek megint egy S7 edge-t...mire kijön az S9 addig kibirom azzal is.Nem ajánlom senkinek az S8 -at..
-
janosibaja
őstag
válasz
martin0297 #19375 üzenetére
Köszi szépen!
-
janosibaja
őstag
válasz
martin0297 #19368 üzenetére
Nem pont ide tartozik, de had kérdezzem meg, olvasom, használsz memóriakártyát.
Nincs memóriakártyám, de szeretnék beszerezni egyet.
Meg lehet azt oldani, hogy a képeket, de csakis a képeket egyenesen a memóriakártyára mentse? Vagy csak a belső tárra menti, s utána át kell másolni a fotókat?
-
Weareus
addikt
válasz
martin0297 #19366 üzenetére
Én is a kábelkímélés, ill. a telefon-usb kímélés miatt gondoltam.
Még egy kérdés: 64 gb memória jár a telefonhoz, újabb 64 gb vehető.
Árról tud valaki valamit?
Ill. visszaolvastam a topikot és volt egy kolléga, akinél fenemód belassult a készülék, amikor berakta a második 64 gb-ot.
Tapasztalt valaki ilyet?
-
Weareus
addikt
válasz
martin0297 #19361 üzenetére
Köszönöm.
Igen, láttam, azt hiszem 17k körül van az ára. -
marquuard
veterán
válasz
martin0297 #19353 üzenetére
Egyébként hihetetlen, hogy kismillió panasz ellenére anno az S7 edge sz@rrátört kijelzőjét úgy kicserélték, mintha új készüléket kaptam volna vissza. Bár lehet, hogy beleszólt az is, hogy ~100e Ft volt a kijelző, nem pedig garanciális javítás.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
martin0297 #19347 üzenetére
Én is megszivtam ezzel a napokban.. Nagyon kell figyelni, mert atbasznak kérdés nélkül...
-
martin0297
tag
válasz
martin0297 #19347 üzenetére
Ujabb bizonyitek arra h normais uvegfoliat nem lebet venni "edge" modellekre..
Marad ugy ahogy gyarilag van... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19322 üzenetére
Ott akkor még hangolni kell a beállításokon nálad. Persze én is naponta töltöm az S8+-t, de ehhez a 6-9 óra SoT is erőteljesen hozzájárul.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19320 üzenetére
Aksi nem szarabb, egészen egyszerűen a sima S8 és az S7 edge között van 600 mAh különbség, utóbbi javára.
De ettől függetlenül egy megfelelően kalibrált S8 is kiemelkedő üzemidőt képes produkálni, az akkukapacitásához képest.
-
w333
félisten
válasz
martin0297 #19212 üzenetére
bravotel gsm = Samsung Experience Store !
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
martin0297 #19170 üzenetére
Tudom elvileg ugyan az a kamera de a párom S7 edge-je valahogy szerintem szebb képet lő..főleg arnyékban vagy sötétebb helyen zajosabb kicsit az S8.
Lehet valamit állítgatni kellene..nem tudom.De mind a két teló alap beállítason van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #19194 üzenetére
Ilyenkor az van, hogy a weboldal engedi a reget, de majd ha oda kerülsz, hogy szervizeltetni kell a második évben, akkor a Samu vissza fogja dobni nagy valószínűséggel.
-
elekreg
tag
válasz
martin0297 #19218 üzenetére
Ennek így a fele sem igaz, nézz utána annak a hatályba lépő "törvénynek".
-
zzola
titán
válasz
martin0297 #19224 üzenetére
Manapság ez már alap! Annyi mindent hall az ember....
-
zzola
titán
válasz
Nem az ár a lényeg, hanem az importőr...
-
OCTAMD
őstag
válasz
Minden azért nem független a TMobilenál
A vodánál és a telenornál meg nem is lesz mostanában az tuti
-
Weareus
addikt
válasz
martin0297 #19219 üzenetére
Akkor az sem ajánlott, hogy töltés közben merítsem (nem egy telefonálásra, vagy egy fotóra gondolok, hanem permanens videónézésre, pl.)?
Akkor ha lemerül 50-70%-ig, akkor képernyő kinyom és töltés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest