- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg Vinous
tag
Szerintetek van olyan BT billentyűzet, amit DEX nélkül tudok S8-hoz csatlakoztatni?
Vannak olyan munkáim, aminél baromi jól jönne ha tudnék gyorsan gépelni és alapvetően elegendő a telefon kijelzője, vagyis DEX felesleges lenne nekem. -
a.joe
csendes tag
Hali. S8 beta3.
[link]
Sima s8 -
sebgutkopf
őstag
válasz
vinczetibor #50011 üzenetére
Azta mindenit, itt aztán voltak hibák rendesen, ráadásul elég hétköznapi funkciók tekintetében is!
Ezek alapján még mennyi van benne és a hivatalosig mennyit fognak észlelni és javítani?
Nem érzem, hogy nagyon az early updater-ek közé akarnék tartozni még a hivatalos kiadása után sem. -
dkovizoli
addikt
válasz
vinczetibor #50011 üzenetére
Nekem is jelzett reggel, fel is ment. Gondolom hamarosan jön a zip is. Februári security patch. Nagyon friss.
-
scream
veterán
Hali!
Amióta TMH-ról XEH-re áttértem, az NFC ikon nem kerül ki a status bar-ra, ez normális? Esetleg más is meg tudja ezt erősíteni?
-
vallas
őstag
Hali,
Ma hozzám került egy kicsit törött kijelzős, de jó S8, mert a kolléga kapott helyette egy S9-t.
Ez is CRL4-s volt, de ezt downgradeltem CRL3-ra, és felment rá a PIE beta 1 és kettő is.
vissza tettem rá a saját S8-ról a mentést smart switchel, ez is pipa, de ami érdekes hogy most 16GB-snek látja a teló magát.Ezeket találtam, de még nem csináltam meg, volt valakinek ilyen?
-
dkovizoli
addikt
válasz
zola899 #50002 üzenetére
Nem kell rootolni. Ha rootolod, ugrik a garancia. Ez 100 %. A te esetedben először odinnal fel kell rakni egy független romot, majd arra az első update zip-et, majd utána a második update zip-et. Ez tuti minden törlésével jár. Szerintem hamarosan jön a harmadik béta. Az a véleményem, hogy a végleges is meglesz februárban. Amikor arra akarsz majd váltani, az újabb tuti minden törlésével fog járni. Gonldold át, hogy akarod-e. Ha ezek után is akarod, akkor be kell szerezned a programokat és telepíteni a pc-re. (ODIN, samfirm, redistributable csomagok a windowshoz.) Ezután egy független firmware az s8-hoz, aminek CRL3 a vége, talán az XEU még elérhető samfirmmel. Ha ezek megvannak, akkor odinnal fel kell rakni a telefonra, majd ha ez megvan, utána jöhet a két zip majd egymás után.
-
icemad
nagyúr
válasz
zola899 #50002 üzenetére
Szerintem ne kezdj bele... Ha nem értesz hozzá, akkor hagyd így. Eleve a pie verzió alapból tartalmazza az új ui-t, nincs olyan, hogy hetek múlva jön. Ez meg ráadásul béta verzió. Az azt jelenti, hogy lehetnek benne hibák. És nagyon valószínű, hogy utána nem is kapsz frissítést. Csak akkor, ha odinnal rakod fel magadnak. Ha egy update.zip felrakása gondot okoz, akkor ne kezdj bele. (egyébként már legalább 3x lelett írva a frissítés menete.) Odin sokkal kacifántosabb.
Én azt ajánlom, hogy inkább várj türelmesen. -
zola899
tag
válasz
dkovizoli #50001 üzenetére
Fején találtad a szöget.
Egyszerűbben már nem tudom leírni.
A telefon Telenoros.
Ha várok a szolgáltatói frissítésre, a Pie-ra, One UI-ra még hónapokat kell várnom.
Ti, akik "független" frissítéseket kaptok, már megvan nektek a Pie. És pár hét múlva jön a One UI.
Nem szeretnék hónapokat várni, hogy értsétek.
Az ún. Odinnal kell frissítenem?
Kell rootolnom? -
zola899
tag
Sziasztok!
Mivel a telefon "megbuherálás" terén nagyon inkompetens vagyok, letudná nekem valaki(k) írni, hogyan tudnám a s8-at függetleníteni és úgy frissíteni?
Mi ennek a menete?
Leegyszerűsítve: van egy telenoros, sima S8, dec.1 frissítéssel.
És szeretnék rá Pie bétátMajd One UI-t, amint megjelenik.
A szolgáltatói frissítéseket nagyon lassan kapjuk meg. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Annak mi az oka hogy az itthoni wifire felcsatlakozva kiírja hogy "A Wi-Fi-kapcsolatot védi a rendszer, mivel ön nyilvános helyen van"?
Csak itthon használok wifi-t, amúgy mindenhol mobilnetet, de eddig nem írt ki ilyesmit. -
dkovizoli
addikt
válasz
zsoltip #49995 üzenetére
Velem a copy-paste módszer szórakozott. Azután kézzel beírtam és akkor sem fogadta el. Nem egyszer. Majd a végén rájöttem, hogy az első kód elé valamiért beillesztett két üres karakternyi helyet. Azt töröltem és jó lett. Az érdekes, hogy párom telefonján ugyanígy jártam.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak.
Átmenetileg egyAddig egy J6-ot kezdtem használni, tegnap vettem át.
Működésre akarom bírni az Adhell vagy a NOSABS applikációt.
Adhell nem működik rajta. Korábbi és legfrisebb verzió sem. Kidob, bezáródik az app. És még az aktivációját is elfelejti.Tegnap estéről ma reggelig működött a noSABS 1.0.0
Ma reggel viszont elfelejtette, hogy tegnap aktiváltam.
Azóta restart, wipe cache, több verzió... Mindent próbáltam. De license activation is failed üzenetet kapok. Nem tudom működésre bírni.Mi lehet a gond és teendő? Tudna valaki tanácsot adni?
-
-
sgeza
veterán
-
kbadam83
senior tag
Felraktam ejszaka a Pie beta 2
Velemenyem szerint nagyon szeretheto es kezelhetobb rendszer lett mint az eddigi!
Szamomra ami nagyon varos volt a navigacios sav uj hasznalata, ejszakai mod, emelesre kijelzo ebresztes.
Az akksi erezhetoen kezesebb ( es igen egy nap alatt is tapasztalhato )
Szamomra most lett meg szerethetobb ez a "kis" keszulek :-) -
sgeza
veterán
Ahogy fentebb írtuk:
Recovery esetén élni fog a védelem, csak saját használatra, míg a menüből történő, "hivatalos" átlag user megoldás elvégez mindent (kell neki net, hogy a fiókokból is kiléptessen)! Ettől függetlenül egyébként az természetesen nem okoz problémát, ha te magad kilépteted a fiókjaidat, csak felesleges. -
Ubul86
őstag
üdv...érdeklődnék, hogy a biztonságos mappán belüli cuccok, pl galériába helyezett képek a telefonon belül usb-vel laptopra/gépre csatlakoztatva láthatóak -e? Tegnap az egész telefon filerendszerét - ami látható volt - felmásoltam a gépre, hogy csináljak egy teljes wipe-ot, és a samsung cloud fiókom a sima galériába visszatöltötte a szinkronizált fotókat ,de a biztonságos mappán belül lévő galériába nem...mondom hátha megvan a tegnap lementett file-okban valahol
-
sgeza
veterán
válasz
toto0569 #49959 üzenetére
Ez a sima rich communication. Nyugodtan bekapcsolhatod, abban az esetben ha másnak is van ilyen, akkor neten küldi az üzenetet. Valószínűleg a "költséggel járhat" egy sablonszöveg, mert mobilneten magának a mobilnetnek van havi díja. Egyébként semmilyen költsége nincs ennek, pont ez a lényege. Az sms-nek van ugyebár, ha a másik fél nem tud rich textet fogadni.
-
patow
senior tag
Sziasztok A recovery menüben lévő factory reset és a rendes menüben lévő gyári beállítások visszaállítása opció az ugyanaz? Ugyanazt csinálja? A választ előre is köszönöm.
-
ToBeY
nagyúr
Ha meg akarom nyit a playt,elszáll az egész.[kép]
Vajon mi lehet a baja? -
kbadam83
senior tag
S8+ Pie update 1.zip valaki tudna linkelni szamomra?
-
nagyj74
senior tag
válasz
levente222 #49949 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest