- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
Nekem tetszik az uj rendszer. Borzasztoan idegesitett, h Oreon a hivasnaploban ha raboktem 1 nevre akk az elso alkalomkor mindig szaggatva gordult le, Pien ez (eddig) vajsima.
-
kislaci
senior tag
Egy hét pite után azt mondom, hogy a kijelző idő vagy fél órával kevesebb lett, ha nem többel. A smartlock helyzetfelismerés viszont mintha megjavult volna.
-
nagyj74
senior tag
válasz
levente222 #51390 üzenetére
Tudsz, igen. Odinnal. Home
CSC-t használva.Más. Valaki tudja, hogy van-e valami nagyobb változás, eltérés a bétához képest a végleges pitében?
-
levente222
tag
Sziasztok!
Xeh-re telepített pie bétáról hogy tudok a véglegesre frissíteni az adataim törlése nélkül? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
lionshamlet #51387 üzenetére
Szerintem az PIE (9.0) alatt jelenik meg.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #51384 üzenetére
-
-
Quqesz
nagyúr
Nálam is csorog a pite lefele(XEH)...
-
törölt tag
Nem sztem nem ott volt...
(Nekem is az) de ezt a Pie-t én nem is akarom megszokni!---------
Prolixus:
Odinnal am hivatalosan lehet Downgradelni Oreora vissza?
Nincs piszkálva a mobilom és azt nem is szeretném.
Egy rövid leírást találok valahol a használatáról és a Downgrade menetéről? -
törölt tag
válasz
[Prolixus] #51375 üzenetére
Igen
Van esetleg ehhez egy linked? -
LoGeN90
aktív tag
Srácok, melóhelyen most töltöm a PIE-t. Felrakhatom simán az Oreo-ra, vagy várjam meg míg hazaérek, FR és csak utána menjen rá a PIE?
köszi
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy érdekes,hogy Sammobile 2.2-re listázza,de csak ma reggel jött meg ota-n.És szerintem tegnap még az oldal sem listázta...
-
Probert75
addikt
Galaxy gyári témát vásárolt már valaki? Megtetszett egy fekete téma([DNA] BLACK UX), 422Ft, de nem tudom hogyan megy ez. A Play-en a Telenoros számlám terhére szoktam vásárolni. Ezen a felületen is lehet így?
-
ToBeY
nagyúr
Finoman szólva is érdekesen néz ki ez a pie design,de érzésre gyorsabb szerintem.
Bekapcsoláskor feldobott valamit,hogy regisztráljam a számom,de véletlenül elnyomtam.
Az mi volt?
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #51366 üzenetére
Hogy csináltad???
-
[Prolixus]
addikt
Én váltottam is vissza Pitéről.
ACR nem működik, a dizájn ronda, akksiidő rosszabb, Poweramp is el lett cseszve (halk és rosszabb minőségű a zene, így Oreo-t visszarakva utóbbiban is biztos vagyok). Egyetlen pozitívum hogy fürgébbnek tűnt a rendszer sok esetben.
-
Probert75
addikt
válasz
trebrona #51362 üzenetére
Én is telenoros vagyok, és be is van kapcsolva a telón. A szolgáltatótól is igényelni kell valamit vagy ez csak bizonyos előfizukkal megy?
Egyébként fenn van már a Sammobile-on a független magyar pite!
-
trebrona
nagyúr
Felment a pite, végre működik a telenor VoLTE.
kép
S8 -
nagyj74
senior tag
SamFirm-n már csorog lefelé a Pie XEH 😀
-
Csabee80
csendes újonc
Telenoros vajon mikor érkezhet?
-
törölt tag
Srácok az mitől van h nem lövi ki a kejelzőt pl. egy weblapot nyitva hagyva ha leteszem az asztalra mondjuk?
Pitével jött ez az anomália...
A kijelző 30 mp en szemfigyelés on.
Oreon ez sosem volt neki gonnd... -
emre33
addikt
Magyar független S8, XEH
OTA megérkezett a Pite -
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #51352 üzenetére
Nyilvánvalóan időzítve vannak ezek a frissítések különböző régiókban is,különben behalna a samsung szervere.
Bár működhetne P2P alapon is a dolog.... -
ToBeY
nagyúr
Megjött a Pite XEH-re !
Nah mikor van 29% a telóm? -
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #51348 üzenetére
Csak izraeli kártyával fog menni. Úgy van, ahogy gondolod. S8 esetén xeu, S8+ esetén dbt az alapértelmezett régió, ha olyan csc-ről jössz, amit nem tartalmaz az oxm független rom, és nem nyomsz SIM resetet. Minden más esetben a saját kártyád régiója lesz, ami magyar esetén xeh (persze független rom-ról beszélve).
-
-
-
Visitors
csendes tag
Sziasztok. Kb 1 hete használom az s8-on az uj pitét, OTA update volt, de sajnos nem sikerult összebarátkoznunk pedig nagyon vartam. Az akksi idő rosszabbnak tűnik és az egesz rendszer, nem is tudom olyan ráérős lett. Vissza lehet valahogy tenni rá az oreót?
-
-
-
scream
veterán
Van esetleg olyan Oreo, amin már megy a Telenor VoLTE?
-
-
-
dkovizoli
addikt
Kint van már az izraeli pite is. Ennek az érdekessége, hogy elméletileg, abban a régióban működik a rögzítés. Kipróbálnám, de mivel ez a rom is OXM csoportbeli, nem tudom, hogyan csináljak a készülékből ILO-t? Mivel ez a firmware ugyanaz mint pl a DBT. Van egy sejtésem, hogy csak kártyával tudnék CSC-t váltani.
-
-
Soltee1
tag
válasz
szendy69 #51310 üzenetére
Egy jó tanács!
Ne cseréld le a huaweit! Sokkal jobb. Én sajnos lecseréltem és megbántam, de túl sokba volt az S8, így maradt. Asszonynak maradt huawei.
Mire az s8-on elindítom a kamerát, ő már javában vesz fel. És kezesebb is.
Senkit nem akarok megsérteni, tudom, hogy ez galaxy fórum, de jobb ha tudja mi várja... -
HIJ
őstag
válasz
laszlolczka #51271 üzenetére
tárgytalan
-
Probert75
addikt
A Galaxy Store-ban is ott figyel az ACR! Gondoltam rákeresek! S lőn, ott virít! Ki még nem próbáltam, de ez is kiírja, hogy az android már tiltja.
-
icemad
nagyúr
Előfordulhat olyan helyzet, amikor zajos helyen fogadsz egy hívást. Mondjuk kocsiban, vagy építkezésen. Ehhez jöhet még az eltérő nyelv is. Én pl elgagyogok oroszul, de néha jól jön, ha visszatudom hallgatni a beszélgetést egy kazah emberrel, akinek amúgy is van egy kicsi tájszólása.
-
Zoló1981
tag
Megjött anyukám független S8-ára a Pie OTA - ne kérdezzétek milyen régiós (nem emlékszem mekkora, valahol 1,2-1,6 GB között).
Eddig minden fluidnak tűnik.
Furák az ikonok. -
-
szendy69
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, be újítok egy használt s8-at
Van esetleg olyasmi amire a vásárláskor oda kell figyelni?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Probert75
addikt
Én sem értem miért nem emailben rendelnek. Valamiért jobban szeretik az élelmezésvezetők a telefonos rendelést vagy a személyest. Ezért van úton, hogy személyesen is tartsa a kapcsolatot, így valahogy közvetlenebbek az ügyfelek. Van, hogy szabin van és akkor is őt hívják, nem a központot.
-
DaDa
senior tag
válasz
Probert75 #51294 üzenetére
Én sem értem ezt a sok rögzítéses dolgot. Sose volt rá szükségem, persze ahogy írtad másnak lehet. Nekem mondjuk fura, hogy telefonon keresztül adnak le fontos rendeléseket. Ilyen esetben én biztosan emailben kérném a rendelés. A hang elszáll, félre érthető stb. Az írás marad. Persze a rögzítés is marad, de akkor is fura, hogy nem e-mailben vagy egyéb írásos módon megy a megrendelés.
-
icemad
nagyúr
válasz
laszlolczka #51297 üzenetére
Te most itt direkt szívatod az embereket? Oreon mindenkinek működik. Pitére keresünk megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Napelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest