Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
50300
-
sgeza
veterán
válasz
Probert75 #50275 üzenetére
Hát erre így nehéz válaszolni. Nem telepítek fel totál gagyi fos programokat, amik esetén napnál világosabb, hogy csak a reklámokat akarják hányni a képedbe, és csak keresheted később, hogy melyik alkalmazás telepítésével érkezett meg a jelenség. Vannak olyan weboldalak, amik szintén full gagyi módon olyan popupokat tolnak az arcodba, amiken olyan égbekiáltó baromaságokat nyomnak, hogy vírusos a telefonod, és jön az armageddon, ha most azonnal nem telepíted fel azt az alkalmazást, amit ő ennek elhárítására kínál. Teljesen nyilvánvaló, hogy épp az a reklámozó alkalmazás, amit javasol. Ezeket fel ne tegye senki! Azonban az ilyenek annyira gusztustalanul erőszakosan működnek, hogy simán a vissza gombot megnyomva, újra beugrik (mert nulla idő alatt többet kellene visszaugrani az előzményben). Erre a legegyszerűbb megoldás a böngészőből csak simán kilökni azt a lapot. Biztos vagyok benne, hogy sok olyan kevésbé hozzáértő felhasználó van, aki ezt elhiszi, és megijedve rányom. Undorítónak tartom az ilyeneket. (Mármint nem a felhasználókat, hanem az ilyen oldalakat!
)
Röviden: gondolkodom, és odafigyelek, hogy mit csinálok. Egyébként klasszikus értelemben vírus nincs. Csak mi, felhasználók tudunk feltelepíteni olyan alkalmazásokat, amik idegesítő - akár rendzserüzenetnek álcázott - üzeneteket dobnak be időnként. Szóval ilyenkor nem kell megijedni, simán eltávolítható az ezt okozó alkalmazás, csak meg kell találni, hogy melyik az![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
és oroszlan12
Töltsd le az apkmirrorról! Magyarországon az áruházból nem érhető el, ellenben hibátlanul működik. Ráadásul mindegyik másik fajtánál ezerszer jobb (Mirrorlink, Apple Carplay)! Simán navigálsz Wazéval vagy Google Maps-szel az autó kijelzőjén, miközben bármi mást csinálhatsz a telón, akár filmet is nézhetsz.
Még az is megoldható, hogy bármilyen hang átmenjen az autó hangrendszerére (alapból csak néhány alkalmazást engedélyez). Ehhez az AnyAutoAudio alkalmazást kell leszedned innen (ez regisztrációhoz kötött), vagy régebbi verziót innen. Erre az Android Auto "miatt" van szükség, értelemszerűen sima BT kapcsolat esetén megy az audió, de Android Auto esetén az kicsit átveszi az irányítást, és ilyenkor ez másképp működik.Ez a jelenleg legfrissebb Android Auto, ami S8-ra való.
[ Szerkesztve ]
-
tetova
tag
válasz
kislaci #50260 üzenetére
Ha a 9-es bétát szeretnéd, miért nem teszed föl SD kártyáról a zip-eket? Nekem a Telenoros CLR3-as buildre simán fölment, és kifogástalanul működik. XEU/XEH/PAN lett így. Igazából nem is értem, miért béta, mert még semmilyen hibával nem találkoztam. Csak teljesen más lett a telefonom. Sokkal gyorsabb, szebb, és már nem is várom a végleges verziót.
-
bigdady
nagyúr
Tegnap ultra takarékos módba raktam a telót mert le volt merülve majdnem. Majd töltés után kikapcsoltam. Azóta egy rakás beállítást állíthatók vissza GPS stb mert nem kapcsolta vissza ez normális?
-
gyuri2008
veterán
Adott egy nyeremény S8 telefon,a garanciát hogyan lehet érvényesíteni?
Mivel nyeremény így se számla sem garanciapapír nincs.
A Bravotel által forgalmazott telefonról van szó.
Bocsi ha rossz helyen tettem fel a kérdést. -
ToBeY
nagyúr
válasz
eladogeppc #50286 üzenetére
-
hunluigi
senior tag
válasz
eladogeppc #50284 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
eladogeppc #50281 üzenetére
Nekem nyitja a telefont power gomb megnyomása után azonnal.Rossz fényviszonyoknál kell elhúznom a képernyőt,hogy feloldja a telefont.
-
eladogeppc
veterán
Srácok, az írisz azonosításhoz mindenféle képpen a bekapcsolás után el kell húzni a képet ?
Nem értem. Nincs olyan, hogy oldalsógomb (power) és keresné az íriszemet ? -
Garsza
veterán
Helló van egy S8 am. És egy új Opel Astra fejegységre ha rádugom, nem tud fajl átviteli módban működni a telefon. Egy pillanatra elindul egy Android Auto nevű softver de le is ál. Próbáltam már több kábellel. Folyamatosan ez a jelenség. Van erre megoldás.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Jól tudom hogy elvileg még februárban jön a végleges 9.0? Haver note9 -en és egy s9+-on is probaltam, varom Nagyon.
-
marquuard
veterán
válasz
kislaci #50270 üzenetére
Lássuk be, hogy a béta nélkül is elég jól megvan a társaság.
Teljesen normális ha nem működik ez a funkció, elvégre nem is nekünk szól a bétateszt. A végleges verziót úgyis mindenki megkapja. Egyszerűbb kijelölni egy brit régiót ahol konszenzusos alapon angolul fognak kommunikálni a felhasználók, semmint kiadni a régiónkra, aztán a hibabejelentések 80%-a magyarul makog. Valamiféle logikát biztos követ a bétateszt.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
kislaci #50270 üzenetére
Erről nem hiszem, hogy a members tehetne vagy, hogy azért nem érne semmit, mert kicsiny hazánk nincs a preferált országok között. Tavaly éppúgy mondhatták azok, akik nem voltak benne. Mi jó eséllyel sosem leszünk benne ilyen dolgokban, de mint látod, azért megoldható. Ez persze az én véleményem. Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
kislaci #50260 üzenetére
Miért nem ér? Akkor használtam angol kártyát. Átállítottam XEU-ra az addigi DBT régiót. Regisztráltam a béta programba, letöltöttem OTA frissítésként a pitét. Azóta is jön OTA mindegyik béta frissítés. Pedig az elsö után visszakerült az előtte is használt telenoros kártyám. Mi ebben "szart sem ér"? Amikor jön a végleges, az is megérkezik OTA frissítésként. Utána pedig olyan régióra rakom újra, amilyenre akarom. Ha újra DBT-t szeretnék, az lesz. Ha XEH-t, akkor az.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Használjátok a telefon Eszköz karbantartó-ban lévő Eszköz biztonsága opcióban a beépített vírusirtót?
-
dkovizoli
addikt
válasz
AliasB #50255 üzenetére
Pl én azon keresztül nyertem tavaly hbogo előfizetést, cinemapink mozijegyet. Van aki tokot nyert a telefonra. Nemrég jött akciós vásárlási lehetőség s9-esekre a samsung store-okba. De volt, hogy azon tettem fel kérdést, amire többé-kevésbé hasznosan, de válaszoltak is. Plusz a béta regisztráció is azon keresztül zajlott tavaly és idén is. Nyilván ezeken kívül is lehet még hasznos.
-
AliasB
senior tag
Samsung Members??
Én letöröltem mert nem igazán láttam értelmét.
Milyen hasznos dologra lehet használni amit nem vettem észre?
A samsung oldalán a következőt írták róla "A tippektől az ajánlatokig, a trükköktől az ismertető anyagokig"milyen tippek? Milyen trükkök? Milyen ajánlatok?
semmi újat nem tudott "mondani" vagy "mutatni" ez a members
de már kíváncsian várom a hozzászólásokat, hogy nektek ugyan mit
-
bigdady
nagyúr
válasz
eladogeppc #50253 üzenetére
Eddig lehetett?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Betára már nem lehet jelentkezni a Samsung Members alatt ?
Köszi szépen !
-
-
Soltee1
tag
válasz
oroszlan12 #50245 üzenetére
Minden valamire való NAS-nak van saját mobil appja, amit ha beállítasz és képet készítesz,azonnal tölti is fel. Beállítható paraméterekkel....
-
sgeza
veterán
válasz
oroszlan12 #50245 üzenetére
Írhatja ide is, szerintem ez belefér. Én személy szerint erre a FolderSync alkalmazást használom. Fizetős, de megéri, mindent tud, amire csak szükség lehet. Bárhová tud menteni (akár felhőkbe is), bármilyen szinkronizálási feltétellel.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Én ezt úgy oldottam meg beta előtt, hogy smartswitchel lementettem a telefonom a laptopomra. Sms , jegyzet, appok, fiókok, stb. képek alapból memkártyan vannak, amit folyamat ment a nasra is. Ezután factory reset , feldobtam a szükséges oreot és rá az update zipet. Majd miután beléptem a telóba smart switchel elkezedtem vissza állítani. Tökéletes lett a telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom most azon, hogy majd ha kijön az új droid verzió és felrakom akkor érdemes egy Factory Resetet csinálni.
Ti hogyan szoktátok az adataitokat/alkalmazásokat lementeni?
Samsung Backup vagy Google használható? Wipe után szépen visszaállít mindent nem lesz "hibás"?
Sosem használtam csak mondom felkészülök előre -
caverinha
aktív tag
válasz
viktorhu #50227 üzenetére
Kétlem, hogy a hátlap fogta meg, láttam, hogy arccal lefelé érkezett, az üvegfólia nem tört, de mögötte azért látszik oldalt egy helyen, hogy a ragasztása mintha felbuborékosodott volna, még egyáltalán nem zavaró szinten. Nem tudom, hogy a többi üvegfólia mennyit bír, de szerintem nincs még egy ilyen, ami ennyire passzentosan illeszkedik a lekerekített oldalakhoz, de nekem már a Samu boltban is mondták, hogy ment be fólia cserére egy vásárló, mert az előző fóliával nem tudják mit csinált, de kvázi mintha átlyukasztotta volna, félve szedték le, mert azt hitték, hogy alatta már a kijelző megsínylette a dolgot, de nem.
-
marquuard
veterán
válasz
AliasB #50228 üzenetére
RAM: 4GB az, csak ennyit allokál a rendszer.
Speedtest: Használd a rendes speedtest.net-et, ott is a szolgáltatódnak megfelelő szervert. Ha csak a nyers sávszélesség érdekel, akkor több szálon futtasd le a tesztet. Egyébként semennyire sem mérvadó a kapott adat, semmit nem tükröz a felhasználói környezetből. Nem érte el a korlátait.
[ Szerkesztve ]
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Fóliával kapcsolatosan osztanám meg tapasztalatomat. Ugyanis ma önhibámon kívül zuhant a telefon olyan 1,7m-t kőpadlóra... Megfordult a kezem között jó néhány mobil az életem során és soha nem sikerült pókhálósítanom egyiket sem. Hála Istennek vagy még inkább magának a fóliának most sem tört meg ez a sorozat, ahogy a szeretett mobilom kijelzője sem! Anno Budapesten az Árkádban lévő Samsung üzletben tetettem fel 15ropiért ezt a csodát, ami megóvta a kicsikét a hátlap is lehet hogy besegített ebben, hogy a telefon sértetlenül jöjjön ki ebből a helyzetből, az egy gyári átlátszó 5ropis (ehhez akciósan 1ropiért jutottam hozzá anno) Samsung clear hátlapi tok, ami oldalról és hátulról is megóvta a telót. Abban biztos vagyok, hogy ezek nélkül csúnyán végződött volna a történet, egy 5-10 másodpercre meg is haltam, amíg nem konstatáltam, hogy bizony semmi baja nem lett ( hallottam már kisebb eséstől is összetört telefonokról). Ami a legmeglepőbb, hogy az üvegfólia sem és a tok sem tört el vagy karcolódott meg! Lényeg a lényeg, nagyon meg vagyok elégedve és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert vigyázhat az ember bárhogy is a telefonjára, de olykor-olykor shit happens...
-
dkovizoli
addikt
-
kgergo89
tag
Sziasztok!
Felraktam Odinnal a Pie Betat S8+ telora, azonban nem tudtam regisztralni beta tesztre, es nem is tudok, mivel nincs a members appban rá semmilyen menü vagy kattintható gomb.
Ebben az esetben is meg fogom kapni, ha kijön a végleges változat?
(jelenleg S8PLUS-PIE-BETA-ZSA5-UPDATE van a telefonomon, ha jól tudom ettől már van újabb, de semmilyen másik verziót nem dob a software update menü)
Köszi!
-
thamasz
senior tag
Javaslatom: töltsd le a Wifi Analyzer appot, és nézd meg, hogy ezek közül melyik Wifi milyen frekvencián ad, és milyen csatornákon. Lehetséges vele találni olyan csatornát, amelyik kevésbé terhelt, kevésébé lesz zavarva (csatornák értékelése lehetőség az appon belül). Nálam még azt mutatta meg, hogy minden szomszéd 2,4-en sugároz, erre beszereztem egy új AC képes routert, amivel az 5G sávon egyedül vagyok jelenleg. Eredmény: korábban soha nem tapasztalt gyorsaság, megbízhatóság, hasít a tv, és a telefonok is.
(Az új Routerem Asus RT-68-U, max 866 Mbps Linket ír vele az S8, a netem csak 200-as, és azt simán hozza bármikor bárhol a lakásban)icemad megelőzött, azért itthagyom
[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
válasz
eladogeppc #50206 üzenetére
Korábban már volt téma, én is leírtam a tapasztalataimat, szerintem az xpro üveg kuka. Azóta már Aliról rendelt üvegem van, töredék áron, és jobb minőségben. Simán fel lehet őket feszíteni és leszedni, ilyenkor persze törnek. Már hármat leszedtem, semmi nyoma nem maradt. Az xprotectort amúgy a Samsung storeban vettem, és az volt a bajom, hogy a hajlított részen nem lógott le eléggé, túl tokbarát volt, és optikailag zavart, hogy nem fedi a kijelzőnek a teljes képét.
-
viktorhu
veterán
válasz
Simán leszeded. Elkopni nem fog, mert edzett üveg, viszont el fog törni az első eséskor az edzett üveg merevsége miatt (de ezzel is védi a kijelzőt). Törötten is egyben lejön.
-
eladogeppc
veterán
Akkor megpróbálok egy olyat.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
eladogeppc #50210 üzenetére
Passz.. Oldják meg.. De azt nem hiszem, hogy egy üvegfólia miatt garanciát vonnak, mint ahogyan azt sem, hogy elkopik a fólia..
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #50210 üzenetére
Az eddigi hozzászólások és videók alapján ugyanúgy szeded le , mint egy másik készülékről a teljes felületen ragasztós üveget. A samsung szervíz is gondolom azonnal lekapja, ha szét kell szedni a készüléket.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Ferenczi Áko #50209 üzenetére
Olyat nem láttam. Akkor most ettől azért fosok. És ha szervizbe kerül ? Samsung mit mondd rá ?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
eladogeppc #50208 üzenetére
Ezt már én is kérdeztem, hogy hogyan lehet cserélni ha kopik/törik de nem nagyon kaptam rá választ.. Youtube-on van pár videó ott meg tudod nézni..
-
eladogeppc
veterán
válasz
Ferenczi Áko #50207 üzenetére
Írtam fentebb, de lemaradtam a többi gondolattal.
Nekem ez 2500Ft-ba kerül. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ugyan ilyenek van akadva az Aliexpressen, harmad ennyi áron.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mi a véleményetek az Xprotector nano shield-es ragasztós hajlított üvegfóliáról ?
Ha kopott lesz, akkor azt hogy lehet majd eltávolítani ?
Ferenczi Áko: De a kérdés, hogy hogyan szedem le, ha elkopik ???
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
AC-s routerrel simán átmenne 250-300 körül (afölött minden ajándék, de akár 400 is lehet). Azt kevésbé zavarnák a szomszéd wifik, mert rosszabbul terjed, de ez hátrány is lehet a szomszéd szobában.
De pl. az irodában a szomszéd wifik minden frekvencián használhatatlanná teszik a 2,4 GHz-et, ott az 5GHz jobban átjut a szomszéd szobába is, mint a 2,4.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
icemad #50200 üzenetére
Az baj,hogy a másik szobában már kimondottan siralmas a helyzet,és amúgy a router mellett se tökéletes.router mellett
masik szobaHa valamivel jobb lenne váltanék,de sok a router a házban és ezáltal a zaj is...
-
levente222
tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen Edge panelt, amin az adat használatot lehet lekövetni(pie-on a data usage panel már nem elérhető a Galaxy appsban)
-
Snoop27
őstag
Kipróbáltam néhány custom rom-ot de most vissza térnék stock-ra, ebben az esetben elég ha felmásolom a telóra s recovery-ből felrakom vagy mindenképp Odin szükséges?
Pie a custom es Pie a stock rom is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Akvarisztika
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...