Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Kérdés, van e értelme 2019 elején venni egy S8-at, erre futja most, +-ra nem. Nem tudom, hogy az amúgy sem rózsás akku idő romlott e az idő során (pl iphone esetén 1-2 év és kétszer hamarabb lemerült a telefon).
Nem vagyok nagy játékos, clash of clans és ennyi, amúgy sok messenger és viber, fotózás és videózás kb semmi, telefonálok ill filmet nézek rajta a napi összesen 4 órás vonat úton. Mire számíthatok, van e értelme?köszönöm, ha vki/vkik tud/tudnak válaszolni
-
-
ToBeY
nagyúr
Pie beta2 alatt változott valamit a kamera jobb/rosszabb lett-e a képminőség?
-
sgeza
veterán
válasz
Probert75 #49886 üzenetére
Be kell pipálni az auto decryptet. Ha nem tetted, akkor hagyd ott az enc4 fájlt, pipáld be a decryptet, és nyomj rá újra a letöltésre ugyanarra a helyre, ahol a már letöltött fájl van. Nem fogja mégegyszer letölteni, mert már ott van, hanem elvégzi a decryptelést.
Amúgy királyos, a lényeg, hogy már jó. Ez csak látszólag ilyen nehézkes, egyébként egy nagyon egyszerű folyamat. Ha lesz legközelebb, akkor már könnyebben fog menni neked is.
Egyébként a xeu-val sem lett volna semmi gond, ha úgy maradt volna, akkor is minden oké.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Probert75 #49881 üzenetére
Töltsd le samfirmmel a legfrissebb függetlent xeh kóddal, és azt tedd fel! Csak azért érdemesebb így, nehogy az az eset álljon elő, hogy - amennyiben most valóban xeu a kódod - a xeu kóddal érkező frissítés esetleg xeh kóddal nem lesz kiadva. Így ha azon nyomsz gyári alaphelyzetet, és úgy állsz át xeh-re, akkor abban az esetben, de csakis abban az esetben nem fog jönni otán frissítés. Bár később odinnal ekkor is helyre tudod tenni minden probléma és adattörlés nélkül.
Ja, és akkor már sima csc-vel tedd fel![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Probert75 #49877 üzenetére
Ha leokéztad, akkor xeh kell, hogy legyen! Nézd meg mégegyszer! Hol nézed?
A SIM-et nem kell kivenni.Home csc akkor kell, ha azonos verziót frissítesz rá a jelenlegire, és azt akarod, hogy minden adat megmaradjon. A sima csc gyári alaphelyzetet csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Recoveryből factory után kért és okéztam. Második factory-nál meg már kivettem a SIM-et. Most tettem bele megint, de most meg nem kérdezett.
Hogyan csináljak akkor friss tiszta telepítést, hogy minden rendben legyen? SIM-mel vagy anélkül? Mert már úgy is újra be kell laknom.
Home CSC-vel vagy a simával?[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Probert75 #49872 üzenetére
Nem kérdezte, hogy akarsz-e nyomni SIM resetet?
Egyébként így is kapnál rendesen, csak a xeu régióra történő kiadási idő szerint frissülnél. Tulajdonképpen semmi jelentősége nincsen technikailag, csak a kiadási idő különbözhet. Illetve ha xeu-n maradnál, akkor minden újraindítás után kapnál valamilyen értesítést a SIM resettel kapcsolatban, amit ki lehet lökni.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
3.12.3 és kiírja, hogy PASS és megvártam, hogy újrainduljon a teló magától. Megpróbáltam közben nem Home CSC, hanem a csomagban lévő OXM-mel, de akkor meg boolopba került. Most bementem a recovery-be ér nyomtam full resetet, és most elindult a teló és lakhatom be megint.
-
Probert75
addikt
Fel akartam rakni a TMH/TMH/TMH-ra a független XEH romot Odin-nal az egyébként FÜGGETLEN telóra. Mindent a leírtak alapján csinálok, nagyon gyorsan lefut a progi és bekapcsolva a telefont, minden maradt ugyanúgy TMH/TMH/TMH.
Mi a fene történik? -
TODI1111
veterán
válasz
laszlolczka #49858 üzenetére
Igazad van a blokada és például az adguard is tökéletes csakhogy mindkettő vpn-t használ. Aki viszont más miatt használna vpn-t annak nem jó mert a készüléken csak egy vpn lehet. Ezért az adhell jobb megoldás lehet mert az nem vpn-t használ a reklámok szűréséhez hanem a készülék knox tűzfalát.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz
hunluigi #49857 üzenetére
Na úgy néz ki a Bluetooth kapcsolat törlés, data és cache törlés a bluetooth, és a gear fit appban, plusz óra gyári vissza állítás, és mindezek után újra configolás megoldotta a problémát. A januári ota valamit tévútra rakott nálam. Mind1, az a lényeg, hogy megint jó...
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Akkor csak a fit1 régi már ehhez a történethez... pedig amíg működik, nem hajítanám el. Nekem tökéletesen elég volna.
-
dkovizoli
addikt
válasz
madkiller #49852 üzenetére
Igen, tudom. Felraktam a bétáját, mert abban kapcsolható a sötét mód és azon bekapcsoltam a blokkolót. De a nem bétában direkt nem. Eddig ott is szűrt az adhell, most nem, csakúgy mint a canaryban. Pedig rendszerszinten kellen neki. Szerintem valamit csináltak vele,vagy samsungék vagy google ügyködik valamit a háttérben. De ehhez EnterR fórumtárs sokkal jobban ért.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Januári frissítésben (oreo) megint elpacsálták a bluetooth reconnectet. Ha megszakad a kapcsolat a készülék és a gearfit között, manuálisan kell vissza akasztani. Így, hogy a smart lockban a fit a kucseszköz, kicsit bosszant a dolog...
-
icemad
nagyúr
válasz
fjudors #49846 üzenetére
a forgalom nem mindig engedi meg a tábla észlelésekor való helyezkedést.
Olyan nincs. Azért van ott a tábla, mert akkor még tudsz helyezkedni. Kiteszed az irányjelzőt, megállsz, és amikor szabad az út, akkor sávot váltasz. Nem nehéz. Budapest sem bonyolultabb, mint Amszterdam, Hága vagy Párizs. És ez a módszer mindenhol működik. -
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #49833 üzenetére
A chrome alól eltűntek. Én már régóta használtam a chrome canaryt, eddig azon is ment, ott továbbra is előjönnek. Ha home gombbal nyitom meg (középső gomb hosszú felhúzás) akkor amit onnan nyitok meg, azokban is. De lehet törlöm a canaryt mindjárt, hátha.
Ott azért jöttek, mert alapból a canary nyitotta meg. Viszont a samsung böngészőjében továbbra is jönnek.[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz
Probert75 #49843 üzenetére
nem érted az utca példát..
Budapesten több Rózsa utca vanha Budapesten vagy, és beírod a mapsba, hogy rózsa utca, akkor egyet ad ki Budapesten, a második találat már egy szomszédos településen lévő rózsa utca lessz. Nem mutatja, hogy több utca van belőle az adott településsen
@dionaea
hát, néha olyan utcákba megyek, hogy csak pislogok..pedig, született pesti vagyok, és közlekedem itt negyven éve..
de ez nem helyismeret kérdése..@icemad
nincs több kérdésem.
a forgalom nem mindig engedi meg a tábla észlelésekor való helyezkedést.
én őrülők, amikor előtt látom a következő manővert, akár kilométerekkel is[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
Hol lehet venni? Mert tavaly megszűnt a kiterjesztett jótállás értékesítése:
2018. május 25-től megszüntetjük kiterjesztett jótállás értékesítését. Az addig megkezdett tranzakciók a korábbi szerződési feltételek alapján végrehajtásra kerülnek, sikeres tranzakció esetén pedig a jótállás meghosszabbodik. Ezzel kapcsolatos személyes adatait szintén a korábbi feltételeknek megfelelően kezeljük, a tranzakció lezárása utáni egy hónapon belül töröljük. A korábban megvásárolt, de még nem aktivált kiterjesztett jótállás kuponokkal kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az ingyenesen hívható 06 80 SAMSUNG/06 80-726-7864 telefonszámon.
-
dionaea
őstag
na ezért nem szabad belemenni kinek melyik a jobb mert mindenkinek más tapasztalata van és emiatt jön a konfliktus. mivel nem London new york környéken élünk azért kicsi fővárosunkat annyira ismerjük hog, kb mi merre van. és ez országra is igaz. waze régen jobb volt szerintem .mióta van azóta használom napi szinten de -esetek nagy részében nem azért hogy tudjam hol a cím ahova mennem kell hanem hog, lássam merre van trafi rendőr torlódás veszély az úton és ebben még mindig verhetetlen viszont a kinézete ronda, Szemelyre szabhatósága nulla. no de az alap kérdésre szerintem ha oreoval nem ment pie al sem fog. sajna
-
Probert75
addikt
válasz
fjudors #49840 üzenetére
"én se, de ha már nem a kérdésre válaszolsz, akkor ajánlhatnál rendes navigációt..pl Sygic.
a waze, meg a maps bohóckodni jó."
Azt mondtad ajánlhatna rendes navigációt. Ajánlott navigációt. Az hogy kinek mi a rendes, az meg szubjektív, mindenki más és másért használ mást. Erre írtam, hogy parttalan vita.Egyik közeli barátomat már mindegyik tévútra vitte! Olyan helyeken tesztelte őket, ahol már járt és tud rövidebbet és jó utat. A rigó csinált vele olyan kunkorokat, amiket felfogni is nehéz, hogy miért csinálja. Szóval nem 101-es.
Sávaszisztens sem az igazi, de mindenhol van tábla és jelzik idejében a kihajtókat, és azt is hogy meyliken merre.
A GPS alapján való közlekedés elég veszélyes is. Előtte megnézem, hogy merre van kb, majd utána indulok és nem csak a GPS-re hivatkozom, mert akkor valóban vihet tévútra. De egyébként mindegyik újraterevez, ha úgy adódik.
Az hogy az adott településre írja ki, hogy a kérdéses utca hol van, az azért úgy van mert helyileg keres, ahol érzékeli, hogy aktív a GPS. De nehogy ez legyen már a baj, hogy nem írom elé, hogy Budapest Kossuth utca! Csak tán tudod melyik városba szeretnél menni.[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Nos, visszatérve topikunk jól megszokott témájához (S8, S8+).
Tegnapi FR után a Pie hibátlanul teszi a dolgát. Minden app működik, amit eddig használtam. Egyet tálaltam, ami laggol, az iCsekk.
A fagyások, lángolások megszűntek. Aki gondolkodik még a Pie felrakásán, annak ajánlani tudom, hogy tegyen egy próbát. Viszont FR ajánlott. -
fjudors
aktív tag
válasz
Probert75 #49837 üzenetére
ja.
egy kérdés: van már sávasszisztens a waze-ben, vagy a maps-ban ?nem én állítottam, hogy mi a legjobb. én azt állítottam, hogy nem az igo a legrosszabb. mivel szükségem van rá,így több program van több készülékre feltelepítve
egyébként onnan tudom, hogy sokan vagyunk, sok kocsival, és több embert vitt már be az erdőbe a maps.. lehet figyelmetlenség, de no.. pl.:
üsd be: rózsa utca
mi történik?
igo: megjelenik egy lista, irányítószámmal,kiválaszthatodmaps: kidobja a legközelebbit az adott településen, majd utána a környező településeket, ahol van ilyen utca
pedig Budapesten majd minden kerületben van egy...ráadásul az igo alapból informatív -sabb, nehogy még egy egyedi skinnel..
jóval több lényeges adatot tud megjeleníteni menet közbensok ilyen apróság van, amit csak akkor érzékelsz, ha használod. meglehet lenni gps nélkül is, de ha már van, akkor használom. és akkor nem az utolsó pillanatban kell helyezkednem a megfelelő sávba, illetve ha nem arra megyek, amerre a navi mondja , akkor nem kell perceket várni az újratervezésre, mint a maps-nál
egykénként az igo-ban is van forgalom figyelés, de ugye cssk hivatalos adat alapján, nem felhasználói bejelentés alapján
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
fjudors #49835 üzenetére
Ha ismeretlen helyekre mégy folyton és ugyanoda nem mégy többször, akkor honnan tudod, hogy melyik a jobb? Hisz nincs összehasonlítási alapod! Így, mivel mindig új helyre mégy, akkor meg az a fontos, hogy elvigyen a megadott helyre. Mindegy, hogy hogyan, de eljuttat A-bó B-be. Szóval ennyit kinek mi jó, parttalan a vita. Szerintem nem kell szaporítani a hozzászólásokat, kinek mi jó és mi nem. Van ajánlat bőven, lehet válogatni és próbálgatni bármelyiket.
-
bigdady
nagyúr
Uhh ma kiprobaltam a boltban egy note8-at, na az gyors...
Azt hittem az s8-am is gyors, de ahhoz kepest “lassu”[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz
icemad #49832 üzenetére
„a dugókat, baleseteket elkerüli"
tehát ugyanazt az utat teszed meg, forgalom függvényében..
nos, nem ugyanazt értjük navigáció alatt.én minden nap ismeretlen címekre megyek, jellemzően nem megyek többször ugyanoda.
egyébként a kérdésre a válasz nem ismert.nyolcas alatt is be lehet állítólag üzemelni, nekem nem sikerült. mivel nem ez a munkatelefonom, így feladtam.azon működik.
a fizetős verzió, a nextgen.az működik nyolcason is. a Primo szállt el..
én azt tudom, hogy sokmindent a gps power neten ismerek meg...
a megbásárolt programokhoz is ott lehet kiegészítőket (skin, adatbázis) találni
meg válaszokat[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
fjudors #49828 üzenetére
Sygic kb semmire sem jó.
2 hetente teszem meg a Miskolc - Amszterdam útvonalat.
Ezen kívül napi 170 km-t ingázok melóba, nekem a waze teljesen megfelel. A dugókat, balesetet simán elkerüli.Viszont, hogy a kérdésre válaszoljak egy kicsit... Nekem az ingyenes igo (amiben csak Magyarország van) megy szépen a béta 1 verzióval s8 plusszon. A "rendes" fizetős verziót nem tudom, mert nekem annyit nem ér, amennyiért adják. Virágbolti verziót meg ugye itt nem használ senki.
-
sgeza
veterán
válasz
fjudors #49828 üzenetére
Egyetértek icemad kollégával, régen nekem is alap volt az igo, de nagyon elment felette az idő. Amennyire jó volt annakidején a felhasználói felülete, most nekem olyannyira nem tetszik.
A funkciói már más kérdés, az teljes mértékben igényfüggő.
Számomra most a waze az alap. Amit tud, az nekem elegendő, és szerintem ez navigál a legjobban (forgalmi infót és egyebeket figyelembe véve). A Google térképnél is jobb szerintem, a frissességről nem is beszélve. Hiába vette meg őket a Google, a térkép nem ugyanaz. Rengetegszer tapasztaltam már, hogy egy friss forgalmi változást a waze nagyon hamar ismerte, míg a Google térkép sokkal később, de nagyon sokkal később.
Ez csak az én véleményem, nem akarok ebből vitát nyitni, tényleg mindenkinek az a jó, ami az igényeihez a legjobban illeszkedik. -
MrBazsi
senior tag
Hasznalok mást es utálom mindet... primora is van friss terkép, nekem az a felület tetszik a legjobban, és mai napig jobb mint a többi. Tableten hasznalom es ezerszer jobban tervez mint egy sygic.... de nem erről szolt a kérdés megy vagy nem?
-
fjudors
aktív tag
válasz
icemad #49827 üzenetére
én se, de ha már nem a kérdésre válaszolsz, akkor ajánlhatnál rendes navigációt..pl Sygic.
a waze, meg a maps bohóckodni jó.én mondjuk napi 40-200 km-t megyek vele (igo), főleg Pesten és pest megyében..az, hogy használhatatlan lenne, túlzás..minden programnak vannak hibái, tökéletes nincs.
azért az általad ajánlótt programoknak sok olyan hiányossága van, ammi egy rendes navigációba kötelező lenne, kezdve a sávasszisztenstől a újratervetésig, vagy több uticél megadásáig. lehetne keresni, miből mi hiányzik
az igo-nál jellemzően a térkép frissessége szokott a negatívum lenni
[ Szerkesztve ]
-
-
MrBazsi
senior tag
Üdv urak. A Pie-t tesztelőket kérezném h valaki próbálta már h a jól bevált igo primo (nem a nextgen) megy e a telón? oreóval ugye nem megy, kiváncsi lennék....
-
ToBeY
nagyúr
Engem is érdekelne,hogy hol kell regisztrálni bétához?
Ugye tudom majd frissítenu utána ota-n a végleges verzíóra? -
kislaci
senior tag
válasz
vinczetibor #49813 üzenetére
Szia, hol kell regisztrálni? Nincs kedvem update zippel bohóckodni, így sokkal kényelmesebb, köszi
-
Deck
titán
válasz
marquuard #49798 üzenetére
Nálunk ugye 3 van a családban (S8+) és mindegyik gyors, havonta frissítgetem és semmi más. 1,5 éves az öcsémé meg az enyém is. Nálunk aztán ki van használva pedig de nem laggol, akad, semmi. Net, mytv, torrent, böngészés, sorozat, fényképezés, zene, youtube, twitch, twitter, messenger, stb, stb. Elég komolyan igénybe vannak véve
Nem hiszem, hogy lecserélem idén mert mindenre tökéletes még most is, de veszek hozzá +1 év garit szerintem.
Amúgy reklám egyikünk telefonján sincs.[ Szerkesztve ]
-
levente222
tag
Sziasztok!
Valaki S8+ hoz tudna linkelni vagy feltölteni egy beta 2-őt? Ami fel volt töltve ide az már sajnos nem elérhető -
hunluigi
senior tag
Nálam a chrome ki van véve az adhellben (nincs blokkolás) és így is vacakol a ph fórum kb egy hete. Szerintem valamit csúnyán elfaragtak a háttérben.
-
madkiller
őstag
Adguard content block bővítmény, konfig után teszi a dolgát rendesen samsung browserbe.
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #49809 üzenetére
+dkovizoli
Ránézek a listára, van a csomagban hufilter, szerintem megváltozott a forrásuk.
-
dkovizoli
addikt
Azt vettem most észre, hogy pl itt az oldalon megjelentek a reklámok. Pedig az adhell működik, úgy néz ki. Eddig nem volt ez és úgy tünik böngészőtől sem függ.
-
kaisers
aktív tag
Pie beta esetleg van dual sim-esre is?
-
madkiller
őstag
válasz
BoneDragon #49794 üzenetére
Már 2 kábel nekem is elromlot, mert kitágult a type-c csati vagy nem tudom. Az elkoszolódás is előfordul, eltömődik szösszel a port és nem tud rendesen a helyére menni a csati. Legutóbb 1 hónapja vettem új kábelt még az s6 töltőjével is úgy tölt , mint egy álom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+