Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz Szirtimorc #33898 üzenetére
"This app is just simply another streaming music app now, It used to try to find the FM chip, It does play the stations but it uses their live streams and not over the air FM which defeats the point of it."
Ez egy app reklám.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #33877 üzenetére
Szia Gyuri,
Az S7 99%-ban jobb hardveren, mint az A5, kivéve, hogy nincsen benne FM rádió, a csatlakozója sima microUSB és az első kamerája csak 5MP-es.
Minden másban veri még mindig.Ha csak a pulzusmérés miatt vennél új telefont, akkor olcsóbb megoldás lehet egy okosóra / fitness karperec. Ha maradnál házon belül akkor a Gear Fit vagy Gear Fit 2 jó megoldás lehet.
-
törölt tag
Topikgazda társam 2x is megkért titeket az elmúlt napokban, hogy a nem ide illő OFF-olást fejezzétek be, ezt illene betartani.
Felmerült egy hirdetés is, mivel egymásba folytak a beszélgetések, így az összes reagálást törölnöm kellett, hogy megmaradjon a beszélgetés folyamatossága.
Néhány OFF-ot ON-ba tettem.
Legyetek szívesek odafigyelni, hogy ez egy szakmai topik, kerüljétek az OFF-olást és a hirdetést.
-
nightzone
aktív tag
Az értesítések Emlékeztető funkcióval hogy lehet elérni hogy csak rezegjen a teló? Hiába pipálom be a rezgést, mindíg ad hangot is. Ha nem kivitelezhető, akkor tudnátok appot ajánlani erre a célra hogy csak rezegjen?
S7E-hez Feedly-ből rss-t hozzá lehet valahogy adni az edge panelhez? Ha letöltöm az rss olvasót, az írja ki hogy nem támogatott többé.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Szerintetek érdemes lecserélni a Samsung A5 2017 telefonom erre a típusra?
-
kalolaci
senior tag
Használ valaki Verus, vagy Motomo tokot? Kettő közül, melyik lehet a jobb? A kopásra gondolok, általános használat mellett.
-
addikt
Sziasztok!
Le lehet valahogy tiltani azt, hogy a Home gomb hosszan tartó lenyomása után megnyíljon a Google Assistant? Az ujjlenyomat-olvasóval történő képernyő feloldás után nekem folyton megnyílik a Google Assistant és elég idegesítő...
-
Notalab
tag
válasz samu74 #33861 üzenetére
Köszi! Ez jó ötlet, de béna vagyok és nem találom -így elsőre-, pedig nem sok beállítási lehetőség van. Nougáton van?
Nem fog lebuktatni! A stika kínai rendelések itt nem látszódnak... "már megint valami kütyüt/bisz-baszt rendeltél"
stefi68: Köszi! Kipróbálom! (bár most az elején még a gyári megoldásokat próbálom használni, hogy minél kevesebb kiegészítő alkalmazást kelljen telepíteni)
[ Szerkesztve ]
...
-
őstag
válasz fornettisuti #33847 üzenetére
+1 Én is ezt mondom
Átlagos felhasználónál a navigáció viszont nem valószínű, hogy ott marad, olednél ez már nem annyira biztos."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Digiflex
tag
válasz Csocsesz75 #33854 üzenetére
BOCS, már én is látom, hogy az IMAK-ot benéztem mert nem S7, hanem Note7, de az is 930.... szóval NE rendeljétek!!!
Az S7-re IMAK csak kékben van, és 3x áron, ráadásul nem tetszenek azok a bevágások a sarkain...[ Szerkesztve ]
...
-
kutga
nagyúr
válasz Notalab #33852 üzenetére
A Névjegyzék tetején vannak a kedvencek.
Nyilván telefonálni kell, hogy oda kerüljön is valami, vagy magad csillagozod meg azt akit akarsz.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Most váltottam S7-re egy Lollis S4-ről.
Olyat tudok Nougat alatt, mint az előző telómon, hogy a "telefonon" belül ne csak a "Legutóbbi" és a "Névjegyzék" látszódjon, hanem legyen egy "Kedvencek" is?
Ehhez nagyon hozzászoktam az S4-nél. Ide berakta a leggyakrabban hívott számokat magától, és nem kellett keresgélni. Most a "Legutóbbi" inkább csak egy hosszú ismétlődő lista, és keresgélni kell benne, vagy a névjegyzékben.[ Szerkesztve ]
...
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
A Samsung Level Nougat alatt mukodik Awei A920-al?
Nekem nem... Xiaomi Mi3 pedig mutatja az akksiszintet. -
fornettisuti
veterán
Gondolom, olyan mint a többi lekerekített szélű, hogy ragasztó réteg van széleire rakva, hogy tapadjon. Amúgy vicc kategória.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Digiflex
tag
Képernyővédő: valaki próbált már konkrétan ilyet???
amúgy van pár párszázas ajánlatuk, amit már be is rendeltem:
és ez az IMAK is vices áron van...
bocs, ha ez is off topic, de hátha más is ilyen idióta mint én, hogy rárakja a narancssárga szilikont
...
-
fornettisuti
veterán
válasz Seraph 16 #33838 üzenetére
Amíg nem volt oled, addig is betudtak égni az Lcd-k.
(Nálunk a cégnél Samsung monitoron (30+) megy a gyártásbelei pillanatnyi darabszámkövetés grafikusan 0-24h-ban, fél év után olyan volt a kijelző, mintha lefolynának a karakterek és a grafika a kijelzőről+"szellemkép".
TV-nél durván érzékeltetve pl a csatornák logója a sarokban. Mobilnál pl.: idő kijelzése, akku ikon.
A lényeg, ha vettél valaha lcd kijelzős készüleket, a használati utasításban le volt írva, hogy kerülendő a hosszan tartó statikus kép megjelenítése, magas fényerőn!
Értem?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gerner1
nagyúr
Srácok ... - Már tegnap kértem, hogy ezt az itt OFF témát, legyetek szívesek a Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topik kereteibe integrálni.
Köszönöm ! -
tomi5244
őstag
Köszi a javaslatokat, annyit azért nem megy a térkép folyamatosan, hogy beégjen Még annyi, hogy lehet csak jövőhónapban tudjuk megrendelni, vagy áprilisban. Most jelenik meg a 9, szerintetek tavasszal még fogják árulni a 7est? Mikorra várható a modell kifutása?
-
őstag
válasz fornettisuti #33834 üzenetére
Mármint mire gondolsz? Be tud égni az is, csak sokkal nehezebben, mint az oled meg a plazma.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
törölt tag
válasz stevelawyer #33833 üzenetére
Ez a korrekt eljárás és a jogszabályok értelmében tuti bukta a SpeedShop-nak.
-
fornettisuti
veterán
-
stevelawyer
csendes tag
válasz raziel01 #33828 üzenetére
Szia!
Ha van kitartásod, akkor sülni fog a Speedshoppal szemben. Fordulj a területileg illetékes járási hivatal fogyasztóvédelmi osztályához írásban a panaszoddal. Szépen, jól körül írva Írd le, a tényállást és azt, hogy mennyit vállalt a forgalmazó és nem hajlandó cserélni. Csatolj be minden írat másolatát! Írd le azt is, hogy a Korm rendelet, hogy rendelkezik erről. Ajánlom az 1§ (4) bekezdést. Továbbá, a békéltető testülethez is fordulhatsz, hogy törvényt sért a cég. De lehet, hogy előtte felhívnám a figyelmét a SS-nak, hogy milyen következményei lesznek ha nem rendezi az ügyedet. Ha a járási hivatal elhajt, fordulj a panaszoddal a területileg illetékes kormányhivatalhoz. Mármint azzal, hogy elhajtottak.
Ui: Mindezeket mindenhol nagyon higgadtan és intelligensen. (Vélelmeztem, de azért leírtam.)Kitartást.
Üdv, I.
Napi szinten kapok ilyen panaszokat, csak azért írtam le. -
őstag
válasz gerner1 #33830 üzenetére
Az LCD viszont nem (vagy csak nagyon nehezen) ég be, így az említett felhasználásra lehet inkább azt javasolnám pl. Huawei/Honor tájéka. Persze lehet, hogy nem használná annyit, hogy beégjen a navigáció, vagy észre sem venné, de ezt nem tudhatjuk.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
gerner1
nagyúr
-
raziel01
veterán
Tékozló homárra is mehet a sztori. Lekell járatni az ilyen cégeket. Majd megtanulják, hogy olcsóbb lett volna küldeni egy másikat mint szívózni.
-
air
nagyúr
válasz samu74 #33821 üzenetére
Pontosan ezért teszik, és tehetik meg a magyar cégek ezt, mert az ügyfelek - bocsánat a kifejezésért - bólogató birka módjára tudomásul veszik, hogy ez van.
Tessék tudatos fogyasztónak lenni, és kiállni a jogainkért! Vagy legalábbis megpróbálni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
UfoZoli
aktív tag
Szerinted hány olyan eset van ahol a bolt kérésére végeztetsz szakvizsgálatot a bolton keresztül, s a vevő javára döntenek.
Ha nem elfogadható, s tudsz angolul írj a spigennek, aztán lehet hogy jófejek lesznek és küldenek egy újat.
Egy próbát megér....HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Superhun #33814 üzenetére
hát ahogy láthattad itt viszont nincs szállítási díj, én kb 20 ezret basztam el ajánlott és végül be nem vált fóliára.
Ez viszont nekem bevált. Az elsőt 1 év után kellett cserélnem azt sem azért mert elengedett volna a széleken, hanem mert volt benne egy zavaró karckupac (kulcs vagy zipzár okozta)HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
jeni
félisten
Üdv!
Megjött a Speedshopból a Mobil Home-n keresztül a szakvélemény a Spigen Neo Hybrid S7 tokról ahol a hangerőnél ketté tört a keret,ott ahol alapból gyengítve van gyárilag,a levél tartalma alapján írja az anyagvizsgálónak menedzselt alkalmazott,hogy a terméken lehetséges a gyári hiba de mivel több mint 6 hónapja használtam így emiatt a garanciális igénynek nem tud eleget tenni és mechanikus törésnek jellemzi a dolgot. Azt még hozzá tenném,hogy a termékre 1év teljes körű garancia van 2018.március végéig számlával és garancia jeggyel igazolva! Tehát ellentmond a saját írásának és értékelésének egyaránt. Na ennyit a Speedshop és a Mobil Home garanciáról. Az biztos,hogy tőlük már semmit se veszek többet és senkinek sem fogom javasolni őket mint boltot! Olyan termékeket amire 1 hónapon túli garancia van mert utána meg úgyis a szőnyeg alá seprik a dolgot ilyet meg bármely boltban meglehet venni olcsóbban is.
U.i: Tanulság ebből az,hogy neki(k) többet ér egy S7 törött tok,mint az ügyfél megtartása és megbecsülése!
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz Digiflex #33797 üzenetére
3 óra alatt tölti a 3600-os aksit fullra, Nem tudom mennyire számít jónak/rossznak. Asszem a wireless gyorstöltésnek kb 75% a hatékonysága a hagyományos kábeles gyorstöltéshez képest.
Amúgy nekem az is megfelene ha navi közben csak szinten tartja az aksit. Ha viszont többre is képes és nem palacsintát kell sütni rajta akkor az meg grátisz.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Apumnak keresek telefont. Legalább két évre tervez, érdemes még ezt a modellt választani? Nem vagyok Android fronton ismert, de most ezt el tudnám neki hozni jó áron céges flottás opcióban. Tudom, hogy ez volt 16'-ban a zászlós hajó, de mostanában lesz két éves konstrukció, kicsit tartok tőle, de igazából, amire ő használná szerintem elég.
Országon belül elég sokat megy, napi szinten használja a térképet, viber, egy kis facebook meg hasonlók, de semmi komoly extra. Gyors és a vezeték nélküli töltés elég jónak tűnik. Most egy p8 lite-ot használ, ami már megérett a cserére. Több ezer hozzászólás van, amit nem tudok végig nyálazni, frissítések terén várható még valami?
Köszi!
T -
UfoZoli
aktív tag
válasz Superhun #33798 üzenetére
A 3 darabos a teljes kijelzőt fedi s még a spigen tok is felnyomja, s nem ér ki a telefon oldalára, ergo nem hajlik rá, s zavaró, valamint az ujjad is megakad rajta...
Csak jelzem.
A 2 darabos Crystal curved HD a jó cucc.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest