Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz mate9312 #33089 üzenetére
Szia!
Leírnád részletesen, hogy mit csináltál eddig? Mármint, hogy hol tartasz a rootolási folyamatban.
Ha nem FR-el kezdted a műveletet, akkor egyértelműen az a gond.
1. FR
2. Boot to system
3. A " no verity..." zip fájlt másold át a telóra ( én a belső tárhely gyökerébe és a külső SD-re is felmásoltam)
4. Fejlesztői beállításokban OEM Unlock BE(!)
5. Indítsd újra recoveryben, majd Apply from sd card, itt kiválasztod a felmásolt .zip fájlt
6. Boot to system
7. Kikapcs, download mód
8. Odinnal flash a Cf-Autoroot fájlt
9. Kész vagy.Azért így újraolvasva a kérdésedet, nekem is lenne. Azt írtad, hogy ha TWRP-t telepítesz, akkor is "Ellenőrzés sikertelen", ha TWRP-ből custom romot, akkor is. Hogy tudsz TWRP-ből custom romot telepíteni ( vagy csak megpróbálni ), ha már a TWRP-t sem telepíti?
Tényleg írd le, hogy hol tartasz most, mert ennek így nem sok veleje van. Amit én írtam most, az a rootoláshoz kell, ha a Cf-Autoroot-al akarod rootolni. TWRP-t így csak rootolás UTÁN tudsz feltenni.
Lehet máshogy is, akkor tényleg a TWRP-t kell flash-elni először, de abból utána azonnal ( a teló rendszerbe bootolása nélkül ) kell telepíteni a rootoláshoz szükséges fájlt.[ Szerkesztve ]
-
benczeb
aktív tag
Sracok, holnap megyek a Telekomba az S7-ert. Gyors off kerdes. Nehany SMS-t szeretnek atmenteni az uj keszulekre, erre van mod? Ez a Smart Switch progi erre van? Vagy valami egyszerubb megoldas?
-
pcnet
addikt
A januári biztonsági frissités felrakása óta magától helyreállt az Ingress. Kivérti ezt? Ennek a telefonnak lelke van!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
mate9312
csendes tag
válasz chubby2o6 #32217 üzenetére
Szia.
Nekem hasonló problémám van, "Ellenőrzés sikertelen" üzenetet kapok akkor is ha TWRP-t telepítek, akkor is ha már twrp-ből egyéni romot.
Megpróbáltam azt amit írtál, de nekem nem CWM recovery, hanem a gyári Android Recovery jön elő, amiben nincs olyan, hogy "Install zip from sdcard", csak olyan, hogy "Apply update from sdcard". Innen megpróbáltam felrakni azt a dmverify-t, de nem sikerült, mert telepítés végén ilyen hibaüzenet fogadott: "E: Signature verification failed." Illetve telepítés közben is több ellenőrzéses hibaüzenet fogadott.
Tehát ilyenkor mi a teendő?
-
Anulu79
addikt
-
Digiflex
tag
válasz #77646080 #33078 üzenetére
Ok, akkor tegyünk pontot a végére... ez tényleg ilyen, nem az én egyedi darabomnál csúszott el a led a luk alól. A Viber meg azért jó, mert az nem egy led-birizgáló progi, hanem elég széles kör használja, és alapból szép rikító rózsaszínre jelez ott, ahol tud ilyet a led.
De szerintem akkor ezt túltárgyaltuk, van olyan készülék, ahol a led ezeket a kevert színeket szebben mutatja, viszont a piros, zöld és kék fő színek itt is tökéletesek.Amúgy jött szépen nekem is a frissítés a tegnap felrakot XEH rom-ra, miután rákerestettem.
...
-
gerner1
nagyúr
válasz kalolaci #33082 üzenetére
Mivel azt írtad, hogy látja a file -okat, ebből arra következtetek, hogy már telepítettél valamiféle NTFS -t támogató kiegészítőt/plug-in -t a rendszerre. Amennyiben ez így van, akkor nézd át az engedélyeket. Amennyiben nem, akkor előbb az NTFS -hez való támogatást kéne telepíteni, és adott esetben törölni az ES adatait (is), ha esetleg ez kell(ene) ahhoz, hogy ismét rákérdezzen a meghajtóval kapcsolatos engedélyezésre...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz kalolaci #33080 üzenetére
Akkor passz. Nekem van 2,5" -os külső HDD exFAT -ra formázva, és azzal tökéletes minden funkció. Az első műveletnél kérte (ES F.E. Pro), hogy válasszam ki a meghajtó gyökerét az engedélyezéshez. Ezt követően, már többet nem kérdezte, és működik. Este ki tudom próbálni, esetleg NTFS -sel is (most nincs nálam ilyen) ...
-
törölt tag
"Eskü" nem került szóba, viszont válaszomban írtam is, hogy számomra megfelelő. Ezt kiegészítem azzal, hogy gyári jelzésekre használom - külső módosítóm vagy Viber nincs.
Természetesen az egyes emberek ugyanazt értékelhetik eltérő módon. Ami nekem gyári jelzésekre jó, az másnak nem feltétlen az.
-
gerner1
nagyúr
XEH -re megérkezett a havi biztonsági frissítés OTA -n. ~22MB. Bizt.szint: jan.1.
-
kalolaci
senior tag
Tud valaki olyan progit, ami kezel külső winchestert? ES file explorer felismeri, de sajnos, nem kezeli. Termèszetesen, külső tàposra gondolok.
-
Digiflex
tag
válasz Csocsesz75 #33068 üzenetére
Én is köszi, nálam bejött, a megvásárolt témák között megtalálta azokat az ingyeneseket, amiket még a telekomos rommal válogattam össze tegnap. Enélkül hiába keresgéltem ma...
...
-
pcnet
addikt
válasz Csocsesz75 #33068 üzenetére
Köszi! Ez sajnos üres nálam.
Ingress továbbra is szét van csúszva, factory reset után is. A3ról belépve tökéletes. Direkt nem állítottam vissza S7en se Googleből, se Samsung accból, se Smart Switchel semmit, teljessn szűz rendszerrel próbáltam. Rejtély!
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
-
pcnet
addikt
Srácok! Nem hagy nyugodni ez az Ingress szétcsúszás és amúgy is akartam már nyomni egy factory resetet. Gyorsan letudnám, de úgy látom Smart Swiitch nem tud Témák-ról backupot csinálni. Legutóbbi resetem után alig találtam meg az előző témámat. Nem szeretném újra elveszíteni. Nem lehet valahogy Samsung accból visszaállítani? Nem szerepel használt témaként. Hogy találnám meg újra reset után? Másról már kb mindenről készült backup.
Köszi!
-
törölt tag
Tegnap nyomtam egy FR-t, és azóta néhány fura dolog feltűnt, nem tudom mások találkoztak-e már vele? Nekem talán tavaly nyáron volt utoljára teljes FR, azóta csak foltozgattam a rendszert.
Újraindulásnál a Samsung Cloud leszinkronizált nagyon sok dolgot, köztük wifi jelszavakat és egyéb beállításokat, de nem mindent, mert volt jó pár, amit utólag kellett beállítanom, pedig rendszerbeállítás, míg az ébresztőmet teljesen szinkronizálta, de a képernyőnél és értesítéseknél már nem.
Az összes előzőleg telepített applikációmat visszatette, még a csoportosításokat is megcsinálta. Előzőleg pénteken mentettem manuálisan mindent a Cloudba, de tegnap úgy tűnt néhány esetben (képek, üzenetek), hogy csak augusztus végi állapotot állított vissza.
Nem tudom ezek anomáliák-e, de érdemes mindenkinek saját maga vagy akár smart switch-csel lementeni mindent. Nekem saját felhőm van otthon, így nem volt gond a sok kép és zene elvesztése. Bár a csengőhangot visszatette, fura.
De hogy pozitívum is legyen: olyan, mintha a képernyő minősége illetve a megjelenítése javult volna, pedig ugyanazokat a beállításokat használom, mint előzőleg. Másik dolog, hogy nem forrósodik a készülék a vezeték nélküli töltés alatt. Előzőleg nagyon sokszor felhevült, most másfél óra után is inkább hideg volt, mint langyos, ami fura, pedig ilyenkor van hő.
Hirtelen így ennyi, talán mintha picit fürgébb lenne, pedig nem Odinnal húztam, újra a romot.
-
-Bandi-
tag
válasz gerner1 #33057 üzenetére
még van 144 db
EP-PG950BBEGWW
Mondjuk a linkelt 20ezernél még ez az ár is jobb.[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz Anulu79 #33053 üzenetére
Nézz körül hardverapron meg jofogason, Telekomtól be lehetett szerezni 9ezer alatt, biznicmenek meg biztos árulják. A lényeg bontatlan legyen, és magyar matrica szerepeljen rajta, akkor talán nem kínai hamisítvány( remélhetőleg ).
Ha meg szerzel még valahonnan Coopos 10ezer ft-os tartozékkupont( jan. 31ig van az "akció" ) te is megveheted[ Szerkesztve ]
-
kalolaci
senior tag
Nekem volt egy ilyen töltőm, csak nem "eredeti". Nem töltötte a telefont, egyàltalàn.
-
jeni
félisten
válasz Anulu79 #33050 üzenetére
drága, de jó hozzá,ez eredetileg az S8-ra tervezték
ez is megfelelhet,mert gyors töltős -
Anulu79
addikt
Ilyen töltőt használ valaki? Ez jó lehet a készülékhez?
-
gerner1
nagyúr
válasz Ghostman78 #33044 üzenetére
Az első évben biztosan cserélik. Szerintem a második évben is, mert nem tartozékról van szó. Szóval, ha van érvényes 1+1év garid, akkor szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz Ghostman78 #33044 üzenetére
Ha funkcióját ellátja a gomb szerintem nem. De futhatsz egy kört vele azért.
-----------
-
senior tag
13 hónapos S7nek a kopott gombját cseréli garanciába a TMX ? (arany színű, nem ejtés miatti)
Minden papír rendben. -
Mikeee86
tag
Köszi a válaszokat!
Végül az S7 mellett döntöttem!
-
gerner1
nagyúr
-
Burt1793
veterán
válasz Digiflex #33035 üzenetére
Na jól van.
(#33036) pcnet: Azt a részt nem neked írtam. Fél perc utánajárással megtudható, hogy teljesen normális RGB LED van a telóban, az ezért való és ezekhez hasonló, mostanában egyre sűrűbben előforduló panaszkodás valamiért gyorsan fel tud húzni. Nálam az az alap, hogy a friss telefont először használjuk pár napig, a dolgoknak utánaolvasva és utána szabad ilyen kérdéseket feltenni. 3 óra alatt ki lehet ismerni a legtöbb dolgot benne...
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állók,segítsetek választani,telekom a szolgáltató és ez a két teló ami szóba jöhet:
Galaxy A5 2017
Galaxy S7 32 gbMit gondoltok?
Köszi!
Üdv! -
pcnet
addikt
válasz Burt1793 #33030 üzenetére
Jajj kolléga! Nem szólta le senki az S7et és nem hasonlítgattuk 6... (4) éves modellhez. Csak mivel arról váltottam, azzal volt tapasztalatom. Utána járnom nem kellett, mert 10 hónapja birtokomban van a telefon és remélem még 2x ennyi ideig szolgál. Maximálisan elégedett vagyok vele. Bocsánat ha félreérhető voltam.
-
Digiflex
tag
válasz Burt1793 #33030 üzenetére
szerintem semmit nem szóltam le, egyszerűen csak pár napja van meg, és mivel eléggé maximalista elemző gondolkodású valaki volnék, igyekszem megismerni, hogy milyen eszközzel kerültem itt szimbiózisba az elkövetkező (remélhetőleg) x évre szólóan. Szóval, teljesen egy oldalon állunk...
...
-
Anulu79
addikt
-
Burt1793
veterán
válasz gada00 #33028 üzenetére
Full lila és teljesen erőteljes a LED itt is. A fényérzékelő alapján változik az erőssége amúgy. Nincs vele semmi baj. Lilább, mint a Milka csoki csomagolása. Mielőtt leszólja valaki, minimálisan járjon utána, ha meg szarul működik a telefonja, az egyéni dolog, nem kell rögtön a 6 éves telefonokat dicsérni és ezt szidni.
-
Digiflex
tag
válasz Anulu79 #32924 üzenetére
Jelentem Anulu nyomdokain haladva már nálam is fanfármentesen üzemel a XEH rom.
Köszönöm mindenkinek a hasznos információ megosztását. Ez egy jó fórumtopik igazi értéke, hogy sok mellényúlástól megkímélheti magát az ember.Amúgy mintha 1-2 GB-tal több hely is lenne, mint amir a Telekomosnál rémlik F.reset után...
...
-
kutyek
senior tag
válasz gerner1 #33022 üzenetére
Ok, eltér a tapasztalatunk.
"A mostani XEH verzióról, csak a 2017.július.23 -as release -ig lehet úgy Downgrade -elni, hogy XEH marad, mert azok single-CSC -sek.. Az ezt megelőző dátumokon megjelentekre, így a 6.0 -ás android főverzióra nem, mert azok mind OXX multi-CSC -sek" => ez lehet, hogy igaz, hiszen amikor a XEH single lett, akkor kikerült a ROM az OXX "kontextusból" és visszaváltva olyan, mintha "külső" CSC-ről történne a váltás => defaultra áll (hipotézis). Ez az én tapasztalatomnak sem mond ellent, hiszen 6.0-ról OTA upgrade a legelső Nougatra visz, ami még OXX, és arról vissza lehet menni XEH-re (nekem többször sikerült). Lehet, hogy a Nougatot frissítve a legfrissebb (single CSC) XEH-re, onnan már az OXX default kerül fel...
(bocs a hosszú offért)[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz kutyek #33020 üzenetére
Nekem az a saját tapasztalat, hogy ha van FR a flash -nél, és multi-CSC -t rakok fel, akkor elmászik az aktív CSC. Szimplán nem értünk egyet... A mostani XEH verzióról, csak a 2017.július.23 -as release -ig lehet úgy Downgrade -elni, hogy XEH marad, mert azok single-CSC -sek.. Az ezt megelőző dátumokon megjelentekre, így a 6.0 -ás android főverzióra nem, mert azok mind OXX multi-CSC -sek.
"Ha nem így lenne, minden FR-nél a default CSC-re váltana a telefon..."
.. - és bizony korábban, mindenkinél aki nyomott egy FR -t Recovery -ből, annak elmászott a CSC -je. Visszakereshetőek az esetek, mindkét topikban ...[ Szerkesztve ]
-
kutyek
senior tag
válasz gerner1 #33017 üzenetére
Hogy egészen világos legyek:
1. "a downgrade -et úgy kell végrehajtani, hogy az alap CSC -t tallózod be" => így igaz.
2. "mindig van egy automatikus FR is" => így igaz.
3. "ez esetben pedig, "elmászik" a CSC az eredetiről, a multis-CSC -ben lévő default -ra" => ez nem pontos. Csak akkor áll át defaultra, ha nem találja a jelenlegi CSC-t a használt ROM-ban.
Ha nem így lenne, minden FR-nél a default CSC-re váltana a telefon...PS. Ugyanezért (3. pont) nem lehet a CSC-t a multin belül másikra állítani root nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
kutyek
senior tag
válasz gerner1 #33017 üzenetére
3x downgrade-eltem vissza 6-osra OTA upgrade után, mindig megmaradt a XEH. Az igaz, hogy ha egyszer pl. brit unlocked ROM-ot tesz fel az ember, és így "elmegy" XEH-ről, akkor utána nem tud visszaállni, kivéve, ha épp single CSC a XEH az adott rom verzióban (ilyen talán volt is nem rég), vagy default az adott multiban (ilyen még nem volt tudtommal). Amíg valaki végig XEH-en van, és a megfelelő romot használja, nem változik meg, sem upgrade, sem downgrade esetében. Saját tapasztalat.
-
pcnet
addikt
Tegnap előtt este csináltam egy wipe cache-t recoveryből, tegnap reggel észrevettem, hogy szétcsúszott a kép Ingressben. Gombok lejjebb csúsztak és mintha más lenne a DPI. Csak ennél az egy programnál. Próbáltam alkalmazás adatait törölni, de nem oldotta meg a problémát. Töröltem Ingresst, nyomtam egy wipe cache-t recoveryből, majd újra telepítettem, de ez sem segített. Próbáltam kijelző felbontását is változtatni, de semmi. Ötlet? Wipe cache lehet a ludas?
Köszi!
-
gerner1
nagyúr
válasz kutyek #33016 üzenetére
Nem marad az. Mivel a downgrade -et úgy kell végrehajtani, hogy az alap CSC -t tallózod be. Azzal együtt pedig, mindig van egy automatikus FR is. Ez esetben pedig, "elmászik" a CSC az eredetiről, a multis-CSC -ben lévő default -ra. Többek között, ezért sem lehetett korábban XEH -re át állítani a készülékeket, és akinek XEH volt, de elmászott neki, az nem tudta visszarakni XEH -re ....
-
gerner1
nagyúr
válasz UfoZoli #33012 üzenetére
Igen, vissza tudod rakni az utolsó 6.0 -ás XEH -t is, de -az esetben- nem lesz XEH, hanem XEO. Ugyanis, a 6.0 -ás firmware -ek mindegyike OXX multi-CSC, és abban a XEO a default.
A 8.0 -át nem tudjuk, hogy lehet-e majd róla downgrade -elni. Még nem nem jelent meg hivatalosan, nincsen infó ...
-
-Bandi-
tag
válasz kalolaci #33011 üzenetére
Neked hogyan szuperál? Én ha éjszakaára rajta hagytam reggel lángolt a telefon is, meg a töltő is. Inkább lecseréltem egy gyári S8 vezeték nélküli töltőre, ez nagyon bejön minőségre is, igaz kábel és töltőfej nincs benne( viszont Type C átalakító van hozzá ), azt a kb 8800ft-ot szállítással simán megérte, csak függőlegesen tárolva a telefont ha megnézek pl egy értesítést, a töltést pillanatokra nem érzékeli, ilyenkor jelzi megint, hogy töltőre raktam. Fektetve ok. És utána nem forr.
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg de én még mindig az utolsó 6 droidon vagyok.
Kérdés ha esetleg frissítenék 7-esre esetleg később 8-asra akkor Odinnal a sammobile-ról letöltött utolsó hivatalos xeh 6-ot vissza tudom rakni gond nélkül? Vagyis a downgrade müxik?HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
kalolaci
senior tag
válasz zolikaDB #33010 üzenetére
Én Trust Urban-t használok, vezeték nélküli töltéshez. Telekomtól rendeltem újonnan, de úgy látom árulják páran. Tok: Ringke Onyx, ami ugyan vastagabbá teszi a telefont, de egyszer már igen jól védett. Fólia üveg, ami nem védi a telefon teljes kijelzőjét. Zavaró, de nem tudok jobb megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Tudnátok segíteni?
1, Spigen Neo Hybrid (Crystal) tokra van-e valami olcsóbb alternatíva? (hasonló design, funkcionalitás, kínai beszerzés)
2, vagy milyen egyéb tokot ajánlotok, ami jól véd, akár leejtésnél is, de nem lesz a telefon 2x akkora tőle?
3, fóliából noname sima aliról megfelel? (nem kínlódnék a TG-al, ha úgysem működik a technológia itt)
4, vezetéknélküli töltőből melyiket? -
Digiflex
tag
válasz gerner1 #33000 üzenetére
-5000, ha megszán még valaki a BestBuy OFF topickban egy DOMINO kóddal,
és neten rendeled meg. (csk beírod a kódot oda, ahol kéri, és tadammmm)így egészen pontosan 92680...
Kedd este 11-kor rendeltem, és sajna csütörtökre ugyan nem szállították ki a Corvin plázás telekom-ba, ahogy a rendelés állapotnál ígérték, de péntek reggel fél 10-kor jöttt az SMS, hogy mehetek érte.
[ Szerkesztve ]
...
-
Csocsesz75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik