Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne hogy mik az utolsó verziószámok ezekből amik még jól működnek:
-Samsung AOD
-Samsung Touchwiz
-Samsung CameraAPKmirrorról akarom őket leszedni.
Köszönöm!
Sabján László
-
bnss
veterán
válasz mantequilla #35193 üzenetére
Az Euronics 1 év garanciát ad, de mivel hivatalos forrás, ezért ingyen kapsz plusz 1 évet, ha regisztrálod a Samsungnál. Saját tapasztalat.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
gerner1
nagyúr
Kérdezd meg tőlük. Leírom még 1x, mert látom hogy az Összefoglalóban található vonatkozó infókat nem olvastad el....
Vásárolni +1 évet csak akkor lehet, ha a megvásárolt készülék hivatalos forrásból származik, és ennek okán már regisztráható volt a +1évre. Szürke-importosoknál ilyen lehetőség nincs !
Tehát, ezt kell kiderítened, hogy amit ott árulnak az "milyen (?)". Amennyiben hivatalaos forrásból származót árulnak, akkor a hirdetményükben szereplő információ pontatlan, hiányos, felületes, és ezzel ilyen dilemmáknak megalapozó.
Amennyiben szürke-importost árulnak, akkor a hirdetményükben szereplő információk a valóságot fedik, tehát sehogysem lesz több garanciaidő, mint 1 év.
Továbbá (még 1x) a garanciaidőt nem a viszonteladó/szolgáltató adja, hanem a Samsung. Az első évet is....[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
1 év alap+1 év Samsung regisztrációval+1év ami még 15000Ft
ha a szolgáltatónál veszed ott nem kell ezzel foglalkoznod mert 2év garival hirdetik. -
jeni
félisten
válasz mantequilla #35189 üzenetére
igen, ha van még 15000Ft-d !
vagyis a Media Markt megadja az 1+1évet és (regivel) a harmadik évre ami 15000 Ft azt te megveszed a Samsungtól mint plusz garit[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz mantequilla #35189 üzenetére
Nem. 1+1 év azokra is. Az Összefoglalóban benne van, hogy 1+2év hogyan lehet (a harmadik évért mindenképpen fizetni kell)...
-
gerner1
nagyúr
válasz mantequilla #35184 üzenetére
Nem. Hivatalos az a gari, amit nem "ők", hanem a Samsung adja. Feltételezhetően azért 1év, mert nem hivatalos forrásból származnak. A szürke-importosokra csak 1év van.
-
gerner1
nagyúr
Attól függ, hogy a Samsung -nál hogyan gondolják a "sorrendet". Semmi mástól nem függ. Tavaly például a telekom kapta meg legkorábban a 7.0 -át, a Magyar régiókodok küzül (feltételezhető, hogy a VoLTE miatti fejlesztések, és bevezetés okán). A külföldi CSC közül pedig, elsőként a BTU kapta meg (akkor azon és XEU -n volt a béta teszt, így ezek lettek az elsők az összes CSC közül).
Az április 13 -at én például a cikk megjelenésekor is fenntartásokkal fogadtam, és most sem tartom valószínűnek. Amennyiben az helytálló lenne, akkor például tegnap/ma nem kaptak volna azok a régiók havi biztonsági frissítést, amelyekről többen posztoltunk a napokban. Note 8 -ra sem érkezett még meg az összes CSC -re, és értelemszerűen csak utána jön majd ez (valamikor)...
-
mantequilla
aktív tag
Szerintetek az aqua vagy euronics boltokban miért 1 év jótállási idő van feltüntetve?
Bolti garit adnának ezek az üzletek?
-
NandorHUN
addikt
Zero Camera Mod-ot használ valaki?
Edge és DeNoise-ra mit állítottatok be?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Wyll
őstag
válasz #77646080 #35176 üzenetére
DBT -re is megjött az előkészítő 28MB-s frissítés.
Mitől függ, hogy melyik CSC mikor kap meg egy frissítést (itt most az oreo-t)? Az országtól? A szolgáltatótól/függetlenségtől?Korábban itt a kollégák azt írták, hogy egy cikk szerint holnap, azaz április 13-án lesz a nagy nap (kezdőnap).
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
UfoZoli
aktív tag
válasz stefi68 #35173 üzenetére
ha a hangjelzés fontos és a led villogás sebesség/szín jó gyári alapon akkor a no led lehet a megoldás.
Az rezeg csipog olyan gyakran/olyan sokáig amíg csak szeretnéd...
Sőt még pluszba ugráló ikon is mászkál a kijelzőn.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
tag
válasz viewdetails #35170 üzenetére
XEH-re is megjött, kemény 28Mb 😅
-
stefi68
addikt
válasz UfoZoli #35172 üzenetére
Én az elmulasztott események/értesítések figyelmeztetési hangjára gondoltam.
Pl. naptári esemény vagy emlékeztető, vagy hívás, SMS, Viber üzenet stb. elmulasztása (nem vagyok a telefonnál) esetén beállíthatom, hogy mondjuk 10 percenként jelezzen amíg meg nem nézem az adott eseményt.
Ilyen ismétlődő figyelmeztető hangot rendszer szinten nem lehet beállítani.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
UfoZoli
aktív tag
válasz stefi68 #35171 üzenetére
azt elvileg rendszerszinten állítod be értesítési hangom címszó alatt, nem? Nekem minden beállított alkalmazás esetén jön hang, s olyan ütemben/színben villog ahogy szeretném
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
viewdetails
addikt
Magyar Vodafone-ra DRC3 jött ki.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
stefi68
addikt
-
kaciokos
őstag
A Light Flow Legacy egy pár napja nem villog a Viber értesítésekre, gyakorlatilag nem veszi észre, hogy a Viber kidobott egy értesítést. Próbáltam újrakonfigolni, de semmi. Van valakinek tapasztalata vagy ötlete?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok az extra gari miatt regisztrálhatok én egy cég nevére vásárolt telefont?
Vagy a számlán szereplő cégnek kellene?[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Uuser
tag
Sziasztok! Hol lehet most legjobb áron vezeték nélküli gyorstöltést is támogató töltőt venni? Ja, és itthonról.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35154 üzenetére
Esetleg, próbáld meg ezt :
Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒ ⋮ ⇒Rendszeralkalmazások megjelenít.. ⇒com.android.systemui.black ⇒Eltávolítás
Utána pedig, egy restart.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #35156 üzenetére
Ezzel most megleptél. 😊
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #35154 üzenetére
Úgy gondolom, ez a témától függ.
-
mono7806
tag
Köszönöm mindenkinek a wifi-s hozzászólásait!
Ma reggel többször is néztem és nem jelentkezett a probléma. Elég sokat nyomkodtam este, 1%-ra merülve tettem fel végül töltőre. Szinte biztos, hogy 15%, de az is lehet, hogy már 5% alatt volt a töltöttség, amikor feltűnt ez a hiba. Lehet, hogy ott már valami energiatakarékoskodás miatt tapasztaltam ezt. Egyelőre figyelem. -
samu74
addikt
válasz mono7806 #35148 üzenetére
Recovery módban nyomj neki egy Wipe cache partitions-t. Ez nem törli csak a gyorsítótárat, nem tűnik el semmi a telodról .
De egy router újraindítás is lehet elég lenne.Crus én is elhiszem neked hogy szerencséd volt.De csak azért írtam, hogy ne tévesszünk meg mást. A vámosokat nem érdekli mi van értéknek írva a csomagra. 100 fölötti ebay/ali vásárlás után állítom ezt.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Telekomos vagyok. Néhány napja telepedett egy pár száz megabyte méretű frissítés. Azóta gyakran előfordul, hogy ha feloldom a telefont, akkor utána kezd csak felcsatlakozni a helyi wifi-re. Akár 1-2 perc készenlét után is így csinál. Azaz készenléti módban lebontja a wifit. Korábban nem volt ilyen.
A Wifi speciális beállításai alatt a "Fi-Fi készenléti módban" a "Mindig" opció van (és volt is korábban) beállítva.
Más idegen wifis eszköz nem került a hálózatba.
Családi házban lakom, a szomszédok wifi térereje nem igazán látszik, zavaró hatásuk nem lehet jelentős.
Mikrotik routerem van (ami az átlagos soho routerekhez képest elég stabil).
A DHCP lease time 8 óra, azaz nem jár le pár percenként, ami miatt esetleg készenlétben lebomolhatna a kapcsolat.
A telefon a frissítés után újra is lett indítva - nem is végződhetett volna másként a frissítés.Tapasztaltok ti is ilyet? Van bármi ötletetek, mit lehetne csinálni ezzel? Szeretném, ha a beállítások szerint működne, azaz készenléti módban is fent maradna wifin.
-
Crus
őstag
válasz samu74 #35112 üzenetére
Hinnék neked, de: Amikor megkértem a sellert, hogy picit barátibb árat írjon már rá, átjött az autórádióm, céges Lenovo telóm és a Xiaomi akciókamerám is. Nyilván mind az értékhatáron felül voltak. Amikor nem tettem ilyet, fizethettem a vámot. (Egyébként átcsúszott a tok, nem kellett vámot fizetnem.)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz csonkadavid #35110 üzenetére
Ezzel volt pont a gondom... arany szín... fekete telóhoz?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
sutiand
tag
Sziasztok
1 hete vagyok S7 tulajdonos.
Szeretnék rá vásárolni jó minőségű,tartós kijelzővédő fóliát.
Melyik tipust ajánljátok?
Köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Szervizbe került az S7-em. A problémák jó része garanciális, de volt megpattant előlapi üveg is, amit a biztosítás terhére csinálnak meg. A Media Marktban vettem, így ott is adtam le, a TMX végzi a javítást.
Kérdésem, hogy mire számítsak, meddig szoktak tartani ezek a munkák? A leadáskor két hetet mondtak, de nem tudom, jellemzően tényleg annyi-e. Rákeresve nem talátam erről infót, igazítsatok útba, ha volt már.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz vodrosjozsi #35136 üzenetére
Here. Nálunk is volt egy a függönyön, már nem ment haza.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Seraph 16 #35133 üzenetére
sok progi beállítását menti sd-re vagy drive-ra a helium backup.
Azt hiszem a teljes funkciónalitáshoz kell a pro verzió, illetve valami kliens cuccost is telefíteni kell pc-re hogy engedje a telefon a mentést, illetve visszatöltést.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Esetleg nem maradt valakinek elfekvőben egy dbrand Black Leather fóliája? Ha igen várom privát üzenetét!
1-2db-ért nem igazán rendelnék most kintről.Előre is köszönöm!
Bye, Fifi
-
poero
aktív tag
válasz Snowy_owl #35122 üzenetére
Szia! Ha nem tudod bevinni sehova akkor élhetsz azzal a lehetőséggel még, hogy beregisztrálod a my.samsung.hu-n és igénybe veszed a szervizfutár szolgáltatást ami teljesen ingyenes. Másnap felhívnak egyeztetésre telefonon, kijön egy futár plombálható dobozzal, belerakjátok a telót és a papírokat, lezárja a dobozt és elviszi. Persze van egy kis papírmunka ott helyben a futárral, de kérhetsz a javítás tartalmára cseretelefont (nekem most egy S6 van amíg javítják az enyémet). Jah szükség lesz még a számlára és a garancia jegyre, de ezt az ügyintézővel le tudod egyeztetni.
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
őstag
Tudtok olyan megoldás, amivel sony telefonról át tudok hozni egy programot az app beállításaival együtt? Nincs root egyiken sem.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
-
Snowy_owl
őstag
Más kérdés: ilyen állapotban a belső memória tartalmát ki tudom menteni? A recovery és download mód működik. Valahogy lehívhatom? Induláskor nem kér pint, de ujjlenyomatos varázslat van rajta, amit első indításkor be kell élírni.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
törölt tag
Játszhat, de az is a Telemax lesz. Ezt a MySamsungon kérdezd meg.
Mondjuk én szerencsés helyzetben vagyok, mert 17km innen Debrecen, a meló odaköt, ha bármi van a telefonjaimmal akkor a debreceni ses-t felhívom, hogy ilyen tünetek vannak, rendelnek alkatrészt, ha kapok sms-t beviszem a telefont, amíg javítják (2-4 óra) beülök valahova kajálni, meg bebambulok pár üzletet, utána irány haza...[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Olyan (nagyobb, nem egy nénis) postára beviszed, ami Samsung partner (csomag feladási részen van Samsung matrica),
Gyári doboza, tartozékok, számla másolat, (eredeti garancia jegy).
Elmondod mobilt szervizeltetnéd, kapsz kitöltendőt (TMX) formanyomtatványt, bezsákolják a cuccot, papírt kapsz a feladásról, vársz.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Snowy_owl
őstag
-
törölt tag
-
jeni
félisten
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Baleset érte a telefonomat, pofával, védőüveggel együtt esett pofára. Először úgy tűnt csak védőüveg tört össze, de miután levettem róla és bekapcsoltam hogy használjam nem reagált a kijelző viszont látszólag rendben volt, ám ma reggelre már ilyen lett:
Eszement módon az érintő érintetlen, viszont alatta az oled összetört. Az lenne a kérdésem, hogy ha javításra kerül a sor, akkor egyben kell a kijelzőt és az érintőt is cserélni?
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
the_stig
tag
Sziasztok!
Eladni szeretném, mert kaptam másikat. S7 szintén, de újabb.
Szóval mit kell csinálnom, hogy engedje az új tulajt a saját wifijén és a saját fiókjával
elindítani egy Fr után??Köszi.
-
Fifi
őstag
Egy helyi GSM boltban (akik másik boltjukban a samsung szervizt is üzemeltetik), lebeszéltek a dual sim verzióról :-(
Hiába nem érdekel a garancia, mert ugrasztom a konoxot a dual verzióval az a gond, hogy nem minden alkatrésze kompatibilis a single verzióval, így egy esetleges hardwares hiba esetén nem biztos, hogy fogják tudni javítani, mert nem lesz hozzá alkatrész.
Pl. azt mondták, hogy egy dual verzióban meghalt a kamera és nem tudták cserélni, mert az sem azonos a két telefonban ... ez számomra elég furcsa, ha alaplap, modem más az ok, de a kamera modul sem lenne kompatibilis?
Lehet csak rá akart venni, hogy hivatalosan importált példányt vegyek és ne a "szürke" importot támogassam? -
samu74
addikt
A másik gondom, hogy a vám miatt megkértem ezt a kretént, hogy value-nak alacsonyabbat tüntessen fel, mert a magas p.k. miatt átlépem a vámmentes határt
Csak hogy tisztánlássunk,teljesen mindegy hogy az eladó mennyit ír rá.
Vámnál a banki/paypal utalást kérik be.És nem ilyen bemondás alapján működik...-----------
-
Crus
őstag
válasz zolikaDB #35082 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá linkelem, de nem szívesen, mert a seller egy barom.
A termékkel nincs gond, szuper, nagyon szeretem, de a shipping drágább volt, mint a tok maga és mégis rohadt lassan jött meg! A nyomkövetése fogalmam sincs milyen, de azt jelezte, hogy 2 hétig kavargott cirka 5.000 Ft p.k.-ért az USA-ban... össze vissza ment egyik államból a másikba, legalább 5 állam szerepelt. Azt minap néztem hol van és még mindig USA-t írt, majd pár óra múlva kihozta a futár. Nem a postás. Egy GLS futár. Nem is tudom értelmezni. 2 napra rá jött az értesítő, hogy akkor kézbesítve van. Aha ok.
A másik gondom, hogy a vám miatt megkértem ezt a kretént, hogy value-nak alacsonyabbat tüntessen fel, mert a magas p.k. miatt átlépem a vámmentes határt (a tok ára önmagában nem lépte volna át). Erre mit csinált? Akkor reagált már, amikor már feladta postára, pedig esküszöm neked, hogy a megrendelésem utáni 2. percben ott volt nála az üzenetem. Aztán amikor visszaírt még neki állt feljebb, hogy nekik sok a dolguk... pedig nagyon szépen kértem.
Szóval, én ezt az embert nem ajánlom senkinek. Nem adtam neki negatívot (ebay), de megérdemelte volna... neutralt kapott tőlem, de csak azért, mert a tok kifogástalan eddig... de ez nem az ő érdeme, nem ő gyártja hanem a Samsung.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz nokiauser #35096 üzenetére
Nézd meg a tesztképeket.
Én sajnos nem látom azt a nagy ugrást, mint amit egy S4/S5 vs S7 viszonylatában láttam. Igaz ott az OIS bejövetele is nagyon sokat számított.
Vártam a P20 Prot is, mert DXO pontszám hude nagy ugrást sejtetett, de ott meg elég ambivalens érzéseim vannak. Amikor a kpoasz fák, kizöldülnek mert AI szerint úgy szebb. Jah végülis szebb.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
crane75
senior tag
válasz nokiauser #35100 üzenetére
Szia, nagyon jó a kamerája. Megbízható, gyors, nem tudok belekötni. Mindig kamera alapján választottam telefont, az S9+ ezen a téren nagyot lépett. Kevés fénynél is iszonyat jó, pontos a fókusz, a slow motion valami eszméletlen és a 2x zoom se jön rosszul.
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest