Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Nyilván mikor Samsung függetlenítette, felkerült rá a Telekomos, mivel ők árulták, azóta jött is rá január elsejei Telekom frissítés is. Mikor kibontottam, nem látszott rajta használat nyoma, minden a helyén volt, mégis újramatricázott volt. De mint írtam, mióta bent a kártya, Telekomosnak ismeri a Phone info is( az adatok is egyeznek a kombóval ).
Na mind1, a lényeg számomra, megvan rá a 2 év garancia, meg működik, akármilyen is volt alapban...
-
Ákkk
addikt
Sajna ez az alkakalmazás a sammobile bloghoz tartozik ami nem a Samsung bárki is hiszi azt, az alkamazás sok esetben téved pld a note 8 esetén sem tud mit kezdeni a készülékkel és a samsung álltal sem ajánlott....
Pld az odin sem a gyári kliens szervíz szoftver bár a szervizekben néha használják mivel a gyárit meg kellene vásárolni....
Kérdezzétek meg a Samsung ügyfélszolgálatot. -
törölt tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Attól, hogy az ember komolyan foglalkozik telefonokkal esetleg adja-veszi őket még nem biztos, hogy mindenben igaza van. Ez esetben a knox és alap információk megismerésére ez az app jó. Szín, gyártás időpontja stb előfordul, hogy téved

Be is köszönök hozzátok, ismét rendelkezem s7-tel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
OCTAMD
üzenetére
Először is megkérlek, hogy tartózkodj az ilyesféle jelzők használatától, mert ez az összes topikban nem megengedett.. Másodsorban pedig, nem gyengén barokkos túlzás, annuálni ezt az app -ot. Főleg azzal a "huszáros" egyszerűséggel, ahogy tetted. Ez utóbbi ugyanis, csak akkor volna helytálló, ha valóban mindenben marhaságokat jelezne, de ez a leghalványabban sem áll meg.
Azokra az alapvető kérdésekre pedig, amelyek itt (is) zömében felszínre kerülnek, és rendszeresen ismétlődnek, azokra teljesen megfelel.Ami pedig egy abszolút átlag user aspektusát illeti, annak semmi szüksége sem erre az app -ra, ahogy a tárcsázóba beírható kódokra sem.
Szóval, ha leírod azt, hogy szerinted mik azok, amelyeket nem jól tud, kiegészítve azzal, hogy azt milyen más körülmény megléte mellett tapsztaltad/tapasztalod, de ezek ellenére mi az, amelyeket a többségnek pontosan mutat, akkor védhető lesz a véleményed. Az eddigi formájában viszont, csak nyers szubjektum, és mivel hiányzik belőle (gyakran más posztjaid tartalmából is) az objektivitás, így az felületes (de nyilván hozzáértő...)...
-
Ferike81
senior tag
válasz
gerner1
üzenetére
Most ránéztem a Phone Infora. Nekem hónapokig azt írta, hogy rootolt, és knox 0x0. Most root nem, knox 0x0. Volt már garanciális javításon a Samsungnál, és minden gond nélkül javították. Szerintem sem teljesen valós amiket ír. De a témát lezártam. A fontosabb infókat meg lehet nézni másként is ez csak amolyan van is nincs is app.
-
gerner1
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Náunk is mindent pontosan ír, az S5 -öseinken is.
-
gerner1
nagyúr
-
pcnet
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
+1 Nálam is. S7 és A3 2017 esetében is stimmel minden. Szín, méret, rom verzió, csc stb...
-
Ferike81
senior tag
-
kaciokos
őstag
válasz
viewdetails
üzenetére
Igen, volt egy ilyen hullám, mert a Telenor nagyon korán kilistázta az S7-et, a maradék készletet meg megvette a Telekom. Ettől még nem rosszabb a készülék.
-
gpek
tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Sajnos most ilyen nincs benne.
-
törölt tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Az szééép.

-
viewdetails
addikt
Korábban a PC-n a Smartswitchnek volt olyan funkciója, hogy ha nem dugtad rá a telefont fw frissítéshez, elkérte a telefon sorozatszámát hogy az eredeti fw-t azért letölthesse.
Így derült ki, hogy az orrom előtt kibontott Telekomos készülékem sorszám szerint Telenoros... 😁 -
gpek
tag
Meg lehet valahogy tudni a telefon eredeti lokalizációját? Vagy is hogy mi a gyári romja?
A Phoneinfo nem írja, üres a mező.
Az Imei info meg Edge-re azonosítja a telefont.
Serialnumber-ből esetleg bármit? -
panav3
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem én is a Telekom-tól S7-et, nagyon szuper minden tekintetben, egyedül egy dolog zavar: néha, de most már egyre gyakrabban nem hívja fel elsőre a névjegyzékben szereplő számot. A képernyőn mutatja a tárcsázást, de nem csöng ki, valamint a hívott félnél sem csörög. Mi lehet a probléma, valami beállítás? Bug? Vagy feature?

-
Szombó
senior tag
Hali!
Köszi a segítséget.Úgy tűnik a Sim csere megoldotta a problémám.Tudok telefonálni.

-
thn
csendes újonc
Köszi mindkettőtöknek!
Igen, 1-2 órája jött ki az electroneum hivatalos android appja, azt nézem, mit tud. Mikor még "csak" 10 500 aktív bányász volt, 29 hash/sec-el bányászott, most 35 800 bányásznál 13 hash / sec. Szóval nem az évszázad üzlete!
-
thn
csendes újonc
Jól sejtem, hogy ha kikapcsol a képernyő, akkor az előtérben futó program kevesebb erőforrást kap (kisebb prioritást)? Ha így van, akkor meg lehet oldani azt, hogy ne kapcsolja ki a képernyőt 10 perc "inaktivitás" után?
Számol a telóm, mert jobb proci van benn, mint a gépemben.
Az eredményeket nem nagyon tudom összevetni ilyen kis időintervallumokban, szóval következtetni nem tudok rá, hogy tényleg visszavesz-e. -
Szombó
senior tag
Sziasztok.Van egy kis baja a telómnak.Ha hívnak sok esetben megszakad a hívás,ha én hívok valakit vagy sikerül vagy kiírja hogy érvénytelen szám.Viszont kétszer kicsörög a hívottnál.Már csináltam egy teljes visszaállítást.Ötletek?
-
Notalab
aktív tag
Sziasztok!
Hogy/hol tudom beállítani, hogy hívás közben egy második hívónak foglaltat jelezzen a teló (Nougaton)? Most vagy kicsörög neki is ("Hívásvárakoztatás": BE), vagy sípol, mintha ki lennék kapcsolva ("Hívásvárakoztatás": KI).
Lehet, SIM cserénél ezt újra kérni kell(ett volna) a szolgáltatónál?S4-en, Lollin még megtaláltam, de most nagyon bénázok...

-
thn
csendes újonc
Üdv!
Galaxy S7 edge-em van, cirka egy éve vásároltam. Ma azonban arra lettem figyelmes, hogy ha megdöntöm vízszintes helyzetbe, akkor nem kapcsol fekvő üzemmódba a kijelző sem a galéria, sem a Chrome alkalmazásban.
A Telekom alkalmazás betöltő képernyőjén a loading sáv interaktívan úgy töltődik, hogy ha döntöm a telót oldalra, akkor dől vele együtt a sáv is. Na, az meg szépen működik.
Bementem a *#0*# kombinációval a szervízmenübe, ott kiválasztottam a "Sensor" pontot, és a Gyroscope sensor szépen működik, de az "OIS GYRO" értékei nem, azok fixen ugyanazok.Próbáltam sima újraindítást, az nem oldotta meg. Van tippetek, hogy mit tehetnék?
Köszi szépen előre is! -
UfoZoli
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
+1
Ott 160 ezer forint felett van további 15% kedvezmény. úgy kb 190 kihozható lenne, feltételezve hogy 50 ezret adnak az S7-ért. De annyiért szerintem senki nem adná...
-
-Bandi-
tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Ja, akkor ez olyan, mint az 500ezer ft hasznaltauto kedvezmeny, de annyival kevesebbert szamitjak be.

-
Burt1793
veterán
válasz
Ghostman78
üzenetére
Te értetted félre, mindenhol reklámozzák, hogy előrendelés esetén a beszámított telefon értékén felül 30 ezer forint engedményt adnak.
Valószínűleg 50 ezer forintnál nem nagyon adnak többet az s7-ért. vagyis 80 ezer forinttal lenne olcsóbb az az s9. Szóval az a +200 ezer forint erősen felejtős.
Én abban gondolkodtam, hogy a családban más telefonját adom le, az s7-est meg nekiadom, de hozzám nőtt ez a telefon, jó használni, nem kell félteni senkitől stb.
Én amúgy akkor már s9 plus-t vennék, a nettója annak is megállna 200 ezer forint körül és nem az s7 veszne el, hanem egy gagyi szar. -
-
nuri
aktív tag
Tervezi valaki, hogy átnyergel S9-re a mostani beszámítás+30k lehetőséggel?
-
-
-Bandi-
tag
Az üveg nekem nem jött be, de még az a 3D féle sem, ez rendes fólia, elméletileg rásimul, de majd kiderül. Bár most vettem észre az egyik végig van húzva, szóval az már bukta( reklamálom is )...
#34312) UfoZoli
5-700ft körül van ugyanezekkel a képekkel hirdetett, csak nincs ráírva semmi, azért több darabnál már számít, hisz azért is rendelünk kínából
Na de mindegy, úgy is van 1 rakat tokom, nem kell még kupac tetejére
-
embe
nagyúr
válasz
-Bandi-
üzenetére
Nekem a fekete színezetű üveg van elől. Nyilván nem fekszik fel a széle, de ez a fekete festés miatt nem látható. Olyan mintha teljesen felfeküdne, még a szélei. Igaz amikor olyan tokot tettem rá,ami a széleire rákanyarodott, akkor lepattant róla a fólia. Bár minden gond nélkül visszatudtam tenni.
-
kaciokos
őstag
válasz
gerner1
üzenetére
Ezt nem tudtam, üdítő kivétel.

Szerk.:
(#34303) Seraph 16 - Egy nagy baj van csak a 16:9-es képekkel, hogy az álló képek 16:9-es monitoron vagy TV-n visszanézve borzasztó hülyén néznek ki, apró függőleges sáv a képernyő közepén. Én amúgy a 3:2-t tartom jónak, amit a profi DSLR fényképezőgépek használnak, ez azért már szélesebb, mint a 4:3, de nem annyira, mint a 16:9.
-
UfoZoli
aktív tag
Hali!
Nálam spigen neo-hybrid tokot váltott.
Elsődleges szempont hogy kecses marad tőle a telefon.
Műanyag, nem szilikon.
A sima kicsit csúszósabb, de még az se zavaró. A felső sorban lévők érdesek, úgyhogy azok egyáltalán nem csúsznak.
Mivel kissé alá megy a piszok, ezért célszerű a hátlapra fóliát tenni hogy ne karcolodjon, bár ez minden tokra igaz.
Én innen rendeltem: [link]Kb.:5 hét alatt ért ide.
-
Ákkk
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ez nem fog menni oreo rendszer kell hozzá és az s9 kamera app + 3d-s arcfelismerő hw ami csak az s9-ben van....
-
vodrosjozsi
addikt
Van akinek mostanában frissítette az s7et ota-n és felrakta az s9-re való apk fájlokat mirror-ról? Ez a my emoji-s dolog érdekelne

-
Viktor77
titán
4:3, 12MP.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Ez megoldotta, köszönöm! Jól el van dugva!