Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnb987
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy miért van az, hogy bármelyik 6.0-ás főzött romot rakom fel, nincs rezgés. Sem a hívásoknál, sem érintésre. Csak egy sípolást hallok a hangszóróból, amikor rezegnie kellene. Azóta csinálja, hogy lefrissítettem jan. 1 utáni gyári romra és utána vissza akartam tenni a 6.0-át.
Előre is köszönöm.
-
Crus
addikt
Köszönöm szépen!

-
Crus
addikt
Help!

- Megjött a teló. 53%-on volt az akksija.
- Feltettem töltőre 51%-nál. Gyári töltője. Azt írta ki, hogy gyorstöltés. 100%-ra valóban cirka 30 perc alatt fel is húzta. Picit nyomkodtam, állítgattam, wifi, NFC, always on óra be volt kapcsolva, sw frissítést leszedte, feltettem. 93%. Picit gyorsnak tűnt a merülés.
- 93%-nál visszacsomagoltam, majd ma reggelig rá sem néztem, mert a sim kártyám cserélni kell. A lényeg, hogy éjszaka mobil hálózat nélkül, bekapcsolt NFC és óra kijelzés mellett. 78%-ra lemerült!
Az always on óra és az NFC meríti ennyire, vagy kaptam egy szar akksis vadi új telót?
-
-
Ferike81
senior tag
válasz
milanfan
üzenetére
Mindig lehet olcsóbb, feltéve ha lesz belőle. Én már a 90K körüli árnál is kiakadtam, de lehet még ennél is lejjebb. Csak legyen, mert erősen kifutószéria. Bár tavaly ilyenkor még vettem gyárigaris S6-ot is. De pár ezressel lehet olcsóbb maximum, mert csak nem rakják ki 70 ezresért.
-
törölt tag
válasz
milanfan
üzenetére
Szia! Szerintem már most is elég kedvező az ára (ahol még nem futott ki). Már a második váltómodell is piacon van (Galaxy S9), így ez már nem fog újabb csökkenést generálni (szerintem).
Attól is függ a válasz, hogy honnan, milyen feltételekkel (jótállás?) és mennyiért vennéd.

-
milanfan
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a készülék a jó fényképezője és az aránylag erős akksija miatt.Így eldöntöttem,hogy veszek egyet.
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek fog még lejjebb menni az ára Pl. új model kijövetel vagy akár húsvéti akció stb. miatt?Érdemes várni még vele vagy vegyem meg most?
Előre is köszi a segítséget! -
nuri
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
Nem, annak meghalt a fejlesztése. Ha pontosan követed a leírtakat lesz kódod.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
teljesen friss vagyok droidon, most váltottam iphone-ról, szóval nézzétek el a noob kérdést.

Hogyan tudok appokat uninstallálni? Csak kikapcsol és kényszer leállítást találok...
köszi
-
Crus
addikt
Kérlek ajánljatok nekem egy olyan üvegfóliát (előző telómon 4 évig szolgált egy Nillkin tökéletesen), ami jó erre az S7-es készülékre és befedi rendesen (nem Edge, sima S7).
Azért kérdezem csak, mert amiket Ebay-en látok olyanokat olvasok, hogy nem fedi a kijelzőt rendesen

Köszönöm!
-
gaborm69
aktív tag
Tegnap jött egy 402 megás frissítés de semmi változást nem látok.
-
F-ECT$
titán
Van bevált app arra, ami meg tudja mutatni, hogy kikapcsolt kijelzővel mi eszik óránként 3-4%-ot az akkuból? Korábban ez 1-2% volt, és mivel az akkum még kb 80%-os (AccuBattery szerint 2521 mAh / 3000 mAh a számított max kapacitása) így ez nem magyarázza a kb 2x-es fogyasztást. "Természetesen" az Akkumulátorhasználat menüben semmi érdemleges nem látszik.
-
nuri
aktív tag
+ azt hiszem itt volt szó "dualosításról", murphy dolgozik: https://www.reddit.com/r/GalaxyS7/comments/85i12q/guide_how_to_turn_s7edge_single_sim_to_s7edge/
-
nuri
aktív tag
Adhell leszármazottja: https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-sabs-simple-adblocker-samsung-t3751722
Felraktam, működik.
-
zsolez76
aktív tag
Cserélt már otton valaki akkut a telójában? Az Accu battery progi azt írja,hogy 1515mah-ás az akkum a 3000 helyett. Érezhetőbben jobban merül,de ennyire rossz lenne? Hm... 20 hónapos a teló.
-
manokaki
addikt
Bal felső sarokban telefonlás közben pici HD felirat mit jelent ?
-
Digiflex
tag
S7 hangerő mégeccör:
Kipróbáltam két usb hangkártyával: ASUS XONAR U3 illetve ezerpár forintos DeLock.
Mindlkettőnél lényegesen magasabb a hangerő, mint ugyanott átdugva a fülest a 3.5-be.
Ugyanezt eljátszottam a Mi A1 céges telómmal is, annál minimális a különbség.
Ez csakis azért gond, mert pl amikor a buszon hallgatom, nem elég a max hangerő. Szóval ha volna valami root nélküli service beállítás a füles és bluetooth hangerő növeléséhez, azt örömmel venném.
-
Anulu79
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
Nekünk egy olcsóbb TPLink routerünk volt ami ezt csinálta. Ott is időközönként újra kellett indítani a routert meg néha a telefonon a wifi-t ki/be kapcsolni ahogy fentebb írták. De nekem más Samsungoknál is ezt csinálta. Ez szerintem a Samsung sara lehet, hogy ilyen a vevő vagy a szoftver a készülékekben.
-
-
-
-
bazsimano
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
eleg kozel van
nem tul nagy a lakas...es gyakran a nappaliba van ahol a router is es akkor is panaszkodik 
na de lehet h tenyleg a routerrel nem annyira kompatibilis...de ki tudja....egy tplink...sima egyszeru 5ezer forintos.
na akkor majd szolok felesegemnek, hogy nezegesse, hogy mikor van hiba... -
hito
nagyúr
Sziasztok! Gyors kérdés, kérem csak az válaszoljon, aki biztos benne, tippek csak összezavarnak

Ha Vodafone-nál lett vásárolva a készülék a második évben kell-e a számla a garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez, vagy elég a garanciajegy?
Köszönöm előre is!

-
Anulu79
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
Szerintem először is azt, hogy mikor nem megy. Lehet, hogy nem is a telefonnal van a baj. Egy router restart vagy megnézni, hogy milyen messze vagy tőle. Ha ott vagy mellette közel akkor lehet a készülékre gyanakodni. Nekem volt korábban olyan, hogy a routertől kb. 2-3 méterre nem volt net. Most, hogy azt lecseréltem így nincs ilyen dolog. Bár én időközönként a telefon újra indítom.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
felesegem nem reg kapott ilyen telefont...neha, vagy kicsit gyakrabban panaszkodik hogy enm megy a net a wifin...olvastam az osszefoglaloba hogy ismert hasonlo hiba...
mit erdemes megnezni a hiba kikuszobolehez?
elore is koszonom. -
JanR
addikt
Sziasztok!
Holnap mennek szervizbe a telefonommal. Egy olyan kerdesen volna, ha a telefonom a vodafone-bol szarmazik es a garipapir is vodafone-s (tehat samsungos papirom nincs), akkor is javitjak a telefonom? Vagy igy a vodafone-ba kell vigyem a telefonom?
Koszonom!
-
Snowy_owl
őstag
Várható hogy oreo alatt a lassított videó szerkesztő ablakát átszabják? Nagyon nehezen kezelhető. A nyilakat amivel a pozíciót állítom és a lassított részt (tehát a lényegi funkciók) kezelhetetlenek.
-
válasz
Burt1793
üzenetére
A füles a V karaker. Az EQ -hoz nagyon ritákán szoktam nyúlni, minden "hangzásjavító" és társai is kikapcsolva. Basszusból is van olyan, ami rátelepszik a zenére, és sokat tud rontani az élményen, és van a jóféle basszus, amiből, ha több is van, az sem kebelezi be jelentősen a többi frekvenciatartományt.
-
junior11
veterán
Egy kis érdekesség a kijelző beégésre: Külföldön (Csehország) az egyik ismerősömnek járt szervizben nemrég az S7 Edge, talán alaplaphiba miatt, kissé be is volt égve már a kijelző is. A szerviz a kijelzőt nem cserélte, mivel mindennapi használat során nincs tapasztalható hiba, az említett beégés az amoled kijelző sajátossága, megfelelően legyen használva

-
Mui
tag
Értem. Köszönöm.
Mennyibe kerülne vajon cseréltetni az üveget? Bár attól még a beégés is ott van. Érdemes egyáltalán erre áldozni? -
samu74
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Észrevettem ,hogy ha nagyobbra veszed a betűméretet(nekem nagyra van),pár programnál hülyén tördeli.
Ez ilyen.Mui ha" külső behatás" van rajta,szerintem nem marad garanciális.Még ha be is van égve.
-
Mui
tag
Sziasztok. Van egy lassan 2 éves s7em. Be van égve a kijelző. Jól tudom hogy ezt garanciában javítják? És abban a helyzetben mi történik ha az éritőüvegen is van némi törés?
-
kalolaci
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én megvenném ha jó állapotú, és jó árban van.
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ha nincs hozzá számla és jótállási jegy, inkább keress másik S7-et.
-
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ha nincs papírja,akkor a Samsung nem intézi a garit,ugyanis feltétel,hogy legyen számla és garancia levél.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Lehet, hogy vennék egy S7-et, viszont az eladónak semmi papírja nincs hozzá. Elmondása szerint viszont garanciális, kaptam mellé 2 képet is:

A kérdésem a következő lenne.. Imei alapján intézik a garanciáztatást, vagy kellenek hozzá a palírok, ahogyan az összefoglalóban is szerepel.. Igazából a srác itt lakik ahol én, szóval személyesen venném át a telefont, és mielőtt kifizetem, bemegyek a T-mobile-ba és a Samsunghoz is megkérdezni, hogy mi a dörgés, meg ott nyilván megmondják azt is, hogy elofizetésre lett e vásárolva, meddig garis stb.. Csak gondoltam addig megkérdeztem Tőletek, hátha valaki már volt hasonló cipőben..

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
H
m
m
m
m
m
m
m
m
m
É
r
d
e
k
e
s -
E2E4
aktív tag
válasz
Burt1793
üzenetére
A „hozza az okostelefonok felső kategóriára jellemző kommersz hangképet” mondatban a hangsúly a kommersz-en volt. Az okostelefonok zöme nem a minőségi hangzásra van kihegyezve, és az a hangminőség, amit nyújtanak, a legtöbb felhasználó számára kielégítő – az S7 is ebbe a kategóriába tartozik. Az S7 esetén a SoC-ban lévő Lucky CS47L91 DAC hallhatóan nagyjából hasonló minőséget képvisel, mint pl. egy WCD9320. (Utóbbi a Snapdragon 808 SoC-ban található DAC.)
Erre írtam példának az LG V szériáját, ami - többek között - a hangminőségre van kihegyezve. (Például konkrétan a V10 esetén ESS Sabre 9018C2M DAC és ESS Sabre 9602C OP-AMP dedikált IC-kkel.)
Ha valaki egy ilyen telefon után vált S7-re, - vagy bármilyen más felsőkategóriás, nem hangminősére (is) kiélezett telefonra - és viszont szeretné hallani az addig megszokott hangminőséget, akkor azt csak külső DAC-al teheti meg.(#34700) Burt1793
Igen, van olyan fej/fülhallgató, ami V karakterű. -
samu74
addikt
válasz
Digiflex
üzenetére
Attól is függ a hangerő,hogy mennyire van kivezérelve vagy keverve az adott zene.
Pl. nálam a nagyobb felbontású zenék(flac 96 khz 24 bit-3127 kbps) adott hangerőn halkabban szól mint mint pl. egy 320-as mp3.De abban egyet értek hogy a V karakter vesz el a részletességből. -
Digiflex
tag
válasz
üzenetére
Azért annyira nem... halkabb mint a többi telefonom, volt szerencsém több fülessel, és usb-s fülessel is kipróbálni. Pedig usb-n ugye igazából már külső hangkártya dolgozik, de mintha valami miatt direkt alacsonyabbra lenne véve a max hangerő. Kb. olyan 80%-ra... biztos a hallásunkat akarják megvédeni.
A bluetooth fülesemmel is halkabb, mint a megszokott.) és nem a zene minőségéről értekeztem...
vagy lehet, hogy csak süketülök?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Ennek ellenére az is jó ajánlat volt akinek épp kellett mellé más Telekomos előfizu is.
Én annyiért hoztam ki, T Otthoni mellé.