- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
A feleségem elcsaklizta a telefonom, szóval már csak sas módban leszek jelen a topicban!
További kellemes fórumozást mindenkinek!
Sziasztok! -
Diokhan
addikt
Sziasztok. Hajnali 1kor 90 százalékon volt az akku, most 8:20 van, és 25 százalék úgy, hogy hozzá sem nyúltam, csak pár értesítés van. Javaslat? Vagy ez normális?
-
Diokhan
addikt
Értem, sajnos a doboz nincs meg.
Viszont ma azt csinálta a készülék, hogy 40% akku állapot körül, amikor fel vettem és fel akartam éleszteni (munka közben a monitor mellett van, sokszor órákig,), lassan reagált mindenre, majd kiírja, hogy az ujjlenyomat olvasó nem válaszol. Kóddal sem tudtam kinyitni, ekkor le tettem, mentem a dolgomra, 10 perc múlva néztem, ki volt kapcsolva, fel tettem töltőre, 0%-rol kezdte tölteni. Azóta működik rendesen. Kezdhetek aggódni valami miatt?
Köszi. -
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Üdv. Az mitől függ, hogy a telefon 4G-t vagy LTE-t ír ki? Köszi!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Beléptem a topicba egy arany színű példánnyal. Jelenleg 6.0.1 android van rajta. Mit gondoltok, érdemes frissíteni? Ad annyival többet a legfrissebb droid? Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest