- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
nagyzoltan87 #5354 üzenetére
nem kell semmit, feltöltöd, kihúzod és használod.
össze kóddal végigpróbáltad?
-
válasz
nagyzoltan87 #4593 üzenetére
Én ezt rendeltem, és ma jött meg. S4 hátlap
Szuper minőségi a cucc. Egy kicsit vastagabb, mint a gyári, viszont épp ezért nem a kamerára fekszik fel a teló, ha leteszed. Nekem nagyon bejön!
Lőttem pár képet, de nem lett túl jó minőség(Nokia 6500classic) -
Fapuma77624
tag
válasz
nagyzoltan87 #3996 üzenetére
Sziasztok!Tudom nem ide vág de gondoltam megosztom a vásárlás elött álló és dilemmázó emberekkel a tapasztalataimat.Elöször is.Április 26-tól nyúztam egy S4et.Semmi maszlagot ne vegyetek be ami a marketing tol a fejedbe.(szemmel görgetés
stb)Viszont.A napokba boldog tulaja lette egy LG Optimus G-nek.A feleségem kütyübuzinak tart és ebben sajnos igaza van
Nemrég volt lehetőségem használni vagy 3 hetet egy S4-et is és azt kell h mondjam csupa nagy betűvel h VAZZZEG EZ LG????? Hol a francban volt eddig Lg??Ez a teló fantasztikus.Mindene prémiumot sugal fele annyiért mint egy S4.Számomra sokal meggyőzöbb az LG G mint az S4.Na az LG mellett tűnik csak igazán ki ,h mennyire gagyi a müanyag S4.Szoftverezetség bámulatos.Na jó,nincs benne szemmel görgetés(egy kalap szar az egész és inkább kikapcsoltam mert az ideg szétvágott töle) meg a többi ilyen baromság,de az Optimus 3.0 nagyon betalált.Egy jó tanács a kétkedőknek.Megveheted nyugodtan!Mondom én akinek rohadt sok telefonja és tapasztalata van.Kb havonta cserélem.Kapom őket mert ezzel foglalkozom de ez a G fantasztikus és már nem drága.Nagyon nem egy ilyen telefonért!!!És egy szóval sem mondtam ,h az S4 rossz.NEM ROSSZ de nem ennyiért.Egy vicc h mennyire hülyének néznek bennünket fogyasztókat!!!
Befejeztem és mielött lehurogsz,fogj a kezedbe egy G-t.Meglátod a különbséget.Nem csak árban.... -
Burt1793
veterán
válasz
nagyzoltan87 #3155 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy S2-vel a JB úgy tesz, mint nálad az S3, viszont ICS-ben 11 lapot megnyitottam, emaileztem és facebookoztam közben, majd visszamentem a lapokra és egyiket se töltötte be újra!
Ráadásul nagy oldalakat nyitottam meg! -
Def26
félisten
válasz
nagyzoltan87 #3152 üzenetére
Milyen képeket?
A rövid lényeg, Marta nevü t-mobile ügyintézőnk 200 embernek küldte ki másolatba azt a szöveget, hogy mindenki jelezzen vissza milyen címre kéri az ajándék tokot (merthogy a t-mobile -nál az első 200 rendelő ajándék tokot kap). Na az egyik muki ugy válaszolt az emailra, hogy berakta mind a 199 embert másolatba.
-
Def26
félisten
válasz
nagyzoltan87 #3130 üzenetére
Igen, ez egy tok.
-
válasz
nagyzoltan87 #3061 üzenetére
Tegnap este rendeltem
Általában két-három hét mire ideér, de majd lövök róla pár képet.
-
válasz
nagyzoltan87 #3059 üzenetére
Én ilyet rendeltem, Az egyetlen hibája, hogy a 4-es római számmal van ráírva..
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest