Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
Na addig jutottam a görcsölésben, hogy a lakásbiztosításomhoz kérhető Smart csomag ilyen esetekre (elektronikai kütyükre biztosítás), várom a visszahívásukat, hogy mennyi az annyi.
(Miután ahol veszem majd a telefont, ott nem lehet biztit kötni, más boltban meg csak saját árura adnak ilyet érthető okokból, biztosító pedig amúgy magánemberként nem áll velem szóba...)
kali: nagyon köszönöm a hozzá(m)állást és a segítséget!
-
k810
aktív tag
Igen, kiélezetten erre kerestem most rá és hát persze, hogy "tömve" van itt is és az XDA is tört kijelzős S4-ekkel.
Alapvetően nem vagyok dobálós típus, de persze előfordult, hogy pl. a töltőbe beleakadtam reggel, miközben próbáltam kimászni az ágyból kómásan és esett az előző telefon (50 centit, vastag szőnyegre). Nem vagyok az a típus, aki idegből dobálja asztalhoz/táskába/stb. a telefonjait, eddig minden mobilom 1-1.5 évesen gyakorlatilag gyári, új külsővel ment el a háztól, épp pár órája az S2-m is.
Fólia+tok párti vagyok.
Nem szolgáltatónál veszem a telefont, hanem boltban, két év gyári garival, ezért nem tudom, hogy lehet-e ilyen esetben biztosítást kötni (akár a Telenornál, mert 20-as vagyok, akár egy bármilyen biztosítónál).
Esetleg milyen tokot javasolnátok az ilyen paragépnek, mint én? Alu bumper? Spigen Case Neo Hybrid polikarbonát bumperrel? Tényleg halál rápánikoltam a dologra.
-
ricsi0307
senior tag
Kétszer is megcsináltam mind a kétszer maradt 8.Kapkodnom kellet mert ugye jött volna futár és csak úgy natúrba elkezdtem felrakni egy mf4-es tmh romot.Minden frankón betallózva helyére ezt kétszer is megnéztem pipák megfelelően majd strart.El is kezdte szép lassan majd kb. 10 perc múlva ki írta hogy fail.Na mondom fasza itt valami gebasz van.Úgy ahogy volt nyomtam neki megint egy startot.Akkor úgy befagyott az Odin mint a huzat.Teló lehúz gép restart majd újból nekifutok de megint beáll már az elején az odni.Ötlet?A futárt már baszhatom le kellet mondanom mert mégse adhatok a kezébe egy használhatatlan telefont...És jelenleg azt írja ki hogy dugjam kiesre mert valami nem jó a szoftal.
-
EkSYS
senior tag
-
nagyz1987
csendes tag
Nulláztam a vasat a gyári visszaállítással de sajna LTE így sincs, sajna jelen pillanatban nem tudok simet cserélni...de kérdeztem más tmobilost a melóhelyen és náluk nincs ekkora gebasz a térerővel tehát a szolgáltatói hiba majdnem kilőve...azon gondolkodom hogy mi lenne ha visszaraknám rá a 4.2t és megvárnám amíg szól hogy frissíthetem a 4.3ra...? ez lehet megoldás? Hallottam valami olyat hogy 4.3ról már cinkes visszaállítani alacsonyabb verziószámra merthogy mindenképp ugrik a gari nem lehet hivatalosra visszaállítani!? Köszönöm hogy eddig is segítettél!!!
-
Gizmo94
veterán
Pedig kár lett volna megkövezni ezért, mert mindegyik ront, még a szent tehén Spigen is. Amint írtad, sem a tapintás, sem a megjelenés nem lesz 100%-os, akármilyen fóliát is használ valaki. Nekem még egy telefonomon sem volt, ki nem állhatom, kifejezetten zavar.. A kijelző pedig sosem karcolódott meg, mikrokarcok sem voltak egyiken sem. Természetesen, aki olyan körülmények között használja, poros, vagy egyéb extrém környezetben, annak biztosan nem árt, de olyan fóliát még nem láttam, amit ne lehetett volna észrevenni....
-
-
w333
félisten
Tehát akkor a korlátozás, a gyári romokra nem érvényes ?
Gondolom akkor egy régebbi gyári romot is vissza lehet rakni !(#20871) kali
Magyarul ha egy olyan gyári romot telepít valaki amiben nincs benne ez a korlátozás csak akkor ugrik a számláló ?
(#20872) kecsetihunor
Jah most már értem köszi !
-
Maxentius
addikt
Félig OFF: volt tavaly egy Sony Xperia S-em, besárgult a kijelzője. De még mielőtt ez bekövetkezett volna, nyitottam a bootloadert, ezt nyomtalanul már nem lehetett bezárni. Így próbáltam szervizbe adni, visszakaptam javítatlanul, megvont garival és képpel dokumentálva, hogy buherált volt a teló.
-
Sword
őstag
Azt mondták, hogy jövő hét végére kész. Remélem tényleg.
Nem tudom hol van a kp-i szervíz, a garancia füzet a T-s honlapra irányít, a T-s honlap a garancia füzetre...
A samsung.hu-nál meg kiválasztottam a várost és a lakhelyemhez legközelebbit választottam. Mivle meg akartam kérdezni, hogy mi ez, garanciális javítás esetén akartam csak átadni a telefont, ezért nem akartam futárra bízni.Ja, látom szervizest írtál, bocs. Gondolod display-t cserélnek a konyhaasztalon? Ebben nem gondolkodtam valóban.
Miért gondolod, hogy lassú lesz?
-
Muffi
aktív tag
Ne haragudj de ez a beallitottam mit jelent? Mert irtad mar 20x h a megfelelő beallitas a lenyeg, de meg egyszer sem irtad le h mit hogyan allitottal be. Szerintem nem csak en vagyok vele igy h nem ertem h mit ertesz az alatt h beallitottad. Es ezt ne vedd tamadasnak mert nem annak szanom, csak szeretnem en is (meg velhetoen mas is) hogy 6 ora kijelzot kibirjon a telom es ne egyen 1.20GB ramot.
Szóval csak a segitsegedet szeretném kérni.
-
w333
félisten
Persze ez érthető hogy valamilyen szinten a biztonság a legfontosabb, de szerintem a korlátozás előtt is elég biztonságos volt, nem értem azóta mi változott ? egy kicsit most nagyon túlzásba vitték a dolgokat és "átestek a ló túloldalára" akkor ezek szerint a root / főzött romok / ubuntu touch -t is el lehet felejteni
Szerintem túl sokat jártak ők az Apple -el a bíróságra és valahogy rájuk ragadt ez a mentalitás, ennyi erővel akár az Apple -val is leszerződhetne és iOS -t pakolhatna a telefonjaira, de persze viccet félretéve azért ez egy kicsit övön aluli húzás volt ...
akiknek még csak nem is samsung telefonja van, tehát nem is érinti őket a változás, azoknak maximum önigazlásra jó
Én nem ezért írom hogy "önigazolásom" legyen, hanem azért mert ki tudja lehet hogy a következő telefonom pl. Samsung lesz, volt már S3 LTE is ! de hogy most ezeket a korlátozásokat behozták, lehet hogy inkább már egy kicsit mellőzni fogom a Samsungot, pedig semmi bajom nincs velük, de ez a korlátozás egy kicsit nálam is kiverte a biztosítékot ...
-
Horovic
aktív tag
Szia Kali!
Ha jól értem, ha megjön a 4.3 frissítés akkor úgy kell telepíteni, hogy előtte, és a telepítés után is gyári visszaállítást kell csinálni. De akkor az általam telepített összes alkalmazást újra fel kell telepíteni. Én úgy vettem a készüléket, hogy fel volt rá rakva egy igo navigáció. Ezt hogy tudom megmenteni a gyári visszaállítás előtt? Ha hülyeséget kérdeztem, előre is bocs, de nem szégyen a hozzáértőktől tanulni. Köszi! -
Kunsztler
senior tag
Jó persze eddig nem arról volt híres a Nexus az biztos
De kitudja lehet változik a helyzetZazenke
Ha fontos a kamera akkor itt nézegess körbe
-
zlatan77
aktív tag
Hú,én nem bírnám.
Rutinos S4 felhasználóktól szeretném kérdezni,hogy mik ezek amik a futó alkalmazások között vannak?
Fagyasztható,tilthatóak?
-Filter installer
-com.qualcomm
-Jelzés
-ELM Agent
com.sec.android.app Fl...
-com.sec.android.app ke...
-PageBuddyNotiSvc
-Unified Daemon -
skippper
senior tag
Ezt szerintem érdemes lenne beleírni az első hszbe, mert fontos lehet.
És miből lehet megállapítani, hogy valaki ebből az új adagból kapott-e készüléket?
Ha így van és korlátozott bootloader van, akkor van lehetőség még Custom ROM-ot telepíteni garivesztés nélkül, vagy erre már semmilyen módszer sincs?(bocsi, hogy ha ezek már voltak, de rengeteg hsz van és nehéz kiszűrni a valós tudást. Ettől függetlenül ennek szerintem helye lenn 1.HSZben)
-
-
fdisk
őstag
Nincs beállítva aut.mentés.Le is van fagyasztva.
Biztos vagyok benne,h rendszer alól sem törlődik semmi.Nálam legalább is nem.(igaz,főzött rom van fent)
Pár napja próbáltam ki.Biztonság kedvéért mindent lementettem pc-re,és nyomtam egy gyári visszát.
Minden megmaradt.
Cwm alatt nálam csak 2 wipe van.
Wipe data/factory reset és wipe cache partition.
Melyik a másik fajta wipe?Szakiii: Nekem nincs kétféle visszaállítás a rendszeren keresztül.
csabám: Ott van tudom,de az format néven fut és nem wipe.(bár ez lehet csak egy kis kukacoskodás
)
De ott sem minden formázás töröl mindent.Ma próbáltam a format system.et és így is megmaradt minden.
A többit nem próbáltam. -
fermacht1994
aktív tag
-
fermacht1994
aktív tag
Sajnos a CSC XEH
Rakta már fel valaki a német romot?Anno s advance-t nyúztam ott használtam orosz-t és németet is. Fú de gyűlöltem azt a retek telefont.
Amikor megvettem még GB volt rajta és hasított, majd amikor kijött a JB na ott meghalt a telefon. Nem volt kérdés mire váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest