Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
Valamiért nem megy nekem ez a hotfile s letöltés mindig megszakad nincs semmi más link?
-
válasz
rolcsibácsi #6296 üzenetére
nem nagyon hallottam róla, hogy akár a környező országokban is lenne ilyen prémiumos samsung gari.
a my samsung felületén kell beregisztrálni, van egy prémium szervizfutáros verzió, díjmentesen megy házhoz a futár, viszi és hozza a telefont, lehetőleg egy munkanapon belül javítják, és addig is adnak cserés készüléket. ezen kategóriába olcsóbb telefonok is vannak; galaxy w, s advance...stb.
van a díjmentesen háznál javító szervizes, aki megbeszélt időpontban megy ki a lakásra, és egy húzósabb problémát - alaplap, kijelző...stb cseréje - is akár 30 perc alatt elvégez, itt már csak a felsőbb kategóriás galaxy készülékek férnek bele.
csak gyártói garis telefonok esetén adott mind a két lehetőség, illetve fontos, hogy hivatalosan forgalmazva legyen adott típus az országban, függetlenül, vagy szolgáltató által. -
Cyberpunk
félisten
Majd a nóta 3.
Viszont számomra egyértelműen pozitív fejlődést mutat a Samsung. Az S3-at soha nem vettem volna meg annyira ronda szerintem. Komolyan ránéznem is rossz.
Ez már jobban néz ki határozottan. Ami tetszik most, hogy jönnek a különböző variánsok, mint a gyári Androidos, így gyakorlatilag Nexus-á avanzsál ez is. Vagy az Active az kifejezetten tetszik is.
rolcsibácsi: tudtommal csak nálunk van ilyen. A Samsung.hu-n regisztrálsz, aztán kérhetsz házhoz szerelőt is, és helyben javítják neked.
-
zack
nagyúr
N4 kijelzőidejét/készenléti idejét még be tudtam volna nyelni, és alkalmazkodni hozzá, de ez a térerő probléma, amit korábban írtam, odavágott rendesen. Csak alaplap csere.
Egyébként pattogós volt a rendszer rajta, és remek moddingok voltak rá...OTG csak külső Y kábellel a +5V miatt, ami elég nyűgössé tette a használát számomra, mert Note2-nél nagyon megszoktam.
Egyébként majdnem megint Note2-öt vettem gyári garival...De ugye az nem lett volna előrelépés. -
gyártói garanciában csak a samsung, viszont akkumulátoros üzemidőben jó s4 (i9505), a xperia z és a nexus 4 gyengébb, ha a kijelzős használatot nézzük, bár a z is tud ~ annyit, mint az n4 - és ez fájó a nexus 4 szempontjából, hiszen nem full hd kijelző...stb.
s4hu|SyD^; akkor én google címtárba nyomnám fel, mivel van olyan formátumos mentési lehetőséged, amit az megeszik, és onnan szinkronizálnám le az s4-re, hiszen itt amúgy is alap a google fiók.
akkor pláne nyerő leszel, hiszen az s4 például a h+ t-s hálón is szakít, a wave meg 3 megabit/sec környékén korlátozódik. -
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6286 üzenetére
Az hát, csak felvágta drive-ba, ott meg egyből rárontott a sok éhenkórász, szedik ezerrel, te meg lemaradtál.
-
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #6284 üzenetére
Hát...Én ezt pontosan tudom, Sennheiser IE8 + FiiO E11 + Sony SWZ-S618F tulajként.
Kipróbálom majd IE8-cal mit produkál.
(#6288) Cyberpunk
Nem biztos hogy ezt vettem volna, de visszalépni nem akartam, és nem volt semmi más ami szóba jöhetett mint alternatíva. Note2-öt szerettem, de fél év után eladtam, majd a Nexus 4-ben csalódtam. HTC One túl van árazva, és sok a gond velük, Sony Z gyatra aksi, szóval nem volt más, mint az S4 ami az előrelépést illeti.
Meg azért a Premium garival nyugodtabb is vagyok. Pl a Sony Z-n 3-4 hetet ül a Sony szerviz...Ilyen telefon ebben a kategóriában nekem nem kell.
-
válasz
s4hu|SyD^ #6285 üzenetére
nem biztos, hogy a kies a legmegfelelőbb erre a dologra, de megpróbálhatod, hátha nem lesz probléma.
bada nagyon régen volt a kezemben, milyen formátumokban lehet lemeteni a névjegyeket?
kérdezted korábban a mobilinternetes sebességet a wave kontra s4 viszonylatában, még 3g esetén is jelentős előnnyel bír az s4, lásd; link
igaz, ez lefedettség, előfizetői konstrukció...stb függvénye is, ahol csak edge van például, ott mind a kettő lomha lesz, vagy ha egy adott területen csak 2 - 3 megabit/sec adott a szolgáltató által, akkor nyilván nem lesz különbség, de ahol adott gyorsabb mobilinternet, ott látványos lesz az eltérés, az lte hálóról nem is beszélve! -
s4hu|SyD^
addikt
Ha egy Wave-ről váltok S4-re KIES-el elég lementenem a cuccokat (névjegy stb.) és majd átrakni S4-re vagy van más program is rá? Telón is meg SD kártyán is vannak dolgok mentve. Bada vs Android nem ütközik? -igazából csak az üzenetek és a telefonszámok a lényegesek. Memkártyán lévő dolgok úgyis megmaradnak.
Ja és milyen programokat és firmeket kezdhetek el szépen letöltögetni? Ha holnap meglesz a teló kérdezek még itt rengeteget. Előre is bocsánat!
-
ThorsHUN
őstag
Kamera begyorsult vegre?
Mert gyerekeket kellene fenykepezni es azt az eddig probalt kiallitott s4esekkel tuti nem lehetne... tul gyorsan mozognakZack:
Dare2live itt az egyik leg audiofilebb forumtars, ezert mondtam, hogy ha neki jo, akkor neked is.
Viszont amire felhivnam a figyelmed, hogy nem mindegy milyen fulest hasznalsz.
Alacsony impedanciaju fulessel magas hangeron pattog a hang.
Ez megszunik magasabb ellenallasu fulessel. (15-25 folott)(#6231) csabám
Nah akkor (ha az exponalasi idot is helyrehoztak) mar csak a zenenel a pattogast kell megoldani es okes is a dolog -
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #6282 üzenetére
-
charlie1975
aktív tag
tudtok valami linket a pre-root romhoz ahonnan gyprsan lejön?hotfileról töltöttem és 90% nál megállt
-
laci0530
senior tag
A fülhallgatóval történő zenehallgatáskor olykor fellépő pattogás megszűnt a mostani frissítéssel? És a videó rögzítésekor?
-
Sanci789
aktív tag
válasz
charlie1975 #6272 üzenetére
ahol lehet uninstallálni az alkalmazásokat, ott rányomsz arra az alkamazásra amit át akarsz rakni, és ott van, hogy áthely. sd kártyára
Én se találom a HDR videót. Valaki megtalálta?
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.YCityBoy #6275 üzenetére
Root nélkül ne is keresd.. Csak cwm-ben fogod megtalálni, a gyári nem enged oda. Azt hittem, rootolt telefonnal nyomod és cwm alól ügyködsz.. Normál recoveryben nincs erre lehetőség, csak rakd fel a romot.. Data/factory reset azért van, de arra ügyelj, hogy akkor repül mindened, előtte ments.
-
mycso
veterán
válasz
advanced menün belül találod (CWM-ben)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Tölts le egy cwm recoveryt és abban működj. Meglesz egyből.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.YCityBoy #6273 üzenetére
A dalvik cache egy menüvel beljebb van, az advancedben.
-
-
charlie1975
aktív tag
A MEA romban hogy működik a programok sd re helyezése?hol találom?
-
tsuckware
tag
Sziasztok! Légy szíves azt nézze meg valaki az MEA romban, hogy ez a villódzás, ami a bill. megjelenésekor van, az eltűnik-e! Ha igen én is nekiállok romolni
-
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor lehet, hogy nálam ezek a launcher problémák ez miatt vannak, hogy nem előtte csináltam meg ezeket
Akkor meg is van az esti program -
Gizmo94
veterán
válasz
N.YCityBoy #6267 üzenetére
Előtte lenne ideális... Bár én a következőképpen szoktam romolni: Data/factory reset vagy full vagy megawipe.
(ez utóbbi kettő script szerintem s4-re még nincs) . Utána wipe partition cache-dalvik cache.
Felflash az új rom, és megint egy wipe dalvik cache. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #6267 üzenetére
Inkább előtte.
-
-
Sanci789
aktív tag
Feltoltam gyári T-s MDC-s (csak rootolva volt) romra ezt az új pre-rootedes ME3-at mindenféle wipe nélkül. Minden flottul ment, és nagyon pöpec, hasít, semmi akadás, és természetesen megmaradt minden beállítás/alkalmazás. Erősen javasolt mindenkinek
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6263 üzenetére
Hát, én sosem javaslok nem tiszta, azaz wipe nélküli telepítést, de igen, feltolhatod a romodra a másikat így egy az egyben is, próba-szerencse alapon, ebben az esetben megmarad mindened, de könnyen lehetnek a későbbiekben ebből lagok, fc-k, amiknek meg nem nagyon lehet örülni...
-
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #6263 üzenetére
igen
-
FrankMonzano
őstag
válasz
N.YCityBoy #6260 üzenetére
Igen,igen vagom h valaki irkalta ezt,ezek szerint te,nem igazan volt idom visszanezni... erdekes jelenseg. Az aksi kerdesre mi a valaszod ? Most tesztelem en is a novat. S2-n nem lassult be emlekeim szerint,csak ott az ics miatt a touch meg botranyabb lett vele mint alapbol...
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6259 üzenetére
Már rootolt rom. Tartalamazza a rootot, neked nem kell rootolnod.
-
válasz
FrankMonzano #6258 üzenetére
Már elég sokszor leírtam itt, hogy nekem pont ez volt a bajom de nem csak a Novával hanem mindegyik launcherrel amit kipróbáltam ezen a telefonon a régebbi romokkal, hogy egy idő után random, nagyon elkezdtek akadozni belassulni stb...
Eddig ezzel a rommal nem tapasztaltam ilyet se a gyári launcherrel se a Novával, holnap próbálom a Next 3D-t!!! -
charlie1975
aktív tag
mit takar az hogy pre-rooted rom?
-
FrankMonzano
őstag
Gyerekek, nektek mi a velemenyetek a novarol? Tenyleg belassul egy ido utan ? Illetve az aksit nem eszi jobban mint a TW ?
-
zola-
őstag
válasz
N.YCityBoy #6256 üzenetére
Wifivel nincs gond! Mobilnettel tolom HSDPA halozaton. Ott melegszik.
-
Nekem meg pont a ME2 rommal melegedett jobban, 5 órája nyüstölöm folyamatos wifi mellett és a kijelzőhasználatom is csúcsot döntött ezzel a rommal, eddig maximum 5 óra volt de ezzel 5 óra 40 percre felkúszott
Nova Prime-ot is feltoltam és olyan gyors, hogy nem tudom követni, igaz beállításoknál a fénynél gyorsabbra tettem, ME2-nél nekem megadta magát a Nova nem 1X, ennél egyenlőre csodálatos
Holnap Next 3D következik, meglátjuk azt, hogy szeretizola--Értem, na azzal még nem próbáltam, de nekem wifinél melegedett jobban ME2-vel!
-
csabicska
senior tag
Az átlátszó statusbar megvan,csak a gyári launcherrel megy.
Viszont a HDR videot nem találom. -
zack
nagyúr
válasz
Ateszpapa #6245 üzenetére
Köszi.
Végre itthon...Sok időm nem lesz belakni most, mert megyek futni, és csak egy gyors Endomondo Pro telepítésre van időm, de utána fejest ugrok a romolásba.
Voltam gyorsboltban, vettem hozzá egy egyszerű fekete belebújtatós tokot...Fülig ér a szám egyelőre.
Gyerekek ez a Nexus 4...Egy rakat xar.
Szoftver gyors, nincs lag, f@szán moddolható, de a vételi stabilitás olyan pocsék, hogy ilyet évek óta nem láttam. A 2 hónapos telefonon 40% volt a Telenor jel lakásban, ahol a többi telcsim tökéletes volt. Innentől kezdve a beszéd minősége is csapnivaló volt, ami a fő szempont egy telefon esetében nálam. Szóval LG, Nexus nekem nem kell többet. Hiába a pazar összeszerelés, anyaghasználat, romolhatóság, ha "elcsúszik" ilyen fontos dolgokon, mint gyenge és ingadozó térerő, és gyatra beszédminőség.
Ráadásul megtudtam, hogy a svájci és ázsiai piacra szánt modellek, amikből Magyarország is kapott, eleve alaplaphibásak, és ezért van a gyenge térerő. Persze ezt nem orvosolják gariban, mert nehéz bizonyítani, és nem az van hogy nem tudsz telefonálni vele, csak annyi hogy xar minőségben. -
zola-
őstag
Tudom hogy mar irtam, de engem idegesit a melegedese az uj rommal. Amugy fel nap hasznalat utan nem talaltam hibat.
-
Ateszpapa
addikt
Örömmel látom, hogy egyre többen leszünk boldog S4 tulajok!
Én az S2-őt váltottam le, de látom, hogy van aki Note2, iPhone, HTC One, Sony Z után jöttek.S4 hozott titeket a klubban!
-
csabicska
senior tag
Felettem az új MEA romot, de sem az átlátszó statusbart, sem a Hdr videót nem találom. :-(
-
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Aki felrakta a MEA romot:
esetleg a tesztekben (quadrant, stb. ) is jobb lett a teló? És tényleg nem akad meg egyszer sem? Bár munkatársamnak Note2-je van, és azt sem tudom megakasztani, szóval ezzel a hardverrel is meg lehet oldani, az tuti.
-
-
csabám
addikt
Ezek változtak az új MEA romban:
- New Camera firmware with HDR video
- Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
- Smart Pause Toggle
- Move Apps to SD Card
- Semi-transparent status bar
- New Icons in Settings
- Secure boot status in “About Phone”
- Increased display legibilityEste fel is rakom.
-
zack
nagyúr
Nos uraim...Megvan!
Fekete, 2 ev magyar garis I9505.
Annyira friss hogy meg itt vagyok a boltban. .
-
joe357
tag
válasz
N.YCityBoy #6218 üzenetére
Ota frissítésként is jön?
-
s4hu|SyD^
addikt
3 szolgáltatós UK i9505el van valakinek tapasztalata frissítés terén?
Egyébként az S4-ben lévő modem sokkal gyorsabb, mint a Wave-ben lévő? Mivel én laptopra kötöm és úgy használom a netet így nekem fontos, hogy gyorsabb legyen. A boltban a csávó azt mondta, hogy az S4-el gyorsabb a böngészés és a letöltés, bár ő konkrétan a telón netezésre gondolt. Nincs itt normális net így minden bizonnyal ha szoftverfrissítés van/kell akkor neki kell állnom letölteni mobilos nettel és nem nagyon szeretném ha mondjuk megakadna és elcseszné az egészet. Szar netter is véghezvihető egy frissítés minden gubanc nélkül?
-
vick33
tag
a böngézőmás mint az S3 ban az még a jelly bean böngészőn alapult, ez már chrome 18-on annak az összes előnyével és hátrányával... A lapok betöltése chrome alatt nagyon gyors, de a görgetés meg a zoom az már más tészta. Én inkább a chrome beta firefox beta combót ajánlom plusz esetleg a boat browsert. A chrome bétában a problémák jelentős részét már kikalapálták. A firefox meg meglehetősen gyors lett az utóbbi pár frissítéssel.
-
assemble
addikt
-
Intel q8200
senior tag
Szomoru vagyok, hogy a telefon meg nem talal frissitest. Kene mar az az MEA.
Most olvasom, hogy meg csak i9505-re van. De hamarosan kapja az i9500 is. -
zola-
őstag
válasz
N.YCityBoy #6218 üzenetére
Meg a bongeszon azert csiszolhatnanak....ahogy gorgetek ugy toltogeti neha a lapot. Meg azert az meg darabos.
-
Nagyon jó lett az új MEA ROM 2 órája tesztelgetem és semmi hibát nem tapasztaltam ami nagy szó
Igaz még csak a gyári launcherrel, de sehol egy röccenés sehol egy akadás, el sem akarom hinni
És az SD kártyára való pakolás csak hab a tortán
Késő este vagy holnap feltolom rá a NOVA Prime-ot meg a Next 3D-t, hogy azokkal is ilyen lesz-e, majd leírom már akit érdekel -
csabám
addikt
válasz
Sanci789 #6216 üzenetére
Naptár/óra: szerintem Zooper widget
-
Sanci789
aktív tag
Úúú, ezt nézzétek
[THEME][9500/5]*DOMINATION*v1.2*TRUE HOLO(6.06.2013.)*AOSP*DE/ODEX*MDM/ME1/2/3*Online
Pont az első 3 képen, az a naptár/óra/időjárás melyik program vagy widget? sürgősen kellenek -
csabám
addikt
-
vick33
tag
válasz
MunezXBK #6209 üzenetére
Én azóta amióta egyszer véletlen használtam a fülest amit a nexus s hez adtak, nem merek még hozzá érni sem a gyári füleshez:-) Bár az igaz, hogy adtak egyszer egy fülest egy orange ways buszon, azt nem alázza semmi
nekem van egy pár sennheiserem azokkal gyönyörűen szól. De mindenképp próbáld ki, mert néhányan azt írják hogy a méregdrága shure fülesekkel baja tud lenni
-
KKevin
tag
Az enyém is megjött, fekete a telefon, de a töltőfej meg az adatkábel fehér hozzá, másnak is?
-
vick33
tag
válasz
Szakiii #6198 üzenetére
nem árulnak 32 gigást:-) tehát elég necces...
nekem is van egy nexus 7-em, de mostanság 6 nap körüli üzemidőket produkál. A nexus s mellett még kellett, de az i9505 mindenben gyorsabb szebb jobb. nem használom ki. Meg akarom várni a 4.3 updatet aztán én is eladom.
tényleg mennyiért adtad el a nexus 7-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Politikai mémek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest