Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok.
Hogy mőködik a JB-ben a több ablak?
Előjön, meg a status bar lehúzásával megjelenik " több ablak" ikon de nem tudom használni.Egyáltalán mitől jött elő ?
Hol van leírása?
Kösz előre.
Robi -
nggabi
félisten
megnézed h aludt e végig, appokat átnyálazod, ami nem kell levesbe vele.
láttam ma végre nóta2-t
a hátlap nem gáz, felbontás szokható. cerka sajna nem volt hozzá, és persze eladó se volt épp arra h elkérhessem. a kamerán és a +ram +akksin kívül sok értelme nem lenne váltani. persze szép nagyon... azé megdobbant a szívem
-
puskint
tag
3G/WIFI be volt kapcsolva? - ha igen, kapcsold ki ejszakara.
De lehet, hogy nalad is az volt, amit en tapasztaltam az LS2 rom-nal: menj be a Beallitasok/Akkumulator menupontba, katt. a Media-ra es allitsd le (Kenyszeritett Leallitas). Ezutan nalam fenyevekkel jobb lett az akkufogyasztas, szinte nem evett semmit standby-ban.#14193: Sokan panaszkodnak a Beta-ra, hogy nem megy ez, meg amaz...
-
deka10
senior tag
Sziasztok közben megjött a note fel is frissítettem gyári 4.0-ra kérdés ilyenkor érdemes valami féle resetet csinálni?
-
vakondvok
tag
Van Alliance Beta 1. Mindjárt telepítem.
Bocs ha már vót' má' -
Locsi
senior tag
Kicsit soknak találom az Ultimate fogyasztását. Egy éjszaka alatt 100 -ról leesett 68-ra. Az ICS alapú RocketV12 nem evett ennyit.
-
Hofeher
aktív tag
Produkt kodot hogyan lehet viszaállitani
-
ólomvarjú
tag
És a négykettő gapps
-
ólomvarjú
tag
négykettő kamera
Feltettem, működik, a panoráma is! -
Kakumix
senior tag
válasz
kisstom #14183 üzenetére
Eddig két dologról hallottam:
a) Pár lítium akku felrobbant egy repülőn / bombát csináltak és az robbant fel a repülőn, majd emiatt minden csomagot egyesével ellenőriznek a hongkongi hatóságok
b) Valami kínai államtitok szivárgott ki és ezért ellenőrzik az összes csomagot.
Az elsőt hihetőbbnek tartom és mintha magyar hírportálon is olvastam volna ilyesmiről, de most nem találtam meg. Ráadásul közeleg a karácsony is, ezért szerintem ez még lassulni is fog. -
kisstom
csendes tag
Nekem is feltűnt, hogy lassan jönnek a dolgok ebay-ről.
Tudja valaki miért? -
nggabi
félisten
válasz
dave182 #14176 üzenetére
mondanám h én ebayről rendeltem, de mostanában nem jönnek meg a csomagok. keress itt a hardveraprón, vagy fagyálló is árul. aki ügyes nekiállhat forrasztani is. igazából nagyon ritkán kell, de akkor nagyon
ronson88: nagyon nem illik vaterás linket berakni szakmai topikba...
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
nggabi #14174 üzenetére
Ahha! Értem, köszi!
Ahogy bartátkozom ezzel az Alliance-szal nem is olyan rossz. Csak a TW felület sajátosságai ne lennének..
De majd csak megszokom, amúgy eddig jó minden, nem FC-zik, gyorsnak is mondható, majd meglátom milyen stabil. Kamera programnál hiányzik pl az oldalra húzás és bejönnek a képek dolog. De arra van nativ kamera program.
-
Pietro 22
aktív tag
Huhh valamit nagyon elbaszarintottam.
Ügye fent volt az Alliance rom, de nem fogott meg, és vissza akartam tenni a PA-t.
Recoveryben wipe, és install, de azóta csak a Galaxy Note N7000 feliratig jutok el, nem megy tovább. Bekapcsolaskor bejön a felirat, 2 mp-ig, utánna eltünik, 1-2 mp után megint bejön 1-2 mp-ig, aztán kész, fekete kijelző. Ill nem teljesen fekete, lehet látni, hogy be van kapcsolva, mert minimálisan vilagosabb mint a fekete. Se recovery, se download mod nem jön be. :S -
winhelper
tag
Jelly Bean alatt Te szabályozod:
-CPU maximális órajelét veszi vissza
-képernyő energiatakarékossága
-böngészés közbeni háttérszín módosítása
-érintés visszajelzés kikapcsolásaTudom, hogy ICS alatt is volt energiatakarékos mód, gondolom ugyan ezeket állította, bár ott böngészőn belül is lehetett az energiatakarékossággal játszani.
-
djapor96
senior tag
Stock alapú JBre van már BLNes kernel?
-
BéHGT
senior tag
Ha energiatakarékos módban van, mikből vesz vissza??
-
Pietro 22
aktív tag
Tud valaki adni egy linket akkor az eddig legjobbnak velt JB-hez?
-
winhelper
tag
válasz
206 cc #14152 üzenetére
Felraktam a 3.1-es kernelt. Gyorsabb határozottan tőle az Ultimate.
A galéria FC másnál is jelentkezik az online albumoknál (Facebook, Picasa)? Kíváncsi lennék, hogy ez Ultimate sara vagy még egyik JB verzióban sem működik?
Nem szívesen raknám újra az Alliance verzióval, ha ott is ugyan ez a hiba. -
ólomvarjú
tag
válasz
puskint #14129 üzenetére
Nem tudom, nekem ez az első samsungom. Előtte volt xperia arc, attól nálam jobban bejött a kijelző. A billentyűzet.., igen az lehetne jobb, nem találtam még olyat ami nekem mindenben megfelel.
Na de...
Ami nálam továbbra is a legnagyobb gpndot okozza, az az, hogy ha felrakom a jbt, nincs mobilnet. Azelőtt se volt sose ics alatt, meg amit néztem már 2 jbt, ott sem. Egyedül a cm10ben van, és nem tudok rájönni, hogy mi van ebben, ami jb ben nincs. Ennél ahogy felteszem, minden állítás nélkül megy. Nem otthon vagyok, kinti feltöltős kártya. Nincs ötletem -
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Az Ultimate eddig jo gyors. megy a call record a secphone csere után.
A toll gyors de továbbra is 1 mm el arrébb rajzol... Samu MIÉRT?Lezárt képernyőn viszont nincs a kamera (telefon sms) - képernyő feloldó gyors indito ami az elozo JB-ben (Rocket v1 ) volt.
Masnak sincs vagy ez csak az ultimate jellemzoje
Vagy ez csak a rocketban volt?Üdv.
R -
thenameless
tag
-
-
Pietro 22
aktív tag
Akkor varom a visszajelzesed!
Most a PA (utacka) okt 25.ei romjat hasznalom, fain teljesen, csak ahogy latom mar ez a 2 het alatt us rettenetese elhaladt mellette az ido!
Airview, dual screen, s-pen tamogtottsag, stb, szal ideje lenne felraknom egy jb-t amin ezek, ill minden mukodik rendesen.
-
válasz
Pietro 22 #14134 üzenetére
A Bangasti-féle változattal azt tapasztaltam, hogy egyrészt nagyon durván merül, másrészt a stylus bár pontos, meg-meg akad - ami Draw Somethingben (fenntartom, hogy a stylus egyetlen felhasználási módja, amire alkalmas) elég gázos.
Most rakom fel az Alliance variánst ebben a percben.
-
Pietro 22
aktív tag
Melyik most a legjobb jb rom, amiben minden mukodik, faintos es napi szinten hasznalhato? Ovastam itt Ultimate-et meg Alliance-t? Azok? Vagy vannak masok meg?
-
Kapanyél
őstag
Kellene egy tényleg objektív vélemény a PB minőségéről!
Ha a beállítások menüt húzogatod/görgeted föl-le, de lassan, akkor látszik, hogy picit röcög vagy full smooth? Azaz tényleg megvan a 60 fps vagy ez is olyan, mint a többi új ROM, hogy csak pszichikailag hat?Sokan írták már, hogy a gyári JB kb. CM10 sebességű, ezért kérdezem. A CM10 valóban hasít, de az alacsony képfrissítés meglátszik rajta.
-
-
puskint
tag
válasz
ólomvarjú #14128 üzenetére
Ja, hogy a hid alatt lenne a 2. potmeter? Lehetseges, ha jobban megnezem a kepen, tenyleg olyan a korvonala. Sajnos nalam a toll hasznalhatatlan ilyen formaban, lehet a vedofolia miatt is, de nem jo elmeny vele rajzolni. Mas, amit eszrevettem, hogy a Note kijelzoje kevesbe erzekeny mint mondjuk az S+-é, es bar nagyobb a kepernyoje, nem pontosabb a billentyuzete (volt egy Huawei U8650-em is, na kb. azzal van egy szinvonalban a Note erzekenysege
); meg a betuk is, amikor olvasok, ugy tunik, mintha egy reteg uveg alatt lennenek, nem a kijelzo tetejen, mint az S+-nal. Lehet, hogy mindezen apro negativumok a Wacom-os retegnek koszonhetoek (meg pl. az is, hogy nincs akkora fényereje sem), de akkor legalabb menne normalisan a ceruza... Vajon a Note2-nek jobb a cerkaja, vagy maradt ugyanilyen?
#14120 Karma, erre gondoltal?
-
ólomvarjú
tag
válasz
puskint #14107 üzenetére
Na ahogy van az 5 ös, attól balra a külön részen van nekem a pici. Csak nekem nincs az a kis műanyag áthidaló. Bár ha jól látom a képen neked is ott van csak ugye el van takarva. Nekem fehér a note, talán azért a különbség. De hogy semmivel nem férek hozzá, az biztos
Meg a gomb is sokkal kissebb
-
winhelper
tag
Egész nap az Ultimate-et nyüstöltem, de nem vagyok 100%-ban elégedett vele.
A legidegesítőbb, hogy behúzza a galériába a Facebook és a Picasa albumokat, de megnyitom a mappákat és ha a képekre bökök folyamatosan Fc-zik.
Természetesen a telón lévő képekkel nincs semmi gond megnyitásnál.
Az Alliance ROM ígéretesebbnek tűnik, tapasztalat valakinek? -
törölt tag
Én is úgy tudom, hogy a Stilus PEN-ek a kapacitív képernyőhöz vagy a notik touchpad-jához hasonlóan az elektromos töltést érzékelik. A PENek pedig a merevlemezek műanyagzacskójához hasonló anyagból készülnek, amik a környezetben fellépő elektromos töltéseket magukba szívják és tárolják. Gyakorlatilag, mint egy kondenzátor csak gyengébb hatásfokkal. Telefon esetén nem nehéz, hisz az ember is egy hatalmas "kondenzátor", illetve a GSM rádió is szórja a töltést rendesen. A pen segítségével ezeket viszed át a képernyőre.
Én így hallottam ...
-
puskint
tag
válasz
KTTech #14121 üzenetére
Én meg konkrétan arra értettem, hogy a felnyitott, látható részben nincs elem (szó volt erről is, nem?), sem második potméter. Mivel mások azt írták, hogy utóbbiból 2 is van, arra gondolok, hogy lehet többféle pen is létezik a Note1-hez.
Más: megnéztem a Bamboo-m tollát, abban sincs cserélhető elem. (A Bamboo tolla meg nem jó a Note-hoz.)
-
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Tegnap kiprobaltam egy Sony MW1 sztereo bluetooth fulhallgatot.
22 eFt. az Iponnál.
Ez a BTv3.0 át tudja.Okos meg jól is szol. Nekem túl sok benne a mély. egy ido múlva fárasztott.
Több dolog miatt vittem vissza:
1. - a beépitett FM rádio hangja kb. 3-5 percenként megbicsaklott.
2. - amikor hangalapu tárcsázást megnyomtam a BT kapcsolat felépítése 2-3 mp volt.
Ez nem sok. de nekem nem tetszett.
3. - SD kártyára másolt számaimból 2-3-at nem listáz ki. Pedig ott van. A file névben nincs ékezet...Igazából nekem a BT önmagában macerás. Még egy kütyü. amit töltögetni kell. Lassabb mint a kábeles.
Ezt is be kell kábelezni az ingen a fulesekhez... Akkor meg mi az elonye??Aki a BT-t szereti annak viszont nagyon jo választás lehet mert tényleg szépen szol.
Messze jobb mint az előd az MW600, mind hangzásban mind kezelésben.Hajrá Romolók.
Lejött az JB Ultimate és az Alliance most donteni kell melyiket Flasheljem.
Robi
-
nggabi
félisten
az alliance már egész jó, a Gnote is megy csak a megnyitásnál fagy ki, de tulajdonképp a többi része jó.
más: itt egy firmware checker sammobilehoz, ingyenes és van widget [link]
-
vakondvok
tag
Azt, hogy kell JB-n beállítani, hogy a háttérkép ne állított, hanem fektetett legyen és lapozható? Mert a méretet tudom állítani, de ezt nem : )
-
puskint
tag
Ha valakinek volna kedve még visszatérni az S-pen témára: ma megint szétszedtem és csináltam is róla egy fotót, hát így néz ki:
Szóval se elem benne, se második potméter, ha valakinek másmilyenje van, akkor lehet többfajta készült belőle. A potméter csavargatása nem csinál szinte semmit, a toll is elég béna, mert jól oda kell nyomni, hogy írjon és mondjuk fényévnyire le van maradva pl. a Wacom Bamboo sorozattól (ugye ebben is Wacom van).
Na további jó rom(b)olást. -
fujifilm1
senior tag
válasz
puskint #14097 üzenetére
Hello.
A call recordot meg elkészitette eyebee es felrakta az Alliance Jb LS7 romhoz egy hozzaszolasban...
call record JB LS7Akkor ez igéretes kis rom
en is toltom. De mindegyik tetu lassu. Nincs gyors link?
Kosz,
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 16/128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest