Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
JB-nél is arrébb fog a toll, de kezelhető.
-
clorid
csendes tag
válasz
Nazara #20098 üzenetére
Igen, lehet hogy gbnél volt inkább probléma az, hogy mellette fog a toll nem pedig ott ahol a kijelzőt érinti. Jbnél akkor ezt a problémát már orvosolták. Köszönöm a választ. A toll kopásáról tudsz mondani esetleg valamit? Nem csúszik ki könnyen a helyéről a sok használat miatt? Nem kopik ki a helye? Csak mert nem örülnék neki, ha egyszer csak elhagynám. Most már csak azt kellene elődöntenem, hogy érdemes e váltanom s2ről.Nem tudom hogy jelent e annyi pluszt a nagy kijelző és a pen, hogy érdemes legyen.
-
Nazara
őstag
válasz
clorid #20095 üzenetére
Szerintem hétköznapi felhasználás során ezzel semmi gond nincs, pl. itt egy JB videó a Note-ról, nézd meg. Ezeket a feladatokat tökéletesen végre tudja hajtani, nincs velük gond.
(#20097) clorid: A JB-ben már ha a kijelző fölé viszed a tollat, akkor megjelenik egy kis pont, ami mutatja, hogy éppen hol fogja érinteni a kijelzőt. Nem csúszik ki, legalábbis ilyesmire még senki nem panaszkodott.
-
clorid
csendes tag
Még egy kérdés eszembe jutott, az s pen hogy dolgozik? Használható, vagy igaz az, hogy nem ott fog ahol kellene, hanem pár mm-rel arrébb? Illetve sok használat után nem e csúszik ki könnyen a helyérő?
-
clorid
csendes tag
-
Nazara
őstag
válasz
clorid #20093 üzenetére
Szia,
Nem volt S2-m, de a Note-ról tudok véleményt alkotni:
Általában azt mondják, hogy kicsit lomhább a második Galaxynál, de ez érthető is, lévén sokkal több pixelt kell működtetnie a procinak. A JB frissitéssel a kijelzőidő olyan kb. 3 óra, viszont készenlétben nem merül annyira.
(CM-ek állitólag jobbak ilyen téren.) A kényelem zsebmérettől függ, ha feszes nadrágokat hordasz, akkor nyilván az, ha viszont nem, akkor teljesen elviselhető. De ezt vásárlásnál ki tudod próbálni.
Az egykezes használat pedig bőven nem lehetetlen, csak az átlagnál nagyobb mancsok, vagy jobb kézügyesség kell hozzá.Én vidáman elvoltam vele, csak nagyon ritkán zavart a nagy méret.
Általában viszont a gyönyörű kijelző kárpótol mindenért. -
clorid
csendes tag
Sziasztok!
Én új vagyok itt, igazából hátha tudtok segíteni. Vagy ha ti nem akkor ki..???
Gondolkozom egy note vásárláson, S2-t cserélnék vele. Az érdekelne, hogy megéri-e a cserét? Pl. gyorsabban merül e átlag használat mellett a note? Mennyire kényelmetlen zsebben, vagy 1 kezes használatnál? Minden választ és javaslatot szívesen fogadok! Előre is köszönöm!
-
handrash
őstag
A nagy melegben elszíneződött a kijelző, mintha az rgb egyik színe kiment volna, újraindítás óta jó.
-
Darellus92
aktív tag
-
Nazara
őstag
válasz
Cynicelectro #20082 üzenetére
Maximum fényerőn használod? Bár az internetnek nem kéne ennyit ennie, próbálj meg esetleg egy másik böngészőt. Ez annyira nem vészes egyébként, ha kiszámolod, 30%-ot merült kb. 1 óra alatt, még van benne kétszer ennyi, ami már 3 óra.
-
dave182
senior tag
Hali, LiveNote 5.2 XXLT4 van fent most, a kérdésem az lenne hogy az s voice alkalmazás vajon miért nem megy?Folyamatosan azt irja hogy nincs hálózati kapcsolat...valaki tud rá megoldást?
-
Nazara
őstag
válasz
Cynicelectro #20077 üzenetére
Nem lehet, hogy valami processz beakadt? Nézd meg ne csak a kijelzőt, hanem, hogy mi, és hány százalékban használta az akkumulátort.
-
törölt tag
válasz
Cynicelectro #20078 üzenetére
okés, köszönöm.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
#51177472 #20076 üzenetére
A beállítások menüben, mentés és visszaállítás, gyári beállítások visszaállítása és utánna egy belső memória formázás. Vagy lehet a recovery-menüböl. De azt csak akkor tudom ha látom, elvileg hangerő fel home gomb és bekapcs gomb hozza elő, előbb wipe cache, utánna factory resett.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Nazara #20071 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat! Ránézek majd a kijelzőidőre de brutál merülést produkál 20 perc net 100-rol 87%-ra csökkenő akksi. Az lehet, h. az előző gazdája azért Root-olta, h. a procit húzza fel. Én csináltam factory reset ahogy megvettem. Nem lehet, h. valami mégiscsak megmaradt a régi tuning progikbol, beállításokból?
LG Optimus 3D-mhez már rendeltem anno nagy hátlapos akksikat, azok jól teljesítettek.
-
törölt tag
Ha el szeretném adni a telefonom, hol tudok mindent letörölni róla? Wipe cache/data izé?
-
sunboy81
tag
válasz
Darellus92 #20072 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz
Darellus92 #20072 üzenetére
-
Darellus92
aktív tag
-
Nazara
őstag
válasz
Cynicelectro #20067 üzenetére
Az alapsáv az a Baseband, a modem ami a telefon rádióit vezérli. Neked a Build-et kell nézni alul, ami XLT5, tehát a legújabb hivatalos. Mennyit megy a telefon? Átlag 3 óra kijelző időt lehet elérni gyári ROM-on, ami CM-en olvasva az itteni hozzászólásokat lehet esetleg több. Ha nem akarsz főzött rendszert használni, és nagyon elmarad a 3 órától a kijelzőidőd, akkor egy factory resetet javasolnék inkább/vagy egy gyári romot pc-s odinnal. (nggabi blogjában megtalálható a leirás.)
Az akksihoz: 2 kilóért nem tudom, miféle csoda kütyüt kaphatsz, mivel általában sokkal többe kerülnek az ilyenek. Valószinüleg kevesebbet tud kapacitásban, mint a ráirt mennyiség, de sokak szerint nem is szabad az ilyeneket használni, csak a gyárit. Viszont itt volt már róla szó, hogy valaki használja, keress rá a topic keresőjében.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #20067 üzenetére
-
Cynicelectro
aktív tag
Úgy látom elég sok kérdés vetődött fel ezen a délutánon. Sajnos válaszolni egyikre sem tudok, viszont nekem is lenne még egy...
Az alábbi verzió fut a telón:Nagyon gyorsan merül, és laggol is gyakran. Tudnám-e ezt a verziót frissíteni, vagy inkább downgrade-eljem?
Nem akarom nagyon buherálni, csak gyári ROM érdekel(vagy a MIUI).
Root-olt a teló! Mobil Odinnal megoldható-e a ROM csere biztonságosan, egyszerűen?
Elnézést, h. én is csak kérdésekkel bombázom a nagyérdeműt de sok márkájú és típusú készülékem volt már de mindenhol máshogy működik a ROM-csere... -
falijja
őstag
Nekem most cm10.1 van fent megjelent hozzá egy nightly...föl is tettem de így elment az nx kernelem amit most vissza is raktam ...akkor most történ is valami a rommal vagy felesleges volt frissítenem rá....?
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Nemtudom más találkozott-e ezzel a problémával:
Legutóbbi rom cserém után ha szeretném a kijelzőt lezárni power gomb egyszeri megnyomásával, miután kikapcsolja egyből vissza is ugrik a lezárt képernyőre. Ismét megnyomom, és ez a folyamat ismétlődik többször. Olyan 5-10x kell eljátszani hogy hajlandó legyen lezárni a képernyőt.
Feltettem azóta egy másik romot, de a probléma nem szűnt meg.Mitől produkálhatja ezt a jelenséget?
Köszi előre is. -
LordRajZoL
aktív tag
Volna egy kérdésem/kérésem
A gond a következö mióta JB van a telón azóta a kisegitö lehetöségeknél nem tudok semmi progit engedélyenzi mert a föképernyön történö lapozáskor angolul felolvassa az oldatlt.
Olvastam hogy ez JB bug. Nem tud valaki valami megoldást rá?Eddig is keleet volna de kerülö uton megoldottam most viszont lecserétem a Sony Liveview órámat egy SmartWatchra s nem tudok taskerrel/llamalal riasztásokat, üzeneteket rákülednni mert az openwatch-ot nem támogatja. Rohadt idegesitö mikor felolvassa. Ja beszéd szanálás se megoldás mert az is kellene
Elöre is köszi
-
Nazara
őstag
válasz
Rabidsnail #20061 üzenetére
Kell neki néhány feltöltés, amig beáll. 5-6, max. 10.
De ezeknek az akksiknak már jobban esik, ha nem merited le őket teljesen, hanem mondjuk 10-15%-nál töltőre helyezed. -
Rabidsnail
senior tag
Vettem egy gyári akksit. 1%-ig hagytam merülni,majd egy kiadós töltés. Normális,hogy egyenlőre mintha kicsit jobban merülne,mint a régi??
-
Polllen
nagyúr
Autos toltonel mire erdemes figyelni?
A heten szereznem kell egyet, uh ha esetleg valakinek van elfekvoben & megvalna tole, pm me
-
nat330
csendes tag
válasz
nggabi #20048 üzenetére
A helyzet az, hogy újraraktam és nem változtatott semmit a helyzeten.
Sőt alig tudom beállítgatni a dolgokat mert mindig elugrik. (utána egy darabig jó aztán megint kezdi)
Gyanús hogy akkor kijelző bibi lesz ez, pedig érdekes módon se vizet nem kapott se semmilyen erőhatásnak nem volt kitéve, úgyh csak így magától... érdekes
Esetleg egyéb ötlet? -
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Apum note-ja úgy néz ki megőrült. Mintha magát irányítaná a telefont, össze-vissza belépked magától mindenbe mintha mindig azt érzékelné h valamire kattintva van :S
Már jó pár hónapja ez a rendszer van rajta, még én tettem rá neki amikor meg lett véve. Azóta kifogástalanul működött most egy pár hete, hogy elkezdte ezt csinálni magától. Vajon mi okozhatja ezt, hogy lehetne helyrehozni? Esetleg van olyan kerlnel + rom páros ami teljesen megbízható? Nincs semmilyen speciális igény csak telefonálni lehessen vele. Plíz help sürgős lenne. -
deka10
senior tag
Sziasztok!
Ics-en mindig kiírta az értesítési sávon, hogy melyik szolgáltatón vagyok most a magyar 4.1.2 gyári szoftveren nem látom, valahogy valahol be lehet ezt állítani hogy lássam? -
Pietro 22
aktív tag
Megoldodott. Kijott egy ujabb verzio, pixel hiba orvosolva, es ezzel meg az akku is javult. Nem a legjobb de jobb sokkal. Legalbbis nalam!
-
sunboy81
tag
válasz
Darellus92 #20038 üzenetére
hátlapok az ebay-en Van mit vissza olvasnom.. jó rég nem jártam erre..
-
Darellus92
aktív tag
Tud valaki olyan oldalt ahol a Note hoz tudok nézni különböző hátlapokat? Ebayen nincs túl sok.
-
Pietro 22
aktív tag
Peldaul erre gondolok. Bal oldalt a Halo ikon.
http://kepfeltoltes.hu/view/130623/Screenshot_2013-06-23-16-01-17_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
zsoltti #20032 üzenetére
Kikapcsoltam minden olyan tulzott akkuzabalo dolgot. Kar, pedig jo a rom, 1000 mhzen is porog mint a villam, smooth, nem akad, nem laggol, fain a rom is, de ez az akku igy tre... plusz nehol olyan ocsmany a kijelzo. A karakterek eletlnek, pixelesek. Olyan mintha belenagyitanek nagyon egy szovegbe es nem lenne elsimitas. De csak nehol jelentkzik ez. :S
-
nggabi
félisten
válasz
Walter_White #20027 üzenetére
akksid nem púpos? mennyi idős a teló?
nincs mit
-
Kakumix
senior tag
válasz
Walter_White #20027 üzenetére
Az akkut megnézted? Biztos nem púpos?
-
Walter_White
senior tag
válasz
nggabi #20026 üzenetére
Visszaállítottam Eredeti FW-re, Mobil ODIN-al- köszönöm a tanácsot, Trilange Away sem kellett nincs háromszög, EFS mappa visszaállítása sem(gyári visszaállítás tökéletesen zajlott), hamarosan viszem is vissza gariba.
Mostmár azt csinálja ha kikapcsolom,-kiveszem az aksit, csak Recoveryböl lehet Resetelni és beindítani a rendszert mert máskülönben csak a Töltési Aksi jel villog és kész.. illetve 100%-ra feltöltött telefon ujraindítás után leesett 56%-ra, majd 56-66 között ingázik, de ugy hogy nincs is a töltőn.... Káosz..
-
nggabi
félisten
válasz
Walter_White #20024 üzenetére
a gari a legnagyobb kincs. vissza kell állítani előtte... mobile odin, triangle away stb. ne legyen rootolva se amikor beadod.
egyébként nem drága egy usb csere
-
Rabidsnail
senior tag
De persze,ahogyan az lenni szokott a főzött romoknál,egyszer csak akarsz valamit használni,amit eddig nem és nem működik. Vissza a gyári! Egy darabig elment a kedvem!
Ami egy hétig tart kb.
-
Walter_White
senior tag
Usb kabel.. 2-vel is probaltam mind a kettonel fenn all a hiba :S.. csatlakozo.. de ha le van huzva meg akkor is azt jelzi hogy be van dugva
..
Lehet le lesz adva a szervizbe nezzek meg viszont nem tudom hogy a fozott rom miatt.. hogy viszonyulnak majd hozza :S -
nggabi
félisten
válasz
Walter_White #20020 üzenetére
usb csati és kábel.
-
válasz
Walter_White #20021 üzenetére
Egy év hosszú idő, úgy látszik a tied hamarabb fáradt el. Azt az akkumulátort sürgetőlegesen vedd ki és megfelelő helyre dobd ki!
-
Walter_White
senior tag
válasz
Walter_White #20020 üzenetére
Elnezest az ekezetekert, ill elgepelesert.
Jah es meg egy.. mikor rajta van a tolton szinte sut a keszulek.. -
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Most szeptemberben lesz 1 eves a Note keszulekem.
Es lenne egy olyan problemam, tegnap este 12%on volt az aksi, majd radugtam a toltore USB-n keresztul. Majd ra 15-20percre elkezdett furcsan viselkedni... mint pl: dobalta a toltokabelt(egyszer azt jelzi hogy tolton van egyszer pedig azt hogy nincs.., majd mikor a toltot tenylegesen kihuztam, akkor mar meg a google voice-t, webbongeszot, ertesitesi hangokkal kezdett el magatol jatszani.. teljes Kaosz volt.. ilyet eletemben nem lattam.. gondoltam bedoglott az Team Union Rom v6-os.. masnap probaltam osszehangolni a geppel a telot(USB-n keresztul, de egszeruen nem mukodott.. semmit nem erzekelt belole.. csak megint egy erdekes jelensegre leszek figyelmes.. megpedig arra hogy teljes lehuzott allapotban is TOLTEST jelez ilyen 3-4 masodpercenkent.. ugral.. es a keszenleti modban a zsebemben is fel fel villan a kijelzo, (olyan mint mikor radugjuk lezart modban a toltore a telot-utana mindig felvillan) de utan mar a vilag osszes penzeert sem kpcsolna le a kijelzo magatol..manualisan sincs ertelme mert ujra felkapcsol... nah mondom ilyen nincs biztos hogy szoftveres hulyeseg lehet.. vagy virus.. de NEM... WIFIvel dropbox segitsegevel letoltottem egy teljesen uj romot.. majd feldobtam ra..(team union rom v7) most is arrol irok, de sajnos ezzel is fenn all a problema.. ujrainditas/aksi ki betetel sem segitett.. semmi..
Most epp tolton van a telo.. de ha lehuzom.. ugyan ugy ugral es ha netan fel os toltom.. 1 ora alatt 20% ot esik.. mert egszeruen a kepernyo allandoan mukodesben van ha nincs radugva a toltore.. nem lehet keszenletbe tenni a telot.. csak ha toltes kozben van..
Probaltam tegnap ilyen beterry calibrationt is de az sem segitett..
Szerintetek mitevo legyek? Odinnal eredeti fw-t sem tudok feltenni mert meg download modban sem ismeri fel a gep Usb-n keresztul..
Szerintetek ez mi lehet?
Koszi -
törölt tag
egyébként eladó lesz a telefonom, ha érdekel valakit.
-
handrash
őstag
2 kérdédsem lenne:
Melyik menü/almenüjében lehet hívásátirányítást bekapcsolni?Hogy tudom törölni a regisztrált wlanokat?
-
LeGo89
csendes tag
Fent van a Stunner 2 edition 2.6.9 verz...
..hát mióta megvan először ébresztett reggel mivel nemfagyott ki a rendszer standbyban
..Mégegyszer kösz a segitséget zsoltti !!
-
LeGo89
csendes tag
Hali!Nekem még mindig kifagy standby-ban főleg éjszakaés reggel nem ébreszt a Note-om...valakinek megoldás??
-
törölt tag
van eladó tokom ha érdekel valakit. [link]
-
sagipatrik
csendes tag
jó kis telefon
-
winhelper
tag
válasz
Cynicelectro #20006 üzenetére
Én kb fél éve próbáltam a MIUI romot, akkor még siralmas volt a helyzet, DE harmadik napja használom a [3.6.14] -et és szerelmes vagyok!
Üzemidőben, stabilitásban és a MIUI szolgáltatások működésében is nagyot léptek előre, elégedett vagyok, csak ajánlani tudom. Van többnyelvi fájl hozzá, de én angolul használom.
Mintha egy új telefont vettem volna. -
törölt tag
Ez egész gyorsnak tűnik videóban. próbálta már valaki?
-
Cynicelectro
aktív tag
Tisztelt Kollegák! Érdeklődnék, h. MIUI ROM ügyében vane-e már valami előrelépés, egy idelye igérgetik. Nagyon örülnék, ha megjelenne, még ha ICS alapokon is, de legalább jó lenne a support, heti frissítésekkel.
-
LeGo89
csendes tag
Hali all...érdekelne ez a rom..valaki leirná magyarul h hogy is kell felrakni?gyári nem vált be..laggol meg fagy..odinnal fel lehet rakni ezt a moddolt romot?help..és big thx
-
zsoltti
senior tag
válasz
bsanya #20002 üzenetére
nx kernelt ne, gyors de resetelt tőle a teló legalábbis nekem,
többi amit mondtál jóA legújabb Stunner Rom gyári kernelje nagyon akkukímélő standbyban!!
És böszme jól lehet konfigurálni a romot!
pl, hangerő gombot tartva fel és le -re, szám előre hátra ugrik.
füles bedugáskor indul a google music
átlátszó statuszbar -
zsoltti
senior tag
válasz
thenameless #19999 üzenetére
Stunner rom! legjobb!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest