- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Nos búcsúzom a topiktól, lecseréltem a note-ot egy htc one-ra...köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!
További minden jót! -
dave182
senior tag
1h54m kijelző idő és többet sehogy sem tudok kihozni belőle. ..nem púpos az akkum
Akkor most cseréljek? Hogy lehetne kideríteni hogy döglődik-e? -
dave182
senior tag
Nekem a MIUI jön be iszonyatosan...szokni kell de kifogástalan...és megy benne minden s-pen-es feature plusz multiwindow is!Sztem állat nagyon...
-
dave182
senior tag
Nah felment viszont nem magyar az egész. ..
-
dave182
senior tag
Hali!Azt ohy tudnám kiszűrni, hogy az akkum haldoklik-e...kicsivel több mint egy éves a tellám és az üzemidő horror, mostanában pedig az akku visszajelzés is bohóckodik...Most kipróbálom másik rommal is de szerintem haldoklik a kicsike...azt néztem hogy nem kezdett el púposodni...valami ötlet?Vagy marad a speedshop és új gyári?
Köszi a válaszokat -
dave182
senior tag
Hali,stunner romot használok, nx kernellel és van 1 gyári aktív autós tartóm gyári töltővel de gps mellett alog tölt..találtam a romon belül töltési mA állítási lehetőséget...szabad azokat maxra venni ha csak gyári töltőket használok vagy túl kockázatos? Köszi a választ!
-
dave182
senior tag
Hali,használ valaki Stunner ROM-ot?Pár napja tettem fel NX kernellel és nekem zabálja az akkut...Performance Controlban mit állítsak hogy tovább bírja?A dark stunner mit jelent?
Köszi a választ! -
dave182
senior tag
Hali, LiveNote 5.2 XXLT4 van fent most, a kérdésem az lenne hogy az s voice alkalmazás vajon miért nem megy?Folyamatosan azt irja hogy nincs hálózati kapcsolat...valaki tud rá megoldást?
-
dave182
senior tag
válasz
Jonathan92 #19993 üzenetére
Nekem minden zsír volt cm alatt kivéve a videózást...az 50%ban nem jött neki össze
-
dave182
senior tag
A cmben be lehet állítani az attunes animacioit? Nem találom azt a menüpontot...plusz valamiért meg bolond ült a poweramp... Elinditom és azonnal kilép mindenféle hibauzenet nélkül...
-
dave182
senior tag
válasz
Jonathan92 #19746 üzenetére
Én már egy jó ideje cmet használok,nekem annyi bughogy a poweramp valamiért a frissites óta nem megy,de minden szép azon kívül,az akku meg sztem sokkal jobb!
-
dave182
senior tag
Háj,cm alatt létezik hogy nem az igazi a videólejátszás?x.264 mx playerben szaggat...zöld ijász sorozat...
-
dave182
senior tag
Nah feltettem a CM10.1-et,a kérdésem az lenne hogy a menüben sehogy sem lehet mappázni,vagy ha nem akkor tudtok olyan launchert ajánlani ami olyan mint a cm alap csak mappázható?
-
dave182
senior tag
válasz
LordRajZoL #19608 üzenetére
vagy túl sokat vagy a sörözőben
-
dave182
senior tag
-
dave182
senior tag
válasz
Tippmix46 #19478 üzenetére
Pont ezért kérdeztem átlagos használatot...nem azt hogy 3g használattal meddig megy a net mert azt már tudom, de ha valakinek 1 héten a legtöbbször 3 óra körüli kijelző idő szokott összejönni az nekem már egy pontos adat mert tudom mire számolhatok...a készenléti idő, na az a nem mérvadó! A fenyerorol meg annyit hogy vehetjük az automatát legoptimálisabbnak mert nincs aki minimummal birja egész nap, főleg ha kint kell használni napsütésben...innentől az sem annyira lényeg. ..aki meg max fényerőt használ úgyis mellé írja.
-
dave182
senior tag
válasz
KTTech #19470 üzenetére
Átlagos felhasználásr gondolok, nekem azzal a napi átlag max 3.5 óra, a minimum meg 3...az lenne a kérdésem átlag felhasználással csak azért mert 4.04 lesz e 4 4.5 óra? Egyébként ha csak konyvolvasasra használtam és semmi más max egy kis telefon akkor volt 5 órám is, de az ugye a másik véglet
-
dave182
senior tag
404-es rommal a mostani 3,5 óra kijelzőidő helyett mennyi jön ki belőle?
-
dave182
senior tag
Adva van 2 androidos eszköz, tablet és telefon, mindkét gépen fent van a sorozat, a kérdés egy olyan lejátszó ami szinkronizálja a két gép között hogy melyik részben hol járok? Mint a kindle olvasó ahol ugye ez megy...köszi
-
dave182
senior tag
Bocsánat az off-ért,de gyors válasz kellene, ma az asus transfotmerem 30%-ról úgy lemerült magától hogy ha a bekapcsoló gombot nyomom csak egy piros akksi ikon villan fel és ennyi, gondolom egy beragadt process lehetett ami leszopta.valaki járt már így tablettel vagy teloval? Nincs nalam a töltő a kérdés az ha holnap reggel felteszem az jó e és nem lesz semmi baj vele? Ez a piros akku jelzés vajon egy biztonsági lekapcsolást jelent a gyenge akku miatt? Köszi és megegyszer sorry az off miatt!
-
dave182
senior tag
válasz
SolymossyBal #18550 üzenetére
Hali, az autós tartónál én ilyen 'csipeszt' használok nekem tökéletesen bevált, gyorsan ki és be lehet tenni a telót és masszív,stabil, mintegy 3000 huf volt...
Pont ez a típus,én az arena plázában vettem a földszinten egy zug gsmben,de sztem mindenhol fellelhető! -
dave182
senior tag
Újrahúztam a rendszert,feltoltam a rocket romot,ugye egyből szembe jött a video hub...és azt írja hamarosan elérhető,kilépek és jön a mail hogy üdvözölnek,és hogy nemsokára böngészhetek a samsung készülékemen a sorozatok-filmek között.stb...ez már ígéretesen hangzik...
-
-
dave182
senior tag
Srácok, mi lehet a baj? A kijelző elfordulása totálisan belassult, elfordítom és csak 4-5 másodperc múlva reagál. ..újraindítás volt és nem segített, egyszer már előfordult, akkor csak a rom újra telepítése segitett...nem telepítettem semmi új appot, nem is sejtem mi lehet a ludas...
-
dave182
senior tag
Legújabb PHILZ kernelt tudná nekem valaki linkelni?Előre is köszönöm!
-
dave182
senior tag
Most a második speedmod kernel van fent de mintha philz kernellel jobb lett volna a fogyasztás. ..valaki?
-
dave182
senior tag
Nekem is speedmod van fent, de kocsiban nokia kábellel 1A-es töltővel navi mellett épphogy nem merül a telefon...sztem nem úgy tölti ahogy kéne. ..vélemény?
-
dave182
senior tag
Hali,tudna valaki cm10.1 alá valami kernelt linkelni?
-
dave182
senior tag
Most hogy kiadta a samu az új kernelt is a cm10.1 alatt lehet hogy működni fog az spen?
-
dave182
senior tag
válasz
sycorax182 #17591 üzenetére
Ezt használd![link]
-
dave182
senior tag
válasz
Darellus92 #17589 üzenetére
A direct call az amikor meg van jelenítve egy névjegy,vagy sms,akkor ha a füledhez emeled a telót tárcsázza a névjegyet,a smart stay sztem az amikor lesi a front kamera, hogy nézed-e a tellát és tartsa-e életben a kijelzőt,a többi passz...
-
dave182
senior tag
válasz
sycorax182 #17583 üzenetére
sztem jobban jársz ha magadnak megcsinálod mert akár 1-1,5 hónap is eltelhet...bár az is lehet már holnap megkapod...
-
dave182
senior tag
Akku:10%
Kijelző idő:5ó 1perc...
soksok eb ook,minimális net,viszonylag sok facebook,kis telefon,egész nap csak wifin,szinkronizálás kikapcsolva és csak néha nyomom rá,de van időjárás frissítés. -
dave182
senior tag
És az ink effektről van valami előrelépés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest