- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
djapor96 #18253 üzenetére
Aha, eléggé rendben van már. Én thor kernellel próbálom, azzal elég fürge. Bár még nem olyan mint a cm9.1 thor kernellel, de alakul rendesen. Szerintem alkalmas már mindennapi használatra. Fogyasztásról nem tudok nyilatkozni, mert amig az Opera browser nem úgy megy benne, mint CM9.1 alatt addig folyton letörlöm. De ez már csak az én heppem
Kapanyél: köszönöm.
-
ólomvarjú
tag
válasz
djapor96 #17714 üzenetére
Nem
egyébként most direkt megnéztem, frissen rakott lsz, mindenféle wipe meg format után, semmit nem tettem még fel, de ugyanaz..
memo kártyát is kiszedtem hátha.. talán az akku lehet még de azt nrmtudom letesztelni. Mindegy sztem ma beadom ahogy van. Nem akarok várni 28 napot mire megnézik nekem (anglia) inkább akkor ne is legyen.. amúgy is addig megjön a huwaei mate
legalábbis remélem
-
-
puskint
tag
válasz
djapor96 #17211 üzenetére
Már nincs Nota1-em kb. 1 hónapja, de utoljára az volt fent - a leggyorsabbnak tűnt azidáig maxfu-s kernellel kombinálva. Egyetlen CM10-es bug-ot leszámítva (az USB-írás gyakran megszakadt/lehetetlen volt), minden faja volt rajta (és egy csomó rom-ot kipróbáltam.)
Catcan: 99,9% az akksi a probéma, így nem kéne startból cserélniük, ha meglátják mennyire púpos? (Be sem kéne indítani ehhez a telefont.)
-
Kapanyél
őstag
válasz
djapor96 #17053 üzenetére
Azt számold azért bele, hogy min. július-augusztus környékén lesz majd csak kapható. Ezért adtam gyorsan el a Note-ot, mert addigra már 60-70 körül fognak menni.
Ráadásul eleinte még csak neppernél lesz, és csak később, jó 2 hónappal rá jön rohadt drágán SAMHU garival, szóval csak év vége körül lehet értelmes árra számítani. Így vagy kihúzod addig a Note-tal és bevállalod, hogy addig még buksz rajta egy húszast, vagy most elbizniszeled egy piacképes gépre és cumizol vele az S4-ig.
Egyik sem jó.
Amúgy már én is nagyon várom a FullHD SAMOLED masinákat, kíváncsi leszek, hogy fog a SAMSUNG szivatni, milyen újabb számlálókkal és trükkökkel tesz keresztbe.
-
törölt tag
válasz
djapor96 #16894 üzenetére
A legtöbb hagyományos fertőző betegség baktériuma nem bírja ki órákon kersztül a ruhánkon meg a kezünkön, meg a telefonunkon...
Ezt lennél szíves alátámasztani, mert másról vannak információim.
Inkább hagyd a fenébe, mit érdekel engem más mit csinál. Tippet vártam tisztításra ami baktériumölő. -
puskint
tag
válasz
djapor96 #16431 üzenetére
Milyen CM10.1-es rom-od volt fent és milyen kernel? Esetleg a CPU governor-t / I/O scheduler-t tudod még? Én a tegnap jártam meg a Stunner CM10.1-gyel, pegasus/deadline-re tettem és k*rvára felmelegedett, szerencsére még idejében észbekaptam. Nem kéne ezekben az automatikus védelem lekapcsolja a telefont?
Gyári akkud volt?
-
Kapanyél
őstag
válasz
djapor96 #16407 üzenetére
Thor kernellel hajtottad? Nálam az csúnyán tud melegedni... SetCPU profilok nélkül már biztosan elfüstöltem volna. Ha túlmelegszik, elkezd vibrálni a kijelző aztán kakukk.
Remélem, sikerrel jársz!Esetleg csak modemet frissíteni próbálkozhatsz még, de inkább szerviz, ha már úgyis előkészítetted.
-
tony7
tag
-
Tippmix46
senior tag
válasz
djapor96 #16156 üzenetére
telefonszámhoz akarok képet rendelni...ha rámegyek a galériában a képre, majd hosszan nyomva alul a sávban a megjelenő Beállít, mint-re megyek, akkor a Névjgey fényképe megjelenő listában nekem csak a Skype-os névjegyeket adja be....ez miért van, miért nem látom a sim kártyán lévőket?
-
puskint
tag
válasz
djapor96 #16097 üzenetére
Én még várnék a CM10.1-gyel. Amiket felraktam, azok mind lassabbak voltak a CM10-nél, pedig mindenhol azt írták ilyen smooth, olyan smooth. Plusz, hogy van még bennük bug rendesen, hol ez nem megy, hol amaz. Plusz a gyenge akksi. Még jópár hét és lesz használható(bb) is. Meg az sem ártana, ha a Samsung kiadná a JB source code-ját.
-
törölt tag
válasz
djapor96 #15736 üzenetére
Előlapi kamerát használja. A beállított kijelzőidő (nálam 30mp) letelte előtt x másodperccel (állítható, alapban 10mp) bekapcsol és csinál egy arckeresést. Ha megvan, akkor kezdi elölről a kijelzőidőt, ha nincs meg akkor hagyja a rendszernek kikapcsolni azt. Alig fogyaszt valamit, ugyanis a kamera szerencsére nagyon kis fogyasztó egy wifi/bluetooth, főleg egy kijelzőhöz képest.
Amúgy egy nyitott szem ikon a felső sorban jelzi, ha aktív, lehunyt szem, ha inaktív.
Csak akkor kapcsol be amíg arckeresést csinál. Alapban ki van kapcsolva. -
nggabi
félisten
-
skyli
senior tag
válasz
djapor96 #13328 üzenetére
Ez nem cm10
amúgy ez nem az olasz volt... hanem az eyebee félena elég volt wipe nélkül még 1x feltenni a romot és most 2x annyi program lett, megy az S-Note is ^^ fura h 2x kell telepíteni és így megváltozik
akkor kipróbálom a tablet módot én is
Home gomb nem javult meg.. hmm
-
Kapanyél
őstag
válasz
djapor96 #13043 üzenetére
Nekem olyat kezdetek óta csinál, thor aszonta, hogy szar a ROM vagy a SIM. Ráadásul ahol lakok, full térerős a H+ de szemtékedik, alig lehet csatlakozni rendesen, szakadozik, stb. Na így zárd ki a hibákat...
Még bepróbálkozok a tegnapival, de még várom a mait, hátha... -
ólomvarjú
tag
válasz
djapor96 #12959 üzenetére
Azzal nekem sincs gond mert tudok videózni, de mikor elinditok egy videót és megnyomom a vissza gombot, hogy kilépjek, akkor ugye láthatóak a többi videók, de én akárhova nyomok, folytatja a lejátszást, illetve csak a hangot, a kép marad úgy ahogy van listástól. Ilyenkor akárhányszor akárhol nyomhatom, ugyanazt csinálja. Igazából nem egetrengető, de tud bosszantó lenni
-
puskint
tag
válasz
djapor96 #12921 üzenetére
Ranyomtam supernexusra, eddig minden rendben tunik. Ami fura volt viszont, hogy a telo 67%-rol 100%-ra egy ora alatt feltoltodott. Letezik?
Mas: megneztem ma a CWM-es backupjaimat. Igy neznek ki: az SD-kartyan van egy clockwormod konyvtar, es abban meg ketto: backup es blobs. A backup konyvtarban datum szerint sorakoznak a mentesek, de csak kb. 17 megasak. A blobs konyvtar par gigas es van benne rengeteg harombetus konyvtar. (000-tol fff-ig). Igy kell ennek lennie, mert a tobbi androidos vasaimnal csak backup konyvtar volt es abban voltak a parszaz megas mentesek...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- EAFC 26
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest