- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Egyre inkább tetszik nekem az a 4.0.4
juc: annyira nem értek hozzá. JB energiatkarékosan úgy ahogy elmegy, de akkor akadozik, meg várni kell egy-egy gombnyomás után. Ha meg enerdzsi taki kiakapcsoltan, sokat eszik.
Eredeeti JB van, nincs gyomlálás... Megnézem mit lehet letölteni.
Kösz az infot. -
KTTech
veterán
Pl. Push üzenetek (az összes IM, ami háttérben futna, pl. Skype, MSN, Trillian, FB etc), SMS, hálózat (mobil), Ébresztő és riasztó funkciók... legalábbis a saját leírása alapján ezeket is tiltja, ha épp háttérben vannak.
A Project Butter egyik mellékhatása a gyengébb üzemidő + a TW is erőteljesebben használja a GPU-t, mint ICS-en. Amíg nincs normális UV-s custom kernel, addig ne várjunk csodákat... (aztán se sokat).
-
Pietro 22
aktív tag
Akkor varom a visszajelzesed!
Most a PA (utacka) okt 25.ei romjat hasznalom, fain teljesen, csak ahogy latom mar ez a 2 het alatt us rettenetese elhaladt mellette az ido!
Airview, dual screen, s-pen tamogtottsag, stb, szal ideje lenne felraknom egy jb-t amin ezek, ill minden mukodik rendesen.
-
törölt tag
Én is úgy tudom, hogy a Stilus PEN-ek a kapacitív képernyőhöz vagy a notik touchpad-jához hasonlóan az elektromos töltést érzékelik. A PENek pedig a merevlemezek műanyagzacskójához hasonló anyagból készülnek, amik a környezetben fellépő elektromos töltéseket magukba szívják és tárolják. Gyakorlatilag, mint egy kondenzátor csak gyengébb hatásfokkal. Telefon esetén nem nehéz, hisz az ember is egy hatalmas "kondenzátor", illetve a GSM rádió is szórja a töltést rendesen. A pen segítségével ezeket viszed át a képernyőre.
Én így hallottam ...
-
nggabi
félisten
kapcsold be az óra alatt először, a zöld ikonoknál van jobb szélen. utána nyomd hosszan a vissza gombot, majd az előugró menüből bal szélen húzz be 2 tetszőleges appot a képernyőre.
am ez nem nagy szám, én ha visszakapnám a jegyzet widgetemet annak jobban örülnék
néztem a marketet de nincs használható
-
Kapanyél
őstag
A JB és a Samsung egyedi szoftvermegoldásai már igazi alternatíva az alternatív ROM-okkal szemben.
Eddig egy CM9 telepítése előtt nem sokat kellett dilemmázni a TW meg az S-Memo miatt, könnyű volt róluk lemondani. Viszont most már rengeteg funkció van, amit a "hatékonyabb" implementációkban nélkülözni kell. Ez még akkor is zavaró, ha a felét nem is használod.
Kár, hogy elfordultak a fejlesztők a Note-tól. Valószínűleg csak a csúcs hardver miatt lesz népszerű a Note II is. Néhány ratyi témás főzött szar kijön majd rá, de a gyári szoftver vastagon jó lesz hozzá. Kernel szinten kaphatunk egy OC/UV-t meg NTFS kezelést... -
kchris78
veterán
nekem még az usb mass storage..
meg a naptaralkalmazas. de kicsit elvesztettem a hitem legalabbis cm10 eseteben irjak hogy meg nem project butter de mar cm9es szint etc.. feltettem egy vanilla cm10est es ugy akad egy gyarihoz kepest is (jo kernellel meg foleg) hogy rossz nezni...
-
Motyi
senior tag
Nem is tudom, melyik LG telón van hivatalos 4.0.4 ami a Note-al egyidőben jött ki? Ah, szóval még 1 ujj sem kell a számoláshoz.A brick bug meg... kit érdekel, ha történik valami akkor legrosszabb esetben is kb. 2-3 nap és hozza viszi a futár a telefont és megcsinálja/cseréli a szervíz.Az LG szervíz is így működik?Ja értem...
-
Kapanyél
őstag
Nem örülök, mert GB-n nem volt ez probléma.
A root egyébként megmaradt, de az egyik app az istennek sem akarta kihozni a SuperSU-ból a kérdést, hozzáadni a listához meg direktbe nem lehet. Közben megjelent épp most egy SuperSU frissítés, de nemhogy megoldotta volna a problémát, indításkor azzal fogadott, hogy nincs szükséges binary telepítve...
Telepítettem végül a sima SuperUser-t, az tudja frissíteni a binary-t, most jó. Persze az ominózus app csak a SU-t izgatja be a supersut továbbra sem. -
hito
nagyúr
Nekem RAZR-ömön már gyári ICS volt, Atrix2-re és 4G-re meg elvileg jön. Aztán meg majd megjelenés előtt 1nappal jól visszavonják. Sajnos a Moto ilyen szempontból elég kiszámíthatatlan, talán a guglival karöltve javul a helyzet.
A root miért bizarr annyira? Csak mert most állok neki
LQ3 feltesz, CFRoot ráereszt oszt annyi, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest