- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
puskint
tag
válasz
lefkosia #15378 üzenetére
Persze
Maxfu-s Hydra fórum -> Letöltés 7.6.2.OC
BlackCNA fórum -> Letöltés V1 és hozzá gapps.
Állítólag az AROMA-ban nem szabad kiválasztani a blackCNA gapps-ot, hanem külön kell feltenni. -
hito
nagyúr
válasz
lefkosia #15304 üzenetére
Az is mit művel hallod főzés címszó alatt. Hason kúszva szedi össze a mindenféle gyomokat a kertből, nagyanyám maximum a botjával nyúl hozzá, ez meg zúzza bele a levesbe amiből meg majd fagyasztás után tölcséres fagyit állít elő sóskaöntettel a tetején. A gasztronómia is hova sűllyedt
-
Kapanyél
őstag
válasz
lefkosia #15138 üzenetére
Én is megvettem, de nyomtam egy visszatérítést, mert angolról ez is úgy fordít magyarra, mint a google.
Sajnos magyarra fordítani nem egyszerű, mert elég egzaktul ragozunk, míg az angolok rohadtul nem.Egyébként a progi egész jól fölismeri amit mondok neki, de nem jobban, mint a google vagy a swype.
Néha ki kellett kézzel javítani a szavakat, és akkor kb. meg tudod magad értetni a másikkal, de... hát tényleg csak nagyon végszükség esetén, ha egyedül maradnál egy külföldivel. Német, francia dettó ilyen szar, a többit nem tudtam kipróbálni, mert paraszt vagyok. -
Kapanyél
őstag
válasz
lefkosia #14828 üzenetére
Borzasztó ügyesen csinálják, már fél éve is ezt jósoltam. Sokkal több releváns ismerős ajánlás jön a G+ -tól, mivel neki megvan a teljes kapcsolati fa a felhőjükben tárolt névjegyekből. Talán még hívási statisztikái is vannak...
Egy ideig még ráérősen küldözgetik a heti ajánlóikat és jövőre egyszercsak észrevesszük, hogy már nem is FB-ozunk. A nem Google usereket mwg beszervezzük mi magunk... -
Sztlaci
aktív tag
válasz
lefkosia #13133 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom, ha maradt a kikapcsolás után infó.
Volt hogy a ZTE-n is beragadt valami, de hogy reggelre kikapcsoljon olyan nem.
Az előző hozzászólásomban írtakat fenntartom, normális oprendszert kellene rá írni/tenni.
A 20 E Ft-ért vett ZTE.nek még elnéztem a 140 E Ft-os Notenak nem.
Az árhoz viszonyítva nőnek az elvárásaim, az kevés, hogy nagyobb a kijelző. -
gery2123
őstag
válasz
lefkosia #13079 üzenetére
Ez tényleg egyszerűnek tűnik, egyszerűbb mint a Desire-nél volt! Itt nem kell gold card meg ilyesmi! de a lock visszaállításáról nem találok sok mindent.
Ha kernelt akarok cserélni akkor CWM alól install zip from sd card és kiválaszt a kernel,vagy odin-nal kell feltennem! Tényleg bocsi de nem szeretnék majd már az elején téglát csinálni belőle! -
gery2123
őstag
válasz
lefkosia #13072 üzenetére
egy linket tudsz adni hogy ne regisztráljak
Akkor ezt érdemes felrakni szerinted? És ez KIES -en keresztül fog menni vagy hogy? Illetve a root-ot olvastam az 1.hsz nél és ott annyi a dolgomg, hogy felteszem a két zip et amit letöltöttem( a sorrend mindegy)? De CWM még nem lesz a Note-on nem?
Bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel csak ez lesz az első samu androidom és nem vágom teljes mértékben az egészet. Eddig egy htc-t nyúztam és ott egy kicsit máshogy megy! -
kazmerr
aktív tag
válasz
lefkosia #12844 üzenetére
nekem van anno akciósan vett paper camera-m. az gond nélkül megy
-
DeathAdder
veterán
válasz
lefkosia #11692 üzenetére
Szakadok ezen a Swype magyar hang alapú gépelésen.
Nagyon pontos és pl. vezetés közben , nagyon hasznos leszValami gyors kombinációval megoldható lehet, hogy az alap Android-billetyűzetet Swype-ra cseréljem, ha "diktálni" akarok ?
Nekem írásra az a No.1Szép nagy letisztult és áttekinthető gombsorok
Szerk. közben Andoidról-Swypera megoldottam (Space hosszan nyomva), csak most Swype-ról vissza nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest