- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Polllen #21789 üzenetére
En meg nem talaltam tokeletes romot erre a telefonra.
A TW romokkal jo eros a wifi, de bovli a sebesseg.
CM9.1-el gyorsan reagal, de gyengebb a wifi, nincs 60fps es kicsi felbontasuak a telefonkonyv kepei.
CM10.1 gyors, de eletemben nem lattam romot minden munka nelkul ennyire merulni. Wifi gyengebb.
CM10.2 nyogvenyelos es nem is tul furge es a wifi a szokasos gyenge.
OmniRom relativ gyors, de laggos, akku eleg jol birja, de folyamatosan jonnek elo apri bugok meg. Wifi gyengebb.
En itt tartok ezzel a telefonnal. A wifi az oruletbe kerget. Valami uj chipes az alaplapom es csak a TW romokkal igazan jo. Azok pedig a parom Galaxy Ace telefonjanak szintjere degradaljak a Note-t. -
törölt tag
válasz
Polllen #21786 üzenetére
Semmi olyanhoz nem kér, amihez nincs köze.
- SD-Kártya
- Híváslista, névjegy, kapcsolatok
- Telefonhívások, telefonállapot olvasás
- NFC
- Rezgés
- Fiók kereséseAnyukád telefonját nem írja
Amúgy én kezdettől fogva használom amikor TW ROM van feltéve és eddig nem volt semmi meglepi miatta.
-
KTTech
veterán
válasz
Polllen #21756 üzenetére
Én most a micro gapps-t használom
A Launcher 3 (ha jól emlékszem ez települ be indítóként is) lenne az új launchere a Google-nak, de én maradok a Nova-nál
Egyébként az Asylum átlagban gyorsabb, mint a gyári és kevesebbet is eszik, ezért maradtam meg nála (+több mindent javítanak benne hamarabb
, pl. a wifi tethert is)
-
KTTech
veterán
válasz
Polllen #21747 üzenetére
Az cserélhető (mármint a boot anim és a háttérkép, a többi helyen pedig csak a kiszürkítés látható, ami viszont jót tesz az akkunak)
ART alatt általában gyorsabbak a programok (indításra is, ez lenne a lényege, mivel így takarítható meg energia). Viszont kb. 1mp kell, mire lefrissítik magukat a lenti rendszeralkalmazások, nem tudom ez minek köszönhető (viszont a Nova-nál is lehet hozni, ha ki vannak kapcsolva az animációk, illetve a rendszerből állíthatók a különböző animációk ideje, ezzel lehet csökkenteni a be/kilépési "várakoztatást").
Azt nem tudom megmondani, mennyivel gyorsabb vagy lassabb, mint a CM10.1, de eddig nekem bevált (leszámítva, hogy azért még érződik, hogy nem végleges, néha hibákba futok, de a CM se volt soha végleges
)
-
KTTech
veterán
-
.-Szenti-.
csendes tag
válasz
Polllen #21623 üzenetére
Rendben, de akkor lehet,hogy egy új topicban kellene erről beszélnünk. Ha lenne még pár érdeklődő akár egy nagy projektnek is nekiugorhatunk ha megvan a megfelelő befogadó " tömeg "
Akkor Én szabok egy határt ennek, hogy 2014.Jan.15-ig írja meg az akit érdekel a történet és szeretne esetleg részt venni ebben és ha megvan mondjuk a 10 fő akkor indítok egy Új topicot.Mindenkinek érdemes előtte azon gondolkoznia,hogy mit szeretne fényképezni, mert a kültéri és a beltéri felvételek készítése között nagy a beállítási különbség.. Várom a válaszokat!
-
tevike
senior tag
válasz
Polllen #21443 üzenetére
Hat, en nem tudom. En nem fizetnek ra egy S3-ra csak a 4mag miatt, aminek a meglétét maximum egy telefon gamer erzi meg.
Szoval ez csak az en szubjektiv velemenyem de ha mar penzt kellene koltenem a cserere egyertelmuen Note.
De koszonom a valaszodat. Vegre targyilagos velemeny -
-
d3kk
senior tag
válasz
Polllen #21324 üzenetére
megpróbálom a 4.3 build 2-es slimbean-t háthas az jobban szuperál, mert már volt egy random reboot, meg durcán merülget a kicsike.. reggelig tolton volt, 100-on levettem és valamiért mikor 1 perc mulva megnéztem 50%-ot irt.. namondom ez wtf. tudom h nem merul ilyen gyorsan, de akkor is. ez valami félreértelmezett full töltés volt vagy nem tudom.. habár kegyeetlenul teetszik a 4.4 felülete..
-
KTTech
veterán
-
törölt tag
válasz
Polllen #21302 üzenetére
Elhiszem, h maceras igy a hasznalata. Mivel nekem egy kontaktom van benne nem tapasztalom az emlitett hibakat. Lehet en is mas alternativat keresnek kulonben. Kozben reggel feltettem ismet a cm10.2-t de nagyon merul. 50 perc alatt 5%-ot. Hozza sem nyultam. Ez katasztrofalisan sok. Tobbszor probaltam mar ezt a romot, de mindig ugyanez volt. Valamit nagyon elsz*rtak rajta. Az is mindegy neki milyen kernel van fent. Nekem lassan a notatol es vele egyutt a samutol is elmegy a kedvem. Vagy gyors es stabil egy rom, de merul, vagy ott a TW ami joindulattal is akadozos vacak. Ugy latom csak Nexus-t erdemes majd venni. Legalabbis amennyire tudom ott nincs akadas a romban.
-
törölt tag
válasz
Polllen #20950 üzenetére
Én már így fogom használni ezt a telefont szerintem, amíg meglesz. Aztán vagy eladom vagy kuka. Sajnos a samunál az sw katasztrófa, a CM pedig vagy bejön vagy nem. Mióta megvan ez a telefon sok időm ráment, hogy tűrhető legyen, de valami mindig vacak vele szoftveresen.
-
törölt tag
-
zebede
őstag
válasz
Polllen #20716 üzenetére
Olyan stabil mint a többi főzött rom.
09.10.-i verzio van most fent, naponta frissítik a nightly-kat, én csak hetente szoktam lecserélni.
Egy héttel ez előtt még néha "be villant" a kijelző böngészés közben, ez volt az egyetlen hibája amit én tapasztaltam. Mára már ezt is javították.
Nem tudom hogy nx kernellel hogy muzsikál, nem vagyok híve a kernel cserélgetésnek, ha lehet a saját kernelével használom a rom-okat, mint ezt is. -
Locsi
senior tag
válasz
Polllen #20677 üzenetére
Polllen: Igen, ez a 3.9.6, van hozzá magyarítás is.
KTTech: Ha vissza is vették a fényerőt, a sweet v9-et, és ezt is auto fényerőn használom, és a miui mégis ráver időben. Én nem veszek észre fényerő béli különbséget. Ja és azt a durván két órát mobilnetezéssel töltöttem.
-
KTTech
veterán
válasz
Polllen #20321 üzenetére
Az első 1.5-2 órában a kijelző majdnem 60-70%-on ment az auto beállítás miatt, aztán váltottam "energiatakarékos" módba
(kb. 10% fényerő, UC 1GHz-re+UV). Meg lehetett volna akár 4 óra is, ha előre gondolkodom
(persze kellett volna az a 12% is hozzá, nem volt elég időm feltölteni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest