-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
-
bsanya
aktív tag
Ezt a két képet tudom még berakni:
https://www.dropbox.com/s/5zmvp3q9lk424ht/2013-09-24-17-08-39.png
https://www.dropbox.com/s/87xenjst3eknzj5/2013-09-24-17-08-53.png
Reggel töltőről lehúz, wifi kikapcsol, BT bekapcsol -> napközben pár hívás (értékesítő vagyok), mostanában tényleg nincs őrültek háza..., emil sync és ennyi kb.....
Az a legfurcsább, hogy a Slim és CM ROM-oknál a nap végére 50-60% ig merült csak le, pedig akkor volt rendesen napi telefon forgalom... -
bsanya
aktív tag
-
handrash
őstag
Köszi., ilyesmire gondoltam. Kapanyél által linkelt még Jó árban is van.
Más: Elég sokat használom a note ceruzát.Halálra idegesít viszont, hogy a menü és a vissza gombokat nem lehet megnyomni vele, viszont azt olvastam egy cikkben hogy elvileg a rajta lévő kis gombbal lehet valamit trükközni. Tudjátok hogyan?
-
nggabi
félisten
megnézed h aludt e végig, appokat átnyálazod, ami nem kell levesbe vele.
láttam ma végre nóta2-t
a hátlap nem gáz, felbontás szokható. cerka sajna nem volt hozzá, és persze eladó se volt épp arra h elkérhessem. a kamerán és a +ram +akksin kívül sok értelme nem lenne váltani. persze szép nagyon... azé megdobbant a szívem
-
puskint
tag
3G/WIFI be volt kapcsolva? - ha igen, kapcsold ki ejszakara.
De lehet, hogy nalad is az volt, amit en tapasztaltam az LS2 rom-nal: menj be a Beallitasok/Akkumulator menupontba, katt. a Media-ra es allitsd le (Kenyszeritett Leallitas). Ezutan nalam fenyevekkel jobb lett az akkufogyasztas, szinte nem evett semmit standby-ban.#14193: Sokan panaszkodnak a Beta-ra, hogy nem megy ez, meg amaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest