- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Pietro 22 #20906 üzenetére
Basszus. Ha a 4.3-at tetted fel,ott a beállításokban kell a root jogot érvényesíteni. Beállítások,telefon névjegye.Ott az android verziót addig nyomogatod,míg ki nem írja,hogy fejlesztő lettél. Ezután a beállítások között megjelenik a fejlesztői menü. Ott tudod megadni a root jogokat.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Pietro 22 #20901 üzenetére
"Rootolás:Töltsd le a Root_SuperSu 0.95 és fájlt és másold a külső memóriába. Indítsd el a telefont recovery módban (hang fel + home + power) majd válaszd az apply update from sd card opciót. Telepítsd az előzőleg bemásolt filet. Amikor elindul a teló utána nyomj rá a SU alkalmazásra és frissítsd."
Ez megvolt? -
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Pietro 22 #20880 üzenetére
A recovery-ben nincs "Choose zip from internal sd card" menü? Ha nincs más megoldás,a bootloaderrel odin segítségével rakd fel a gyári 3 fájlos jb-t és fuss neki mégegyszer. Hangerő le.Home és Power, Odinnal betallózod a 3 fájlt az 1 Hsz.szerint, usb kábellel laptop összeköt, odin start és ennyi. A teló usb driverei legyenek a laptopon. Lépnem kell,remélem sikerül.
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Pietro 22 #19045 üzenetére
Kedves Fórumtagok! Ma 14 órakor a Note1es telefonom frissìtett ès felkerült a magyar,hivatalos JB! Minden teljesen magàtól törtènt,kb 25 perc alatt vègzett...egyenlőre tökèletesen működik,kipróbàltam pl. a többablakos funkciót,felül youtube alul netezès vagy akàr felül ès alul is hd videó teljesen akadàsmentesen ment..köszönöm Samsung!!!!! Sokat kellett vàrni,de megèrte.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Pietro 22 #18805 üzenetére
Hogyaza. bootloop.
Belaktam szépen én is a V7-et.
SZUPER.
Aztán a Supersu-nak nem tudtam megadni hogy ne kerdezgessen hanem batran adjon root jogot barki kér.
Magát ezt a clockworkmodos supersu-t el sem lehet inditani hogy configolni lehessen.Gondoltam felteszem a playrol vmelyik supersu-t és ez lekapom a CWM-es Supersu-t. de bootloop lett.
Odaveszett minden, most ujrarakom...
Morcos lettemAztan ha megint szarakodik a cwm supersu. akkor ölök.
-
-
-
-
eax1650
aktív tag
válasz
Pietro 22 #18287 üzenetére
A csoportos SMS küldés megoldása miatti keresgélés közepette csoda kis progira akadtam!
Majdnem mindent tud, amit ellehet képzelni!
Androidokat ismeri!
Magyarul!A nagy Samsung a fasorban sincs az ajánlott kacatjával (Kies)!
http://www.webmaster442.hu/android-telefonok-pc-szinkronizalasa/
-
gery2123
őstag
válasz
Pietro 22 #17246 üzenetére
Előtte kell wipe, és én szoktam akkor is csinálni mielőtt a kernelt felrakom
phonefan: A Note nagyon jó készülék. Gyárilag most még ICS van,de márciusban jön a JB. Már most is van JB de az csak leak rom tehát nem ota update folyamán jött. A mindennapok során a leak rom is tökéletes, egyetlen hibája számomra az, hogy az akkuidő egy kicsit gyengébb mint ICS en.
HD Youtube van wifi-vel,de mobilnettel nekem csak HQ van. -
gery2123
őstag
válasz
Pietro 22 #17240 üzenetére
Nem kell gapps.
cynogenmod, és más stock romnál kell, ha a fejlesztő nem rakta bele , TW alapú romoknál nem kell az esetek 99 %-ban.
Wipe chace és dalvik után ha felrakod a romot,akkor minden megmarad,és szerintem menni fog a szinkron is. 4.2 camera és galéria nem tudom hogy van e, de az xda-n lennie kell szerintem.lefkoisa: Én occó 400ft-s fóliát használok,de nekem megfelel,nem látom hogy a képen torzítana,vagy homályosítana, de az s-pen működésén nem változtat szerintem. Kicsit karcolja,de 2-3 havonta úgyis lecserélem rajta.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Pietro 22 #16212 üzenetére
Ha rootolva vagy, akkor egy Battery Calibration-ra próbálkozz rá. Nekem Evo 3D-n sokat segített, meg még anno 1-2 telon.
-
gery2123
őstag
válasz
Pietro 22 #16208 üzenetére
Hát az biztos hogy valami nálad nem lesz jó! Én is a A BurtRomLSC-t használom , és 2 és fél óra kijön belőle.Ha nagyon vigyázok 3 (ICS-t csak ezért sírom vissza)
Kernelt, nem tudok ajánlani tudtommal philz csinál TW JB alá kernelt egyenlőre,ezért is várom annyira hogy jöjjön a gyári JB. Addig meg ha nem akarsz romolni, vagy nincs kedved akkor várd meg a hivatalos JB. én ezt fogom tenni. -
gigabank
csendes tag
válasz
Pietro 22 #15299 üzenetére
de nem értem!
a custom rom-ok nem épp erre valók? olyan nem hivatalos optimalizált rom-ok amelyekből minden gyári hulladék kigyomlálásra kerül.
na most nekem custom rom van fenn, ráadásul ahogy nézem az egyik legnépszerűbb. Ultimate N7000 XXLSA
és ezt produkálja = 90% a memóriának foglalt. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Pietro 22 #14667 üzenetére
Sziasztok,
Nekem is sok problémám volt a JB-vel SL7 és SLA-val is. Több verzióval is. Pedig volt wipe all, sőt format system data, preload ahogy kérték.
Ennek ellenére ami másnál ment az nálam néha nem.
Pl: Kevés ram -sok ram, Ripple lock - a Lockscreen shortcut-ok törlése nem ment,
multiwindow bizonytalan volt, és a TW néha néha fagyott.DE ÚGY TÜNIK ezekre mind van megoldás.
Mégpedig az hogy Hydracore 4.3al is nyomtam egy wipe all-t és utánna ujratelepites.
Azota még gyorsabb a JB és minden megy egyenlore...Az XDA-n irták.
XDA - eybee radöbben.
(a lényege az hogy az uj kernelekkel marad vissza "valami" a wipe után is.)Üdv,
Robi -
válasz
Pietro 22 #14134 üzenetére
A Bangasti-féle változattal azt tapasztaltam, hogy egyrészt nagyon durván merül, másrészt a stylus bár pontos, meg-meg akad - ami Draw Somethingben (fenntartom, hogy a stylus egyetlen felhasználási módja, amire alkalmas) elég gázos.
Most rakom fel az Alliance variánst ebben a percben.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Pietro 22 #12726 üzenetére
Működik az, ha vissza rakod rá a gyári szoftvert.
Az előlapi kamera is működik, mégsem videotelefonálsz szerintem soha.
Vedd úgy, hogy ha CyanogenMod-ot használsz, akkor meg működik a BLN. Amit naponta használhatsz.
De nyilván te tudod, mit használsz rajta és mit nem. Én pl. nem használtam még sohasem az FM-rádiót, így nem zavar, hogy nincs a CM-ben. (SpiritFM-et letöltöttem, de ki sem próbáltam még...) Helyette van egy rakás beállítási lehetőségem, amit a gyári szoftver nem adott meg és jegyzetelésre használom a Papyrus-t, amit mellesleg gyárin is használtam, mert jobb, mint az S-szar. -
Kapanyél
őstag
válasz
Pietro 22 #12724 üzenetére
Ez mennyire életszerű igény? Ha gyorsan kell jegyzetelni, beteszem a Papyrus appot a lockscreenre gyorshivatkozásként. Úgyis az a sok idő, amíg kihúzom a tollat a seggéből.
A fent említett program egyébként kezeli a gombot is... vagy lehet, hogy keverem az Autodesk Sketchbook-kal... na mindegy.
A gyorsjegyzet egyébként szerintem elég béndzsa, kicsi és semmit sem tud. Emiatt nem térnék vissza CM-ről gyárira. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Pietro 22 #12719 üzenetére
Értem, szóval nem feltétlenül kell külön kerenelt feltenni, a ROM-ot tartalmazó zip file-ban is van valamilyen kernel, aztán az ember vagy fenthagyja, vagy lecseréli egy másikra.
Viszont a Parandroid XDA-s topicjában azt írják ne rakjam rá gyári kernelre. Most hogy is van ez? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Pietro 22 #12716 üzenetére
A kernelt megnézhetnéd ha nem nagy gond...
Mit értesz a cerka támogatáson? Menükben mozgolódás, kattintás müködik? Nekem már annyi elég.
Tök új vagyok Android témában, egyik haverom X10 minijét ROMoltam pár éve, de kb semmire nem emlékszem az egészből.
Ha a PA romot akarom feltolni annak mi a sorrendje? Előrször egy kernelt rakok fel, utána a ROM-ot? Pietro, Te hogy csináltad? Nekem egy teljesen szűz érintetlen Note-om lesz, annyi infót olvastam a témában, hogy azt se tudom majd hogyan kezdjek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest