- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
válasz
puskint #17214 üzenetére
Hát nem tudom, az a baj, hogy nagyonsok minden társul hozzá. Dobálja a hálózatot, csak bekapcsolt kijelzőnél csinálja, mert órákon át tudok rajta zenét hallgatni, de van hogy egy filmet is simán kibír. Aztán van amikor 2 perc netezés után elkezd vibrálni aztán se se kép se hang. Úgy kapcsol ki, hogy nincs semmi animáció, vagy a lemerülésre utaló jel, viszont amikor kapcsolnám be és bekapcsol akkor jelzi, hogy le van merülve. A másik variáció amikor nem kapcsol be, próbálom recoverybe, ott kiírja,h low battery. Ha kiveszem az akksit és visszateszem akkor meg megint visszaáll a normális töltöttségi szintre. Már több mint egy éve vettem úgyhogy az akksi már biztosan nem garis. Csak ugye rootolva van, meg rabláncmentesítve.
nggabi:
Köszönöm szépen, szerintem élek a lehetőséggel
Mogyoróallergia satöbbi? -
zsoltti
senior tag
válasz
puskint #16591 üzenetére
Én nekem is jobban tetszettek a színek a 2-n ! bár akármilyen más telóval összehasonlíttom jobbak a n1-esnek a színei, kivéve az s3 mert az is olyan mint a n2.
Képarány nem gáz, mert én így is fektetve használom , és mindig középen van az olvasnivaló, úgy hogy nem maradok szerintem le sokmindenről a kissebb felbontás miatt -
puskint
tag
válasz
puskint #16589 üzenetére
viszont a nóta1 kijelzőjét nem pótolja semmi. a sávosodáson kívül jobb az n1: szélesebb, emiatt jobb rajta olvasni és netezni, picit élesebb is, és a látószöge is jobb (az n2-nél "gyorsabban" invertálódnak a színek), meg fényesebb is (legalábbis 10-15% körül, ahogy én használom). szóval ez az rgb>pentile mese elég vicces.
-
Kapanyél
őstag
válasz
puskint #16463 üzenetére
Note-hoz való? Én már ráfaragtam azzal, hogy nem a telóhoz valót vettem, mert hát USB-USB... csak a Motorola éppen egyáltalán nem is töltött vele. A Samuk általában 350mA-t engednek ismeretlen töltővel. A fél Volt eltérés még akár tűrhető is lenne, de javaslom, vegyél egy gyári autós töltőt, szerintem nincs 2000Ft sem. És annak a csatija is jó, nem esik szét két hónap után.
-
KTTech
veterán
válasz
puskint #15382 üzenetére
Valamint nem árt az STD verzióval kezdeni a próbálkozást, mert az OC azért sokaknál kifagy... (mivel egyrészt OC, másrészt UV kernel).
Én most az Ultimate v5.1-re pakoltam fel, de nem túl stabil a kernel (mondjuk írja, hogy experimental, és az ok, hogy a kamera nem megy semmilyen módon, de az már neccesebb, hogy sok minden más se, illetve root kérés esetén néha lefagyasztja a telót)... a nagyobbik gond, hogy nem tudok visszatérni full wipe nélkül a Philz-re, mert beragad még a boot anim előtt a teló (cserébe pár perc alatt lemeríti az akkut).
-
-
törölt tag
válasz
puskint #14437 üzenetére
Persze. Sajnálom egyébként a dolgot, mert a Note iszonyatosan szerethető telefon. Gyakorlatilag a méretéből adódóan nem hiányzik egy tablet sem. Viszont fejlesztőként megkövetelik tőlem, hogy a legújabb rendszerekre optimalizáltan készüljenek az appok. Örülnék, ha a samu felpörögne picit, mert emiatt rákényszerülök a váltásra majd. A leak rendszerek pedig nem jelenthetnek alapot nálam, mert nem hivatalosak. inkább csak afféle reményt, hogy majd működni fog az app a hivatalos verzión is.
-
-
nggabi
félisten
válasz
puskint #14389 üzenetére
az s3 képe tényleg élesebb, én direkt egymás mellé raktam őket. a fóliát mindig megkarcolta a ceruza ezért leszoktam a fóliázásról... csak akkor karcolódik meg a kijelző ha homokba hempergeted.
a telenyomorban a kislány rólam se akart leszakadni, már kérdeztem is h nincs e más dolga
-
Kapanyél
őstag
válasz
puskint #14351 üzenetére
Srdekes, amit írsz, mert egymás mellé téve a különböző panelokat, a pentile adja a legteljesebb fehér hátteret, a többi csíkos/mátrixos.
A szoftveres sávosodásról nemrég bizonyosodtam meg egy fórumba szúrt képernyőmentés kapcsán: monitoron is sávosodott a fekete/szürke háttér.
Nem vettem N2-t, nem is fogok. Nem tetszik, hogy keskenyebb, ezen sokkal jobb netezni. Kizárólag az akkuidő izgat, a telesítménnyel SGS óta nincs bajom. Még a magasabb fényerő csábít, de 60e-et nem ér a különbség.
És már a FullHD izgat. -
puskint
tag
válasz
puskint #14255 üzenetére
Felraktam, működik.
Wipe-ok nélkül nyomtam rá az Ultimate-ra, S-note megyen, Naptár megyen, 3 perc alatt 2x kaptam FC-t (az Email állt le), és most, hogy írom e sorokat előjött az a jelenség, amiről olvastam, de egyszer se láttam élő adásban, azazhogy meglilult a képernyő, újraindítás után helyrejött. (+ az FC se jött többé elő.) Lehet mégiscsak kellett volna wipe-olni... Ezenkívül van még 4 Rocket-addon (semmi említésre méltó), pár plusz app (semmi említésre méltó), és meg is volnánk. Picit laggol (de lehet még nem rázódott gatyába a rendszer). Ha holnap kijön a V4-es Ultimate, nyomom is le a rakétát.
Érdekes, az XDA-n senki sem számolt még be a V3-ról, lehet ilyen kényes drámában (l. eybee) senki sem akar ünneprontó lenni. (vagy még nem jött le a ROM)
-
ólomvarjú
tag
válasz
puskint #14129 üzenetére
Nem tudom, nekem ez az első samsungom. Előtte volt xperia arc, attól nálam jobban bejött a kijelző. A billentyűzet.., igen az lehetne jobb, nem találtam még olyat ami nekem mindenben megfelel.
Na de...
Ami nálam továbbra is a legnagyobb gpndot okozza, az az, hogy ha felrakom a jbt, nincs mobilnet. Azelőtt se volt sose ics alatt, meg amit néztem már 2 jbt, ott sem. Egyedül a cm10ben van, és nem tudok rájönni, hogy mi van ebben, ami jb ben nincs. Ennél ahogy felteszem, minden állítás nélkül megy. Nem otthon vagyok, kinti feltöltős kártya. Nincs ötletem -
-
ólomvarjú
tag
válasz
puskint #14107 üzenetére
Na ahogy van az 5 ös, attól balra a külön részen van nekem a pici. Csak nekem nincs az a kis műanyag áthidaló. Bár ha jól látom a képen neked is ott van csak ugye el van takarva. Nekem fehér a note, talán azért a különbség. De hogy semmivel nem férek hozzá, az biztos
Meg a gomb is sokkal kissebb
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz
puskint #14097 üzenetére
Hello.
A call recordot meg elkészitette eyebee es felrakta az Alliance Jb LS7 romhoz egy hozzaszolasban...
call record JB LS7Akkor ez igéretes kis rom
en is toltom. De mindegyik tetu lassu. Nincs gyors link?
Kosz,
Robi -
-
ólomvarjú
tag
válasz
puskint #13942 üzenetére
Úgy értettem hogy mivel telón vagyok nincsenek kirakva és nyomtam hogy :+O nekem ez a csodálkozás és itt ilyen lesz belőle. Na mindegy. Nem hiszem hogy más lenne, csak el is van választva a nagyobbtól meg a gombtól éppen hogy látni. Majd ha hazamegyek megnézem mire való
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest