Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
venyo01
csendes tag
kosz

-
venyo01
csendes tag
itt mit tudok tenni?

hogy tudok innen kilépni? -
venyo01
csendes tag
kikapcsoltam a mobilt és ez jelent meg a képernyőn:
factory mode (piros)
product name: gt-n700
custom binary downlod: no
current binary: samsung officialközépen egy android jel, alatta downloading...
do not turn off traget !! -
venyo01
csendes tag
kosz! hol tudom beszerezni?
-
Gampa
aktív tag
Üdv.Ma délután löttem pár képet,és behülyült a note.Azóta ha elinditom a kamerát 10 böl 5 alkalomal azt irja ki hogy kamera hiba! Ötlet?
-
venyo01
csendes tag
Kösz akkor mégsem állok neki!!!

-
venyo01
csendes tag
Valaki segítene elmagyarázni hogy "csinálhatom" meg a reinstallt
-
dave182
senior tag
Nálam a cm10.1 hibátlanul ketyeg,de az akksiidő vállalhatatlan...másnak is?
-
venyo01
csendes tag
koszi

-
törölt tag
válasz
venyo01
üzenetére
En eppen a napokban tettem az egyik note-ra hivatalos 4.0.4-et. Na ott pont ugyanez volt. Gyakorlatilag tolton hasznalva a telefont netezes kozben tobbet merult, mint toltodott, pedig teljesen friss telepites volt. Reinstall, wipe es megoldodott a gond. Ugyanaz lett ujra felteve. Igy nem tudom melyik oldotta meg a problemat, viszont az biztos, h szoftveres volt a problema.
-
venyo01
csendes tag
A kijelző alapfokon van/volt végig, nem csak játékról van szó pl. a google chrome is ezt csinálja
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
venyo01
üzenetére
Ha bator vagy akkor nyomj egy gyari beallitasok visszaallitasat. De van kockazata a dolognak, mert gyari ICS rendszer alol ezt nyomva meghalhat a keszulek. Ez a Samsung hibaja. Ha biztosra akarsz menni, akkor elobb egy safe kernelt kell feltenned odinnel, majd utana mar kockazatmentesen mehet a full wipe. Elso hsz-ben talalsz linket, azt olvasd at figyelmesen es menni fog.
-
hito
nagyúr
-
venyo01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a Notommal kapcsolatban: hiába töltöm egyfolytában merül (pl. játszom töltés közben és lemerül). Ha kikapcsolt állapotban töltöm feltölti 100% százalékig, ha bekapcsolom 15% és figyelmeztet hogy töltsem miközben töltődik!A segítséget előre is köszönöm

-
hito
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Az már a Te nyavajád

Komolyra fordítva: szerintetek mennyire érdemes i717-ben gondolkozni. Annál ugye Exynos és Mali helyett Snapdragon Q8060 (1.5GHz-en) és Adreno 220-as van. Állítólag az Adreno 220 jobban muzsikál a Mali 400-nál és XDA-n is elég jó támogatottsága van ahogy látom.
Kérdés, hogy vajon összességében mennyivel lassabb, vagy gyorsabb az N7000-nél.
-
hito
nagyúr

-
hito
nagyúr
Nem sok, max. a hatodik
De jó lenne, csak az a baj, hogy egy 80eFt-os készülék mellett nincs pénzem max. egy 20-30eFt-osra. Azok meg nem nagyon hoznak lázba, minek cserélgessem? Most egy picit tényleg megpróbálok megnyugodni azzal a Note-tal amire szert teszek, mert ez beteges. -
KTTech
veterán
Úgy néz ki itt hagyom a Note társaságot... ha minden jól megy legkésőbb jövő hét közepére sikerül elcserélnem minimális (kb. 18E HUF) ráfizetéssel a Note-t Note2-re, annyit megér a régi és az új közti különbség
Ha mégse jönne össze az üzlet, akkor persze maradni fogok 
-
Pietro 22
aktív tag
Az en problemamra tud valaki megoldást?
-
Tippmix46
senior tag
csak érdekesnek találom mindig, amikor valaki megvesz egy Note1 vagy 2-őt és utána jön azzal, hogy milyen nagy....hát ez a lényeg benne....előtte nem tudtad mekkora? A boltból hazafelé nőtt meg?

Én a méretei alapján kivágtam vétel előtt egy kartonlapból és próbálgattam otthon, hogy mennyire esik kézre, hogyan fél el a ruháimban stb.
Ilyen egyszerűen teszteltem előtte, hogy fog-e zavarni majd....

Az általad írt teló egyébként jónak tűnik, a tesztek alapján igen pozitívakat írnak róla..
-
lefkosia
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Beállítások-Az eszköz névjegye
-
wertigo1984
őstag
Azt hogy tudom megnezni hogy nekem milyen rom van rajta?

-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a JellyBeer v3.5-ot ami ugye 4.2 vagy olyasmi.
Most ha a playben rakeresek par dologra akkor azt nem mutatja mert az az adott dolog nem kompatibilis a 4.2-vel. Pl a google térkép! Van erre valami megoldás hogy tudjam használni? Mert ha pl netrol letoltom akkor működik! -
ólomvarjú
tag
Jó estét
Cm10 alapú romok miért szeretnek fagyogatni? Pl a böngésző megy, a Rádió megy. Egyszerre már nem nagyon, kb fele alkalommal megnyomorodik. Aki használja még, tud esetleg megoldást? Köszönöm -
hito
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Fizikai billentyűzet mániában szenvedtem én is kb. fél évvel ezelőttig. Aztán amikor kénytelen voltam rájönni, hogy kapacitív panelon 2x olyan gyorsan gépelek, akkor kigyógyultam. Pár hónapja még egy Samsung Captivate Glide-ot (i927) is képes voltam beszerezni a QWERTY miatt. Nem volt rossz, de az említett dolog miatt túl is adtam rajta.
-
hito
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Passz, még csak pár órája van nálam, de elég derekasan teljesít. Nem nehéz megállapítani, hogy jobban bírja a Note-nál. Mint minden készüléknél, ennél is nagyon felhasználásfüggő. El tud ez menni 5napot is akár, de nem lehetetlen 24óra alatt lemeríteni. A Note-hoz képest szerintem kb. 2x annyit bír.
-
hito
nagyúr
válasz
wertigo1984
üzenetére
A klubtagságim rövid elég életűnek bizonyult, ugyanis már el is cseréltem egy Razr Maxx-ra
Nem tudtam létezni vele sajnos. Nem volt bőr a képemen emberek között elővenni és a fülemhez emelni. Ezen kívül marha kényelmetlen. Pl. ha le akarom menni meginni egy KV-t a melóba, nem tudom magammal vinni, vagy mehetek táskával. És ez csak egy az 1000 élethelyzet közül amikor csak nyűg és fejfájás. -
hito
nagyúr
Razr Maxx-ra ki cserélne?

-
Amalgam
aktív tag
Nálunk (Erdély) nagyon késik a 4.0.4-es frissités, és mindjárt itt van a 4.1-es.
Lehetségesnek tartjátok, hogy nem is lesz 4.0.4-es, hanem egyből 4.1-es? -
Gampa
aktív tag
válasz
handrash
üzenetére
Állitólag az Extreme Digitalba lett véve,(bár az se normális hogy az eladó nem emlékszik hogy melyikbe) felhivtam öket,de nem nagyon akartak segiteni,ha nincs meg a számla akkor ba..hatom! Kb ezt közölte velem.
Azt ki lehet valahogy deriteni ha pl t-mobilos volt a teló,csak ki lett ütve?
-
Dondenis
aktív tag
Üzemidőröl szeretném a véleményeteket kérni. Normál nem energiatakarékos módban vegyes használat mellett game/ böngészés kb 3.5 óra kijelző használatot bìr. Ez jónak mondható? Én 1 kicsit többet vártam de lehet hogy ez normális.
-
Tippmix46
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pla

)

Ugy latom Neked is gondjaid vannak a szovegertelmezessel 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)