Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Konkréten emiatt tettem le róla:
"Ha ezzel megbékéltünk, akkor sem leszünk túl rózsás helyzetben, ugyanis maga a toll egyébként is rosszul érzékel. Jól kivehető, relatíve vékony hegye van, de marhára nem ott rajzol, ahol az ténylegesen hozzáért a kijelzőhöz, hanem nagyjából két milliméterrel arrébb. Ennek megfelelően sosem fogunk vele tudni olyan skicceket kreálni, mint amilyeneket a művészemberek a reklámokban csinálnak, viszont a hajunk erősen ritkulni fog, ha egyáltalán megpróbálkozunk ilyesmivel."
A Note 9 volt az első ceruzás telefonom az Omniák után. -
Tippmix46
senior tag
kint volt a szervíz....azt mondta, hogy az IMEI számsorból kiesett karakter vagy mifene és az egész teló alapra ált...Előszedte a laptopját stb. és az egész szoftvert újrahúzta+a telefonban, az akkumulátor alatt lévő imei számot újra generálta...és lőn, jó a telefon. Samsung garijegy hátlapra szervíz pecsét+aláírás és viszlát! K. 45 perc volt az egész.
-
FoxPuppy
tag
na ha már itt tarunk, csak hogy eggyel több hozzászoláslegyen ...
Szóval mindenkinek a saját izlésse szerint az jön be ami neki tetszik....
(ebben talán nincs vita)
Ami a kijelző képarányát illetni mindenkit és mindent meg lehet érteni...
Viszont mint tudjuk régen a telók kijelzői: 4:3 arányúak voltak, alap példa 320x240 ,
,ahogy a videóformátumok az egész világban (mármint a háztartásokban is) szépen tértek át a 16:9-re, úgy épült be ez a képarány a mindennapi cunsumer világba is.
Ma szinte követelménnyé vált a 16:9, ha nem az akkor már nem is "szabvány" ....
ha filmet nézel rajta és nem ilyen a képarány akkor ott marad a feleleges crop, a bosszantó fekete csík .(mármint csak a sorozatoknál illetve TV-adásoknál , mivel a legtöbb mozi már rég 21:9 körüli arányban készül , az meg ugye kicsit keskenyebb....)
Ettől eltekintve a mostanában defaultnak felhasznált 800x480 sem 16:9 annál kicsikét ducibb a 854x480-as kijelző lenne az igazi 16.) arány.
Tény hogy 16:10 kicsit nagyobb szellősebb felület,de zsebben kényelmetlenebb.... talán
Így a NOTE 16:10-es 720p-s kijelzője egy köztes átmenet a 4:3 és a 16:9 között mindkét tartalom élvezhető rajta , főleg a 16:9, már persze a filmnézésről beszélünk... office felhasználástól most eltekintveEgy bizos ami ma nem 16:9 arra biztos hülyén néznek az emberek, már aki egyáltalán észreveszi a külöbséget.......
Ja igen az én problémám még a NOTE2-vel is !!! Mi az, hogy nincs hardveres AC3 támogatás?????
A Noteon szoftveresen még a full frame-s 720p is akad (jelen pillanatban, alap órajelen) nemhogy még az 1080....
harveresgyorsításban meg nincs hang hiába folyékony a mozi...((((((((
de tudom..... minek a f**znak akarok 720p-t vagy annál nagyobbat nézni , mé' nem jó az SD xvid mp3-mal, vagy ha annyira ragaszkodoka HD-hoz, akkor kódoljamát a dts-t vagy ac3-t aac-re meg muxoljam újra az mkv-t........ hát persze, azért fogok pont 180e Huf-ért 4magossokgigás"OKOS"telót venni 2012ben, hogy egy openspurce hardveres decoder ne férjen bele............
- ez csak egy kisarkított, szubjektív megközelítés volt, filmnézés szempontjából -
-
DeathAdder
veterán
Kérdés, hogy kap e nagyobb felbontást és mondjuk az s3 gpuját..? Mert ha igen, akkor megint ott leszünk mint a Note esetében
Lehet kipróbálok egy S3-at azt úgyis szinte azonnal el lehet adni, hogy ne is bukjak rajta, aztán meglátjuk mi sül ki a "Note 2" -ből
Mert a méret a lényeg! Lezsarom ki mit gondol, imádtam az 5.3 méretét is
-
hito
nagyúr
Én nem tudom honnan veszik mindenki ezt ennyire biztosra. Mindenki ezt szajkózza. Eleve augusztus (ráadásul legvégén) még csak bemutatják, ha egyáltalán a Note 2-t mutatják be, mert lássuk be még az sem biztos, sehol nem állították biztos forrásból egyértelműen.
Te meg már egyenesen azt mondod, augusztus végén fog debütálni. Hát max a roadshow-n, üzletben szerintem legkorábban 1-2hónappal később.
-
-
premete
veterán
Az esetek 90%-ában nálam van a laptopom, abban van 4GB mobilnet, tehát a legtöbb dologra azt használom, annak az akkuja többet is bír, mint a Note akkuja például.
A másik, az Atrix2 rgb-s kijelzője is tetszik, és könnyebb zsebrevágni, és nem akarok állandóan rettegni, hogyha a romokhoz nyúlok, meghal a cucc esetleg. -
Kapanyél
őstag
De képzeld el, milyen az, amikor a kollégámmal üvöltök, hogy NEHOGY BAZMEG!, az meg csak néz rám kerek szemmel, hogy most mi van, én meg mondom, hogy ez nem olyan launcher, erre méghülyébben néz és választhatok, hogy elmagyarázom fél óra alatt a teljes történet megértéséhez szükséges alapanyagot vagy bevállalom a totálbunkó kolléga szerepét. Utóbbi szokott összejönni.
-
WaterWave
veterán
márka mindegy mert nekem is noname van, viszont a class10 az alap kell hogy legyen már mindenhol...
sőt továbbmegyek ha van mód kipróbálni a kártyát, akkor pattintsd be a készülékbe és az sd tools programmal nézd meg a fel/le töltési sebességét a kártyának...enyimé egy noname nemtudom mi class 10-es 16gbos kari..
write speed: 11.7MB/s
reading speed: 21 MB/sez alatt ne legyen mert az elfogadhatatlan ilyen kategóriában
-
Jó kérdés hova lett, maga a felhasználó megmaradt azért, más demóvideókkal együtt.
-
lefkosia
őstag
Köszönöm a segítséget
tombike: Maximum Coverage Invisible shield, én ezt használom, véleményem szerint a legjobb.
-
-
Luissimo
veterán
nekem nincs note-on, csak a nagytestvére a Gakaxy TAB P1000, de annál ez símán ugyanígy müxik, és a scedulerrel még azt is tudja állítani, hogy mit ne engedjen aludni, külön pl. a wifit ébrentarthatja és akkor tud még netezni tovább vagy jönnek a méljei is reggelre.
hasznos kis progi, minden nap programozható benne... -
Kakumix
senior tag
Feltettem. Foltos, de állítólag majd szárad és a foltok eltűnnek. Egyelőre kicsit tapadósabb, mint az "üveg" volt, a száradással ez elmúlhat. Viszont az általuk küldött műanyag lapocskával sikerült össze-vissza karcolgatnom már felrakás közben. Cirka 100+ karc
Vajon elrontottam valamit vagy ez az "Ultra Scratch Proof Layering design" (ultra karcmentes rétegezési dizájn/tervezés)?
Lehet el kéne mennem vennem egy Brandot -
Cyberpunk
félisten
-
Kakumix
senior tag
Nem ennyire egyértelmű a helyzet
1. Vaterán leütöttem, tegnapi átadással.
2. Telefon jön, hogy valami közbejött -> halasztva mára a találkozó
3. Újabb telefon, hogy a telefon szervizben, mert megpróbálta formázni a winchestert és most nem működik
4. Visszahívom, hogy vissza tudja-e szerezni a szervizből, mert 5-10 perc alatt lehet rá ROM-ot tenni -> vissza tudja, de a szervizes nem tudta megcsinálni, ezért felküldik a központba, ha akarom elhozza a szervizből vagy el is állhatok a vételtől130-ért nekem még a jövő héten is jó
A szervizből csak nem jön vissza rossz állapotban vagyis bevizsgálják helyettem és a garipapírra kapok egy pecsétet, hogy valóban érvényes, ha nem b..ta el amikor a winchestert akarta formázni
Egy kicsit már rosszabb a szám íze, de mint említettem 130-ért még a jövő héten is jó (pár napos, makulátlan és 2 év garanciás Telenoros a "kicsike").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest