Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
fujifilm1 #22452 üzenetére
Annyit csináltam, hogy kikapcsoltam, kivettem az aksit, sd kártyát, sim kártyát, majd pár óra múlva vissza az egész és a régi töltőjével és régi aksijával most megjavult a teló. Szerintem a párom Samsung töltője is máshogy passzolhat az usb részhez+ezek az utángyártott aksik se tehetnek jót egy telónak.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
fujifilm1 #22426 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam én is megosztom a Note1esemmel kapcsolatos észrevételeim, helyesebben mondva rossz irányú elváltozásokat:
a telefon 2012. őszi, garancia 2014. év októberig volt...problémák 2014. nyarán kezdődtek...gyorsan merülő aksi, sd kártyát nem látja, szervizelés is volt, de nagyon nem tudtak mit csinálni azt vettem észre, kicsit lett jobb csak az aksiidő. Próbálkoztam új aksival is (amit Pesten egy boltban eredetinek árultak, persze utólag arról is kiderült, hogy nem eredeti.)
Sajnos lejárt közben a gari is, így most kicsit elkeserítő, hogy egy 1,5 évig szuper telefon miért kezd hirtelen teljesen elromlani...még a végén azt fogom tényleg hinni, hogy valami ezekbe is be van építve, mint anno azon nyomtatóba, ami hirtelen elromlik x idő után, abban bizonyos filmben, ami a villanykörtékről szól (vagy ilyesmi, már nem emlékszem a címére).Megvan: Villanykörte összeesküvés.
-
fujifilm1
senior tag
-
KTTech
veterán
válasz
fujifilm1 #22423 üzenetére
Visszatettem a gyárit. Túl sokat dolgoztam mobiltelefon-szakszervizben ahhoz, hogy ne gyári akkut használjak
(sok problémát tudnak okozni az utángyártottak, olyat is, amire nem gondol az ember: pl. RF hálózati hibák - legyen az wifi, 3G/HSDPA vagy BT -, véletlenszerű újraindulások és kikapcsolgatás, melegedés... legrosszabb esetben felrobbanás, mert nem teljesen jó a belső védelme esetleg).
Amit írsz, tipikus akku probléma... beesik a fesz, és vészleállít a telefon. Lehet, hogy kalibrálással javul, de nem biztos.
-
KTTech
veterán
válasz
fujifilm1 #22358 üzenetére
Bármelyik 4.4.4-es Gapps jó hozzá, de én a PA_Micro-t használom (ebben van a legkevesebb szemét). A DU-soké is jó lehet, természetesen.
Eddig nem találtam jobbat nála, sajnos már ez se lesz fejlesztve tovább, pedig jó lett volna, ha az L-t még megkapja...
Minden funkció működik, legalábbis nem találkoztam semmivel, ami nem ment volna
persze a TW-s alkalmazásokat kivéve (az összes Samsung App). A toll remekül működik az alternatív app-okkal.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
fujifilm1 #21110 üzenetére
Nagyon jó! Rengeteg dolgot lehet customizálni. A telepítetlen romból gyomláltam. Lényegesen jobb a kacatok nélkül,bár pár dolgot meghagytam. Azt szúrtam el az elején,hogy nem kompatibilis modult is betettem és azt is elfelejtettem,hogy a változások cak indítás után lépnek érvénybe. Már nagyon szeretem. Azért is nem odexelem,hogy tudjam testreszabni,ha valamit megunok. Customizálható a statusbar,az értesítési panel és még számtalan dolog. Most például,ha ismeretlen szám hív,Yoda mester képe jön be. Jópofa! Színek és átlátszóságok szintén variálhatók. Szeretem alakítgatni. Érdemes kipróbálni.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
fujifilm1 #21085 üzenetére
Igen,olvastam. Az ahelyzet,hogy gyomláltam,telepítettem,kihagytam a két kifogásolt progit és így elég jól szaladgál. Azon gondolkodom,hogy a Sweet rom,alapból deodexelt,tehát lehet,hogy ezt már nem kell megtenni. Mi a véleményed? Köszi. A kikapcsolási menü sajna alap,de ez nem nagyon zavar.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
fujifilm1 #21072 üzenetére
Hát,vegyesek a tapasztalataim. Az Xposed és az Xblast használata nagyon körülményes. Nem azt és nem úgy csinálja,ahogy kellene és ha gondol egyet,úgy hazavágja a romot,hogy csak az újratelepítés segít. Most szerintem nem jó irányba megy a fejlesztő,bár lehet,hogy csak én bénázok!
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
fujifilm1 #21017 üzenetére
Izgalmasnak tűnik! Nem vagyok jó angolból. Tudsz egy jól érthető magyarázatot a terminál emulátorban való ügyködéshez,megfelelő számú köszönetért?
Ha jól értelmezem,akkor a gyomlálást a rom,még telepítetlen zip-jében kell végrehajtani? Vagy esetleg a telepített rendszeren? Köszi!
-
Nazara
őstag
válasz
fujifilm1 #19634 üzenetére
Működnek a linkek!
A kijelzőmérethez azért annyi hozzá tartozik, hogy a gyártók is folyamatosan egyre nagyobb képernyővel szerelik az aktuális modelljeiket, és azért elég sok ember ez ellen fel van háborodva, szóval nem biztos, hogy valós igény áll e mögött. A másik oldal viszont, amikor 160 centis lányok, nők kezében Note 1-2-ket látok, és vidáman elhasználják.
Én azt az elvet támogatom, miszerint ezek a készülékek már nem elsősorban telefonként vannak használva, hanem zsebpc-ként, ily módon pedig elengedhetetlen a nagy screen. -
desexis
csendes tag
válasz
fujifilm1 #19348 üzenetére
Köszi.
Nos, tegnap egész nap a Note-al voltam elfoglalva. Tetszik, üde változatosság az iPhone után. De. Túl széles. Egyszerűen nem bírom normálisan kézbe fogni.
A kijelzője tényleg szép, de nálam szintén hátrányban marad, mondjuk nem ez a döntő. A kamerája szuper, ám néha kissé akadozik a gép, ezt nem tudom, mitől van. 4.2.1-es oprendszer van rajta.
Ez egy egy éves készülék, úgyhogy azt hiszem, inkább kivárok még fél évet, és veszek SGS 4-et újonnan... afelé húz a szívem.
Az i5-öt még nem néztem, mert nekem az egyelőre csak annyi, hogy ugyanaz, kicsit nagyobban. Persze, biztos nem így van, csak innen messziről tűnik úgy.
Összbenyomás: tetszik, de valami visszatart.Köszi a segítséget mindenkinek!
-
aizen92
addikt
válasz
fujifilm1 #19350 üzenetére
Én iPhoneról tértem át Notera ( 4-5 éve csak apple cuccaim voltak ). Nagyon féltem tőle eleinte kb 1 évig tartott mire végleg lecseréltem a 4s-t de teljes mértékben megérte
nálam elsődleges szempont volt a kijelző mérete, az a 3-4inch már bántotta szemem. Gyorsasag tekinteteben sem lehet panaszom es a zart iOS borton utan az android egy "megváltás"
és laptopomat egyre kevesebbszer kapcsolom be rengeteg mindent tudok elintezni noteról már csak egy billentyű kéne hozzá és tökéletes lenne
-
manien22
csendes tag
válasz
fujifilm1 #19327 üzenetére
Megtiszteltetés
Régóta fáj a fogam egy ilyen készülékre.
S3 múlthét hétfőn került hozzám,nem is maradt nállam sokáig,az előtt 2,5 hétig volt S2
Gyorsabb vagy nem,öszinte legyek?
Egy kis mókolással elfogom érni a gyorsaságot a Note(val-vel) is
Note2 túl drága a tudásához képestUgyan úgy mint az S4,felvannak kapva hogy új készüléket,"kérjünk érte egy rakás pénzt" alapon adják el,szolgáltatói árakról nem is beszélve
Pár napig-e lessz nállam,hát ha megtetszik és passzentos lessz a batár ujjaimhoz akkor akár több hónapot is elbirok vele képzelni
Köszi a linkeket
Root,CWM,Romolás terén otthon vagyok,mivel több mint 50 készülék fordult meg nállam már
Remélem megleszek vele elégedve
Szerk.:elnézést a sok smiley-ert. -
Tippmix46
senior tag
válasz
fujifilm1 #19221 üzenetére
Gondolom azért kérdezted ezeket, mert ezek nem mennek a Note1en 4.1.2vel...
többablak van, de szerintem nem all
röpke pillantás nincs
smseknél ha rányomva tartod az ujjad, akkor nem jelenik meg az sms szövege (talán ez az airwiew)Szóval amiket kérdeztél, pont azok nem mennek
Gondolom azért is kérdezted ezeket, mert ezek nem mennek a Note1en 4.1.2vel...
-
sunboy81
tag
válasz
fujifilm1 #18808 üzenetére
nah bárcsak ennyi bajom lett volna vele elsőre.
én felraktam a gyári LT4-et!
eddig minden oké!
Másik... miért van h minden romnál találkoztam már, hogy a status bárt nem tudom lehúzni.. reboot után minden oké.. de addig semmi..
miért van ez? nggabi vagy valaki más ötlet miért van?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #18786 üzenetére
Na akkor válaszolnék arra a kérdésre hogy az XLT4 jó-e gyors-e?:
IGEN. JÓ.
GYORS.Én a JONROM V7 -ről tudok nyilatkozni [link]
Ez szuper.
Speedmod5- el repül mint a JonRom v5.Minden elsőre ment. Az Accuwheather -t megint kihagyta.
De a [Thaidai: Slim Pristine XXLT4 ] -ből bemásolom ami még kell...Szóval Romlásra fel!
-
fujifilm1
senior tag
-
fujifilm1
senior tag
-
beloadjoker
őstag
válasz
fujifilm1 #18656 üzenetére
Hali !
Odáig még nem jutottam el sajnos, mert a kernel töltése közben újra meghalt a teló, lehet hogy rossz kernelt szedtem hozzá vagy nemtudom.
Most újra feldobtam a három fájlos ICS-s romot, most működik a teló bár érdekesség hogy ha telefonálok akkor nem hallom hogy csöng, csak ha ki van hangosítva a teló vagy ha füles be van dugva, abban hallom, remélem nem hw hiba lesz, mert a végén még rám lesz fogva.....
Most majd coldfustion videója alapján csinálok mindent /amúgy brutál szépen témáz a tag, nézzetek szét a csatornáján ha van kedvetek ;-)/ de csak szerdán mert most írok majd 1-2 dogát és nem érek rá, mondtam hogy addig legyen jó a gyári ics, és legyen nála füles, vagy vigye szervízbe. /mert persze egy barátomról van szó/
Egyébként ez az a videó : http://www.youtube.com/watch?v=eDYFuM7oCnU
mindent úgy fogok csinálni, mert komolyan már kiakaszt :/
komolyan első droidos telóm egy sgs2 volt, másnap rootoltam, rá egy pár napra jött az első főzött rom, aztán, kernelek stb.. közben csináltam x8-akat mini prokat, egy defy-t, isten tudja még mit, most meg sgs3-am van ezen is váltogatom a rendszereket, de komolyan ennyit én még telóval nem szívtam mint ezzel .. :/
Remélem most már lassan megoldódik . -
beloadjoker
őstag
válasz
fujifilm1 #18648 üzenetére
Szia !
köszi a választ, jig nem kell, majd ha akkora gond összedobok egyet.
Igen sajnos sammobileról töltöttem le a legfrissebb romot, de nem engedi felrakni pc-s odinnal.
De javasolt eg másik kedves fórumtárs egy háromfájlos romot, azt meg fogom próbálni.
Köszi a segítséget ! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Exkluzív órák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fedora Linux
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest