Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
a MIUI ROMot meg nem tudom ki szereti... AMOLED kijelzőn olyan gyorsan leszívja az akksit ha bóklászik az ember a menükben hogy öröm nézni.. vagy én nem értek hozzá?
-
kchris78
veterán
hello, elvileg minden ICS leaked ROM gázos, azt mondják hogy nagy fájl másolásakor brickelődHET a telefon... de főleg akkor amikor LP1 ics repacked CWM-mel flashel az ember. tehát ha valakinek már rajta van az LP5 vagy LP6 kernel akkor már bőven elég ha ezt a műveletet nem ismétli naponta... És nem másol több GBos fájlokat (ami az ICS kernel USB kezelése miatt amúgyis lassabb). Ez utóbbi sztorit kicsit vészmadárkodásnak veszem én személy szerint... amennyien flashelték fel a leaked ICS ROM-ot.. (és a forráásból fordított kernelt még nagyon kevesen használják) biztos előjött volna, de én két fajta esetről tudok ami brickelt telefont:
-Angelom féle eset (partíciós problémák)
-meg nem olyan rég egy elrontott Stunner verzió ami nem tett tönkre 2-3 gépnél többet, sikerült orvosolni
Ennek ellenére a CM9 biztos jobb, jobb ha erre van kifejezetten fordítva.. De nekem az Euphoria Control sokat jelent.
Még két dolog: LP6 kernelt nem érdemes Stunner alá feltenni mert üzem közben jobban fogyaszt, nekem a kameránál melegszik, LP5-el nem.A ceruzát azért sem érdemes elhagyni mert ha az ember a helyére teszi deaktiválja a ceruza érzékelőt a kijelzőn (ez a wacom féle cucc) szóval szerintem többet fogyaszt ceruzamentes állapotban a gép - bár kijelző lekapccsal biztos azt is lekapcsolja azért, screen on-ban sem kell hogy mindig menjen.
-
skyli
senior tag
Cm9 eddig naponta frissült kb
(ma is) kb olyan így mint a nightly. Kár hogy usb-n nem lehet rámásolni filet még csak letölteni de pl nem fagyott még le meg úgy amúgy gyors és jó
most már elvileg belekerült a theme engine
-
iko1972
csendes tag
Semmi sem tökéletes, itt nem fanatikusok gyűltek össze, hanem olyanok, akiknek elvárásaik vannak a készülékekkel szemben. Minden itt olvasható negatívum ellenére itt mindenki úgy gondolja, hogy jó vétel volt. Pl. a tesztábrák alapján kiderült, hogy az enyémnek is rosszak a színátmenetei, de anélkül ezt nem is vettem volna észre.
-
skyli
senior tag
válasz
djapor96 #4094 üzenetére
Na most nézelődtem egy kicsit, lehet hogy egy ilyen vagy ilyen(ezzel pl megszűnne az ezüst perem
és teljesen hófehér lenne) nagyon vékony védőt veszek.
Igaz ezek műanyagok de a poly carbonate az nem rossz anyagés 1000ft alatt vannak.
Vagy ilyen quickstand-es mint ez? de ez meg vastagabb -
skyli
senior tag
válasz
djapor96 #4077 üzenetére
Wow, ilyen teljesen krómból kék milyen jól nézne ki *--*
de mondjuk ha beárnyékolja akkor inkább nem.Nekem a kijelzővel nem nagyon vannak hibák, csak annyi hogy a bal alsó sarka alapból kicsit érzéketlen volt az érintésre, de ics-ben ez már nincs meg a touchscreentune is segített rajta.
Ceruza is jó, a kijelző nem égett be illetve gyárilag kicsit be volt de azóta teljesen megszűnt, már aznapMost épp nem jut eszembe negatívum. Cm9-en van egy kis kockásodás fekete és sötétszürke között. A gyári rommal el volt tolva a fekete 3-al (sötétszürkék feketék voltak).
-
Cyberpunk
félisten
Nem max beéghet, de azt meg cserélik gariban (a kijelzőt). A probléma a főleg szürke árnyalatú háttereknél jelentkezik, lehúzott status bar-on, galériában, vagy böngészőben. A mértéke itt függ a böngészőtől is, valamelyiken kevésbé látszik, van hol jobban.
djapor96: na ugye.
Én ez miatt nem akarok GB-re visszamenni. Max a gyári ICS-t dobom fel.
-
djapor96
senior tag
2. napja nyomom az ICS Stunnert, de nem értem, hogy ha ki tudták adni i9220-ra ICS-t, akkor ugyan azt miért nem lehetett kidobni a miénkre is.... Gb 1600-ra húzva sem volt olyan gyors és smooth, mint 1400-on az ICS....
-
Cyberpunk
félisten
Igen két kivetni való dolog van, a sávosodás, és a színátmenet. A sávosodás az tuti a pentile matrix-os SAMOLED kijelző miatt van. A színátmenet meg szerintem mindenkinél jelentkezik, kisebb nagyobb mértékben. Ha nagyon gáz kijelző csere.
sagit: ja majd mondom, a fát is szeretem a fém után, mert olyan természetes.
Azt max egyik héten fém, másik héten meg fa. Ez meg szerintem nem fog annyira árnyékolni sem.
-
w00f3r
csendes tag
Addig olvasgattam a sok hozzászólást arról, hogy a Note így rossz, úgy rossz, hogy teljesen paranoiás lettem tőletek
Érdemes lenne összefoglalni a tulajok véleményét, hogy akkor tényleg mi a helyzet a valóságban: pontosan milyen hibát észleltél a telefonodon, ami használhatatlanná teszi azt? Hány júzer elégedett arányaiban és hány nem?
Az enyém megvan úgy ~1 hónapja és a szürke-fekete (amúgy szerintem elviselhető) illetve a színátmenetek hibáján kívül mással nem találkoztam. Naponta megy pár órát, a burnintesterben semmi para, pixelekkel sincs gond.
-
sagit
veterán
ezt is tudom rendelni ha ez kell
Akinek kell fém hátlap az Privátban írjon! Nincs rajta hasznom, nem azért csinálom. Csak azért hogy akinek nincs ebay accountja az is hozzá tudjon jutni jó áron.
ez a fa hátlap is érdekes lehet
-
skyli
senior tag
Megragasztottam
olyan mint volt csak kicsit görbe :| de befér és csak kicsit nehezebb kihúzni, betolni ugyanolyan
-
skyli
senior tag
deeee
nagyon szeretem a telót
közben rájöttem hogy a tablet ui annyira nem jön be csak a félig tablet 220dpi ics-en
(telefonkönyv meg market pl már átalakul
) az s-penes fotózás mondjuk hiányzik, meg az s-memo-t is szerettem de tök jól használható
Nova launcher nem szaggat élő hátterekkel se.
Amúgy van olyan ics (kínai, veszélyes kerneles) ami samsungos, s-memo-val meg mindennel együtt de azt inkább nem próbálom ki -
skyli
senior tag
Hmm
csak egy jó tanács, mindig rakjátok vissza a tollat a helyére, mert elveszhet, vagy amit én csináltam vele, eltörhet (rákönyököltem)
holnap összepillanatragasztózom, mert szerencsére csak a végénél repedt meg és jött le a vége
-
Kapanyél
őstag
Akkor szépen terjed az ige, én is letöltöttem. Természetesen hibátlanul működik. Úgyis rég olvastam már...
-
Amalgam
aktív tag
A BibOlKa nevü alkalmazás (Biblia Olvasó Kalauz) működik a Note-on, nem tudjátok? Nincs fenn valakinek esetleg? Számomra nagyon fontos ez a program, mindenképpen kellesz majd a Note-ra, ha meglesz.
-
djapor96
senior tag
Sagit: Tudsz egy linket hozzá?
-
Amalgam
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a Google Play áruházból, minden applikáció jó erre a nagy képernyős telóra is?
-
a.sebi
őstag
szerintetek a galaxy s 3 ban megjelet uj funkciók pl siri féle hangfelismerő vagy akár az uj tw vagy mw. ...benne lesz az a hivatalos ics frissítésben? vagy melyikre lehet számitani
-
wertigo1984
őstag
válasz
Leonardo91 #4043 üzenetére
-
Leonardo91
őstag
válasz
wertigo1984 #4041 üzenetére
Ez nagyon jó,én ezt használom
-
sagit
veterán
válasz
wertigo1984 #4041 üzenetére
külön app kell hozzá, pl watchdog
ics alatt már gyárilag lehet majd figyelni -
wertigo1984
őstag
Skacok! Hol tudom megnézni hogy hány MB adatforgalmat használtam? Illetve ezt le tudom minden hónapban nullázni?
(#4042) sagit : értem, köszönöm!
Marketról le tudom rántani?
-
tybsen
addikt
válasz
wertigo1984 #4034 üzenetére
Ez az egyetlen "hátránya"a telefonnak, hogy néha furán néznek az emberek. Bár azok az emberek, akik furán néznek, általában sok mindenre néznek furán az életben
szóval felőlem nézhet mindenki kedvére
Viszont az én környezetemben eddig nem volt semmi különös reakció, úgyhogy elég jók a tapasztalataim, semmi megdöbbenés vagy hasonló.
-
djapor96
senior tag
válasz
Leonardo91 #4031 üzenetére
nekem nem volt merüléses gondom 1hónapig használtam így....
-
djapor96
senior tag
válasz
wertigo1984 #4030 üzenetére
ha nem akarsz sokat buherálni...akkor csak ha majd jön a hivatalos 4.0-ás május végén....
üdv a klubban....
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Tegnap vettem a páromnak egy Note-ot, és majdnem megtartottam magamnak, mert nagyon jó! Óriási kijelző
, gyors nagyon, csak kicsit furán néztek a buszon, amikor telefonáltam vele.
2.3.6-os droid van rajta. Cserélje majd, vagy jó neki ez?
-
djapor96
senior tag
válasz
Leonardo91 #4027 üzenetére
hogy tetszik?
-
djapor96
senior tag
Ebben a Stunner ben van fast charge kapcsoló.... Töltéskor gyorsabban tölti? Szereti ezt az akksi?
Meg mi lehet a swagger kapcsoló? On/off állása van....
-
djapor96
senior tag
Fent van a Stunner.... Egy álom.... Már megint tudom mennyire f@sza az ics nem akarok gbt... Sőt van egy csomó funkció ami s2 icsn nem volt......
Sokkal smoothabb mint eddig..... Élő háttér nem laggol.... Van chrome.... Ugyan nem teszteltem sokat, de akksi idő is jobb lehet.....
Ja és böngészéskor nemmelegszik....
-
Kapanyél
őstag
válasz
Leonardo91 #4017 üzenetére
Én is AbyssNote + LB1 +JKay kombót használok, ez közelíti meg legjobban az S2-n használt optimális konfigomat.
Így van BLN, megy a SetCPU, van JKay. Nekem bevált, egyelőre csak a YouTube kliens miatt akarom újrarakni, azt sikerült valamivel elbasznom. :-/
iGO-hoz van olyan skin, amivel szét tudja húzni a WVGA-t 1280-ra, de sokak szerint nem, én meg föl sem tudtam telepíteni. Sajnos a GoogleMaps egy fos, ha navigációról van szó és a térkép sem éppen TopMap. De szép, és ha nagyritkán kell, akkor megfelelő. Egyébként meg lehet kisablakban is tolni az ájgót... -
Leonardo91
őstag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
1. sehogy downgradelni kell, vagy eleve rootolt romot teszel fel.
2, 3 passz
4. Nincs, Sygic-et javaslok az jó ide. -
nggabi
félisten
válasz
1 kk5 rom fel, root, lb1 vissza
mert
2 az lb1-hez van jkay DE a crt-t ne használd benne mert lesz meglepi
3 speedmodban nem megy de volt vmelyik csak azzal meg merült a teló. sztem no led v hasonló progi a marketről
4 warez és egyébként is kifagy 1000-es felbontás flett az apkcyber: nem raktam még ics-t asszem. a kamera milyen benne?
-
Leonardo91
őstag
Egy pár kezdő kérdés
1.LA6-ot hogy tudom rootolni?
2. Hol találok hozzá %-os akksi jelzőt ill crt animációt?
3. BLN-t melyik kernellel tudom használni?
4. 800 x 1280 igo létezik notera? Vagy ti milyen navit használtok?
Hirtelen ennyi -
Cyberpunk
félisten
Érdekes jelenséggel találkoztam pár napja. Mintha beragadnának a widgetek. Akku, óra. Nem frissülnek. Az óra is van mikkor órákkal későbbi időpontnál leragad. ez mitől lehet?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Leonardo91 #4008 üzenetére
Még nem majd a hó vége felé elméletileg, ha nem csúszik tovább.
-
djapor96
senior tag
válasz
Leonardo91 #4006 üzenetére
Nem olyan sűrű a felhozatal, de van... Darky Note-os romja nem szar.... Criscelójé se habár csicsa.... ICS-t este próbálom....
Csak ésszel ess neki a romolásnak, mer nem olyan egyértelmű minden mint s2nél...
-
djapor96
senior tag
válasz
Leonardo91 #3994 üzenetére
Udv.... Egyre több s2es ismerős.... Grat a gépsárkányhoz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest