- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locsi
senior tag
válasz
dave182 #20681 üzenetére
Nagyon más, szokni kell, de én nova launcherrel használom, így már majdnem olyan mint bármelyik. Cwmből kell telepíteni 3 dolgot, a romot, a hozzà tatozó gapps, és a nyelvi csomag. Az érdekes benne számomra az indító pult, olyan mintha te ki tudnád választani, melyik alkalmazás induljon a rendszerrel.
-
törölt tag
-
FoxPuppy
tag
válasz
dave182 #17856 üzenetére
ezzel kb. az összes cm10.1 felrakható (forrás Asylum) :
If coming from any other safe kernel except Philz older than v3.99:
1. Copy Gapps and CM10.1 Zips to your internal SDCard
2. Boot into Recovery
3. Wipe data and dalvik cache
3. Flash CM10.1 zip from internal SDCard
4. Flash Gapps zip from internal SDCard
7. Reboob
8. Don't restore system stuff or apps + data using Titanium, it might cause issues -
nggabi
félisten
válasz
dave182 #17564 üzenetére
de valami akkor se stimmel
nem volt benne készenlét?
én a mai ámokfutás után felraktam a betterbatteryt. valami audio out miatt nem ment deep sleepbe a teló. annyit találtam róla h 4.1-en ez valami bug... kitöröltem a hangfelismerést, a google és samsung ttst. most tesztelem, volt közben reboot is és most jó, alszik szépen.
-
nggabi
félisten
válasz
dave182 #17466 üzenetére
ha ceruzával oldod fel a kijelzőt olyan mintha tinta folyna rá... egyébként nem működik
szal, gyári odex romon törölni kell a /system/app/secsecttings.odexet, utána reboot és install zip some.Mods.preload.zip persze kell hozzá cwmes kernel. felraktam a zslm5 philz kernelt, eddig jó.
a 4 way reboot se megy... csak kéne egy deodexed rom
-
nggabi
félisten
-
dave182
senior tag
válasz
dave182 #17032 üzenetére
nekem ez az lsc még mindíg nagy rakás sz*r valamiért...:Sugye felraktam frissen,de nem engedi frissíteni a youtube-ot...szokás szerint kiírja hogy nem lehet frissíteni,távolítsam el az előző verziót...eltávolítottam titaniummal és le akartamn tölteni a playből,erre azt írja hogy nem kompatibilinyi...mi akadhat ennyire össze?s frissítés és en
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
dave182 #16509 üzenetére
Spirál kábeles Samsung autós töltőm van, iszonyat gyorsan tölt vele a Note, pedig még talán SGS-hez vettem (vagy S2-höz már? tökmindegy...). Navi közben is tölt, de valószínűleg ez fényerőtől is függ, meg leginkább attól, hogy sosem használtam gyári kernelt, a mókoltak meg mind engedik a 950mA-es töltést bármilyen forrásról.
-
Kapanyél
őstag
válasz
dave182 #16494 üzenetére
Akkor is, mert a gyári kábel is csak egy kábel, semmi elektronika nincs benne. A PC USB portja pedig "okos", mivel észleli a telefont rajta és a megfelelő driverek telepítése után kommunikál is a telefonnal, aminek hatására az már engedi a magasabb áramú töltést is. Szóval a töltő a lényeg.
-
Kakumix
senior tag
válasz
dave182 #16392 üzenetére
Kevés a delej, de ha azt máshonnan rá tudod adni egy Y USB kábellel vagy ha van rá lehetőség akkor külön kábelen át, úgy működik.
-
gery2123
őstag
válasz
dave182 #16037 üzenetére
Ugyanez volt a gondom nekem is a múltkor, és az xda-n olvastam róla! A titanium backup - al gondolom mindent visszaraktal, mert én igen! Na de mindegy az a lényeg hogy a beállítás /fiókok gmail-t törölni kell, így kijelentkezik ugye mindenből! Ezután a notification sávban ott lesz hogy jelentkezz be hogy tudjon biztonsági mentést csinálni! Bejelentkezel és kész!
Nekem ez bevált!Előtte azért töröld a play adatait!
-
Kapanyél
őstag
válasz
dave182 #16002 üzenetére
Az is gáz, hogy a BBQlog nagyon hiányos. Nem készül build, ha nincs változtatás a kódban, ennek ellenére sokan nem jegyzik be a változtatásokat. Amik be szerepelnek a changelogban, azok alapján még mindig ugyanolyan szar. Pedig a CM9 és a CM10 is mindig egyre jobb lett, és azoknál sem írták ki, hogy bugfix ez meg az. Igaz, vannak hibák, amik végigkísérik egy teljes CM életciklusát, mint pl. a CM10-nél az újraindítás utáni launcher választás, ami a CM10.1-ben már jó. Ott meg az ébresztőóra marad szerintem örökre szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest