Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ólomvarjú
tag
válasz
vakondvok #14476 üzenetére
Feltettem, az már igaz, tényleg szarásig lehet állítani, össze is gabalyodtam benne
Esetleg a gmailes csatolásos problémámra nem lenne megoldás?
A mai nap mobilnet nélkül voltam, a sygic pedig szart a fejemre. Nektek megy offline? Esetleg más ami megy online és jó is?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
vakondvok #14443 üzenetére
Hello,
Epp most raktam ujra az ultimate v3 at -ill akkor már a v4 et- mert ma több "TW leált" fogadott.
meg egyszer nekem is csak sotét képernyo és razkodas volt. csak a Power gomb sokáig segitett.
Gondoltam a total wipe utáni ujrarakás segit, de már most volt egy FC...Szoval csak az ultimate vacakol idonként, pár nap után? vagy a Sweet, Aliance és a tobbi is...
Üdv.
-
nggabi
félisten
válasz
vakondvok #14020 üzenetére
nyomd hosszan a toggle-t
előjön egy fül, de innentől én se tudom h mit kell kezdeni vele. át lehet húzgálni mindenhova ha folyamatosan nyomod.
winhelper: mókolva se megy, de van állítólag valami megoldás rá. csak nem linkelték, de keresem
Gnote továbbra is fc-zik
egyetlen értelmes app és nem megy...
To use multi window, click and hold back button
-
vakondvok
tag
válasz
vakondvok #13306 üzenetére
Föl kellett rakni a gapp-okat külön és utána az is jó, kaptam 50GB dropbox tárhelyet és minden smooth
. És van gps ébresztő, ami jó ha esetleg éjszakaival jövök haza és időben akarok leszállni : )
Eddig jó, majd pár nap után kíváncsi leszek.Ja és egyszerre ki lehet lőni az appokat a feladat kezelőben és van ez a "ne zavarjanak mód n időtől x ideig"
-
winhelper
tag
válasz
vakondvok #12388 üzenetére
Német LRQ alá feltettem a Hydracore 5.4-et, lecserélve a rootoláshoz használt Hydracore 3.5-öt.
Gyorsnak gyors, de nálam nagyon "röcögös" volt a görgetés.
Úgyhogy vissza tettem a stock LRQ kernelt Mobile Odin-al, a root megmaradt, viszont a sima működés visszatért.Ráadásul a nemrég megjelent OTA frissítés is hiba nélkül felment, ahogy újra engedélyeztem a frissítések keresését. Így meg főleg sima és akadás mentes lett a Note, és bevallom számomra megnyugtatóbb egy stock kernel a rendszer alatt, mint ezek a szinte naponta újra főzött és kiadott csodák.
Ja, AnTuTu-ban ez 1200 pontal többet ad, mint a 5.4 Hydracore...
Most stock kernelnél 68XX pont. -
babosmiki
addikt
válasz
vakondvok #8505 üzenetére
Van már valakinek tapasztalat?
CriskeloRom ICS Note V9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest